امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
کسایی که ازین متا خیلی ناراضی ن بنظرم هنوز تو هایپ زمان عرضه هستن. متا اصلا دلیل وجودیش اینه که میانگین میگیره و این اکستریم های بالا و پایین به چشم نمیان. همه میگن این یه بازی خیلی با کیفیت و پالیش شده هست که نوآوری زیادی هم نداره، پس همین ۸۹-۹۰ طبیعیه براش. حالا کسی بیاد بگه باید ۹۴ میشد مشکل خودشه.

بشخصه تنها باری که یادم میاد از متا ناراضی بودم مال rdr2 بود که اونم خب دلیلش اینه بازی یونیک و انقلابی بود تو بعضی ابعاد و منتقد ها جوگیر شدن ایرادشو ندیدن. تو موارد عادی همیشه نمره متا برام معیار و ارزشمند بوده که دلیلش هم مشخصه...

داده حتما که نباید حال کنه و حتما 9 و 10 بده.بازی یک هنره ، یک اثر هنری هم باسه نمره دادن توش فکتی وجود نداره در نهایت شما ممکن یک بازی فیلم کتاب و ... هر چیزی رو هر کسی هر نمره ای از دید خودش بده.
تا حدی مخالفم. منتقدی که به یه اثر هنری نمره میده و نقدش میکنه باید به صورت objective نمره بده.یه نقد (حداقل نقد خوب) نمیتونه صرفا نظر شخصی منتقد باشه چون اگر اینطوری باشه چه نیازی به نوشتن نقد و متاکریتیک ئه؟ همون یوزر اسکور کفایت میکنه.

• Like
Reactions: just_p30
کسی قرار نیست عشقی نمره بده ، ولی کسیم قرار نیست نظرش با شما یکی باشه توی نمره ! شما دوست داری 10 بدین ؟ خوب بدین ! یکی دوست داره 5 بده و به نظرش بازی از دیدش 5 هست ! حالا شما می خوای فورس کنی و به زور بگی نه این بازی باید 10 باشه ؟! چون من میگم ! خوب بگین عزیزم مشکلی نداره.

DF برای بررسی تکنیکی بازی هاست که میشه با اعداد و ارقام بررسی کرد و اصلا ربطی به بحث نداره.بله بررسی های DF باید دقیق و تکنیکی باشه و اصلا بحثی بنده توی این قضیه ندارم.

باز بر میگردیم به همون قضیه که شما دوست داری 10 بده ، ایشون نظرش 5 هست ! یا شما دوست داری 5 بده ایشون نظرش 10 هست ! اینطوری که شما میگی پس همه منتقدا باید 10 بدن اگر به نظر شما 10 هست ! پس اصلا چرا این همه سایت و منبع و ... هست برای نمرات ؟! همه جمع کنن یک سایت واحد تشکیل بدن چون همه باید یک عدد یکسان بدن دیگه :D وقتی برای این همه بازی این همه سایت و منتقد و منبع و ... هست و نمره و ... میدن یعنی سلایق با هم متفاوته و هر کدوم هم حق داره از دید خودش هر نمره ای که میخواد بده.ایشون از دید خودش داره کاره درست و انجام میده ، شمام از دید خودتون چون به هر دلیلی می خوای بگی حق بازی خورده شده به نظرتون داره کار اشتباه رو انجام میده در نتیجه این بحث هیچ فایده ای نداره.

بنده همچین حرفی نزدم ، اگر هم برداشتتون این بوده از حرفام اشتباه برداشت کردین.

اصلا بحث من اینکه فروتزا نمره خوبی گرفته یا نگرفته ، یا بازی بدیه یا بازیه خوبیه ، هر چیزی به این منظور نبود ! بحث من اینکه اونجا که به نفع میشه گفته میشه "خوب منتقد ها حتما رای کافی ندادن بازی بیاد بالا همینه دیگه" بعد اینجا همون منتقدان عزیز وقتی میان به بازی 89 میدن گفته میشه "خوب منتقد های همشون قشین و بیشعورن و فلان" الان چی شد بلاخره ؟! اونجا منتقده میشد به حرفش روی کرد یکی به یکی دیگه بگین رای کافی نیاورده پس اوکیه ، اینجا نمیشه به حرف منتقده روی آورد چون پول گرفته و قشیه ؟! نه فکر نمی کنم از این خبرا نیست.

من با این بخش از حرفتون که ،
مثل که هر طرفی باشه مشکل داره ، کلا چه اینطرف چه اونطرف چه وسط و ... نباید این داستان حق خوریه باشه.
کاملا موافقم.

