من کجا همچین چیزی گفتم؟
لینک بده
شایستش چنده؟![]()
ببخشید اینقدر صریح حرف میزنم .ببخشید اینقدر صریح حرف می زنم
ولی این منتقد اصولا کیه که بخواد نظرش اینقدر اهمیت داشته باشه و سالها زحمت یک تیم رو زیر سوال ببره
چرا به این موجودات ناکاره و بی مصرف که حتی ۲ خط برنامه نویسی بلد نیستن، یا توی 3d max حتی نمی دونن به مخروط چطوری درست میشه تریبون داده میشه؟
اصلا حالا کی گفته مرجع هستن ؟ شما خودت برای خودت اینا رو مرجع قرار دادی و اگه بخوای میتونه بهشون توجهی نداشته باشی برای یکی مثل من خیلی وقته که متا و این چیزا اهمیتی ندارن(دلایل زیادی براش هست) و تصمیم گیرنده نهایی خودم هستم شما یک نقد رو میخونی برای این که ببینی بازی به چه صورت هست که بازی رو تهیه کنی پس میری اون نقدی که فکر میکنی به نظرت نزدیکه و چیزایی که میخوای بدونی رو بیان کرده میخونی لازم نیست انقدر سخت گرفت برای مثال من معمولا اونم نه همیشه به نقد eurogamer رجوع میکنم که جزو همون هایی هم هست که نمره رو کلا حذف کردن. و یه سری هم به یوتیوب میزنم به اونایی که قبول دارم تامامنه، مخالفم. اگر اینطوره پس چرا اصلا باید نظر منتقدا رو مرجع قرار داد؟ نمره IGN یا Gamespot چه فرقی با اون طرفی که تو یوزر ریویو استیم نمره میده داره؟
من خودم خیلی وقته متا رو دایورت میکنم ولی خب اینجا مساله من تنها نیستم . خیلی ها متا رو برای خودشون مرجع قرار میدن و داشتن متای بالا برای اکثر گیما الان یه پوئن مثبت حساب میشه در نتیجه روی فروش و تبلیغات گیم تاثیر گذاره . تا حدی که به دولوپرا بوناس میدن اگر متا از یه حد خاصی بالاتر بره . حرف من اینه حالا که نقد و متا میتونه انقدر اینفلوئنس داشته باشه حداقل یکم سطح نقدا از نظر تکنیکی بالاتر بره و صرفا سلیقه شخصی نباشه .اصلا حالا کی گفته مرجع هستن ؟ شما خودت برای خودت اینا رو مرجع قرار دادی و اگه بخوای میتونه بهشون توجهی نداشته باشی برای یکی مثل من خیلی وقته که متا و این چیزا اهمیتی ندارن(دلایل زیادی براش هست) و تصمیم گیرنده نهایی خودم هستم شما یک نقد رو میخونی برای این که ببینی بازی به چه صورت هست که بازی رو تهیه کنی پس میری اون نقدی که فکر میکنی به نظرت نزدیکه و چیزایی که میخوای بودنی رو بیان کرده میخونی لازم نیست انقدر سخت گرفت برای مثال من معمولا اونم به همیشه یه نقد eurogamer رجوع میکنم که ببینم جزو همون هایی هم هست که نمره رو کلا حذف کردن. و یه سری هم به یوتیوب میزنم به اونایی که قبول دارم تامامانقدر این نمره رو جدی نگیرین برای خودتون
لوپ مشکل دار دقیقا از همینجا شروع میشه و دقیقا متا یک ارزش الکی پیدا کرده این که متا پوئن محسوب میشه وجود ارزش بی معنیش بین مخاطبین هست برای همین هم دولپرا مجبورن که خیلی وقتا در نظر بگیرنش البته الزاما فروش رو تضمین نمیکنه. در ادامه اون لوپ دقیقا این ماجرا هست که شما در مدیوم گیم نمیتونی واقعا نقد تکنیکی درست داشته باشه و چیزی هم براش مشخص نشده اولا که این سایت و مجله ها هرکدوم یه ضریبی گرفتن که معلوم نیست چرا یکی بالاتر یکی کمتر اصلا کی خودش این ضریب رو تعیین کرده رو چه حسابی و به چه شکلی که کلی علامت سوال داره بعد از اون ماجرا بعدی خود نمره هست که منتقد به هر نکته مثبت و منفی به هر شکلی و اندازه ای که بخواد میتونه نمره کم و زیاد کنه برای همین شخصی میشه نقد ها یکی میگه بازی سخت بود من 1 نمره کم میکنم یکی میگه 5 نمره کم میکنم حالا با یه چیزی حال کنن یکی 0.5 نرمه اضافه میده یکی 3 نمره یکی میتونه چشم پوشی کنه از یکی سری چیزا یکی دیگه سخت میگیره نقد بازی به صورت کلی فاکتور های زیادی داره از گرافیک,گیم پلی,صدا گذاری و... که هیچ کدوم این فاکتور ها هم هیچ سنجش و معیار مشخصی ندارن همین میشه که میگم ارزش متا کاذب هست و یک سری از مجلات و سایت هایی که جزو همون متا بودن و هستن دیگه نمره نمیدن.من خودم خیلی وقته متا رو دایورت میکنم ولی خب اینجا مساله من نیستم . خیلی ها متا رو برای خودشون مرجع قرار میدن و داشتن متای بالا برای اکثر گیما الان یه پوئن مثبت حساب میشه در نتیجه روی فروش و تبلیغات گیم تاثیر گذاره . تا حدی که به دولپرا بوناس میدن اگر متا از یه حد خاصی بالاتر بره . حرف من اینه حالا که نقد و متا میتونه انقدر اینفلوئنس داشته باشه حداقل یکم سطح نقدا از نظر تکنیکی بالاتر بره و صرفا سلیقه شخصی نباشه .
