امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوب نتیجه گیری بحث های دو صفحه اخر برای من این بود .

دو هفته دیگه که Gt اومد متاش هر چی هم که شد از نظر شخصی من بهترین ریسینگ حال حاضر و تاریخه ، نظر شخصی منه دیگه ، هیچ کس هم حق نداره بیاد بگه اشتباه میکنم
اوکی ،نو پرابلم 😂😂😂😂
بابت Gt7 نگرانی وجود نداره احتمالا همه نمره خوب میدن چون بعدش باید حسابی از خجالت gow ragnarok در بیان :-" یکی در میون 20 و 80 میدن که ریا نشه :D

خوب از اونجا که نمرات کامل بازی داره میرسه به GOW III یه نکنه جالب دیدم

اون زمان این این سایت ها امتیاز دادن

Playstation Official Magazine Australia
PlayStation LifeStyle
Playstation: The Official Magazine (US)
PSX Extreme
PSFocus
psu
totalplaystation
Playstation Official Magazine UK
PS3bloggen.se
PSM3 Magazine UK

الان

PlayStation LifeStyle
psu

سونی واقعا دیگه قدرت رسانه رو خیلی دست کم گرفته ، چه تو فضای مجازی و یوتیوب و توییتر کاملا قافیه رو به رقیب باخته ، چه تعداد مجلات و سایت ها که خبر رسانی و نقد میکردن ، همین دو سه تایی هم که موندن مستقل دارن کار میکنن و فاند نمیشن

اما سایت های رقبا کمتر نشده ، بیشتر هم شده ، بی خیال نیابتی ها که اونور ۹.۵ و ۱۰ میدن ، اینور ۵ و ۶

افت سونی تو مبحث رسانه به این هم خلاصه نمیشه،از نظر مشارکت تو اونت ها و برگزاری کنفرانس ها هم اوضاع بدتر از اینه ! تقریبا ۲ سال میگزره از برگزاری اخرین شوکیس بزرگ و مفصل سونی

مشکل اصلی اینه که همه به مسجد خودشون با قلب وارد میشن و به کلیسای بقیه با عقل.
فرقی نداره منتقد باشه یا فن یا هیتر.
هرشخصی میتونه بر اساس علایق،نظرات و تجربیات قبلی خودش از یه محصول خوشش بیاد. همونطور که تو این تاپیک یک عده منطقی میشن و یک عده دیگه شاکی. چند وقت دیگه اگه مثلا استارفیلد منتشر بشه جای این دو گروه عوض میشه یا قبلاً بخاطر عدم حضور فورتزا هوریزون تو لیست گوتی یک عده تمام قد مخالف تصمیم منتقدین بودن و یک عده نظر شخصی منتقدین رو تکریم میکردن.
این مدل منتقدین ترول یا غرض ورز! در قبال همه بازی ها هست، دیگه خطای انسانی رو برای همین جا ها در نظر میگیرن. تجربه مثبت یا منفی یه بازی به دهها عامل مختلف بستگی داره.
بارها شده از یه بازی،فیلم،کتاب،موزیک خیلی خوشم/بدم اومده ولی دوست نزدیکم که خیلی هم‌عقیده هستیم نظر کاملا مخالف داشته باشه. از اسکویید گیم بگیر تا پدر خوانده.

تئوری توطئه و پول و اینا میتونه شمشیر دولبه باشه، همون‌طور که یکی میتونه پول بده تا یه بازی مثلا ۴ بگیره اون یکی هم میتونه پول داده باشه تا بقیه ۱۰ بدن. هیچ شرکتی هم علیه السلام نیست که اگه بتونه نکنه!

ویدیوی مرتبط با نمرات بازی🔥

View attachment 245125
۲۴ ساعت نگذشته از باکس شات re 4 که گذاشتم‌ دیدم‌ پیج رسمی اینستا ی گیرلا اینو گذاشته با نمرات و جملات سایت ها و مجلات 😍 ولی هستن هنوز یه سری که اصرار دارن این نمرات و متا مهم نیست😂 شرکت داریم استخدام بازیسازشو بر اساس کارنامه متا انجام‌میده !

