امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
اگه 1 هم میگرفت مهم نبود برای این که من یه نفر بازی رو برای نظر کس دیگه بازی نمیکنم اما این امتیاز ها هیچیش مشخص نیست GT امده به بازی 9.5 داده بعد IGN با GS میان 8.5 میدن همون قضیه سلیقه ای هستش که هم همیشه بهش اعتقاد دارم رو مشخص میکنه .

برهان جون، یادته من سر داستان شماره ۲ چقد مشکل داشتم ؟
حتی کیوان جون هم میدونه که چقد شاکی بودم سر داستان بازی !!!

خودم حدس میزدم که روی داستان درست کار نکنن... چون واقعا بازی بستر داستانش جالب نبود از شماره های قبلی... ولی همینکه خیلی نکات مثبت داره برای من عالی هست...

ولی برای من داستان خیلی اهمیت داره :-s تو میشناسی من رو تو این مدت ... که چقد داستان بازی برم اهمیت داره ... در هر حال ... مطمئنم طرفدار های بازی ( که یکیش خودم هستم ) خیلی از این بازی لذت ببرن !
آره تورج کاملا یادم هست که مشکل داشتی. به نظر من هرکی که بتونه و بخواد که متوجه داستان بازی ها بشه؛ داستان براش از اهمیت ویژه ای برخوردار میشه و خودم هم خیلی به این موضوع دل بسته بودم که شاهد یکی از بهترین داستان های این سری خواهیم بود اما نشد. مخصوصا بعد از اون تریلر Justice که واقعا عالی کار شده بود و دل خیلی ها از جمله خودم من رو برد:دی

اگه 1 هم میگرفت مهم نبود برای این که من یه نفر بازی رو برای نظر کس دیگه بازی نمیکنم اما این امتیاز ها هیچیش مشخص نیست GT امده به بازی 9.5 داده بعد IGN با GS میان 8.5 میدن همون قضیه سلیقه ای هستش که هم همیشه بهش اعتقاد دارم رو مشخص میکنه .
من نمیدونم اخه دیگه داستان ضعیف و نبود بخش انلاین دو نفره سلیقه ای هست؟:-/
ارزش بازی کاملا از سایتای معروف مشخصه و نیازی به یک و دو هم نیست...

آخرین ویرایش:
من و دوستانم زیاد Killzone را برای داستان بازی نکردیم و نمیکنیم بلکه فقط برای گرافیک وحشتناک ان:d
ولی به شخصه بد نبود این Gurilla به داستان هم توجهی میکرد!نا سلامتی یکی از بازیهای انحصاری سونی هست!
این سایت هاهم زیادی جوگیر شدن:dفکر کنم زیادی Blackops زدن:d

من موندم اینقدر زحمت میکشن همه چی عالی با این همه هزینه چرا داستان رو قشنگ تر نمیسازن؟ شخصیت پردازی بهتر و داشتن سوپرایز داستانی که کاری نداره .... شاید واسه کسی مهم نباشه ولی به شخصه بازیی اگه داستان دلچسب و خوبی نداشته باشه نمیتونم بازیش کنم
همین Mw2 داستان خیلی ساده و کلیشه ای داشت ولی با یه ذره خوش ذوقی و 4 تا سوپرایز داستانی جذاب شده بود ..... اعصابم خورد شد من برم بایوشاک بازی کنم که اندرو رایان خونم کم شده :d:d:d

من نمیدونم اخه دیگه داستان ضعیف و نبود بخش انلاین دو نفره سلیقه ای هست؟:-/
ارزش بازی کاملا از سایتای معروف مشخصه و نیازی به یک و دو هم نیست...

عزیز منظور از داستان ضعیف منظور این نیست که داستان KZ بد هستش بلکه روایتش بد هستش .

من نگفتم که بخش انلاین دو نفره سلیقه ای هستش بلکه وقتی میبینم یکی به گیم پلی میده 9 یکی میده 7 یکی میده 8.5 من بهش میگم سلیقه ای اگه شما جز این فکر میکنید بفرماید .

تو متا که فعلا 8.6 هست میانگین تازه نمره 7 Videogamer ثبت نشده..!