اما این وسط دوتا مسئله هست که کاملا پارادوکسن و عین هر دوش داره اتفاق میوفته !

اول اینکه ، اگر قراره به عنوان مثال من 10 بدم به نظرم خودم و شمام 10 بدی و دوسته دیگمون 10 بدن و بگیم در نتیجه این بازی 10 هست ، چرا این همه سایت و مجله و روزنامه و سوشیال مدیا و ... در مورد کلی از مدیوم های مختلف در حیطه های مختلف دارن نظر میدن و نقد و بررسی های مختلف با سلایق مختلف میذارن ؟! چرا سایتی مثل متا یا اپن کریتیک یا ... این همه منابع مختلف رو در نظر میگیرن ؟! اصلا این قضیه که چون حتما این بازی 10 هست پس همه باید 10 بدن کاملا با وجود سایت هایی مثل متا یا اپن کریتیک در تضاد هست ! میامدیم یک سایت واحد میزدیم ، شما ، من یا فلانی هم که می گفتیم فلان بازی 10 هست یا 9 هست یا فلان هست همونم ثبت میکردیم تمام میشد میرفت دیگه ! دقیقا سایت هایی مثل متا میان و همه نمرات از 1 تا 10 رو ثبت می کنن (البته منابع معتبر به واسطه فیلترهای مورد نظر خودشون) و میانگین این نمرات رو میگن به همین دلیل که نظر هر کسی با هر کسی فرق داره ! اگر قرار بود همه یک عدد باشن یا فقط دوره یک عدد بچرخن که به نظرم کلا متا و اپن کریتیک و ... رو باید تخته کنن بره ! وجودشون چه فایده ای داره پس ؟!!!

مورد دوم و بعدی اینکه

در مورد منتقدها و پارادوکس بعدی ، در مورد بازی ای مثل HFW ، اینکه اینجا توی این تاپیک یک سری از دوستان میان میگن منتقدا قش کردن یا شعورشون نمیرسه و فلان ، ولی باز چندتا از همین دوستانمون توی فلان تاپیک در مورد FH 5 فرمودن نه دیگه حقش نبوده چون منتقدا رای ندادن ، اوکیه ؟! بعد برمیگردن توی این تاپیک میگن منتقدا قشین یا شعورشون نمیرسه یا چی !! خوب چطوریه الان ؟! چی شد بلاخره ؟! اون منتقده زمانی حرفش ارزش داشت و میشد به حرفش استناد کرد و گفت رای نداده ، پس حقش نیست ! ولی اینجا همون منتقد قشی یا بیشعور شد ؟!

خوب باشه ، این نظر شماست و محترمه ، هر نظری با هر نظری هم فرق داره ، آره یکیم میگه بریم یکی رو بکشیم با چاغو ! اونجا دیگه قانون جلوشو میگیره و اصلا داستان فرق داره و به بحث مام مربوط نیست.

____

آقا ، فروتزا ، هورایزون ، ایکس ، ایگرد و ... همگی یک مثال هستند از اینکه در نهایت لطفا دوستان عزیز سعی کنند صحبتاشون اینقدر پارادوکس نداشته باشه.اون منتقدی که یکجا یک حرفی رو زده و بهش استناد می کنید ، جزو همون منتقدانیه که الان داره به بازی مورد علاقتون نمره کمتر میده و یک زمانی به حرفش استناد میکردین.اون منتقدی که الان دارین میگین فلانه ، جزو همون منتقدایی که هی هر سال میاین با خوشحالی میگین به فلان بازیتون نمره فلان و جایزه فلان رو داده و یا بلعکس به بازیتون نمره یا جایزه فلان رو نداده !! ... در نهایت اینا همشون "منتقدن" و قطعا ما هم همیشه با نظرشون یا دیدشون موافق نیستیم ، ولی دلیل نمیشه هروقت با نظرشون موافق بودیم تعریف و تمجید ایول کنیم هروقت مخالف بودیم قشی و بیشعور فلان صداشون کنیم !
دارین میگین یعنی چی ؟ من یک نفرم ، وقتی من رو نقل قول میکنی راجع به چیزی که من گفتم صحبت کن.

مجددا میگم بازیهایی که کیفیتشون مشخصه از یه امتیازی پایین‌تر منطق نداره. این بازی میتونه مورد علاقه من باشه یا نباشه.
هر موقع دیدی من از امتیازهای این چنینی در مورد هر بازی‌ای دفاع کردم یا توجیه کردم بیا بگو پارادوکس داری. من وکیل یا نماینده‌ی کسی نیستم.

