نمرات منتقدها رو هم میشه پیش بینی کرد؟
gamingbolt = 75 شخصیت اصلی فاقد رومنس و معشوقه است
windows central =70 کارکتر اصلی زن سفید پوست است
gamespot = 65 یکی از npc ها بددهن بود و الفاظ رکیک به کار میبرد
the gamer = 63.5 تمام اعضای استودیو ژرمن های سفید یا مهاجرین سفید هستند
Cultured Vultures = 59 خشونت در مبارزه باعث ناامیدی بشریت است
shacknews = 45 مبارزه با فیل خیلی سخت بود و نتوانستم به مرحله بعد بروم
من رای خودمو در صندوق انداختماگه بتونن یه داستان خوب ، جذاب و با کشش ( بر خلاف نسخه اول ) در بیارن . یه دستی هم رو سر و روی میشن های فرعی بکشن متای بالای ۹۰ دور از دسترس نیست واسه کمپانی مثل گیرلا که تو کارنامش شاهکاری مثل کیلزون ۲ داره ، ولی احساس خودم اینه متا نسخه اول تکرار میشه . ۸۷ تا ۸۹ ! البته امیدوارم حسم اشتباه بگه !
@( Layken ) منتظر پیش بینیت هستم![]()
من بعید می دونم بالای 90 بتونه بگیره اینا کلا یک کیلزون 2 بالای 90 در کارنامشون دارن که اونم استثنا و برای رو کم کنی بود که البته کاش برای رو کم کنی یدونه دیگه از اون کیلزون ها بدن
بین 86 تا 89 به نظرم محتمل ترین متای این بازی هست با توجه به نمایش هاش بازی هنوز خیلی جای کار داره
دیگه تو سر مال نزنید ، با یکی دو نمره بالا قرار نیست بازی بره تو یه سیاره یا یه بعد دیگه و با یه نمره کمتر بره تو زباله دونی ،
View attachment 244110
این کیلزون ۲ که استثنا و رو کم کن بود
اینم هوزایزن زرو داون یه بازی معمولی
View attachment 244111
اینکه متای هورایزن به خاطر یکی دو تا نقد ابلهانه تام چیکی ۹۰ نشده
View attachment 244112
قرار نیست بازی رو زباله کنه ، جدا از اینکه اون موقع هنوز تب ویچر بالا بود و هر بازی اوپن ورلدی رو با ربط و بی ربط با ویچر مقایسه میکردن و نقد میکردن ....
جالب اینکه این اخرین نقد تام چیک روی کنسول ها بود ، یعنی اگه زودتر بیخیال میشد ، الان ملت خیلی متفاوت تر راجع به هورایزن نظر میدادن![]()