امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
البته از يك لحاظ اين نمرات متوسط براي دوستاني كه نميخوان يا نميتونن كنسولو تو ماه هاي اول لانچ بگيرن خوبه.چيزيرو از دست ندادن :d

جالبه بعضی دوستان سونی فن می گفتن که با کیلزون و نک حال می کنیم تا بازی های اصلی و گُنده برسن، حالا سوال اینجاست که چه طوری می خوان بازی های با متای 74 و 59 رو تحمل کنن حتی، چه برسه به اینکه باهاشون حال هم کنن تا اونا برسن؟:-/
:دی

کیلزون انصافا مشکل خاصی نداره ... از بخش مولتیش که بخش اصلی وقت گزرونی هم بوده حسابی تعریف شده ... تنها ایراد اساسی که به بازی وارد شده ... همین ia بود که اونم تقصیر سونی بود که اینها مجبور شدن رو dev کیت های با رم 4 گیگ بازی رو بسازن ... اصلا از 8 گیگ رم خبر نداشتن ... بعدم نمرات اون 2-3 تا سایت که تکلیفشون معلومه رو حذف کنی متا راحت میاد بالای 80 .... فکر میکنم بازی خوبی برای وقت گذرونی باشه ...

بنظرتون اشباع بازار از عناوین اف پی اس تو نمره ی کیلزون تاثیر نداشته!!
مثلا منتقده cod بازی میکنه کلی مولتیش رو تست میکنه و... بعد میره سراغ بتلفیلد و ساعتها با اون سر وکله میزنه و حالا که کمی دچار سیری موقت از این سبک شده یه دفعه کیلزون رو جلوش می ذارن!!
تاثیر نداره؟!:d

نه ربطی نداره.
بخاطر اینه که اینا اصولا نو اوری یادشون رفته.نه درست رو هوش مصنوعی کار کردن. اون از وضع انیمیشن کاراکترها هست .اون از وضع فیزیک اجسام و شخصیتها و کل بازی هست.فقط بلد کردن فرت و فرت نورپردازی و رنگ و لعاب اضافه کنن.اینو در مورد کل fps های این چند سال اخیر میگم نه این تنها.

یادمه سال 2007 اواخرش برای اولین بار که کرایسیز1 رو نصب کردم و تریلر اول بازی رو دیدم که داشت نانو سوئیت رو معرفی میکرد و در حین بازی در محیط جنگل بود با خودم گفتم یعنی روزی میشه fps ها به این درجه برسن که انیمیشن و فیزیک بازی به این حد برسه که اینقدر طبیعی باشه حرکت شخصیتها و افکت انفجارها؟

اون همه سال داره میگذره این سبک fps هنوز داره تو این زمینه درجا میزنه .البته یه bf bad company2 نامی اومد که حداقل در و دیوار خراب میشد یا همین bf4 تا حدودی .
ولی واقعا نسل بعد انتظار دیگه ازش میره . اگه قرار همون اش و کاسه باشه با گرافیک بالاتر و بدون افزایش کیفیت فیزیک و حرکات شخصیتها و هوش مصنوعی این از نظر من بدرد نمیخوره.

یکی حرف قشنگی زده بود گفت جهشی که از ps2 به ps3 داشتیم در ps3 به ps4 به هیچ عنوان به اون اندازه نداریم.

آخرین ویرایش:
جالبه بعضی دوستان سونی فن می گفتن که با کیلزون و نک حال می کنیم تا بازی های اصلی و گُنده برسن، حالا سوال اینجاست که چه طوری می خوان بازی های با متای 74 و 59 رو تحمل کنن حتی، چه برسه به اینکه باهاشون حال هم کنن تا اونا برسن؟:-/
:دی
خوشبختانه ما بر اساس متا بازی نمی کنیم و از هر چیزی خوشمون بیاد بازی می کنیم

اينكه با يه بازي يا دو بازي ادم فاتحه نسل بعدي رو بخونه خيلي خندس .
اقا داشتم ريويو ها رو ميخوندم به الاتفاق همه گرافيك بازي رو خيلي تعريف كردن بودن بعد رفتم چند تا ويديو نقد رو دان كردم خداييش گرافيكش محشر و در بعضي جاها خرد كنندس فقط حيف كه مشكلات هوش مصنوعي و نبود نوع اوري در گيم پلي و تكرار فورمول هاي قبلي در گيم پلي باعث شده نمرات بازي متوسط بشه و بازي نمرات عالي نگيره و اكثرا بهش 7 و8 بدن واقعا حيف :|