ضمنا من نگفتم مثلا اگه برای من RDR 2 امتیازش 10 هست پس هر کی 10 نده یه دردی داره!
میگم بازیها سطحشون مشخصه و یه بازه‌ی امتیازی دارن.
وقتی میانگین یه بازی 97 هست دیگه کمتر از 8 برای اون بازی معنی نمیده و قابل احترام نیست.

بازی هم نقدش با فیلم و کتاب و ... تفاوت داره و اصلا یک جنس نیستن. بازی رو میشه شاخه‌ای از هنر دونست ولی نقدش در حوزه‌ی تکنولوژی شکل میگیره و یه سری فاکتور‌های مشخص داره. وقتی یک بازی همه‌ی اون فاکتورها رو در بالاترین سطح داره ارائه میده باید امتیازش از یه عددی بالاتر باشه، حالا میخواد با سلیقه منتقد سازگار باشه یا نه ...

آخرین ویرایش:
من خودم از اشخاصی هستم که معتقدم متا میتونه یک دید کلی خوبی از بازی ها بده. دلیلش را هم این میدونم که یک متوسط از نظرات تعداد زیادی از افراد هست. وقتی شما متوسط میگیری یعنی تا حد زیادی تلاش میکنی خطا را کاهش بدی. این به این معنی نیست که مطلقا اون عدد خطا نداره.

منتقد هم یک انسان هست. ماشین یا ربات نیست. یک منتقد شاید براش مسائل تکنیکی خیلی اهمیت داشته باشه، یکی شاید براش داستان بازی درجه اول اولویت باشه، یکی براش گیم پلی مهمه، یکی براش صداگذاری و موسیقی... حتی ممکن هست که منتقد هم جهت گیری کنسول وارزی هم داشته باشه. ولی وقتی شما میای میانگین 100 تا نظر را تجمیع میکنی یعنی میخای این مسائل در هم جمع و تقسیم بشه. برای همه بازی ها هم هست این قضیه. ولی روی انحصاری ها این حساسیت ها باعث میشه که بولد بشه قضیه.

مثال میزنم. شاید یک منتقد از کوچکترین مشکل تکنیکی و افت فریم و باگ نگذره، برای یکی دیگه خیلی مهم نباشه. من از بین دوستام کسانی هستند که سایبرپانک را با اون وضع و افت فریم تا حد 20 روی کنسول های نسل هشتی تموم کردن و جز بهترین بازی های زندگیشون بوده.همون را من ریویو میکردم به شدت سر همین مساله میکوبیدم. چون عملا زیر 30 فریم برای من الان یعنی غیرقابل بازی. حالا میخاد بازی شاهکار باشه به لحاظ داستان و سیستم گیم پلی و ..

جالبه طرف میاد میگه برای من Zero Dawn یک بازی صرفا خوب بود. یعنی اگر من نقد میکردم احتمالا به نظرم بازی در حد 8 بوده. در حالی که همون بازی متاش 89 هست .شما Zero Dawn را نقد میکردی اون نظر خودت یعنی 8 را میدادی یا وا میستادی نمرات بیاد 90-100 بدی؟ خب این چه پارادوکسی هست؟

سایت stevivor الان چندین صفحه هست که داره اینجا کوبیده میشه. یکی میگه این سایت غش کرده ، یکی میگه پول گرفته از طرف مقابل، یکی میگه هیچ کس نمیشناسه این سایت درپیت را و ... :D اکثرا فکر کنم خود نقد را باز هم نکردن. جالب منتقد بازی از این سایت آقای Joab Gilroy یک ژورنالیست و منتقد بازی و گجت های دیجیتالی هست که از سال 2007 داره فعالیت میکنه. نقدهای زیادی هم برای سایت های مختلف از جمله IGN , GameSpot و .. نوشته. توی نقدهاش میبینی مثلا به Doom هم 7 داده. علی الظاهر توی استرالیا هم منتقد به نام و شناخته شده ای هست. حالا شما اگر مخالف ایشون هستی اول باید بازی کنی بعد بیای نقدش رانقل قول کنی و بعد با استنباط به تجربه خودت دلیل بیاری که چرا فکر میکنی نظرش درست نیست. تازه بعد اون هم نظر تو در مقابل نظر شخص ممکنه یکیتون طرفدار بیشتر داشته باشه، ولی ریاضی نیست قطعی باشه.

