امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
بچه ها اگه مولتی بازی خوب باشه دیگه جای هیچ بحثی نمیمونه خدایی فقط برا من مولتی هر بازی مهمه و بس
یه مثال bf3 که خدایی سینگل خیلی خیلی خیلی بدی داشت و متاش اومد پایین ولی مولتی بازی عالی بود و شاید بگن از mw3 کمتر فروخت ولی dlc به نظر من خوب فروخت

برا سری به این خوبی واقعا درد اورهولی فورتزا هم فکر کتم بدجور گند بزنه اون دردش بیشتر:دی..سری که همه نسخه هاش متا بالا 90گرفته و از نظر خیلی ها بهترین سری ریسینگ دنیاست متا زیر80بگیره

برا سری به این خوبی واقعا درد اورهولی فورتزا هم فکر کتم بدجور گند بزنه اون دردش بیشتر:دی..سری که همه نسخه هاش متا بالا 90گرفته و از نظر خیلی ها بهترین سری ریسینگ دنیاست متا زیر80بگیره
الان این پست شما چه ربطی به امتیازات Killzone: Shadow Fall داره؟ اگه اخطار یدیم یا بنم کنین که انتقادات را منهدم میکنین و میگین مدیرها و ناظم ها فلانن، مدیرها و ناظم ها بیثارن

لطفا یکم بیشتر رعایت کنین

Lady Ashe
شما خیلی حوگیری تو این سبک خیلی بازی داریم که گیم پلی و طراحی مراحل بهتری دارن
حالا میگفتی یکی از بهترین ها یه چیزی ولی میگی بهترین خب...:دی

منتقد Destructoid که فعلن بالاترین نمره رو داده به KZ SF گفته که بازیهای اکشن اول شخصو دوست داره،این بازی نسبت به دیگر هم سبکان پاییزیش سرعت بیشتری داره،گفته که این خیلی خوبه که نسبت به نسخه های گذشته تغییر جهت داده و در واقع می خواد از این تغییر قدردانی کنه و در آخر هم گفته این بازی استاندارد شوترها رو می شکنه و ...

الان این پست شما چه ربطی به امتیازات Killzone: Shadow Fall داره؟ اگه اخطار یدیم یا بنم کنین که انتقادات را منهدم میکنین و میگین مدیرها و ناظم ها فلانن، مدیرها و ناظم ها بیثارن

لطفا یکم بیشتر رعایت کنین
یعین نباید اسم هیچ بازی بجز کیلزون اورد؟؟:دی
خب گفتم این نمرات برا سری به این خوبی ناراحت کنندست ولی احتمالا فورتزا هم که سری عالیه و لانچ هم هست گند بزنه برا اون بیشتر ناراحت میشم
یعنی واقعا این جنله اخطار و بن داره؟؟:دی
خیلی دارین سخت میگیرین ها در حد کره شمالی:دی

آخرین ویرایش:
منتقد Destructoid که فعلن بالاترین نمره رو داده به KZ SF گفته که بازیهای اکشن اول شخصو دوست داره،این بازی نسبت به دیگر هم سبکان پاییزیش سرعت بیشتری داره،گفته که این خیلی خوبه که نسبت به نسخه های گذشته تغییر جهت داده و در واقع می خواد از این تغییر قدردانی کنه و در آخر هم گفته این بازی استاندارد شوترها رو می شکنه و ...
خاک تو سر بازی ساز و منتقد :|

KZ سریع.... 8-|

Lady Ashe
شما خیلی حوگیری تو این سبک خیلی بازی داریم که گیم پلی و طراحی مراحل بهتری دارن
حالا میگفتی یکی از بهترین ها یه چیزی ولی میگی بهترین خب...:دی

خب شماره 2 حداقل برای من اینطوری بوده ... منم شوتر های دیگه رو بازی کردم خب ... مثلا cod:bo رو بعد6-5 ساعت میخواستم دستم رو بکوبم تو دیوار بس که بازی داغون و تکراری و الکی و بدون هیچ چالشی بود ... اخرم نیمه کاره ولش کردم ...

ولی یه زمانی یه بازی مثل cod 3 بود که ناموس شوتر اول شخص بود ... حالا من یکی رو جا انداختم

یعین نباید اسم هیچ بازی بجز کلیزون اورد؟؟:دی
خب گفتم این نمرات برا سری به این خوبی ناراحت کنندست ولی احتمالا فورتزا هم که سری عالیه و لانچ هم هست گند بزنه برا اون بیشتر ناراحت میشم
یعنی واقعا این جنله اخطار و بن داره؟؟:دی
خیلی دارین سخت میگیرین ها در حد کره شمالی:دی
فکر کنم اسم تاپیک مشخص کننده همه چی باشه
بله، اگه من پست سر شما پست نمیدادم و با پست شما کل تاپیک منهدم میشد صد در صد حداقل 10روز بن بودین

برای آتیش زدن یک انبار باروت یک تل هیزم لازم نیست، یک جرقه کوچک برای این انبار بسه
لطف کنین این بحث را هم تموم کنیم و برگردیم به همون امتیازات Killzone: Shadow Fall خودمون

آخرین ویرایش:
لااقل اگه امتیازا تومایه 7-8 بودن میگفتیم لیاقت بازی همین بوده. اما وقتی یکی 9 داده یکی 5 میفهمیم بیشتر مشکل توقع بیش از اندازه داشتنه و مطمئنا لیاقت بازی بیشتر از این هست متای زیر 80 واقعا ظلمه برای این بازی

میگم یه سوال این منتقدها اول نسل نمره بد میدن یاآخرنسل:-/
به نظر من هيچكدام
بازي اگر خوب باشه نمرشو ميگيره اول نسل و اخر نسلم نداره
اينكه ميگن اخر نسل بازي هاي خوب نمره نميگرن يا اول نسل بازي ها خوب نمره نميگرن يه جور توجيح هست .
به عنوان مثال مگه bioshock يا tlou يا gta v اخر نسل نيومدن ولي ديدي كه نمره هاي بالا گرفتن ولي مثلا beyond بد بود و نمره خوبي هم نگرفت
حالا killzone و بدتر از اون knack هم همينطور اين بازي ها قطعا مشكلات و ضعف هايي داشتن كه نتونستن نمره بالا بگيرن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or