امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوب بابک جان تیرت به سنگ خورد چون منتقد این بازی با تمام بازیهای که لیست کردی فرق داره :D

Ghost of Tsushima Director's Cut اقای Mattijs Ooms نقد کرده
FF VII Remake Integrade اقای Mattijs Ooms نقد کرده
Returnal اقای Mattijs Ooms نقد کرده

Ratchet and Clank: Rift Apart خانوم Naomi De Bel نقد کرده
Kena خانوم Naomi De Bel نقد کرده

حالا میریسم به اقای Jan Martynowski همین منتقدی که Horizon: Forbidden West نقد کرده

View attachment 245293

اینطوری که من فهمیدم ، چونکه حتما از دید یک سری یک جایه کار می لنگه و حتما باید یک چیزی پشت پرده باشه ، اول نگاه می کنیم به سایت :D خوب سایت چند داده ؟! مثلا به چندتا بازی قبلی 10 یا 0 ! بر اساس نیاز به اون استناد می کنیم ! اگر سایت جواب نداد ، میرسیم به بازی ! کاریم نداریم Days Gone هست یا FF و مثلا به چندتا بازی انحصاری اخیر همشون 10 از 10 داده ، اونجارم میگذریم (چون جواب نداده) و میرسیم به منتقد ! دیگه ریز میشیم منتقدهارو جدا می کنیم :D بلاخره در این سه مرحله اینقدر بالا پایین می کنیم یک توضیحی چیزی بشه پیدا کرد :D

بعد یک چیزه دیگه ، بر همین اساس که گفته میشه قشین یا پول گرفتن یا دلی نمره کم دادن ، پس میشه گفتن قشین یا پول گرفتن یا دلی دارن نمره بالا میدن !! :D بر هر حال وقتی ادعا می کنی اونطوری داره نمره میدن بدون هیچ سند و مدرکی اینطوریم میشه ادعا کرد !

خوب اومدم با یک امتیاز قشنگ دیگه که ثبت هم میشه
DigitalSpy : 6

با این وضعیت به نظرم باید انتظار پایین اومدن تا 87 هم داشته باشیم
این سایت چندتا نقد اخرش ثبت نشده، شاید کلا کنار گذاشته باشنش‌.‌ باید صبر کنیم بیینیم چی میشه

Last edited by a moderator:
6 یا 7، لبه هم تو راهه :D

5-6 game critics هم هست😂

خوب اومدم با یک امتیاز قشنگ دیگه که ثبت هم میشه
DigitalSpy : 6

با این وضعیت به نظرم باید انتظار پایین اومدن تا 87 هم داشته باشیم
چندتا سایت هست که به انحصاری های سونی قبلا 20 و 40 دادن ولی هنوز به هورایزن نمره ندادن، فعلا به متای 85 بیندیشید :D

تمام ریویوها یه نقطه مشترک دارن: نسخه دوم از اول بهتره، نتیجه= متای نسخه دوم از اول کمتر شده :))
16 نقد نمره کامل 100
59 نقد از 90 تا 98
23 نقد از 80 تا 89
بخاطر 4 تا 60 متااسکور راحت 3 نمره اومد پایین، اگه این 4 تا رو حذف کنید متا میشه 91

چندتا سایت هست که به انحصاری های سونی قبلا 20 و 40 دادن ولی هنوز به هورایزن نمره ندادن، فعلا به متای 85 بیندیشید :D

تمام ریویوها یه نقطه مشترک دارن: نسخه دوم از اول بهتره، نتیجه= متای نسخه دوم از اول کمتر شده :))
16 نقد نمره کامل 100
59 نقد از 90 تا 98
23 نقد از 80 تا 89
بخاطر 4 تا 60 متااسکور راحت 3 نمره اومد پایین، اگه این 4 تا رو حذف کنید متا میشه 91
این پست اولم تو این تاپیکه
پیش بینی متا خیلی سخت شده این سال ها ، در گذشته معدود منتقد های دیوانه و خود نما مثل تام چیک داشتیم ، الان منتقدای غشی زیاد داریم