مخلص کلام اینکه وقتی میخاید به متا استناد کنید باید قبول کنید که ممکن هست بین همه این سایت ها، ژورنال ها و منتقدین شاید نفراتی باشن که نظرشون با ما یا جمع حتی بنا به دلایل مختلف فرق کنه. ولی وقتی متوسط نظر جمع را در نظر میگیری دیگه خیلی مهم نیست و یک دید کلی میتونی از قضیه بگیری.

جالبه طرف میاد میگه برای من Zero Dawn یک بازی صرفا خوب بود. یعنی اگر من نقد میکردم احتمالا به نظرم بازی در حد 8 بوده. در حالی که همون بازی متاش 89 هست .شما Zero Dawn را نقد میکردی اون نظر خودت یعنی 8 را میدادی یا وا میستادی نمرات بیاد 90-100 بدی؟ خب این چه پارادوکسی هست؟
😂
الان مثلا به خیال خودت پارادوکس کشف کردی؟!

من اگه بقول تو ۸ میدم به Zero Dawn کدوم حرف خودم رو نقض کردم؟!!!

نه لازم نیست من وایسم تا نقدهای دیگه بیاد، ولی همون ۸ ی که به Zero Dawn میدم آیا امتیاز عجیبیه؟!! منتقد اگه کار خودش رو بلد باشه و تجربه لازم رو داشته باشه و کرم و مرضی هم نداشته باشه سطح یک بازی رو میفهمه و نیاز نداره صبر کنه ببینه بقیه چند میدن!
خودش قطعا امتیازی میده که منطقی باشه.
وقتی نمرات یه بازی همزمان میاد و ۹۰ درصد امتیازاتش ۹ و ۱۰ هست آیا اینا با هم هماهنگ کردن؟! قطعا خیر.
پس این بازی یه سطح مشخصی داره.

من دارم درمورد امتیازهایی مثل همین 6.5 که Stevior داده صحبت میکنم... وگرنه 8 رو که اینهمه سایت دادن و امتیاز عجیب و بی منطقی هم نیست.

اول درست بخون ببین چی نوشتم بعد بیا پارادوکس پیدا کن ...

ضمنا امتیازم به Zero Dawn هم ۸.۵ نه ۸

من خودم از اشخاصی هستم که معتقدم متا میتونه یک دید کلی خوبی از بازی ها بده. دلیلش را هم این میدونم که یک متوسط از نظرات تعداد زیادی از افراد هست. وقتی شما متوسط میگیری یعنی تا حد زیادی تلاش میکنی خطا را کاهش بدی. این به این معنی نیست که مطلقا اون عدد خطا نداره.

منتقد هم یک انسان هست. ماشین یا ربات نیست. یک منتقد شاید براش مسائل تکنیکی خیلی اهمیت داشته باشه، یکی شاید براش داستان بازی درجه اول اولویت باشه، یکی براش گیم پلی مهمه، یکی براش صداگذاری و موسیقی... حتی ممکن هست که منتقد هم جهت گیری کنسول وارزی هم داشته باشه. ولی وقتی شما میای میانگین 100 تا نظر را تجمیع میکنی یعنی میخای این مسائل در هم جمع و تقسیم بشه. برای همه بازی ها هم هست این قضیه. ولی روی انحصاری ها این حساسیت ها باعث میشه که بولد بشه قضیه.

مثال میزنم. شاید یک منتقد از کوچکترین مشکل تکنیکی و افت فریم و باگ نگذره، برای یکی دیگه خیلی مهم نباشه. من از بین دوستام کسانی هستند که سایبرپانک را با اون وضع و افت فریم تا حد 20 روی کنسول های نسل هشتی تموم کردن و جز بهترین بازی های زندگیشون بوده.همون را من ریویو میکردم به شدت سر همین مساله میکوبیدم. چون عملا زیر 30 فریم برای من الان یعنی غیرقابل بازی. حالا میخاد بازی شاهکار باشه به لحاظ داستان و سیستم گیم پلی و ..

