خوب بابک جان تیرت به سنگ خورد چون منتقد این بازی با تمام بازیهای که لیست کردی فرق داره
Ghost of Tsushima Director's Cut اقای Mattijs Ooms نقد کرده
FF VII Remake Integrade اقای Mattijs Ooms نقد کرده
Returnal اقای Mattijs Ooms نقد کرده
Ratchet and Clank: Rift Apart خانوم Naomi De Bel نقد کرده
Kena خانوم Naomi De Bel نقد کرده
حالا میریسم به اقای Jan Martynowski همین منتقدی که Horizon: Forbidden West نقد کرده
View attachment 245293
این سایت چندتا نقد اخرش ثبت نشده، شاید کلا کنار گذاشته باشنش. باید صبر کنیم بیینیم چی میشهخوب اومدم با یک امتیاز قشنگ دیگه که ثبت هم میشه
DigitalSpy : 6
با این وضعیت به نظرم باید انتظار پایین اومدن تا 87 هم داشته باشیم
6 یا 7، لبه هم تو راهه![]()
5-6 game critics هم هست![]()
چندتا سایت هست که به انحصاری های سونی قبلا 20 و 40 دادن ولی هنوز به هورایزن نمره ندادن، فعلا به متای 85 بیندیشیدخوب اومدم با یک امتیاز قشنگ دیگه که ثبت هم میشه
DigitalSpy : 6
با این وضعیت به نظرم باید انتظار پایین اومدن تا 87 هم داشته باشیم
به قبلی ۹ داده ، چرا باید به این ۶ و ۷ بده6 یا 7، لبه هم تو راهه![]()
این پست اولم تو این تاپیکهچندتا سایت هست که به انحصاری های سونی قبلا 20 و 40 دادن ولی هنوز به هورایزن نمره ندادن، فعلا به متای 85 بیندیشید
تمام ریویوها یه نقطه مشترک دارن: نسخه دوم از اول بهتره، نتیجه= متای نسخه دوم از اول کمتر شده
16 نقد نمره کامل 100
59 نقد از 90 تا 98
23 نقد از 80 تا 89
بخاطر 4 تا 60 متااسکور راحت 3 نمره اومد پایین، اگه این 4 تا رو حذف کنید متا میشه 91
پیش بینی متا خیلی سخت شده این سال ها ، در گذشته معدود منتقد های دیوانه و خود نما مثل تام چیک داشتیم ، الان منتقدای غشی زیاد داریم
و اینکه چون ما میدونیم بازی بزرگتر و بهتر و با قابلیت های بیشتر ، باعث نمیشه نمره بالاتری بگیره ، چون قبلا هم ما بازی داشتیم که یک سایت دو نسخه از یک بازی رو نقد کرده باشه و خودش گفته باشه که نسخه جدید بزرگ تر و جذاب تر و در تمام زمینه ها بهتر شده ، ولی نمره کمتری از نسخه اول داده
البته امیدوارم که منتقدا این نکته رو یادشون باشه که سر این بازی ها کرونا تموم نشده ، بر عکس مدت زمان طولانی تری نسبت به بازی های پارسال تو دوره کرونا و دور کاری ساخته شدن
STEVIVOR
رو از قلم انداختی
امسال نسل قربانی شدن حق بازیا تو متاس
ولی محسن این کارا جز لوس کردن متای بازی همون شاهکار هایی که امثال راک استار و ناتی داگ و سانتا و... تحویلتون میدن و اینجا کلی واسش غش و ضعف میرن همه چیز دیگه ای نداره . حالا این که واسه فان گذاشتی ولی یه سری نه تنها خودشون حاضر نیستن قبل تجربه بازی برن سراغ کوبیدن نمرات بلکه نمیرن ۴ تا نقد بخونن ببینن اصلا ایراد بازی چی هست و چی نیست.