کیلزون انصافا مشکل خاصی نداره ... از بخش مولتیش که بخش اصلی وقت گزرونی هم بوده حسابی تعریف شده ... تنها ایراد اساسی که به بازی وارد شده ... همین ia بود که اونم تقصیر سونی بود که اینها مجبور شدن رو dev کیت های با رم 4 گیگ بازی رو بسازن ... اصلا از 8 گیگ رم خبر نداشتن ... بعدم نمرات اون 2-3 تا سایت که تکلیفشون معلومه رو حذف کنی متا راحت میاد بالای 80 .... فکر میکنم بازی خوبی برای وقت گذرونی باشه ...
دیگه دوست عزیز خواهشن ماستمالی نکن . :dمشکل هوش مصنوعی از خوده سازندس . وگرنه نسل قبل هم با رم 512 هوش مصنوعی های خوبی داشتیم .

به نظر منم مشکل هوش مصنوعی میتونه از خود سازنده باشه ولی نه به خاطر کم کاری بلکه به خاطر اینکه باید به لانچ میرسید بازی :d
انصافا Guerrilla Games تو هوش مصنوعی رو این نسلی که گذشت خوب کار کرده بود، حتی gamespot برای هوش مصنوعی Killzone 2 جمله زیر رو گفته بود (:d):
Although the campaign is over in eight or nine hours, many levels are eminently replayable thanks to tough enemy AI and multiple difficulty levels

یادش به خیر (:d)

من قصد تخریب Ryse رو ندارم. اما با تریلرهایی که ازش دیدم. نه گیم پلی داره. نه هوش مصنوعی، فکر نمیکنم تخریب پذیری خاصی هم داشته باشه.
به طبع باید نمراتی کمتر از کیلزون داشته باشه. سه المان مهم یک بازی رو تعطیلات رسمی کردن. بچه های Xboxولیزه شده، کمتر ترول کنید تا کمتر ترول شوید.
:d

به نظر منم مشکل هوش مصنوعی میتونه از خود سازنده باشه ولی نه به خاطر کم کاری بلکه به خاطر اینکه باید به لانچ میرسید بازی :d
انصافا Guerrilla Games تو هوش مصنوعی رو این نسلی که گذشت خوب کار کرده بود، حتی gamespot برای هوش مصنوعی Killzone 2 جمله زیر رو گفته بود (:d):
یادش به خیر (:d)

انصافا تو سبک Fps به شخصه هوش مصنوعی رو دست Kz2 ندیدم و نخواهم دید :d

خوشبختانه ما بر اساس متا بازی نمی کنیم و از هر چیزی خوشمون بیاد بازی می کنیم
بله ببخشید اصن یادم نبود که این دوتا بازی انحصاری سونی هستن و متا مهم نیست اینجا استثنائا:دی حالا جدا از شوخی اکثر منتقدها گفتن بازی از نظر هوش مصنوعی و داستان رسما مالیده، + خیلی چیزای دیگه. البته باز اگه حرف منتقدها مهم باشه:دی

بله ببخشید اصن یادم نبود که این دوتا بازی انحصاری سونی هستن و متا مهم نیست اینجا استثنائا:دی حالا جدا از شوخی اکثر منتقدها گفتن بازی از نظر هوش مصنوعی و داستان رسما مالیده، + خیلی چیزای دیگه. البته باز اگه حرف منتقدها مهم باشه:دی

والا متا برای من اصلا و ابدا مهم نبوده و نیست!

من از روز معرفی با این بازی مشکل داشتم چون اصلا شبیه KZ نیست و اصلا خوشم نمیاد ازش!
ولی منتقدها هم همچین چیزی که شما میگی رو نگفتن حتی منتقد OPM هم گفته هوش مصنوعی بازی خوبه!

- - -ویرایش - - -

به این میگن قوی ترین لانچ تاریخ سونی با دو بازی انحصاری متوسط و چند بازی پورت شده
توقع ام از این بازی بیشتر از اینا بود

پس لطف کن انتظاراتتو بیار پایین ! کسی وعده نداده بود بازی با فلان متا داریم تو روز لانچ!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or