امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
نمره نداده هنوز video gamer

اون site rank نمره بازی نیست.

منظورش اینه قسمت Campaign برای تمام کردن 8 ساعت کار میبره.نه اینکه نقد 8 ساعت دیگه تمام میشه!
نمره بعد از بررسی بخش مولتی منتشر میشه.

ا:دی
راس می گی کمپینش رو ندیدم:دی
ولی اول نمره داد بعد پاک کرد:دی

ولی خداییش گیم پلی و طراحی مراحل کیلزون بهترینن تو سبک خودشونن ... تا حالا هم ندیدم کسی به بازی های با متای 92 و 83 بگه بازی بد ... میگن great
باهات موافق نیستم ، مخصوصا تو اون قسمت حرفت که گفتی " بهترین گیم پلی و طراحی مراحل رو داره "

پیشنهاد میکنم بازی به اسم Cod:Modern Warfare یا Cod: Modern Warfare 2 رو حتما بازی کنی تا مفهوم واقعی Level Design رو بهتر متوجه بشی .
مثال نقض حرفت هم خیلی راحته ، چون این یه بازی صرفا تجاریه پس با مقایسه با یه بازی تجاری هم سبک میشه کیفیتشو فهمید ، اگه این بازی بهترین Level Design رو داشت ، مردم بخاطر Cod سرو دست نمی شکستن .
KillZone بیشتر رو هایپ میچرخه تا رو محتوا

قصد کل کل نداشتم فقط جواب دادم :d

اینها به هدف اصلی بازی که در اصل نوآوری هست توجهی نکردن و در اصل اومدن دست گذاشتن روی نقاط کوچک و ضعف بازی که به نظرم این امتیازات چیزی از ارزش اصلی بازی کم نمیکنه.

• PSNation - 9.5/10

• Destructoid - 9/10

• Gametrailers - 8,8/10

• Multiplayer.it - 8,7/10

• Everyeye.it - 8/10

• Meristation.com (Espagne) - 8,5/10

• IGN - 8/10

• OPM UK - 8/10

• GamesRadar - 4/5

• Eurogamer - 7/10

• Gamespot - 7/10

• Joystiq - 3,5/5

• TorontoSun - 3,5/5

• Adam Sessler - 3/5

• Polygon - 5/10

• Kotaku - No

باید تو این زمینه بره جلو روبرو کرایسیز3 فعلا بوق بزنه رو pc.منبعشم تو امضام هست.

یه زمانی هم یادم میاد بد کرایسیز3 رو ترور کردین .قبول دارم کرایسیز3 مشکلاتی داشت داخل هوش مصنوعی و چند تا مورد دیگه .ولی دیگه یه بازی انحصاری اینطوری خراب کنه و مارک نسل بعد هم روش باشه از لحاظ گرافیک و بعلاوه با 8 گیگ رم و cpu قویتر نتونه یه هوش مصنوعی بهتر خلق کنه واقعا جای lol داره.
از اول هم پیش بینی میکردم این اتفاق بی افته .از تریلر گیم پلی بازی هم معلوم بود هوش مصنوعی و انیمیشن شخصیتها سطح پایینی داره.

حاجی درد دل میکنی با خودت؟! تاپیک امتیازای K: SFـه، کلاس درس مباحث ویژه گرافیکی (مقدماتی) و مقایسه های این مدلی با کرایسیض 3 (!) رو بذاریم برای وقت مناسب خودش.

خدایا اخر زمان شده اینا دارن از هوش مصنوعی ایراد الکی میگیرن یا واقعا ایراد داره؟
KZ2 همیشه نمونه بوده بین بازی ها برا هوش مصنوعیش

خدایش اکثر سایتها نمره خوبی به بازی دادن این Polygon پیش خودش چی فکری کرده؟؟؟

Polygon کلن با بازیهای سونی مشکل داره یا منتقدش می خواد بگه من یلی هستم؟؟ به بازی TLOU هم اشتباه نکنم 75 داده بود...

اما نمره های دیگه رو به خصوص مجله رسمی پلی استیشن یا IGN رو نگاه می کنم مشخصه که بازی نسبت به نسخه های اصلی زیاد تعریفی نداره و در سطح معمولیه...باید منتظر موند و دید مشکل اصلی بازی چی بوده

Polygon کلن با بازیهای سونی مشکل داره یا منتقدش می خواد بگه من یلی هستم؟؟ به بازی TLOU هم اشتباه نکنم 75 داده بود...

اما نمره های دیگه رو به خصوص مجله رسمی پلی استیشن رو نگاه می کنم مشخصه که بازی نسبت به نسخه های اصلی زیاد تعریفی نداره و در سطح معمولیه...باید منتظر موند و دید مشکل اصلی بازی چی بوده
اره دقیقا بازی افت کرده ولی در ضمینه گرافیک غولیه واسه خودش :d
مثل اینکه هوش مصنوعی بوده :|

باهات موافق نیستم ، مخصوصا تو اون قسمت حرفت که گفتی " بهترین گیم پلی و طراحی مراحل رو داره "

پیشنهاد میکنم بازی به اسم Cod:Modern Warfare یا Cod: Modern Warfare 2 رو حتما بازی کنی تا مفهوم واقعی Level Design رو بهتر متوجه بشی .
مثال نقض حرفت هم خیلی راحته ، چون این یه بازی صرفا تجاریه پس با مقایسه با یه بازی تجاری هم سبک میشه کیفیتشو فهمید ، اگه این بازی بهترین Level Design رو داشت ، مردم بخاطر Cod سرو دست نمی شکستن .
KillZone بیشتر رو هایپ میچرخه تا رو محتوا

قصد کل کل نداشتم فقط جواب دادم :d

خب تو داری اولا نظر شخصیت رو میگی ... دوما الان اطمینان پیدا کردن که این عناوین رو به هیچ وجه تجربه نکردی... فروش چه ربطی داره داره به کیفیت و خوب بودن بازی.... بعدم فروش کیلزون به نوبه خودش بوده ... وگرنه کی از رو بازی که فروش نمیکنه این همه نسخه میسازه ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلایلی هم که امار فروش این بازی رو نسبت به رقبا میاره ... درجه سختی بالای بازی ... و مانور نا مناسب سونی روی بازی ...کلا سونی روی انحصاری هاش هیچ مانور خوبی نداشته و تبلیغات مناسبی هیچوقت نکرده ... تنها بازی که خیلی خوب روش مانور دادن tlou بوده ... به هر حال اخرش مرجعی داریم به اسم منتقدین و متا که سطح کیفی یه بازی رو تایین میکنن برای همین هم هست که اومدیم تو این تاپیک تو سر خودمون میزنیم که چرا تمراتش انقدر کم شد ... نه یه مشت گیمر کژوال که اکتی هر سال یه اشغال تکراری رو به خوردشون بده برن 10 تا 10 تا بخرن ...

اولین بارمم بوده تو سال هایی که تو سایت های بازی میچرخم کسی گیم پلی کیلزون رو ترول کنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or