سایت stevivor الان چندین صفحه هست که داره اینجا کوبیده میشه. یکی میگه این سایت غش کرده ، یکی میگه پول گرفته از طرف مقابل، یکی میگه هیچ کس نمیشناسه این سایت درپیت را و ... :D اکثرا فکر کنم خود نقد را باز هم نکردن. جالب منتقد بازی از این سایت آقای Joab Gilroy یک ژورنالیست و منتقد بازی و گجت های دیجیتالی هست که از سال 2007 داره فعالیت میکنه. نقدهای زیادی هم برای سایت های مختلف از جمله IGN , GameSpot و .. نوشته. توی نقدهاش میبینی مثلا به Doom هم 7 داده. علی الظاهر توی استرالیا هم منتقد به نام و شناخته شده ای هست. حالا شما اگر مخالف ایشون هستی اول باید بازی کنی بعد بیای نقدش رانقل قول کنی و بعد با استنباط به تجربه خودت دلیل بیاری که چرا فکر میکنی نظرش درست نیست. تازه بعد اون هم نظر تو در مقابل نظر شخص ممکنه یکیتون طرفدار بیشتر داشته باشه، ولی ریاضی نیست قطعی باشه.

مخلص کلام اینکه وقتی میخاید به متا استناد کنید باید قبول کنید که ممکن هست بین همه این سایت ها، ژورنال ها و منتقدین شاید نفراتی باشن که نظرشون با ما یا جمع حتی بنا به دلایل مختلف فرق کنه. ولی وقتی متوسط نظر جمع را در نظر میگیری دیگه خیلی مهم نیست و یک دید کلی میتونی از قضیه بگیری.
؟
این آقای Joab Gilroy کاربر بازیسنتر ؟
اول باید بازی کنی بعد بیای نقدش رانقل قول کنی و بعد با استنباط به تجربه خودت دلیل بیاری که چرا فکر میکنی نظرش درست نیست ؟ سود این کار چیه ؟ این آقای Joab Gilroy نظرش تغییر می ده ؟
دوستان به روش های مختلف نقد ایشون نقد کردن
شما که این آقای Joab Gilroy دوست داری و دفاع می کنی
این نقد
Horizon Forbidden West Review: A narrow focus
1645084272343.png
با کدوم بخش نقد موافقی ؟
اصلا منطق پشت این جمله چیه ؟

• There’s a distinct lack of the polish that I’m accustomed to from Sony first-party titles
این رسما کمدیه
---------------
ژورنالیست و منتقد تعریف داره
هر کسی که نظر شخصی خودش می ده منتقد نیست , نظرش هم قابل احترام نیست

@Nima

به قول خودت 90 درصد به فلان بازی امتیاز 9 دادن چه چیزی باعث میشه که به خودت اجازه بدی به همون بازی امتیاز 8 بدی؟ باید عین اونها باشی و تو هم 9 بدی. اصلا چه کاری هست بیایم بگیم هر امتیازی فراوانی بیشتری داشت بقیه هم باید همون را بدن. فهمیدن این موضوع که نظرات منتقدین مختلف ممکن هست در مورد بازی ها فرق کنه انقدر سخته؟

حرف من اینه که همینطور که ما ها نظرات مختلف داریم منتقدیم هم نظرات مختلف دارن. خط کشی برای قضیه هم وجود نداره. پارادوکس قضیه اینجاست که شما خودت میای برای بازی های مختلف نقد مینویسی و نظر خودت و خوب و بد بازی را از دیدگاه خودت بیان میکنی ولی انتظار داری که از 100 تا سایت مختلف نظرات مختلف نشنوی. پاراداوکسش تو 1-2 امتیاز اینور اونور نیست، در نوع نگاه به قضیه هست.

اصلا شمایی که داری بازی را نقد میکنی و داری بر اساس سلیقه خودت ارزیابی میکنی قبل اومدن امتیازات چه متر و معیاری داری که امتیاز میدی ؟ قبلش که یک حد متوسط وجود نداره که بسنجی ببینی نظر مطابق جمع دادی یا برخلاف اون؟

سال 2014 من تو همین سایت بازی Alien Isolation را نقد کردم. اون زمان کدی هم نمیفرستادن و بازی را خودمون تهیه کردیم. با قدرت روی امتیاز 9.5 به این بازی پافشاری میکردم. ولی چون اون زمان 9.5 و 10 را باید سردبیرها هم تایید میکردن قبول نشد و ما همون 9 را دادیم. امتیازات بازی که اومد با تعجب دیدیم که سایت های مهمی مثل IGN,GameSpot,Polygun اومدن 5.9 و 6 رد کردن برای بازی . عملا من داشتم روی امتیازی پافشاری میکردم که به میزان قابل توجهی از این امتیازات بیشتر بود. متای بازی اومد روی عدد 79-80 ایستاد. میدونی چه اتفاقی پشتش افتاد؟ نزدیک 20 هزار نفر ریختن تو سایت گیم اسپات و ign زیر پست انتقاد شدید از محتوای نقد اونها نوشتن. بازی آخر سال نزدیک 100 تا جایزه با کلی GOTY برد. بعدها همون سایت ها به کرات از این بازی مقاله تمجیدی منتشر کردن و در خیلی از لیست های بهترین قرار گرفت. چون بازی انحصاری نبود یاد افرادی مثل شما نموند. شماها چون فن شدید پلتفرم هستید فکر میکنید هرکی به یک بازی یکم امتیاز اینور اونور بده حتما پول گرفته یا چرت زده . غافل از اینکه 100 نفر منتقد هست ممکن هست توش یکی دونفر نظرشون فرق داشته باشه یا یکم انحراف از اون میانگین باشه.

