امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
دقيقا من مطمئن بودم نمرات نسخه اول رو نميتونه تكرار كنه.اما خوب اگه ميگفتم ممنكن بود ضايع بشم. پيش بينيم درست از اب در اومد!:d
اما تو عناوين اين چنيني اصلا نمرات مهم نيست. مهم كيفيت بازيه كه صد درصد مثل باقيه عناوين انحصاري كيفيت بالايي داره. چون نسخه دوم بازيه موفقي بود سايتها خيلي رو اين نسخه فوكوس كرده بودن معلوم بود اگه نتونه نقطه ضعفهاشو پوشش بده امكان نداره دوباره اون نمراتو بگيره.
شخصا اصلا ناراحت نشدم. مهم اينه كه كيلزونه!:d
نمرات نسخه ی اول رو نمیتونه تکرار کنه؟ :دی
یعنی 70 رو هم نمیتونه رد کنه ؟ :دی
یعنی شما متوجه نشدی اشتباه کرده و منظورش نسخه دوم بازی هستش .
باز خوبه 50 تا ":دی" گذاشتم براش :دی

So it's a shame that, rather than following its own muse, it's now possible to spot where Killzone has drawn obvious inspiration from the likes of Call of Duty, Halo and Gears of War
مگه نمیدونی یوروگیمر چقدر فن 360ــه؟ اصلا معتبر نیست.
( ولی خداییش الان این تاپیک خوندن داره)

آخرین ویرایش:

یعنی شما متوجه نشدی اشتباه کرده و منظورش نسخه دوم بازی هستش .

دقيقا من مطمئن بودم نمرات نسخه اول رو نميتونه تكرار كنه.اما خوب اگه ميگفتم ممنكن بود ضايع بشم. پيش بينيم درست از اب در اومد!:d
اما تو عناوين اين چنيني اصلا نمرات مهم نيست. مهم كيفيت بازيه كه صد درصد مثل باقيه عناوين انحصاري كيفيت بالايي داره. چون نسخه دوم بازيه موفقي بود سايتها خيلي رو اين نسخه فوكوس كرده بودن معلوم بود اگه نتونه نقطه ضعفهاشو پوشش بده امكان نداره دوباره اون نمراتو بگيره.
شخصا اصلا ناراحت نشدم. مهم اينه كه كيلزونه!:d

دقیقا مشکلی که از نسخه 1 داشته رو تا الان نتونستن پوشش بدن نمیدونم چرا این نمره ها هم برای همین کم شدن وگرنه بازی شک نداشته باش از KZ2 بهتر هستش .

مشکلش هم این هستش داستان پردازی هستش نمیدونم چرا GG نمیتونه عنوان به این خوبی رو درست داستانش رو شرح بده که جذاب تر به نظر بیاد مشکلی که از 1 بوده 2 ادامه داشته 3 هم که این جور بوش میاد ادامه دارن .

اما این امتیاز ها هیچی از بزرگی KZ3 کم نمیکنه برای این که بازی در کل عالی هستش .:d

به غیر از داستان ضعیف بازی نکته ی دیگه ای که تقریبا همه جا بهش اشاره شده اینه که بازی coop انلاین نداره. گیم اسپات هم گفته که coop افلاین هم منجر به مشکلات فریم ریت میشه. طبق گفته ی گیم ری اکتور هم کمپین بازی دوروبر 8 ساعت هست.
یه جمله هم تو نقد یوروگیمر بود که هر کاری کردم نتونستم اینجا نقلش نکنم:دی
So it's a shame that, rather than following its own muse, it's now possible to spot where Killzone has drawn obvious inspiration from the likes of Call of Duty, Halo and Gears of War
البته اکثرا از بخش چند نفره ی بازی و mode های اضافه شده و گرافیک و صدا ی بسیار عالی تعربف کردن.
--------------------------------
یه خواهشی که از دوستان دارم اینه که سعی کنند امتیازات رو با لینک بذارن که بریم ریویو یا حداقل نکاتش رو بخونیم! من خودم امتیاز بی منبع رو نمیذارم:دی

اوخ اوخ چه سوتي دادم!:d
منظورم نسخه دوم بود.
اخه من فقط كيلزون 2 رو بازي كردم واسه همين نسخه اولم بوده همش اين تو ذهنمه!
شما به بزرگي خودت ببخش!:d
نداشته باش از KZ2 بهتر هستش .
مطمئنا همينطوره.چون اگه بهتر نبود كه الان نميتونست يه امتياز بالا 8 بگيره!

آخرین ویرایش:
گفتم ببینم این گیم اسپات از چی ها ایراد گرفته . 8.5 هم داده

Core shooting action is weighty and satisfying
Campaign is filled with interesting set-piece battles
Terrific maps make competitive play an absolute blast
More environmental and gameplay variety than before
Astonishing visuals.

good_greatsoundeffects_s.gif

good_outstanding_gameplay_s.gif

good_outstanding_design_s.gif

good_multiplayer_s.gif

good_t_proficient_graphics_s.gif

good_t_proficient_graphics_s.gif

BAD

The story is awful Co-op play is local only and is hampered by frame rate problems
Not all changes to the online multiplayer are for the better.

bad_weakstory_s.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من متوجه نمیشم چجوری میشه وقتی یه بازی CO-OP آنلاین نداره باید داشته باشه اگه نداشته باشه امتیاز کم میشه این چجورش هستش یه بازی داره خوب یه بازی نداره یه اجباری نیست که تمام بازی ها داشته باشن مثل این میمونه که بگیم برای این که KZ FPS هستش و کاورگیری داره پس MW بده برای این که کاور گیری نداره .

یه اختیار هستش .

آخرین ویرایش:
دوستانی که آنلاین بازی نمیکنن خیالشون راحت چون بیشتر مشکلش واسه آنلاین هست.

و اینکه داستان ضعیفی داره. البته من خودم زیاد به داستان بازی های FPS توجه نمیکنم.

دوستانی که آنلاین بازی نمیکنن خیالشون راحت چون بیشتر مشکلش واسه آنلاین هست.

و اینکه داستان ضعیفی داره. البته من خودم زیاد به داستان بازی های FPS توجه نمیکنم.

کی گفته همچین چیزی رو؟
---------
واقعاً من هر جوری فکر می کنم نمی تونم درک کنم چرا بخش co-op انلاین نداره!!

من متوجه نمیشم چجوری میشه وقتی یه بازی CO-OP آنلاین نداره باید داشته باشه اگه نداشته باشه امتیاز کم میشه این چجورش هستش یه بازی داره خوب یه بازی نداره یه اجباری نیست که تمام بازی ها داشته باشن مثل این دمیمونه که بگیم برای این که KZ FPS هستش و کاورگیری داره پس MW بده برای این که کاور گیری نداره .
اگه کلن Co op نداشت حرف شما درسته اما چون Co op آفلاین داره انتظار میره که Co op آنلاین هم داشته باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or