امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه کمتر از ۹۲ بشه خراب کرده و بشدت ازش ناامید میشم،چون هم وقت زیادی داشتن و برخلاف نسخه قبل انجین آماده بوده و با کمی و کاستی های بازی قبلی آشنایی دارن
متای بین ۹۴تا۹۷
شانس اصلی بازی سال و رقیب زلدا بعدی

• Like
Reactions: Cloud Strife
اگه کمتر از ۹۲ بشه خراب کرده و بشدت ازش ناامید میشم،چون هم وقت زیادی داشتن و برخلاف نسخه قبل انجین آماده بوده و با کمی و کاستی های بازی قبلی آشنایی دارن
متای بین ۹۴تا۹۷
دقیقا باهات موافقم ، متای بازی زیر۹۰ شه منم واقعا نا امید میشم ، ولی نه از بازی ، از متا و منتقدا ، چون تو تمام چیزی هایی که تا امروز نشون دادن بی خیال چیزایی که سوپرایز نگه داشتن ، ذره ذره بازی پیشرفت و بهبود داشته

من قبلا دو بار کاملا سر نقد ها نا امید شدم
اولین بار سر گراویتی ۲ ، اما با اینکه فن ها و حتی خود منتقدا گفتن اندرریتد شد و متا و فروشی که حقش بود رو نداشت ، اما بازی پرفکت نبود و ایراداتی داشت که میشد به خاطرش توجیح کرد و کنار اومد،

دومین باز سر لست دو بود که بازی که ۵۵ تا نمره کامل داره و متاش داشت ۹۷ میشد رو بیست سایت باقی مونده اوردن کشوندن نزدیک ۹۲ ، ولی بازم اینکه جو دور لست ۲ متفاوت و تاکسیک و جنجالی بود ادم میتونست با اینم کنار بیاد ،

ادم خودش شعور داره میفهمه نمیشه بازی که از نسخه اولش به مراتب بهتره هیچ توجیحی نداره اوریج کمتری نسبت به نسخه اول داشته باشه ۔۔۔

View attachment FHytMCxXsAYLwvj(1).mp4

همین دو ثانیه بیشتر از نسخه اول و اکثر بازی های یکی دو سال اخیر حس خوب میده و پشم میریزونه

آخرین ویرایش:
دقیقا باهات موافقم ، متای بازی زیر۹۰ شه منم واقعا نا امید میشم ، ولی نه از بازی ، از متا و منتقدا ، چون تو تمام چیزی هایی که تا امروز نشون دادن بی خیال چیزایی که سوپرایز نگه داشتن ، ذره ذره بازی پیشرفت و بهبود داشته

من قبلا دو بار کاملا سر نقد ها نا امید شدم
اولین بار سر گراویتی ۲ ، اما با اینکه فن ها و حتی خود منتقدا گفتن اندرریتد شد و متا و فروشی که حقش بود رو نداشت ، اما بازی پرفکت نبود و ایراداتی داشت که میشد به خاطرش توجیح کرد و کنار اومد،

دومین باز سر لست دو بود که بازی که ۵۵ تا نمره کامل داره و متاش داشت ۹۷ میشد رو بیست سایت باقی مونده اوردن کشوندن نزدیک ۹۲ ، ولی بازم اینکه جو دور لست ۲ متفاوت و تاکسیک و جنجالی بود ادم میتونست با اینم کنار بیاد ،

الان اگه این مسخره بازی هاشون رو سر هورایزن تکرار کنن ، از الان به بعد دیگه هیچوقت کوچکترین استنادی به متا نمیکنم ، چه بازی های گذشته چه اینده

ادم خودش شعور داره میفهمه نمیشه بازی که از نسخه اولش به مراتب بهتره هیچ توجیحی نداره اوریج کمتری نسبت به نسخه اول داشته باشه ۔۔۔

View attachment 244419

همین دو ثانیه بیشتر از نسخه اول و اکثر بازی های یکی دو سال اخیر حس خوب میده و پشم میریزونه
بحث متا این نیست که ما بیایم بهش استناد کنیم یا نه. دیگه اکثر بچه‌های این فروم در سطحی هستند که خودشون تشخیص بدن ارزش یه بازی چقدره و نیازی نباشه که بخوان برای انتخاب بازی به متا رجوع کنن.

اما متا بخوایم نخوایم برای همه مهمه، چه طرفدارها چه خود سازنده بازی.
من اگه از یه بازی خیلی لذت میبرم برام مهمه اون بازی متاش بالا بشه و جایزه بگیره.

ماهایی که تایم زیادی رو صرف اخبار و حواشی گیم میکنیم قطعا متا و امتیاز و گوتی برامون مهمه با اینکه همه از هر طرفی باشیم میدونیم یه چیزاییش اصلا منطقی نیست، ولی کلیتش با درصد خطای کم قابل قبوله و مهم‌ترین مرجع ارزش‌گذاری بازی‌هاست به هر حال.

بحث متا این نیست که ما بیایم بهش استناد کنیم یا نه. دیگه اکثر بچه‌های این فروم در سطحی هستند که خودشون تشخیص بدن ارزش یه بازی چقدره و نیازی نباشه که بخوان برای انتخاب بازی به متا رجوع کنن.

