امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
نکته ای که Guerrilla Games ما رو باهاش فریب داد نتونست اجرا کنه و داستان و شخصیت پردازی ضعیف بازی کار خودش ُ کرد و دقیقا تنها نقطه ضعف ِ بازی رو میشه همون داستان ضعیف بازی دونست ...
خوب اگه فقط همینه برای من یکی بسیار عالیه :دی از روز اول ، KZ رو اصلا برای داستان بازی نکرده و هیچ انتظاری هم از داستانش نداشتم :دی در حد Total Overdose هم باشه داستانش اهمّیتی نمیدم :دی
فک کنم کم کم داره از KZ خوشم میاد ، چون کنترلش دیگه لگ مداره ، و بسیار پیشرفتهای دیگه هم داشته ...
یه نقطه ضعف که همچنان وجود داره ، این یکنواختیه محیطه ... ایشالا شماره های بعد اینم درست میشه و ما شاهد شمع و گل و پروانه هم باشیم :دی ...

خدمت برادران جان بر کف که هر چند سال یک بار از سمت سایت های دیگه اینجا اعزام میشن، عرض کنم که برنامه ای برای این بازی ترتیب داده شده که به زودی خبرش بهتون میرسه. انرژیتون رو برای اون موقع نگه دارید.

منتظریمb-)

IGN از همه باحال تر هستش .

Presentation
KZ2 رو داده 9.5 این نسخه رو 7داده .

MUSIC
KZ2 رو داده 9 به این نسخه داده 8.5

gameplay
KZ2 رو داده 9 به این نسخه با توجه به این که گفته FUN تر هستش داده 8.5

Lasting Appeal

هم 0.5 نمره پس رفت داشته .

انگار انتظار داشته که تفاوتی که بین KZ2 با KZ1 بوده که پیشرفت فجیعی داشته نسبط به 1 رو بیشتر کنه که انتظار بیخودی بوده .

امتیازات در حد انتظار نبود
فکر میکردم از نسخه 2 بالاتر باشه
--------------

البته به نظر من بازی نسبت به نسخه دوم خیلی پیشرفت کرده:)

خوب من خیلی امید داشتم که داستان بازی پیشرفت کرده باشه اما اینجوری که GS گفته بد هست پیش احتمالا تو مایه های نسخه قبلی هستش. باید بازی کنیم و ببینیم داستانش چی شده که گفتن بده. در مورد بقیه چیزها هم که به نظرم نکات و امتیازات خوبی گرفته و در مجموع برای من یکم از سطح انتظارات پایین تر هستش و من به هیچ وجه تو فکر این نبودم که میانگین 95 میاره و خودم به شخصه بین 90 تا 92 انتظار داشتم که فکر کنم می تونه به 90 برسه.

Joystiq:3.5/5
.........
بزرگترین ایرادی بازی همون داستان ضعیفش هستش که به نظر میومد تو KZ3 رفع شده باشه اما متاسفانه هنوز این مورد رفع نشده.!

یکم نمرات ضد و نقیض هست ! الان میانگینه بازی تو GameRankings هست 88.67 . ولی خب بازم بد نیست امیدوارم حدودای همین بمونه . GS هم یه جورایی مثل Bioshock 2 با KZ3 رفتار کرد .
اما اینقدر KZ2 بهم چسبید و حال داد که وقتی به لحظه ی انتشار بازی و خریدنش فکر میکنم قلبم میاد تو دهنم و با خودم میگم گور بابای نمرات کم !:d

• Like
Reactions: War Has Change
Joystiq:3.5/5
.........
بزرگترین ایرادی بازی همون داستان ضعیفش هستش که به نظر میومد تو KZ3 رفع شده باشه اما متاسفانه هنوز این مورد رفع نشده.!
اقا شما بعضی سایت ها رو از کجا پیدا کردید ؟!

بعضی سایت ها خیلی ناشناختن ؟!

من فک کنم این سایت ها از نظر امتیاز دهی کمی مشکل دارن !

چیزی که مهمه اینه که میانگین امتیازات تقریبآ پایین ِ این بازی چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه. مطمئنآ اگر از بخش داستان چشم پوشی کنیم مطمئنآ دیگه نقطه ی ضعف بزرگی نداره و بیشتر امتیازات پایین هم به خاطر داستان هست !

کاش Guerilla اینقدر که به گرافیک بازی اهمیت داده، حداقل نصف اون رو داستان بازی کار میکرد.

من نقد IGN رو خوندم و در کل همش از بازی و گیم پلی تعریف کرده بود(عجیبه با اینکه تعریف کرده بود گفته بود حس واقعی به آدم میده به گیم پلی 8.5 داده) کل ایرادی که گرفته بود سر همین داستان بود که مثل اینکه واقعا چیز جدی هستش و خیلی خوب کار نشده. البته به نبود بخش دو نفره آنلاین هم خرده گرفته بود(where the hell is the online, Sony?) و در مورد ساپورت کردن move و 3D هم 3-4 خط کوتاه نوشته بود و خیلی به حسابش نیاورده بود. از مولتی بازی هم تعریف کرده بود و اون رو خیلی سرگرم کننده و مثل یک تجربه قلمداد کرده.

این در مورد گرافیک بازی هست که هیچ حرف و سخنی رو دیگه نمیزاره(9.5)
Killzone 3 is easily one of the best looking games on any current platform, and makes war-torn worlds look beautiful.

اینم در مورد گیم پلی که گفتم با این توضیح نمره کمی عجیب هست.(8.5)
Fun multiplayer and excellent campaign pacing make this a great option for any shooter fan.

• Like
Reactions: Trunks
خوب من خیلی امید داشتم که داستان بازی پیشرفت کرده باشه اما اینجوری که GS گفته بد هست پیش احتمالا تو مایه های نسخه قبلی هستش. باید بازی کنیم و ببینیم داستانش چی شده که گفتن بده. در مورد بقیه چیزها هم که به نظرم نکات و امتیازات خوبی گرفته و در مجموع برای من یکم از سطح انتظارات پایین تر هستش و من به هیچ وجه تو فکر این نبودم که میانگین 95 میاره و خودم به شخصه بین 90 تا 92 انتظار داشتم که فکر کنم می تونه به 90 برسه.

برهان جون، یادته من سر داستان شماره ۲ چقد مشکل داشتم ؟
حتی کیوان جون هم میدونه که چقد شاکی بودم سر داستان بازی !!!

خودم حدس میزدم که روی داستان درست کار نکنن... چون واقعا بازی بستر داستانش جالب نبود از شماره های قبلی... ولی همینکه خیلی نکات مثبت داره برای من عالی هست...

ولی برای من داستان خیلی اهمیت داره :-s تو میشناسی من رو تو این مدت ... که چقد داستان بازی برم اهمیت داره ... در هر حال ... مطمئنم طرفدار های بازی ( که یکیش خودم هستم ) خیلی از این بازی لذت ببرن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or