دوستان عادت به دیدن 8 اول نمره متا ندارن ، بعضیا 8 رو میبینن کاری به عدد بعدی ندارن که 9 هست یا 1حالا با نقد این بابا کاری ندارم ولی این متای ۸۹ همش گردن این بابا نیستش که.الان این ۶ رو حذف کنیم باز ۹۰ نمیشه که.همین ۸۹ خودش یعنی بازی عالیه
View attachment Gifybot.mp4پس بی خیال کسایی که با پوشیدن لباس منطق جو تاپیک رو بهم میزنن بشین و از بازی لذت ببرین که کمیابن تجربه هایی با این سطح از کیفیت![]()
چرا خودتو میزنی به اون راه ؟! چرا تمام تلاشت رو میکنی که متوجه نشی من چی میگم ؟!
دوست عزیز ، دوست گرامی، امتیاز ۸ امتیاز غیر منطقی برای بازی که متاش 95 شده نیست.
ولی ۶ غیرمنطقیه. ۴ غیر منطقیه ...
تو اگه به یه بازی که ۸۰ شده امتیازت ۹۵ بوده باز هم غیرمنطقی نیست ...
الان متوجه شدی منظور من چه مدل امتیازهایی هست یا باز میخوای مقاومت کنی ؟!
اینم باز پیرو حرکات قبلیتون هست که میخواید با شلوغکاری و فرافکنی جوسازی کنید علیه کسی.دوست عزیز شما مدیر سایتی سعی کن در ادبیاتی که استفاده میکنی دقت لازم را داشته باشی. "اون راه" و "مقاومت در برابر فهمیدن" ادبیات چاله میدونی هست. اینجا ما با هم دشمن نیستم. کسی هم شخص مقابل را توی دنیای واقعی نمیشناسه. من دیگه این بحث را ادامه نمیدم. لازم نیست توی یک یحث شروع کنیم به فحاشی و توهین بهم به خاطر عقایدمون.
Horizon: Forbidden West is an enjoyable game from start to finish which easily allows you to become lost in its virtual mythology. The gameplay, sound and graphics work hand-in-hand to create an engaging PS5 title. It's also well-written and directed by the developers with fantastic voice acting and a soundtrack that sounds it has been taken from a Hollywood blockbuster which makes this game a masterpiece on the PlayStation 5 and a must play game… no, masterpiece of 2022
تقصیره خودته برادر، قانون برای همه است نه اینکه بگی به کاربرا توهین بشه پست رو پاک کنم و اخطار بدم (مثل پست خودم تو این تاپیک که پاک شد و اخطار گرفتم) ولی به خودت هرچی میگن عین خیالت نیست و سرسری رد میشی! این کارت ظلم در حق تمام کاربران فروم هست چون داری سیگنال میدی به این جماعت که آره اگه گروهی به یه نفر حمله کردید پس حق دارید هرچی دلتون خواست بهش بگیداینم باز پیرو حرکات قبلیتون هست که میخواید با شلوغکاری و فرافکنی جوسازی کنید علیه کسی.
من ۱۰ بار تو این تاپیک منظورم رو خیلی واضح و روشن گفتم بعد میای میگی "طرف" میگه فلان !
دوباره اومدم توضیح میدم باز میای همون حرف قبلی رو میزنی و یه چیزی رو به من نسبت میدی که اصلا حرف من نیست!!
این حرکت اسم چیه ؟ این اسمش به اون راه زدن نیست ؟!! شما دقیقا داری حرفی که من میزنم رو با مقاومت ایگنور میکنی که همون نظر اشتباه رو به من نسبت بدی !
از کی تا حالا "خودت رو به اون راه زدن" و "چرا در مقابل متوجه شدن منظور من مقاومت میکنی" توهینه ؟!
الان باز هماهنگ کنید ۵۰ نفر تو تاپیک انتقادات شانستون رو برای بار هزارم امتحان کنید که فلانی توهین کرده ...