دقیقا باهات موافقم ، متای بازی زیر۹۰ شه منم واقعا نا امید میشم ، ولی نه از بازی ، از متا و منتقدا ، چون تو تمام چیزی هایی که تا امروز نشون دادن بی خیال چیزایی که سوپرایز نگه داشتن ، ذره ذره بازی پیشرفت و بهبود داشتهاگه کمتر از ۹۲ بشه خراب کرده و بشدت ازش ناامید میشم،چون هم وقت زیادی داشتن و برخلاف نسخه قبل انجین آماده بوده و با کمی و کاستی های بازی قبلی آشنایی دارن
متای بین ۹۴تا۹۷
شانس اصلی بازی سال و رقیب زلدا بعدی
بحث متا این نیست که ما بیایم بهش استناد کنیم یا نه. دیگه اکثر بچههای این فروم در سطحی هستند که خودشون تشخیص بدن ارزش یه بازی چقدره و نیازی نباشه که بخوان برای انتخاب بازی به متا رجوع کنن.دقیقا باهات موافقم ، متای بازی زیر۹۰ شه منم واقعا نا امید میشم ، ولی نه از بازی ، از متا و منتقدا ، چون تو تمام چیزی هایی که تا امروز نشون دادن بی خیال چیزایی که سوپرایز نگه داشتن ، ذره ذره بازی پیشرفت و بهبود داشته
من قبلا دو بار کاملا سر نقد ها نا امید شدم
اولین بار سر گراویتی ۲ ، اما با اینکه فن ها و حتی خود منتقدا گفتن اندرریتد شد و متا و فروشی که حقش بود رو نداشت ، اما بازی پرفکت نبود و ایراداتی داشت که میشد به خاطرش توجیح کرد و کنار اومد،
دومین باز سر لست دو بود که بازی که ۵۵ تا نمره کامل داره و متاش داشت ۹۷ میشد رو بیست سایت باقی مونده اوردن کشوندن نزدیک ۹۲ ، ولی بازم اینکه جو دور لست ۲ متفاوت و تاکسیک و جنجالی بود ادم میتونست با اینم کنار بیاد ،
الان اگه این مسخره بازی هاشون رو سر هورایزن تکرار کنن ، از الان به بعد دیگه هیچوقت کوچکترین استنادی به متا نمیکنم ، چه بازی های گذشته چه اینده
ادم خودش شعور داره میفهمه نمیشه بازی که از نسخه اولش به مراتب بهتره هیچ توجیحی نداره اوریج کمتری نسبت به نسخه اول داشته باشه ۔۔۔
View attachment 244419
همین دو ثانیه بیشتر از نسخه اول و اکثر بازی های یکی دو سال اخیر حس خوب میده و پشم میریزونه
مشخصه متا مهمه، من همیشه خودمم قبولش داشتم و الانم دارم ، همین الان برید تو توییتر # هورایزن رو بزنید ، نود درصد توییت های جدید در مورد متا و پیشبینی هاشونه ،،،بحث متا این نیست که ما بیایم بهش استناد کنیم یا نه. دیگه اکثر بچههای این فروم در سطحی هستند که خودشون تشخیص بدن ارزش یه بازی چقدره و نیازی نباشه که بخوان برای انتخاب بازی به متا رجوع کنن.
اما متا بخوایم نخوایم برای همه مهمه، چه طرفدارها چه خود سازنده بازی.
من اگه از یه بازی خیلی لذت میبرم برام مهمه اون بازی متاش بالا بشه و جایزه بگیره.
ماهایی که تایم زیادی رو صرف اخبار و حواشی گیم میکنیم قطعا متا و امتیاز و گوتی برامون مهمه با اینکه همه از هر طرفی باشیم میدونیم یه چیزاییش اصلا منطقی نیست، ولی کلیتش با درصد خطای کم قابل قبوله و مهمترین مرجع ارزشگذاری بازیهاست به هر حال.
بحث متا این نیست که ما بیایم بهش استناد کنیم یا نه. دیگه اکثر بچههای این فروم در سطحی هستند که خودشون تشخیص بدن ارزش یه بازی چقدره و نیازی نباشه که بخوان برای انتخاب بازی به متا رجوع کنن.
اما متا بخوایم نخوایم برای همه مهمه، چه طرفدارها چه خود سازنده بازی.
من اگه از یه بازی خیلی لذت میبرم برام مهمه اون بازی متاش بالا بشه و جایزه بگیره.
ماهایی که تایم زیادی رو صرف اخبار و حواشی گیم میکنیم قطعا متا و امتیاز و گوتی برامون مهمه با اینکه همه از هر طرفی باشیم میدونیم یه چیزاییش اصلا منطقی نیست، ولی کلیتش با درصد خطای کم قابل قبوله و مهمترین مرجع ارزشگذاری بازیهاست به هر حال.
بازی 90 به بالا شاهکاره .اگه کمتر از ۹۲ بشه خراب کرده و بشدت ازش ناامید میشم،چون هم وقت زیادی داشتن و برخلاف نسخه قبل انجین آماده بوده و با کمی و کاستی های بازی قبلی آشنایی دارن
متای بین ۹۴تا۹۷
شانس اصلی بازی سال و رقیب زلدا بعدی