انصافا یکی میتونه به من بگه تاثیر یک امتیاز ۶.۵ رو متای بازی که بالای ۱۰۰ نقد براش ثبت شده چقدره که این همه بحث شده راجع بهش ؟ من که فکر میکنم اگر "۱" هم میداد نهایت تاثیرش ۱صدم بود

من تو این بحث اصلا نبودم و مقوله امتیازاتش برای شخص من اصلا اهمیت نداره (چون فکر میکنم 89 خیلی خوبه و کارشو کرده، هرچند یه نمره میرفت روش 90 میشد برای خود سازنده ها بیشتر خوشحال میشدم) اما فکر کنم بیشتر صحبت ها سر این هست که چه منطقی پشت این امتیازهای پرت و پلا نهفته است و چرا باید یه سایت یا مجله ای بیاد با یه عدد پرت و پلا که به وضوح منباب دیده شدن اون سایت یا فرد داده شده، گند بزنه به میانگین امتیازات یه بازی، اونم در شرایطی که میدونیم فارغ از نظر و سلیقه هاردکور گیمرها چقدر روی افکار عموم گیمرها تاثیر میزاره و مهمه.

فکر میکنم بحث مهمی باشه، و مختص هورایزن یا بازی های سونی هم نیست. یادمه سر Halo 4 با اینکه واقعا بازی خوبی بود و از نظر من بهترین چیزی بود که 343 ساخت، یه سایتی امد بهش 2 داد! این 2 برای بازی هست که از منو نتونی جلوتر بری و قابل بازی نباشه اصلا. یا یه جا امد به UC4 امتیاز فوق شاهکار 4 رو داد! وقتی این نمرات رو با میانگین کلی بازی ها مقایسه کنی مشخص میشه چقدر پرت و پلا هستن، پس چرا باید تو متا تاثیر بزارن؟ مسلما سلیقه رو هم نمیشه خیلی دخیل کرد، چون اگه یه نفر انقدر سلیقه اش متفاوته چرا باید بیاد بازی مذکور رو نقد کنه؟

مثل اون دوستمون که به سیفو با متا 8 به بالا 4 داد، یعنی نصف کمتر، با این استدلال که نتونستم از مرحله دوم جلوتر برم و اشاره به سفید پوشت بودن تیم سازنده که حتا چرت و مسخره تره. خوب کی به این آدم گفته با این سطح از مهارت مخاطب بازی هستی و صلاحیت نقد کردنش رو داری؟ این آدم حتا اگه 10 هم بده امتیازش بدرد بخور نیست، چون اصلا بازی نکرده، با این سبک آشنا نیست، و نمیتونه نظر قابل اتکایی هم داشته باشه. حالا تاثیر این امتیاز چقدره، زیاد یا خیلی کم؟ در اصل ماجرا که نقص در یه سیستمه تاثیری فرقی ایجاد نمیکنه، اما خوب نکته مهمش اینجاست که این مقوله برای همه بازی هاست نه خاص یه بازی مثل هورایزن. چه سایت هایی که بای دیفالت به یه سری بازی خاص نمرات بالا میدن، و چه برعکس. باید روشی برای فیلتر شدن این قبیل نمرات طراحی بشه.

Washington Post 70
The overriding question Horizon Zero West left me with is ‘when will its prospective audience grow tired of the tired conventions that underwrite so many go-and-save-the-world adventure games?’ As much as I appreciated the fun that came from smashing up robots, Horizon Zero Forbidden West won’t earn a spot in my long-term memory.​

انصافا یکی میتونه به من بگه تاثیر یک امتیاز ۶.۵ رو متای بازی که بالای ۱۰۰ نقد براش ثبت شده چقدره که این همه بحث شده راجع بهش ؟ من که فکر میکنم اگر "۱" هم میداد نهایت تاثیرش ۱صدم بود

شاهد از غیب رسید 😐😐😐😐😅

با همین یه هفت از نیمه بالای ۸۹ رسید به مرز ۸۸ رسما چنگ انداخت خودش رو تو ۸۹ نگه داشت چه برسه به ۶ و ۶.۵ 😂

حدود ۷۰ پله سقوط کرد

خوب ماله بعدی لطفا 😂😂

Het Nieuwsblad 6/10
Do you know that indefinable feeling that you have to like something? That everyone in the amusement park is having a great time, but your mind is elsewhere? That's what we experienced when we played Horizon: Forbidden West, the long-awaited new hit for Playstation. Yes, it's very well put together. Yes, it looks stunning. And yes, the battles are wildly exciting. Yet we feel something niggling. Is it the magic of that first encounter that has disappeared?​

خوب‌ متا ۸۸ شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or