امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
نمرات بازی خیلی خوب شده. مبارک ps5 دارا.
یه چیزی تو ویدئوی دیجیتال فاندری یا اسکیل آپ و ign دیدم که نظرم رو جلب کرد که اونم پروداکشن ولیو کار هست.
فکر می کنم در نوع خودش داره تنه می زنه به پروداکشن ولیو بازی های راک استار مثل rdr. همه جزئیات محیط عالی کار. همه شخصیت ها فیس درست حسابی دارن.
بازی همین طور با asset بی کیفیت پر نشده.
جای تحسین داره که سونی این بازی رو می تونست با کیفیت یکم کمتر و عوض اش زودتر عرضه کنه، اما وقت دادن به توسعه دهنده برای توجه به این جزییات کوچک. ( البته کمبود چیپ هم بی تاثیر نبوده ولی در هر صورت نتیجه مهمه)

چیزی که دوست دارم، پوش کردن صنعت گیم به جلو هست و وادار کردن بقیه به رقابت بیشتر. فکر می کنم این نسل از اون نسل هایی هست که به خاطر رقابت بالا، تبدیل میشه به یاد موندنی ترین نسل بازی ها.
خیلی درگیر امتیاز نشید، برای شما در هر صورت بازی most play هست.
Must
امیدوارم این خوش بینی شما صحیح باشه.البته به خصوص در همین سال 2022 یه سال رویایی خواهیم داشت از نظر عناوین تاپ.مثل GOW,Zelda BOTW 2,Elden Ring ......ولی ریمیک ها و ریمسترهای رگباری سال های اخیر،تریلوژی فاجعه بار جی تی ای و شیردوشی از 5 و عدم معرفی درست و حسابی 6 و بالارفتن هزینه های ساخت عناوین Triple A و مجموعا کمبود خلاقیت و ریسک پذیری،یه کمی نگران کننده هست.به این دلیل عناوین خلاقانه ای مثل Sifu واقعا خوشحالم میکنه و پس از اتمام کامل بحران کرونا دلم میخواد روند بهتری رو ببینم.(وضعیت زیبای وطن رو دیگه واردش نمیشم)

• Like
Reactions: Bax
خوب من هم به نوبه خودم تبریک میگم :D راسیاتش من هنوز شماره اول رو تموم نکردم هم رو PC همم PS4 نصف کار ـه ولش کردم امیدوارم وقت بشه و تمومش کنم (تا اون موقع ها شاید نسخه پی سی Forbidden West هم اومد و رو PC بازی کردمش)
به هر حال ، نوش جون فن هاش >:)

این بازی تا این جای کار عالی عمل کرده . سونی حتی اگر بازی هایش به هر دلیل ( اکثرا غیر منطقی) نمره اش پایین شوند باز هم فوق العاده هستند مخصوصا در روایت داستان و خلق درام و سکانس های عظیم و اکشن و .... . همین دیزگان فوق العاده بود که من دوبار رفتم گرافیک و داستان عالی داشت .

سونی کارش درسته و برای خریدار ارزش قائل می شود .

من نقد یورو گیمر رو خوندم اونجام مثل گیم اسپات به ازدیاد ایتم ها گیر داده بود. در کل بازی های rpg این ازدیاد ایتم هارو دارن عجیبه دو جا باهم گیر دادن این موردو.البته طرف میگفت وسط مبارزه باید هی تو منو میگشتم و عوض میکردم لباس و ایتمارو و به عدم نو اوری بازیم ایراد گرفته بود و میگفت که خیلی از اسکیل های جدید ناکارامد هستن و بازی سعی میکنه با این چیزا خودشو بزرگتر از نسخه اول نشون بده‌.شاید این سایتا منتقدایی رو سر بازی گداشتن که طرفدار سبک نقش افرینی نبودن و چون نسخه اول بیشتر به سمت ادونچر بوده منتقدای طرفدار این سبک رو پاش گذاشتن.من خودم حقیقتش نسخه اول رو اونقد دوست نداشتم.امیدوارم این یکی نظرمو جلب کنه و ساعات خوشی رو باهاش بگذرونم.

'Horizon: Forbidden West' Is A Next-Gen Open-World Masterpiece

Final Verdict

Horizon: Forbidden West isn't just a superior sequel in every way. It's one of the best open-world games to date, with action, acting, and a world that all feel truly "next-gen.

Game Informer

"Horizon Forbidden West reaches a new high bar for Guerrilla Games. It does more than surpass its predecessor; it takes Horizon’s fiction to captivating places and builds a rich world that rewards you for the effort you put into it. Mostly, it’s an entertaining experience, complete with jaw-dropping moments and unforgettable fights."

View attachment IMG_20220216_170503_356.mp4

♦️خلاصه مقایسه نسخه PS5/PS4

♦️نسخه PS4 به صورت 1080p و با نرخ 30 فریم اجرا میشه

♦️نسخه PS4 Pro به صورت 1800p و 30 فریم اجرا میشه

🔻نسخه PS5 در مد Resolution به صورت 4K و نرخ 30 فریم اجرا خواهد شد

♦️نسخه PS5 در مد Performance به صورت 1800p و نرخ فریم 60 اجرا خواهد شد

♦️لود تایم PS5 : حدود 13 ثانیه

♦️لود تایم PS4 : حدود 65 الی 80 ثانیه

♦️بازی فاقد قابلیت Ray-Tracing هست

♦️تراکم پوشش گیاهی و کیفیت تکسچر در نسخه PS5 بهتره و نرخ فریم در هر دو نسخه پایداره

مود ۶۰ فریم پی اس ۵ 1800p هست مالک.
که با آپ اسکیل به 4k فرق خاصی با 4k native نداره و به چشم نمیاد
80 ثانیه؟؟؟؟؟ فکر کنم رکورد لودینگ زده :))

• Like
Reactions: Sobhan_23
این نمره های 10 ثبت نمیشه اونوقت یه نوب که بلد نیست بازی کنه به سختی بازی گیر میده نمره زرد و قرمزش هم ثبت میشه
به بازی های در پیت نمره بد دادن معروف کننده نیست . به بازی های خفن و بی نظیر نمره پایین دادن بولد کننده هست . تا بوده پیرامون بازی های شاهکار حواشی زیادی بوده مثل همین لست 2 یا .... . اینم مستثنی نیست

Empire Magazine 10/10
ثبت نمیشه

4Players.de 9.2/10
ثبت میشه
من سالهاست دارم میگم که واقعا مایه تاسف و تاثر هست که امپایر ثبت نمیشه ، بعد تام‌چیک و باقی این گرِگوری ها که اکثرا هم پایین لیست امتیازات هستن ثبت میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or