من اگه از یه بازی خیلی لذت میبرم برام مهمه اون بازی متاش بالا بشه و جایزه بگیره.

ماهایی که تایم زیادی رو صرف اخبار و حواشی گیم میکنیم قطعا متا و امتیاز و گوتی برامون مهمه با اینکه همه از هر طرفی باشیم میدونیم یه چیزاییش اصلا منطقی نیست، ولی کلیتش با درصد خطای کم قابل قبوله و مهم‌ترین مرجع ارزش‌گذاری بازی‌هاست به هر حال.
مشخصه متا مهمه، من همیشه خودمم قبولش داشتم و الانم دارم ، همین الان برید تو توییتر # هورایزن رو بزنید ، نود درصد توییت های جدید در مورد متا و پیشبینی هاشونه ،،،
من اینجا نگرش خودم رو گفتم

تصور کنید متای انچارتد ۲ کمتر از انچارتد یک میشد ، تصورش چه حسی داره ؟؟؟ حالا نه به اون شدت و حدت و اختلاف ، ولی دوباره مشابه همچین حسی رو واقعی تجربه کردم تو متا ، بار سوم ۔۔۔۔۔۔

آخرین ویرایش:
من خودم کم پیش میاد بازی رو پیش خرید کنم .اما این بازی رو همون روز های اولیه خریدم.این بازی از نظر فنی فوق العاده هست و پیش بینی من متای بالای ۹۰ هست اگه هم نشد به درک😁😁مهم اینه من می‌دونم بازی فوق العاده ای هست .
اما شخصیت اصلی برا من کمی نچسبه😬

اینا بزرگ ترین سوپرایز بازی که پرواز هست رو تونستن با وجود لیک شدن کامل بازی رو کنسول هک شده ps4 و لیک ها از عرضه زود هنگام دیسک بازی رو مخفی کنن واقعا توانشون در عدم اسپویل بازی ستودنیه
متای ۹۱ به نظرم حتمیه👌😁

◾یه بحثی رو سالها تو همین تاپیک فوتبالِ BC داشتیم، که از برد و با قهرمانی فلان تیم که طرفدارش هستین چه چیزی عایدتون میشه
فارغ از بحث کل کل با رفقا و فک و فامیل سر همین مبحث شیرینی و تلخی های خودشو داشت
حالا شخصا زمانی که رئال الکلاسیکو رو میزد یا جام میورد یا بازی حساسی رو میبرد تا یه هفته کیفم کوک بود!
سرکار با همه گرم و صمیمی برخورد میکردم و تمرین های خودمو بهتر انجام میدادم و رسما تاثیر مثبتشو ناخودآگاه میگذاشت و بلعکس در زمان های باخت تا هفته ها دل و دماغ هیچ کاریو نداشتم
پس با اینکه سهام دار اون تیم نیستیم و هیچ سود مادی واسمون نداشته ولی نتایجش مستقیم تاثیراتی رو زندگیمون داشته

◾حالا بریم سر بحث گیم و موفقیتش و تاثیراتش روی فن ها
اینجا قضیه حتی تاثیر بیشتری داره!
نمیشه اینو رد کرد که نقدهای مثبت بلاشک تاثیر مستقیم در فروش و حتی آینده ی اون IP و فرانچایز دارن و طبیعتا بالا رفتن روحیه ی تیم سازنده و در ادامه گرفتن جوایز و پوئن های مثبت برای کارنامه ی افراد تیم سازنده رو به همراه خواهد داشت
حالا اینا یا مسبب ساخت دنباله ها میشه
و یا ساپورت همه جانبه ی تیم سازنده رو برای خلق IP های جدید به همراه داره
و در نهایت همه ی این مسائل به نفع گیمرها و فن های اون خالق و استودیو میشن

متای بین ۹۴تا۹۷
بازی 90 به بالا شاهکاره .

نسخه اول از نظر گیم پلی و گرافیک و داستان و موسیقی و نو آوری و طراحی مراحل محشر بود تنها نکته منفی ک شاید فقط منو اذیت کرد یکی شباهت همه اوت فیت های بازی ب هم بود و یکی هم سلاح ها یجوری بودن ک ادم ترغیب نمیشد ب خریدشون و شکلشون شبیه ب هم بود کاملا و یچیز دیگه هم ک باز تو ذوق میزد تنوع کم ربات هایی بود ک میشد سوارشون شد و اهلیشون کرد.
بنظر من این نسخه تمام این مواردی ک گفتم رو اصلاح کرده و ب شدت میترکونه ، من تنها خواسته ای ک ازین قسمت دارم اینه ک بشه با ربات پرنده پرواز کنم ، کلا از بچگی عاشق این بودم بشه توی بازی پرواز کرد :دی واقعا این نسخه ب پرواز و کمبت هوایی نیاز داره ، چقد دلم میخواد بعد از ی نبرد سخت و نفس گیر هوایی وقتی ک رباتم داره دود میکنه و اتصالی میکنه برم یجا فرود بیام و تعمیرش کنم :دی

• Like
Reactions: VICE and Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or