این ویدیو گیمر بابا دیگه کلا زده خاکی گیم پلی رو داده 7 گرافیک 10 و صدا رو داده 8 .

بابا یعنی گیم پلی بازی از KZ2 بد تر بوده که این ها انقدر بهش ایراد میگرفتن نه به اون موقع نه به الان .

آخرین ویرایش:
ایشالا تو شماره ی بعدی Killzone با گور به گور شدن "ریکو" نمرات بخش داستان بازی هم به خودی خود درست میشه :d
کلا خیلی وقته اصلا به سایتا برای امتیاز حتی نگاه هم نمی کنم ! حالا هر کوفتی میخواد باشه :d
ای بابا. اینا که قول داده بودند که داستان بهتری ارائه کنند و حرف از استخدام نویسنده های حرفه ای می زدند . . .
احیانا با crysis یا gears اشتباه نگرفتین ؟ :d اونا همه زده بودن تو خط هالیوود و این حرفا :d
------------
اگر شما اشتباه می گیرید که من نمی دونم ولی اینو قبلا خونده بودم که :

Killzone 3's story will also be more light-hearted compared to its predecessor, which Guerrilla felt suffered from an overly serious and dark story which was one of the major complaints of the original, though they mentioned that it would not be too light-hearted as it is still a war. In addition, Guerrilla Games has hired an external writer to focus on only writing the storyline so as to give a fresh perspective to the story as well as hiring a lot more Hollywood actors to elevate the level of storytelling within the dialogue of the game​
پست منو بخون کی حرف از فیلمنامه نویس هالیوودی زد؟؟​
شما یه ذره با دقت بخون من نگفتم شما گفتی هالیوود و ... من گفتم اونا گفته بودن :d خب اینم من الان دیدم مشکلیه مگه ؟! :d مگه قراره بجنگیم ؟

آخرین ویرایش:
اگر شما اشتباه می گیرید که من نمی دونم ولی اینو قبلا خونده بودم که :

Killzone 3's story will also be more light-hearted compared to its predecessor, which Guerrilla felt suffered from an overly serious and dark story which was one of the major complaints of the original, though they mentioned that it would not be too light-hearted as it is still a war. In addition, Guerrilla Games has hired an external writer to focus on only writing the storyline so as to give a fresh perspective to the story as well as hiring a lot more Hollywood actors to elevate the level of storytelling within the dialogue of the game​
پست منو بخون کی حرف از فیلمنامه نویس هالیوودی زد؟؟​

عجب.......... .;;)

از بازی در این سطح همچین اشتباهاتی انتظار نمیرفت(ضعف داستان و نبود coop آنلاین....مخصوصا ضعف داستانی)...... .

خدا کنه حداقل امتیاز به 90 برسه ......چون این بازی واسه من ارزش داره و به نمره ها هم اعتقاد دارم(بهترین قاضی میدونم)........ .

دوستان یکم رعایت کنید و با احترام باهمدیگه صحبت کنید و بزارید شاهد اولین تاپیکی امتیازاتی باشیم که مربوط به یک بازی انحصاری هست و به صورت منطقی داریم باهم دیگه بحث می کنیم و شاهد نمرات هستیم. پیشاپیش از همتون بابت همکاری تشکر می کنم

بابا یعنی گیم پلی بازی از KZ2 بد تر بوده که این ها انقدر بهش ایراد میگرفتن نه به اون موقع نه به الان .
احتمالا اونی که نقدش کرده فن کنترل لگ دار بوده...:d
اگه اینجوری باشه هر چی امتیاز کمتر بده یعنی کنترل بازی نسبت به قبل بهتر شده:d
ولی در کل به نظر من امتیاز سایت ها مهم نیست.مگه AW نبود؟

منم خیلی به داستان این شماره امید داشتم ولی مثل اینکه بازم ... :d چقدر با دوستان خیال بافی کردم بعد از دیدن تریلر آخری :d
به برهانم چندی پیش گفتم حیف شد CO OP آنلاین نداره! :d و واقعا هم نمیدونم چرا نزاشتن! :d ولی مهم اینه که مثل KZ2 آنلاین خفنی داره :d

• Like
Reactions: Fëanor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or