Mustنمرات بازی خیلی خوب شده. مبارک ps5 دارا.
یه چیزی تو ویدئوی دیجیتال فاندری یا اسکیل آپ و ign دیدم که نظرم رو جلب کرد که اونم پروداکشن ولیو کار هست.
فکر می کنم در نوع خودش داره تنه می زنه به پروداکشن ولیو بازی های راک استار مثل rdr. همه جزئیات محیط عالی کار. همه شخصیت ها فیس درست حسابی دارن.
بازی همین طور با asset بی کیفیت پر نشده.
جای تحسین داره که سونی این بازی رو می تونست با کیفیت یکم کمتر و عوض اش زودتر عرضه کنه، اما وقت دادن به توسعه دهنده برای توجه به این جزییات کوچک. ( البته کمبود چیپ هم بی تاثیر نبوده ولی در هر صورت نتیجه مهمه)
چیزی که دوست دارم، پوش کردن صنعت گیم به جلو هست و وادار کردن بقیه به رقابت بیشتر. فکر می کنم این نسل از اون نسل هایی هست که به خاطر رقابت بالا، تبدیل میشه به یاد موندنی ترین نسل بازی ها.
خیلی درگیر امتیاز نشید، برای شما در هر صورت بازی most play هست.
روحش چقدر کمه! روحش رو باید بیشتر کنن++ DF به این مورد هم اشاره کرده بودن ++
(انیمیشن های مربوط به دیالوگ HZD VS HFW)
View attachment 244678

دوستان بازی سنتر امتیازشو داد؟ نداد؟ اصلا Review کد داشتن یا نداشتن؟ یه 10 خوشگل میتونست بده دیگه...
80 ثانیه؟؟؟؟؟ فکر کنم رکورد لودینگ زدهخلاصه مقایسه نسخه PS5/PS4
نسخه PS4 به صورت 1080p و با نرخ 30 فریم اجرا میشه
نسخه PS4 Pro به صورت 1800p و 30 فریم اجرا میشه
نسخه PS5 در مد Resolution به صورت 4K و نرخ 30 فریم اجرا خواهد شد
نسخه PS5 در مد Performance به صورت 1800p و نرخ فریم 60 اجرا خواهد شد
لود تایم PS5 : حدود 13 ثانیه
لود تایم PS4 : حدود 65 الی 80 ثانیه
بازی فاقد قابلیت Ray-Tracing هست
تراکم پوشش گیاهی و کیفیت تکسچر در نسخه PS5 بهتره و نرخ فریم در هر دو نسخه پایداره
مود ۶۰ فریم پی اس ۵ 1800p هست مالک.
که با آپ اسکیل به 4k فرق خاصی با 4k native نداره و به چشم نمیاد

More than just a sequel that delivers on the requisite improvements, Horizon Forbidden West exceeds expectations at almost every turn
این نمره های 10 ثبت نمیشه اونوقت یه نوب که بلد نیست بازی کنه به سختی بازی گیر میده نمره زرد و قرمزش هم ثبت میشه
به بازی های در پیت نمره بد دادن معروف کننده نیست . به بازی های خفن و بی نظیر نمره پایین دادن بولد کننده هست . تا بوده پیرامون بازی های شاهکار حواشی زیادی بوده مثل همین لست 2 یا .... . اینم مستثنی نیستاین نمره های 10 ثبت نمیشه اونوقت یه نوب که بلد نیست بازی کنه به سختی بازی گیر میده نمره زرد و قرمزش هم ثبت میشه
من سالهاست دارم میگم که واقعا مایه تاسف و تاثر هست که امپایر ثبت نمیشه ، بعد تامچیک و باقی این گرِگوری ها که اکثرا هم پایین لیست امتیازات هستن ثبت میشن