و اینکه چون ما میدونیم بازی بزرگتر و بهتر و با قابلیت های بیشتر ، باعث نمیشه نمره بالاتری بگیره ، چون قبلا هم ما بازی داشتیم که یک سایت دو نسخه از یک بازی رو نقد کرده باشه و خودش گفته باشه که نسخه جدید بزرگ تر و جذاب تر و در تمام زمینه ها بهتر شده ، ولی نمره کمتری از نسخه اول داده 😂😂😐

البته امیدوارم که منتقدا این نکته رو یادشون باشه که سر این بازی ها کرونا تموم نشده ، بر عکس مدت زمان طولانی تری نسبت به بازی های پارسال تو دوره کرونا و دور کاری ساخته شدن

STEVIVOR​

رو از قلم انداختی

دیگه باید خودمون رو به شرایط جدید و فضای جدید رسانه ای تطبیق بدیم ۔۔۔ و اینکه خودمون این درک رو داشته باشیم که بتونیم بسنجیم ارزش واقعی یه بازی در چه حدیه (صد البته از طریق همین متا ، متا هنوز انقدر خراب و فاسد نشده که نشه صد در صد بهش استناد کرد )

دیگه گذشت اون دوره که بازی سونی میومد از ۱۱۰ تا نقد فقط یه تام چیک(این به همه بازی ها بد نمره میده نه فقط بازی های سونی) یا gamecritics میومد نمرات پرت و پلا میداد ، همین digitalspy دیشبی هم غشی چکشون صددرصد مثبت در اومد

۔۔۔۔۔۔۔
یه شفاف سازی هم بکنم اسلانت مگیزین رو ذکر کردم نه این که ممکنه به این بازی امتاز بد بده کلا پرت و پلا امتیاز میده ، خصوصا به بازی های فانتزی، انیمه ای ژاپنی ، دیگه به زلدا هم رحم نکردن

آخرین ویرایش:
این تاپیک منو یاد تیم فوتبالی میندازه که یکی از بازی های حساس و بزرگ فصلش رو ۴ هیچ برده، اما یه عده از طرفدارهاش ته دلشون میگن چرا تیممون بجای ۴ تا گل، ۶ تا گل نزد. :D میدونم که مثال دقیقی نیست و این دو قضیه مشخصا با هم تفاوتن، ولی واقعا معتقدم که اون یکی دو امتیاز بالاتر و پایین تر به هیچ عنوان قرار نیست جایگاه و ارزش بازی رو تغییر بده.

دوستان بازی کنید و لذت ببرید .just for fun :D
View attachment 245384
امسال نسل قربانی شدن حق بازیا تو متاس
اون از Dying light 2 اینم از هورایزن دو بازی که اصلا حقشون این متا نیس
امیدوارم گرند توریسمو ۷ نفر سوم این قربانی نشه

دوستان بازی کنید و لذت ببرید .just for fun :D
View attachment 245384
ولی محسن این کارا جز لوس کردن متای بازی همون شاهکار هایی که امثال راک استار و ناتی داگ و سانتا و... تحویلتون میدن و اینجا کلی واسش غش و ضعف میرن همه چیز دیگه ای نداره . حالا این که واسه فان گذاشتی ولی یه سری نه تنها خودشون حاضر نیستن قبل تجربه بازی برن سراغ کوبیدن نمرات بلکه نمیرن ۴ تا نقد بخونن ببینن اصلا ایراد بازی چی هست و چی نیست.

من الان نزدیک ۱۰ ساعتی میشه بازی رو انجام دادم . بازی تو خیلی از بخش ها کیفیت عالی داره مثل گرافیک، مثل دنیای پویا ، ولی تو خیلی از بخش ها هم ضعف داره . اونی که به بازی نمره ۶ داده قطعا ادم احمقی بوده ولی به نظر من اونی که به این گیم ۱۰ داده هم همینقدر احمقه !
بازی مشکل پلتفرمینگ و جامپینگ داره و تو یکی از میشن های اصلی بازی به قدری اذیتت میکنه که ازمون خطای پلتفرمینگ بیچاره و عصبیت میکنه .
بازی مشکل داستان و شخصیت پردازی داره و هنوزم روی npc ها و ایلوی اونطور که باید و شاید کار نکردن. پولیش هم که قطعا نیاز داره از پاپ این بگیر تا موهای ایلوی و ....
خلاصه اگه یه منتقد به این ۱۰ بده پس به امثال ردد دد ۲ و تلو و ... چند باید بده ؟ نمره ۱۰ واسه یه بازی بی نقص یا حداقل کم نقصه ولی فوربیدن وست واقعا اینطوری نیست . مشکلاتی که گفتم حداقل تو اکثر نقد ها اشاره شده و خودم به شخصه تجربشون کردم . این بازی حقش نه زیر ۸ و نه بالای ۹ ، دقیقا همین متایی که میبینید حقشه . حالا باز یه سری اینقدر اسمون ریسمون به هم ببافن که پس فردا هر گیمی اومد بر اساس همون عدله های کیلویی خودشون بر علیهشون استفاده کنن.