حرف من این هست. من این نقد را با نظر خودم نوشتم. اون سایت Gamespot هم همینطور. با قاعده ذهنی شما من و اون همه باید امتیاز یکسان میدادیم. متا بازی شد میانگین نظرات ولی ارزش بازی نسبت به اون متا در طول زمان عوض شد. هیچ متر و معیار دقیقی وجود ندارد.

ملت چه روشن فکر شدن یه روزه :D
منتقد با پلیر عادی فرق داره. من بر اساس لذتی که از بازی میبرم نمره میدم، ممکنه با یه بازی حال کنم و با وجود تمام ایراداتش بهش ده بدم.
ولی منتقد فرق داره وظیفه‌ش اینه که بازی رو از بالا تا پایین بررسی کنه و دلیل منطقی برای ایراداتش بیاره. اینکه من نتونستم فلان مرحله رو رد کنم یا فلان جا بازی حق انتخاب زیادی در اختیارم میذاره یا بازی ما رو از خدا دور میکنه و... چرت و پرته و اصلا در سطح متن نقد نیست.
اینکه یه سری سایت برای دیده شدن میان به بازی های تاپ نمره ی پایین میدن چیز جدیدی نیست. همونطور که حتی زلدا با متای 97 و کلی جایزه، نمره‌ی شش هم داره.
ولی خب اینکه یه عده به خاطر دعوا سر پلتفرمی که روش تعصب دارن چشمشون رو روی منطق می‌بیندن جدیده. بیخودی از نقد چرت و پرت دفاع نکنید. نه نمره‌ای که دادن نه ایرادات که گرفتن اصلا منطقی و عقلانی نیست.
من نمیگم نقد باید کاملا مطابق میل آدم باشه، همونطور که مثلا skillup یه عالمه ایراد از تلو دو گرفت ولی با وجود مخالفتی که باهاش داشتم نظرش برام محترم بود چون از نقطه نظر خودش بازی رو نقد می‌کرد نه اینکه بیاد برای جلب توجه گل واژه تفت بده.

تا حدی مخالفم. منتقدی که به یه اثر هنری نمره میده و نقدش میکنه باید به صورت objective نمره بده.یه نقد (حداقل نقد خوب) نمیتونه صرفا نظر شخصی منتقد باشه چون اگر اینطوری باشه چه نیازی به نوشتن نقد و متاکریتیک ئه؟ همون یوزر اسکور کفایت میکنه.
از اساس مفهوم نقد رو اشتباه داری میگی‌(تو هر چیزی)

نقد ینی نظر شخصی منتقد. اصلا ابجکتیو بودن معنا نداره اینجا. اگه بود دیگه این همه منتقد نمی‌خواستیم. مثل املا تصحیح کردن نمره همه باید یکی میشد.
تو هرچیزی همینه. گیم و سینما و ...
نقد ینی نظر شخصی منتقد کلا.

یه سری کاملا به اشتباه انتظار دیگه ای دارن که از اساس غلطه.

و نهایتا متا نه برا این بازی، برا هیچی اهمیتی نداره به نظر من. شرایط مدیای گیم خراب تر از چیزیه که به نمره این دوستان و نظر شخصیشون بخوایم اهمیتی بدیم. منتقد هم یه گیمر مثل ماهاست فن نکنید اط مریخ اومده تا با یه دانش فرا زمینی درباره گیم، تعیین کنه بازی خوب و بد چیه.
بایاس هم دارن اتفاقا ولی خوشتون بیاد یا بدتون بیاد، بایاسشون بیشتر به سمت اون پلتفرمیه که خودتون فنشید.
کلا اینقدر بابت نظر ۴ نفر که دانش گیمشون بیشتر از خودتون نیست، شرطی نشید که با ۲ عدد بالا پایین شدن متا، عصبانی شید.