حرفت درسته ولی به شرط اینکه بین این بازهی ۸ تا ۹ کلی بازی متوسط و ضعیفتر از Forbidden West نریخته باشه ...ولی محسن این کارا جز لوس کردن متای بازی همون شاهکار هایی که امثال راک استار و ناتی داگ و سانتا و... تحویلتون میدن و اینجا کلی واسش غش و ضعف میرن همه چیز دیگه ای نداره . حالا این که واسه فان گذاشتی ولی یه سری نه تنها خودشون حاضر نیستن قبل تجربه بازی برن سراغ کوبیدن نمرات بلکه نمیرن ۴ تا نقد بخونن ببینن اصلا ایراد بازی چی هست و چی نیست.
من الان نزدیک ۱۰ ساعتی میشه بازی رو انجام دادم . بازی تو خیلی از بخش ها کیفیت عالی داره مثل گرافیک، مثل دنیای پویا ، ولی تو خیلی از بخش ها هم ضعف داره . اونی که به بازی نمره ۶ داده قطعا ادم احمقی بوده ولی به نظر من اونی که به این گیم ۱۰ داده هم همینقدر احمقه !
بازی مشکل پلتفرمینگ و جامپینگ داره و تو یکی از میشن های اصلی بازی به قدری اذیتت میکنه که ازمون خطای پلتفرمینگ بیچاره و عصبیت میکنه .
بازی مشکل داستان و شخصیت پردازی داره و هنوزم روی npc ها و ایلوی اونطور که باید و شاید کار نکردن. پولیش هم که قطعا نیاز داره از پاپ این بگیر تا موهای ایلوی و ....
خلاصه اگه یه منتقد به این ۱۰ بده پس به امثال ردد دد ۲ و تلو و ... چند باید بده ؟ نمره ۱۰ واسه یه بازی بی نقص یا حداقل کم نقصه ولی فوربیدن وست واقعا اینطوری نیست . مشکلاتی که گفتم حداقل تو اکثر نقد ها اشاره شده و خودم به شخصه تجربشون کردم . این بازی حقش نه زیر ۸ و نه بالای ۹ ، دقیقا همین متایی که میبینید حقشه . حالا باز یه سری اینقدر اسمون ریسمون به هم ببافن که پس فردا هر گیمی اومد بر اساس همون عدله های کیلویی خودشون بر علیهشون استفاده کنن.
دست های پشت پرده و پاهای پشت پرده و فراماسونری و این صحبتا !
شما احتمالا بحث رو دنبال نمیکردی، اگه متای واقعی و درستش 88 هست پس نمراتی که میدن حدود 75 تا 100 باید باشهحالا باز یه سری اینقدر اسمون ریسمون به هم ببافن که پس فردا هر گیمی اومد بر اساس همون عدله های کیلویی خودشون بر علیهشون استفاده کنن.
دست های پشت پرده و پاهای پشت پرده و فراماسونری و این صحبتا !
Aloy's journey through the Forbidden West is a grand one complete with awe-inspiring environments as you take down new machines with an expanded arsenal. Although the story is lacking the personal touch of the first game, if you're looking for an action-filled adventure with thoroughly enjoyable gameplay then you certainly can't go wrong with Horizon Forbidden West
این که یه سری گیم ممکنه اوریتد باشن که حقانیت ایجاد نمیکنه توقع اینو داشته باشیم که پس اینم باید اوریتد بشه و نمرش الکی بره بالا ، هر چند من سر رچت اصلا باهات موافق نیستم متای ۸۸ برای رچت اوریتد نیست با اون لول دیزاین نکس جن و گرافیک عالیش ولی دث لوپ رو موافقم جا داشت چند نمره کمتر بشه .حرفت درسته ولی به شرط اینکه بین این بازهی ۸ تا ۹ کلی بازی متوسط و ضعیفتر از Forbidden West نریخته باشه ...
از همین شروع نسل جدید تا الان چند تا بازی با امتیاز برابر و نزدیک به هورایزن داشتیم ؟
مثلا از همین انحصاریها R&C یا Deathloop
شاید اگر به تنهایی بخوایم به هورایزن امتیاز بدیم من با تو موافق باشم (البته باید تموم کنم) ولی در مقایسه با بازیهایی که اخیر این امتیاز رو گرفتن اصلا موافق نیستم.