امتیازات Killzone: Shadow Fall

FLAWL3SS

کاربر سایت
43047505275010214846.jpg

Destructoid - 9/10
JuexActu - 9/10
GameTrailers - 8.8/10
Meristation - 8.5/10
Inside Gamer - 8.5/10
gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
IGN - 8/10
GamesRadar - 8/10
EveryEye - 8/10
GameReactor - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Playstation Universe - 7.5/10
Cheat Code central - 7.4/10
Post arcade - 7/10
Toronto Sun - 7/10
Metro - 7/10
Joystiq - 7/10
GameSpot - 7/10
Eurogamer - 7/10
The Escapits - 7/10
GamesBeat - 6.7/10
The Globe And Mail - 6.5/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10
Polygon - 5/10

فعلا:

27637638408053666045.jpg

آخرین ویرایش:
ای بابا...پس چرا اینطوری شد؟! کلی حساب باز کرده بودیم رو بازی که..کلی قول و وعده وعید داده بودن که! عایا سونی مارو فروخت!؟

عزیز،انتظار چه نمره ای از بازی لانچ داری؟! حتما متای بالای 90 میخوای ها؟ بازی لانچ هستش و با توجه به اینکه سطح توقع منتقدا به خاطر کنسولهای نسل بعد بسیار بالاست با سرسختی بیشتری نمره میدن.شما با خیال راحت مثل من این بازی رو تهیه کن و مطمئن باش پشیمان نمیشی;)

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دوست دارم ببینم به Ryse چند میده :d
جريان ryse يه كم با اين فرق مي كنه چون حتي طرفداراي دو آتيشه ryse هم چندان اميدي به بخش گيم پليش ندارن ولي در مورد killzone انتظارات بالاتر بود

در كل killzone2 يه استثنا از استوديوي سازنده تو نسل قبل بود كه جاويدان شد و بقيه شماره هاش نتونستن جاشو بگيرن

.

دوستان این یه بازی لانچ هستش اصلا چه انتظاری دارین؟ضمنا به نظرم نمره های خوبی هم گرفته.همین بازی Ryse هم در همین حد نمرات خواهد گرفت مطمئن باشید.روی بازیهای لانچ اصلا حساب باز نکنید.

من که همین جا اعتراف میکنم fail شدم .... اگه متا زیر 75 بمونه که epic fail خواهم شد ... اصلا انتظار نداشتم ... انتظار من رو متای 85 بود ... که اصلا عجیبه برام این نمرات ... این بازی از کیلزون 3 به مراتب بهتر میاد ..

اینطور که مشخصه به غیر از گرافیک خیره کننده و مولتی پلیر سرگرم کننده چیز خاصی نداره . اینو تو متن اکثر نقدها می شه دید .

من که همین جا اعتراف میکنم fail شدم .... اگه متا زیر 75 بمونه که epic fail خواهم شد ... اصلا انتظار نداشتم ... انتظار من رو متای 85 بود ... که اصلا عجیبه برام این نمرات ... این بازی از کیلزون 3 به مراتب بهتر میاد ..

ببین یه چیزی بهت بگم من این سخت گیری سایتها رو در مورد بازیهای نسل بعد با این نمراتشون به این بازی و گیم پلی جذاب کیلزون دیدم تو دلم بدجور افتاده خدا به داد متای Ryse برسه:d یعنی متاش نره زیر 70 خوبه:d کلیزون هم گیم پلی خوبی داره هم گرافیک خوب نمره هاش شده این ! حالا Ryse که بیشتر منتقدا تنها از گرافیکش صحبت کردن چی میشه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or