یاد اون منتقدی افتادم که میگفت از آنچارتد خوشم نمیاد ولی نقدش می کنمو 4 یا فلان نمره رو می دم بهش. منتقدی که سواد نوشتن نقد نداره فرقش پس با یک نوب چیه؟ سلیقه در نقد اون چیزی نیست که شما برای خودت معنی می کنی، سلیقه در نقد هم چارچوب داره، منتقد حق اینو نداره از چارچوب نقد بخاطر هیت ورزیش خارج بشه و دلایلی که باعث می شه یک بازی عمق پیدا کنه رو نکته منفی بشماره یا بخاطر یک سری دلایل شخصی با سمتوسوی مشخص که در فروم ها هم این ایرادات قفله برای فن بوی ها! زحمات تیم رو با ایرادات بنی اسراییلی به سخره بگیره. اگه سلیقه شخصی مهمه، من از امروز وارد تحریریه می شم و دیدگاه خودمو وارد می کنم خارج از معیارها و مواردی که باعث می شه نقد ارزشمند باشه؛ چه درست یا غلط توجیه خودتونو در قبال نقدهام میارم! نقد نوشتن دلبخواهی یا عشقوحالی نیست، وگرنه اسم همه رو می شه گذاشت منتقد

آخرین ویرایش:
نقد ینی نظر شخصی منتقد. اصلا ابجکتیو بودن معنا نداره اینجا. اگه بود دیگه این همه منتقد نمی‌خواستیم. مثل املا تصحیح کردن نمره همه باید یکی میشد.
تو هرچیزی همینه. گیم و سینما و ...
نقد ینی نظر شخصی منتقد کلا.
نه، مخالفم. اگر اینطوره پس چرا اصلا باید نظر منتقدا رو مرجع قرار داد؟ نمره IGN یا Gamespot چه فرقی با اون طرفی که تو یوزر ریویو استیم نمره میده داره؟

من موافقم که نقد یعنی نظر شخصی منتقد !
ولی این رو هم در نظر میگیرم که شخصی خیلی ها فاقد اهمیته :D
ارزش بازی ها مشخصه و چنین بازی ای حتی با وجود یه عده منتقد معلوم الحال که یا از جایی خط میگیرین (که کاملا قابل اثباته در مواردی) یا واقعا شوتن عوض نشده و متای عالی ای رو کسب کرده :D
در مورد تمام بازی ها این موضوع هست یه تعدادی بازی چند نمره بالاتر از حق واقعیشون میگیرن و یه تعدادی چند امتیاز پایین تر و حالا به هر ترتیب هورایزن از دسته دوم بوده مشخصا…
پس بی خیال کسایی که با پوشیدن لباس منطق جو تاپیک رو بهم میزنن بشین و از بازی لذت ببرین که کمیابن تجربه هایی با این سطح از کیفیت ;)

• Like
Reactions: Bellic
ببخشید اینقدر صریح حرف می زنم

ولی این منتقد اصولا کیه که بخواد نظرش اینقدر اهمیت داشته باشه و سالها زحمت یک تیم رو زیر سوال ببره

چرا به این موجودات ناکاره و بی مصرف که حتی ۲ خط برنامه نویسی بلد نیستن، یا توی 3d max حتی نمی دونن به مخروط چطوری درست میشه تریبون داده میشه؟

که چی بشه
که بیاد بگه با این مدیا یا بازی حال نکردم؟
به جهنم

الان من از ریسینگ های آرکید بدم میاد
بخوام فورتزا هورایزن رو نمره بدم، غلط می کنم زیر ۹/۵ بدم، بدم میاد از این سبک که بیاد. نیم نمره کم می کنم برای بد اومدن خودم
ولی مگه کورم این همه خلاقیت و نوآوری و زحمت رو نبینم که فقط بدم میاد؟ عجبا

پ.ن: من اصولا نظرات منتقد جماعت برام حکم کاغد توی سطل زباله رو داره (با ادای احترام به تمام بر و بچه های محترم و خوش قلم تحریریه و نقد سایت). بخوام بپرسم از کسی که قبولش دارم می پرسم. بارها هم توی همین سایت پرسیدم. اگر هم بخوام نقد کسی رو قبول کنم، درسته اونها نقد نمی کنن، ولی اگه نقد کنن حرف امثال کوری بارلوک، شینجی میکامی، هیدئو کوجیما، نیل دراک من، میازاکی و در کل کسانی رو قبول می کنم که اگه حرفی بزنن، می دونن که چی بگن. نه امثال مسعود فراستی که مخالفت با زمین و زمان رو نشونه ی بزرگیشون می دونن.

