امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
این ویدیو گیمر بابا دیگه کلا زده خاکی گیم پلی رو داده 7 گرافیک 10 و صدا رو داده 8 .

بابا یعنی گیم پلی بازی از KZ2 بد تر بوده که این ها انقدر بهش ایراد میگرفتن نه به اون موقع نه به الان .

KZ2 یک گیم پلی خاصی داشت که به مزاج خیلی ها خوش نیومد که اکثرا هم COD باز بودن و گیم پلی ساده براشون بیشتر بدرد میخورد خلاصه گویا صدای اونها به سازندها رسیده و گیم پلی رو کاغذی کردن که این برای فن های بازی اصلا خوب نیست..

• Like
Reactions: Kainé
واقعا بعد از دیدن اون تریلر آخریه انتظار داستان فوقالعاده ایو داشتم...:( به هر حال حداقل برای من چیزی از ارزش های این بازی کم نمیکنه...
................

CheatCC:4.6/5

منم خیلی به داستان این شماره امید داشتم ولی مثل اینکه بازم ... :d چقدر با دوستان خیال بافی کردم بعد از دیدن تریلر آخری :d
به برهانم چندی پیش گفتم حیف شد CO OP آنلاین نداره! :d و واقعا هم نمیدونم چرا نزاشتن! :d ولی مهم اینه که مثل KZ2 آنلاین خفنی داره :d
کیلزون اگه داستانش درست شه آباد میشه :d الان همه چیش یه طرف داستان این وسط گیر کرده :d باید یه سر بروبچه های ناتی داگ بیان این وسط یه دستی به سر و روش بکشن :d
------
میشه لینک بدین؟
دست پیش میگیرین که پس نیوفتین؟!
تو بخش اخبار همین سایت این کرایسیس بود چی بود واسه همه شاخ و شونه می کشید ! الان مثلا من گفتم داستان K3 خیلی شاخه که چه می دونم دست پس و پیش بگیرم! خواهشا وصله های خودتونو به بقیه نچسبونید !
----------
من وصله میچسبونم؟!
الان عمه من بوده این وسط اسم بازیهای دیگه از جمله گیرز که هیچ ربطی به این تاپیک نداره رو کشیده وسط؟ قرار بوده کرایسیس و گیرز بزنن تو خط هالیوود؟ الان شما این حرفو زدی من که نزدم؟
من خبر استخدام نویسنده واسه کیلزون رو نشنیده بودم فک کردم اون دوستمون با این یکی ها اشتباه گرفته ! ولی اشتباه از من بود ! حالا شما با رمز آی نفس کش اومدی حق بقیه رو از من بگیری مشکل من نیست !

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلی که از سبک FPS بدم میاد اینه که بازی های این سبک معمولا داستان درست و درمونی ندارند و برای شخصی مثل من که به داستان خیلی اهمیت میدن انجامشون یه جور عذابه ، بجز مالتی پلیر بازی بقیش از همین الان برای من بی ارزش شد. امیدوارم حداقل مالتی پلیر درست حسابی داشته باشه و طوری نشه که وقتی بازی اومد بگیم Killzone 3 = Failzone 3

یکی از دلایلی که از سبک FPS بدم میاد اینه که بازی های این سبک معمولا داستان درست و درمونی ندارند و برای شخصی مثل من که به داستان خیلی اهمیت میدن انجامشون یه جور عذابه ، بجز مالتی پلیر بازی بقیش از همین الان برای من بی ارزش شد. امیدوارم حداقل مالتی پلیر درست حسابی داشته باشه و طوری نشه که وقتی بازی اومد بگیم Killzone 3 = Failzone 3
حُب شما وقتی FPS بازی می کنی باید انتظار هیجان داشته باشی! همونطور که وقتی RPG بازی می کنی انتظار داستان!

من اصلا متوجه نمیشم چرا باید به نقد های سایت ها توجه کنیم..ما انسانیم و عقل داریم خودمون میتونیم تصمیم بگیریم که چی خوبه چی بد من خودم میفهمم داستان بده یا نه..
مثل خوندن نقد های فیلم میمونه،یارو تو 10 صفحه فیلم رو میکوبه چون شتری با سرعت اسب مثله گاو فیلم رو دیده نقد کرده، بعد فیلم رو اتفاقی میبینی میفهمی یکی از بهترین فیلم های عمرت بوده (the fountain) ده بارم نگاش میکنی....
من مطمئنم این بازی هم یکی از بهترین بازیهای عمرم خواهد بود،گور بابای این سایتا تا حالا نگاهشونم نکردم جز برای خوندن خبر...

باز شروع شد...

وقتی بازی هنوز منتشر نشده از کجا میخوای بفهمی که داستان بازی عالیه یا...؟

دوما امتیازها رو قبول ندارین لطفا توی تاپیک پست ندین

تو بخش اخبار همین سایت این کرایسیس بود چی بود واسه همه شاخ و شونه می کشید ! الان مثلا من گفتم داستان K3 خیلی شاخه که چه می دونم دست پس و پیش بگیرم! خواهشا وصله های خودتونو به بقیه نچسبونید !
من وصله میچسبونم؟!
الان عمه من بوده این وسط اسم بازیهای دیگه از جمله گیرز که هیچ ربطی به این تاپیک نداره رو کشیده وسط؟ قرار بوده کرایسیس و گیرز بزنن تو خط هالیوود؟ الان شما این حرفو زدی من که نزدم؟
حیانا با crysis یا gears اشتباه نگرفتین ؟ :d اونا همه زده بودن تو خط هالیوود و این حرفا :d

در مورد MP خیالتون راحت همه سایت ها خیلی ازش تعریف کردن...
==============
GameZone:9.5/10

آخرین ویرایش:
کی همچین حرفی زده ؟
الان شما برای من تکلیف بایوشاک رو روشن کنین ممنون میشم .
من همچین حرفی زدم! :d
بایوشاک هم استثناء هستش! شما 10 تا بازی FPS نام ببر که داستانشون فوقالعاده باشه!
درکل منظورم اینه که انتظاری که از داستان یه بازی RPG داری نباید ازFPS داشته باشی!

باز شروع شد...

وقتی بازی هنوز منتشر نشده از کجا میخوای بفهمی که داستان بازی عالیه یا...؟

دوما امتیازها رو قبول ندارین لطفا توی تاپیک پست ندین

مگه گفتم داستانش بده؟گفتم لازم نیست سایتا بهم بگن بازی که کردم خودم میفهمم..
امتیازارم قبول ندارم،پست هم میدم تا همه متوجه شن که تا خودت بازی نکنی این نقدها هیچ ارزشی نداره دقیقا مثله gt5 که 10 هم براش کمه(البته یکم مشکل داره که حیف :( )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or