امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
نمرات بازی که خیلی خوبه!!!!!! یه حسی به من میگه بعضی از سایت ها ی معروف نمرات بدی بهش بدن!!!
(اتفاقا به نظر من امتیاز همین مجلات مزخرف ملاکه چون من فکر میکنم نمراتی که میدن واقعی تره!!)

بازی رو بدن بیاد بیشتر از این نمیشه منتظر بود .:d

بیان 1 بدن ما بازی رو میگیرم حالش رو میبریم بقیه چیز ها چرت و پرت هستش ;)

(اتفاقا به نظر من امتیاز همین مجلات مزخرف ملاکه چون من فکر میکنم نمراتی که میدن واقعی تره!!)

OPM مجله مزخرفی هستش ؟ درسته به حد خیلی از مجلات بزرگ نیست اما دیگه مزخرف هم نیست .

خیلی موفقیت این بازی مهم شده.از اون طرف عوامل کرایسیس دارن حاشیه سازی میکنن از این طرف این بازی قراره یه سری موفق و نماد FPS های سونی باشه و باید بدرخشه.
تا حالا که نمره ها برای خودی ها بوده ببینیم در ادامه چی میشه...!

• Like
Reactions: Bayonetta
اکثر نقدهای بازی تا حدود یک ساعت دیگه منتشر میشن، prepare to be stunned

من شخصا منتظرم در مورد " پرداخت داستان و شخصیت پردازی " بخونم ببینم بالاخره میشه یکم با ISA ـها ارتباط برقرار کرد یا نه ! تو شماره دوم که Helghast ـها خیلی محبوب بودند :)

پ.ن:همچین "نورپردازی و کنترل بازی" ...

ساعت انتشار نقدها 9 به وقت PST تعیین شده که تقریبا 8:30 امشب به وقت خودمون میشه.
احتمالا مثل اکثر بازیهای دیگه نقد IGN جزو اولین نقدها خواهد بود، امتیاز IGN رو حدس بزنید.حدس میزنم 9 بده.

میگم شما که بازیها ps3 رو قبل از عرضه واسه نقد میگرفتین چی شد
فقط جو سازی؟

خدمت برادران جان بر کف که هر چند سال یک بار از سمت سایت های دیگه اینجا اعزام میشن، عرض کنم که برنامه ای برای این بازی ترتیب داده شده که به زودی خبرش بهتون میرسه. انرژیتون رو برای اون موقع نگه دارید.

• Like
Reactions: game.fun

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or