بکسری از نقد ها شدن مثل این اینفلوئنسرای بی مصرف مفت خور اینستاگرامی که پول می گیرن و ساندویچ های بمبی و کوفت و زهرمار تبلیغ کنن، شما واقعا میری جایی که اینها تبلیغ کنن؟

آخرین ویرایش:
@Nima

به قول خودت 90 درصد به فلان بازی امتیاز 9 دادن چه چیزی باعث میشه که به خودت اجازه بدی به همون بازی امتیاز 8 بدی؟ باید عین اونها باشی و تو هم 9 بدی. اصلا چه کاری هست بیایم بگیم هر امتیازی فراوانی بیشتری داشت بقیه هم باید همون را بدن. فهمیدن این موضوع که نظرات منتقدین مختلف ممکن هست در مورد بازی ها فرق کنه انقدر سخته؟

حرف من اینه که همینطور که ما ها نظرات مختلف داریم منتقدیم هم نظرات مختلف دارن. خط کشی برای قضیه هم وجود نداره. پارادوکس قضیه اینجاست که شما خودت میای برای بازی های مختلف نقد مینویسی و نظر خودت و خوب و بد بازی را از دیدگاه خودت بیان میکنی ولی انتظار داری که از 100 تا سایت مختلف نظرات مختلف نشنوی. پاراداوکسش تو 1-2 امتیاز اینور اونور نیست، در نوع نگاه به قضیه هست.

اصلا شمایی که داری بازی را نقد میکنی و داری بر اساس سلیقه خودت ارزیابی میکنی قبل اومدن امتیازات چه متر و معیاری داری که امتیاز میدی ؟ قبلش که یک حد متوسط وجود نداره که بسنجی ببینی نظر مطابق جمع دادی یا برخلاف اون؟

سال 2014 من تو همین سایت بازی Alien Isolation را نقد کردم. اون زمان کدی هم نمیفرستادن و بازی را خودمون تهیه کردیم. با قدرت روی امتیاز 9.5 به این بازی پافشاری میکردم. ولی چون اون زمان 9.5 و 10 را باید سردبیرها هم تایید میکردن قبول نشد و ما همون 9 را دادیم. امتیازات بازی که اومد با تعجب دیدیم که سایت های مهمی مثل IGN,GameSpot,Polygun اومدن 5.9 و 6 رد کردن برای بازی . عملا من داشتم روی امتیازی پافشاری میکردم که به میزان قابل توجهی از این امتیازات بیشتر بود. متای بازی اومد روی عدد 79-80 ایستاد. میدونی چه اتفاقی پشتش افتاد؟ نزدیک 20 هزار نفر ریختن تو سایت گیم اسپات و ign زیر پست انتقاد شدید از محتوای نقد اونها نوشتن. بازی آخر سال نزدیک 100 تا جایزه با کلی GOTY برد. بعدها همون سایت ها به کرات از این بازی مقاله تمجیدی منتشر کردن و در خیلی از لیست های بهترین قرار گرفت. چون بازی انحصاری نبود یاد افرادی مثل شما نموند. شماها چون فن شدید پلتفرم هستید فکر میکنید هرکی به یک بازی یکم امتیاز اینور اونور بده حتما پول گرفته یا چرت زده . غافل از اینکه 100 نفر منتقد هست ممکن هست توش یکی دونفر نظرشون فرق داشته باشه یا یکم انحراف از اون میانگین باشه.

حرف من این هست. من این نقد را با نظر خودم نوشتم. اون سایت Gamespot هم همینطور. با قاعده ذهنی شما من و اون همه باید امتیاز یکسان میدادیم. متا بازی شد میانگین نظرات ولی ارزش بازی نسبت به اون متا در طول زمان عوض شد. هیچ متر و معیار دقیقی وجود ندارد.
چرا خودتو میزنی به اون راه ؟! چرا تمام تلاشت رو میکنی که متوجه نشی من چی میگم ؟!

دوست عزیز ، دوست گرامی، امتیاز ۸ امتیاز غیر منطقی برای بازی که متاش 95 شده نیست.
ولی ۶ غیرمنطقیه. ۴ غیر منطقیه ...

تو اگه به یه بازی که ۸۰ شده امتیازت ۹۵ بوده باز هم غیرمنطقی نیست ...

الان متوجه شدی منظور من چه مدل امتیازهایی هست یا باز میخوای مقاومت کنی ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or