دست های پشت پرده و پاهای پشت پرده و فراماسونری و این صحبتا !

ولی محسن این کارا جز لوس کردن متای بازی همون شاهکار هایی که امثال راک استار و ناتی داگ و سانتا و... تحویلتون میدن و اینجا کلی واسش غش و ضعف میرن همه چیز دیگه ای نداره . حالا این که واسه فان گذاشتی ولی یه سری نه تنها خودشون حاضر نیستن قبل تجربه بازی برن سراغ کوبیدن نمرات بلکه نمیرن ۴ تا نقد بخونن ببینن اصلا ایراد بازی چی هست و چی نیست.

من الان نزدیک ۱۰ ساعتی میشه بازی رو انجام دادم . بازی تو خیلی از بخش ها کیفیت عالی داره مثل گرافیک، مثل دنیای پویا ، ولی تو خیلی از بخش ها هم ضعف داره . اونی که به بازی نمره ۶ داده قطعا ادم احمقی بوده ولی به نظر من اونی که به این گیم ۱۰ داده هم همینقدر احمقه !
بازی مشکل پلتفرمینگ و جامپینگ داره و تو یکی از میشن های اصلی بازی به قدری اذیتت میکنه که ازمون خطای پلتفرمینگ بیچاره و عصبیت میکنه .
بازی مشکل داستان و شخصیت پردازی داره و هنوزم روی npc ها و ایلوی اونطور که باید و شاید کار نکردن. پولیش هم که قطعا نیاز داره از پاپ این بگیر تا موهای ایلوی و ....
خلاصه اگه یه منتقد به این ۱۰ بده پس به امثال ردد دد ۲ و تلو و ... چند باید بده ؟ نمره ۱۰ واسه یه بازی بی نقص یا حداقل کم نقصه ولی فوربیدن وست واقعا اینطوری نیست . مشکلاتی که گفتم حداقل تو اکثر نقد ها اشاره شده و خودم به شخصه تجربشون کردم . این بازی حقش نه زیر ۸ و نه بالای ۹ ، دقیقا همین متایی که میبینید حقشه . حالا باز یه سری اینقدر اسمون ریسمون به هم ببافن که پس فردا هر گیمی اومد بر اساس همون عدله های کیلویی خودشون بر علیهشون استفاده کنن.

حرفت درسته ولی به شرط اینکه بین این بازه‌ی ۸ تا ۹ کلی بازی متوسط و ضعیف‌تر از Forbidden West نریخته باشه ...
از همین شروع نسل جدید تا الان چند تا بازی با امتیاز برابر و نزدیک به هورایزن داشتیم ؟

مثلا از همین انحصاری‌ها R&C یا Deathloop

شاید اگر به تنهایی بخوایم به هورایزن امتیاز بدیم من با تو موافق باشم (البته باید تموم کنم) ولی در مقایسه با بازیهایی که اخیر این امتیاز رو گرفتن اصلا موافق نیستم.

آخرین ویرایش:
متای بیشترین گوتی سال 2021 = 88 هست
بیگ وینر هم بزاریم کنار، بازی هایی که جزء 10تای اول بیشترین گوتی در چند سال اخیر بودن حدود 85 و بالاتر بوده
پس متا در این محدود بد که نیست، خیلی هم خوبه (احتمالا اون چندتا سایت هم که نمرات 60 و کمترشون ثبت بشه پایین تر میاد ولی بازهم تو همین محدوده است)

حالا باز یه سری اینقدر اسمون ریسمون به هم ببافن که پس فردا هر گیمی اومد بر اساس همون عدله های کیلویی خودشون بر علیهشون استفاده کنن.

