امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
نه آخه نمیشه فقط کارکتر اصلی باشه چون آخر اون کلمه s هم داره برای همین منظورش یک گروهی از شخصیت ها بوده. منظورش هم از کلمه series احتمالا به این نکته اشاره داشته که کلا این سری بازی با این پتانسیل بالاش لیاقت شخصیت پردازی بهتری رو داشته اما تو این نسخه هم از نظر اونا موفق نبوده.
حالا این که اولین نقد بود.اگه چندتا نقد دیگه هم توش از این موضوع ایراد گرفته بود میشه گفت که باز هم GG تو شخصیت پردازی کم گذاشته.

حالا این که اولین نقد بود.اگه چندتا نقد دیگه هم توش از این موضوع ایراد گرفته بود میشه گفت که باز هم GG تو شخصیت پردازی کم گذاشته.
آره من هم گفتم که از نظر اونا این جوری بوده وگرنه نگفتم این جوری شده یا هست چون با تریلر آخری کلا نظرم در مورد داستان پردازی و اینا عوض شد:دی

شخصیت های اصلی بازی روشون به اندازه کافی کار نشده و عمق نداشتند؟

امیدوارم این یک مورد حداقل به "این منتقد" نچسبیده باشه ... باز باید صبر کرد نقد های دیگه هم بیرون بیاد .

خب تو یه انجمن خارجی، یه بابایی که لهستانی حالیش میشده اومده یه خلاصه ای از نقد رو به انگلیسی گذاشته و این خلاصه توی NG نقل قول شده و من اونو با یه ترجمه ی سریع فارسی میذارم اینجا.
گفته شده که بازی در زمینه ی گرافیکی، از هر چیز دیگه ای تو نسل حاضر کنسولها تو سطح بالاتری قرار میگیره، لوکیشن ها متنوع هستند و همگی بسیار پر جزئیات. همچنین تماشای دشمنان هم لذت بخشه. منتقد مجله تا جایی پیش رفته که حتی ادعا میکنه که بازی تقریبا شبیه یک artwork فعل و انفعالی هست. (an interactive piece of artwork) ریتم بازی نسبت به K2 بهبود داشته. بازی از همون ابتدا تا انتها سخت هست، حتی روی درجه ی سختی نرمال. به Coop اشاره شده ولی در واقع خیلی با دقت شرح داده نشده. اما قطعا میتونید کمپین بازی رو به صورت Coop برید. بخش چند نفره فقط با bot ها تست شده(چون بازی هنوز عرضه نشده، راهی برای بازی کردن با افراد واقعی نبوده). به نظر میرسه که بهبود زیادی داشته و به همون اندازه ی K2 جذاب هست. "صدا" در بازی خوب هست ولی همچنان قابل مقایسه با چیزی مثل Bad Company 2 نیست.
The game is said to outclass everything else on current gen consoles in terms of graphics. The locales are varied and all very detailed. The enemies are also a joy to behold. The reviewer goes as far as to claim that its almost like an interactive piece of artwork. The pacing of the game has been improved over K2. The game is hard from begining to end, even on the normal setting. Coop is mentioned, but not really elaborated upon. You can play the campaign in coop thats for certain. The multiplayer tested only with bots (the games not out so there was no way to play with people) seems much improved and as interesting as it was in K2. The sound in the game is fine but still does not compare to something like Bad Company 2.

ریز نمرات مجله به بازی هم به این صورت هست:
گرافیک 10
صدا 8
گیم پلی 9

و نکته ی قابل ذکر دیگه اینکه Kz یکی از محبوبترین و پرفروشترین بازی ها در لهستان هست.
پ.ن: گویا بازی از لحاظ گرافیکی کولاکه :دی

• Like
Reactions: Tommy Fisher
نه آخه نمیشه فقط کارکتر اصلی باشه چون آخر اون کلمه s هم داره برای همین منظورش یک گروهی از شخصیت ها بوده. منظورش هم از کلمه series احتمالا به این نکته اشاره داشته که کلا این سری بازی با این پتانسیل بالاش لیاقت شخصیت پردازی بهتری رو داشته اما تو این نسخه هم از نظر اونا موفق نبوده.

داره می گه که سری ها( منظور بازی هایی هست که داستان مرتبط و زنجیره وار دارن) نیاز به شخصیت اصلی و protagonist ی با شخصیت پردازیی بهتر و عمیق تر دارند چرا که قرار هست مخاطب در شماره بعد دوباره این شخصیت ها رو ببینه و نیاز داره که بیش از این با اخلاقیات و روحیات و اتفاقات مهمی که براشون رخ داده آشنا باشه و حس کنه که اون ها رو از قبل می شناسه

I LOVE IT
من اگه 7 هم بگیره حتما میخرمش چون با KZ 2 خیلی حال کردم

از کجا اینقدر مطمئنی؟:-/
KZ3 بدون شک در کنار Crysis 2 نامزد بهترین بازی FPS سال هستند. میگی نه این خط (__) این نشون(*) .:d
cod یادت رفت عمو:d
KZ3 حالا یه چیزی ولی Crysis 2 نه

ویرایش : لطفآ پست های پشت سر هم رو یکجا ارسال کنین.
با تشکر

Last edited by a moderator:
کیه؟کیه؟کیههههههههههههه؟

این دیگه چه مجله ایه بیچاره ها هنوز تو CD گیر کردن!:))
البته من گفتم،می گم و همیشه هم خواهم گفت این نمرات مجله ها مزخرفن اصل خود آدمه نه این مجله های مزخرف:p
adious

این دیگه چه مجله ایه بیچاره ها هنوز تو CD گیر کردن!:))
البته من گفتم،می گم و همیشه هم خواهم گفت این نمرات مجله ها مزخرفن اصل خود آدمه نه این مجله های مزخرف:p
adious

الان هدفت از این پست چی بود !

دوستان خواهشا بحث فقط سر امتیازها باشه تاپیک و به حاشیه نکشید .

آخرین ویرایش:
مجله رسمی پلی استیشن انگلیس (OPM UK) هم به بازی 9/10 داد:

kz3%20opm%20review%20connecteconsoles.jpg

"truly bring[ing] a whole new level of immersion to gaming" with the combination of Move and 3D, Killzone 3 is "a watershed moment in a revolution affecting all of gaming."

OPM went on to heap praise upon the title with only minor niggles against it, such as not moving the genre on in any way through its gameplay.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or