امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
این هم از آخر و عاقبت کیلزون:شهر بازی :دی

عجیبه که بازی تو هوش مصنوعی مشکل داره :| من فکر میکردم مرتفع میشه 8-|
در هر صورت از اول به غیر از گرافیک خارق العاده و خیر کننده من که چیز دیگه ای تو بازی ندیده بودم :-"

VideoGamer نمرش رو پاک کرد و گفته 8 ساعت بعد نقد کامل می شه:| #:-s
شانس آوردیم نمرش رو پاک کرد وگرنه واقعأ باید همینجوری کامنت میدادیم:دی
دهنت سرویس VG
yahoo_22.gif

فرشاد جان نمرش رو پاک کرد دیگه لازم نیست:دی

یه دلیلی که اینقدر امتیازا نابوده,AI هست!یعنی منتقدا زدن نابود کردن هوش مصنوعی رو!
واقعا اینا با 8 گیگ رم چیکار کردن؟!
هوش مصنوعی که من یه بار یه تریلر دیدم واقعا نابود بود!مثلا دشمن قشنگ وایمیستاد طرف بره خفت کنه!
Killzone2 دیگه تکرار نمیشه:(

ویدئوگیمر گند زد به متای بازی:|:|:|:|:|
VideoGamer: 4/10

نمره نداده هنوز video gamer

We will update the review with multiplayer impressions and a score once we have experienced it.

اون site rank نمره بازی نیست.

داد بعد پاک کرد نوشته 8 ساعت بعد نقد کامل می شه
yahoo_19.gif

Campaign completed in 8 hours.

منظورش اینه قسمت Campaign برای تمام کردن 8 ساعت کار میبره.نه اینکه نقد 8 ساعت دیگه تمام میشه!
نمره بعد از بررسی بخش مولتی منتشر میشه.

نمی خوام بحث رو منحرف کنم ، اما کلا سری KillZone ، بازی های خوبی نبودن ، بیشتر جنبه تکنیکالشون خوب بوده تا محتوا و گیم پلی

کاری به خوب یا بد بودن بازی ها ندارم ... کاری به محتوا هم ندارم که خوب داستان خوبی نداشتن ... ... ولی خداییش گیم پلی و طراحی مراحل کیلزون بهترینن تو سبک خودشونن ... تا حالا هم ندیدم کسی به بازی های با متای 92 و 83 بگه بازی بد ... میگن great

یه دلیلی که اینقدر امتیازا نابوده,AI هست!یعنی منتقدا زدن نابود کردن هوش مصنوعی رو!
واقعا اینا با 8 گیگ رم چیکار کردن؟!

تا اونجا که بادمه اعلام کردن فقط از 1.5 گیگ رم استفاده کردن و اون موقع هم کیت های ps4 فقط 4 گیگ رم در اختیار داشته ...

همه خیلی از گرافیک تعریف کردن ...

باید تو این زمینه بره جلو روبرو کرایسیز3 فعلا بوق بزنه رو pc.منبعشم تو امضام هست.

یه زمانی هم یادم میاد بد کرایسیز3 رو ترور کردین .قبول دارم کرایسیز3 مشکلاتی داشت داخل هوش مصنوعی و چند تا مورد دیگه .ولی دیگه یه بازی انحصاری اینطوری خراب کنه و مارک نسل بعد هم روش باشه از لحاظ گرافیک و بعلاوه با 8 گیگ رم و cpu قویتر نتونه یه هوش مصنوعی بهتر خلق کنه واقعا جای lol داره.
از اول هم پیش بینی میکردم این اتفاق بی افته .از تریلر گیم پلی بازی هم معلوم بود هوش مصنوعی و انیمیشن شخصیتها سطح پایینی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or