شما احتمالا بحث رو دنبال نمیکردی، اگه متای واقعی و درستش 88 هست پس نمراتی که میدن حدود 75 تا 100 باید باشه

مشکل دوستان از اول چندتا سایت غش کرده ای بود که نمره پرت میدن... و باید بگم... بله وقتی متای بازی 88 هست و یه سایت 60 داده قطعا دست و پای پشت پرده وجود داشته... یا نه! چرا پشت پرده؟ حتی جلو پرده هم این دست و پا پیداست، اینم نمونه اش:
(اسم بازی رو نمینویسم که بحث منحرف نشه)

Stevivor = 100
GameGrin = 100
Windows Central = 100
TheGamer = 100
TheXboxHub = 100
MondoXbox = 100
Generación Xbox = 100
XboxAddict = 99
SomosXbox = 98
Gamersky = 98
Washington Post = 95
Game Revolution = 95
Xbox Achievements = 92
Gfinity = 90
AusGamers = 90
Gamer.no = 90
Metro GameCentral = 90
GAMINGbible = 90
Twinfinite = 90
GameCritics = 80
Pure Xbox = 80
Cultured Vultures و Quarter to Three و Slant Magazine و Het Nieuwsblad نیازی نبود اینجا خودشون رو بندازن وسط!

آخرین ویرایش:
Video Chums 8.9/10
Aloy's journey through the Forbidden West is a grand one complete with awe-inspiring environments as you take down new machines with an expanded arsenal. Although the story is lacking the personal touch of the first game, if you're looking for an action-filled adventure with thoroughly enjoyable gameplay then you certainly can't go wrong with Horizon Forbidden West

حرفت درسته ولی به شرط اینکه بین این بازه‌ی ۸ تا ۹ کلی بازی متوسط و ضعیف‌تر از Forbidden West نریخته باشه ...
از همین شروع نسل جدید تا الان چند تا بازی با امتیاز برابر و نزدیک به هورایزن داشتیم ؟

مثلا از همین انحصاری‌ها R&C یا Deathloop

شاید اگر به تنهایی بخوایم به هورایزن امتیاز بدیم من با تو موافق باشم (البته باید تموم کنم) ولی در مقایسه با بازیهایی که اخیر این امتیاز رو گرفتن اصلا موافق نیستم.
این که یه سری گیم ممکنه اوریتد باشن که حقانیت ایجاد نمیکنه توقع اینو داشته باشیم‌ که پس اینم باید اوریتد بشه و نمرش الکی بره بالا ، هر چند من سر رچت اصلا باهات موافق نیستم متای ۸۸ برای رچت اوریتد نیست با اون لول دیزاین نکس جن و گرافیک عالیش ولی دث لوپ رو موافقم جا داشت چند نمره کمتر بشه .
مسئله همون چیزیه که چند صفحه پیش اینجا نوشتی یعنی یه سری دوست ندارن متوجه بشن ! و خودشونو میزنن به متوجه نشدن ! این فوربیدن وست هر کی بهش نمره ۶ داده همونطور که نوشتم باید حذف بشه و عقده گشایی کرده ! هر کی هم بهش ۱۰ داده باید حذف بشه و جوگیرانه نمره داده !

میانگین نمرات پرس های معتبرو که میبینی یورو گیمر و گیم اسپات و هاردکور گیمر ۸ تا ۸.۵ دادن ، ign مثلا ۹ داده.یه سری ۹.۵ دادن و اتفاقا میانگین عادلانش دقیقا نمره بین ۸ تا ۹ که متاشم‌ همینو نشون میده .

منی که بازی کردم تویی که بازی کردی هم تا اینجا تایید میکنی این نمره رو . باز یه سری از دوستان میان میگن نه یا باید ۷ بده یا ۱۰ ! چرا باید ۱۰ بده اخه ؟

یا این که متا حق خوری شده و دستای پشت پرده و این حرفا ، بعد فردا روزی نمرات باقی گیما بیاد فن های اونا هم میان همین حرفارو میزنن و این قصه ادامه دارد ...

در اخر تو متوجه منظور من شدی همونطور که تو کامنتت نوشتی اونی هم که بخواد متوجه بشه شده.

موفق باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or