در Killzone 3 کنترل حرف اول را میزند

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
killzone3-beta-01.jpg

درود

سازندگان بازی امروز به طور رسمی در سایت خود در مورد کنترل این نسخه سخن گفتن که به شرح زیر می باشد:

در Killzone 2 باید بازیکنان را به دو دسته تقسیم کنیم. دسته اول افرادی هستند که عاشق این کنترل بودند و دوسته دوم نیز افرادی بودند که عقیده داشتند کنترل گاهی اوقات بیش از حد سنگین است. اما در این زمینه افرادی که نسخه بتای بازی را تست کرده اند همگی اتفاق نظر دارند که کنترل Killzone 3 بسیار عالی و دارای توازن مناسبی می باشد.

در ویدئویی که امروز بر روی سایت KZ قرار گرفت تعدادی از نوسعه دهندگان این بخش در استدیو Guerrilla از جمله Mathijs de Jonge - Jan-Bart van Beek - Arjen Bokhoven در مورد جزییاتی که به آن ها کمک کرد تا هواداران خود را در این زمینه راضی نگاه دارند اشاره کرد که از آن جمله می توان به سه مورد زیر اشاره کرد.

مورد اول شامل حملات خشن و فوق العاده زیبای Brutal Kill می باشد که به کمک آن می توانید دشمنان را با چندین و چند روش متفاوت از میان بردارید.

مورد دوم استفاده از سیستم جدید کاورگیری می باشد که به کمک آن می توانید از یک کاور به سمت کاور دیگری لیز خورد و از آتش حملات دشمنان خود رهایی یابید و فرصت تیراندازی به آن ها را به دست آورید.

مورد سوم که آخرین مورد می باشد قرار گرفتن سومین slot جهت حمل اسلحه می باشد که کمک شایانی به جذاب تر شدن بازی خواهد کرد زیرا در این slot تنها می توانید سلاح های سنگینی نظیر W.A.S.P که در واقع یک نوع Rocket Launcher است را قرار دهید.

برای تماشای ویدئو می توانید به منبع مراجع کنید و به صحبت های بیشتر سازندگان در این زمینه گوش دهید.

منبع

آره .منم چون Call Of Duty : WaW رو همزمان با KZ2 بازي كردم تو KZ2 واقعا عذاب كشيدم.بخصوص كه COD رو با Xbox360 بازي كردم.

این ویدئوی که دیدم یکم عجیب بود. Run میکرد بلافاصله سُر میخورد میرفت برای کاور گرفتن در یک اپسیلون ثانیه از کاور بیرون میامد و میپرید و یه چاقو فرو میکرد به طرف یا شلیک میکرد.
تقریبا نسخه FPS ـه "فلان" بازی شده !!.

• Like
Reactions: Quantic Dream
کنترل هم توازن بدن فقط طوری که ما همچنان راضی بمونیم ، هم بچه هایی که ازش گلهِ داشتن ... ببینم دوستان دیگه به چـیِ بازی گیر میدن :d!

من جزء دسته ی اولم و از کنترل killzone2 خیلی خوشم اومد.
فقط امیدوارم واقعا توازن رو برقرار کرده باشن که ما هم لذت ببریم ولی ویژگیهای اضافه شده خیلی عالی هستند!;)

من جزء دسته ی اولم و از کنترل killzone2 خیلی خوشم اومد.
فقط امیدوارم واقعا توازن رو برقرار کرده باشن که ما هم لذت ببریم ولی ویژگیهای اضافه شده خیلی عالی هستند!;)

کنترل هم توازن بدن فقط طوری که ما همچنان راضی بمونیم ، هم بچه هایی که ازش گلهِ داشتن ... ببینم دوستان دیگه به چـیِ بازی گیر میدن :d!

دوستان من نسخه بتایی که چند ماه پیش اومد(که البته اسمش بتا بود و در واقعا alpha code بود) رو بازی کردم و کنترل به نظر من هنوز هم عالی بود. واقعا نمیشه گفت چطوری شده اما هم عوض شده و هم نشده و به نظرم چیز خوبی از توش در اومده که هر دو گروه راضی هستند.

این ویدئوی که دیدم یکم عجیب بود. Run میکرد بلافاصله سُر میخورد میرفت برای کاور گرفتن در یک اپسیلون ثانیه از کاور بیرون میامد و میپرید و یه چاقو فرو میکرد به طرف یا شلیک میکرد.
می تونی 5 تا بازی اکشن سونی رو بگی که به نظرت از فلان بازی استفاده نکردند.
بازم u3 یکم منطقی تر بود.

کنترل Killzone 2 که به نظر من راحت بود.
کنترل Killzone 3 هم فکر کنم راحت باشه.
پسر این brutal kill چقدر باحاله!مثل Finish him های خودمون میمونه:d:d
با انگشت میکنی تو چشم هلگاست ها!!:d
3 تا Slot هم کار بجایی بود تو Killzone2 فقط یک سلاح سنگین میتونستی برداری.

Vanquish منظورته یا GeOW ؟

Vanquish منظورته یا GeOW ؟
Vanquish نمونه بهتریه. به احتمال زیاد این روش CQC باشه و برای دشمنان با فاصله زیاد کاربرد نداره.
همین سُر در Crysis 2 هست که اونجا میشه توهمون حالت شلیک کرد که وجود نانو سوئیت و قابلیت Speed اون رو توجیح میکنه.
حافظه م برای بازیهای که نپسندیدم جالب کار نمیکنه! در Vanquish از روی کاور میشد پرید؟

• Like
Reactions: hosein me
دوستان من نسخه بتایی که چند ماه پیش اومد(که البته اسمش بتا بود و در واقعا alpha code بود) رو بازی کردم و کنترل به نظر من هنوز هم عالی بود. واقعا نمیشه گفت چطوری شده اما هم عوض شده و هم نشده و به نظرم چیز خوبی از توش در اومده که هر دو گروه راضی هستند.

برهان میفهمم میخوای چی بگی ولی از طرفی نمیتونم خوب درک کنم ، میگیری که چی میگم ؟ :d... البته مشکلی نیست این MP بیاد هدشاتت کنم کامل درک میکنم :d!

پ.ن:راستی ممنون بابت خبر .

خب بیان مثل 100 تا بازی دیگه کنترل بزارن واسه همه راحت باشه چه کاریه میخان نوآوری کنن؟

پ.ن(پ.م)>:):تو Vanquishمیشه از روی کاور پرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or