امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
با اینکه از نمایش ها مشخصه بازی واقعا نسبت به قبلی پیشرفت کرده، من نمیدونم چرا حسم اینطوری هست که باز این نسخه هم بالای 90 نمیشه. معمولا بازی های بالای 90 تعداد نمرات کامل قابل توجهی دارن و حس می کنم این بازی تعداد 10 هاش اونقدری بالا نباشه و بیشتر 9 و 9.5 بگیره که اونوقت با اون چند تا نمره پایین سایت هایی که همه میشناسیم، احتمالش میره بالا که بره زیر 90. البته امیدوارم حسم اشتباه باشه و طرفدارها خوشحال بشن.

نسخه اول از نظر گیم پلی و گرافیک و داستان و موسیقی و نو آوری و طراحی مراحل محشر بود تنها نکته منفی ک شاید فقط منو اذیت کرد یکی شباهت همه اوت فیت های بازی ب هم بود و یکی هم سلاح ها یجوری بودن ک ادم ترغیب نمیشد ب خریدشون و شکلشون شبیه ب هم بود کاملا و یچیز دیگه هم ک باز تو ذوق میزد تنوع کم ربات هایی بود ک میشد سوارشون شد و اهلیشون کرد.
بنظر من این نسخه تمام این مواردی ک گفتم رو اصلاح کرده و ب شدت میترکونه ، من تنها خواسته ای ک ازین قسمت دارم اینه ک بشه با ربات پرنده پرواز کنم ، کلا از بچگی عاشق این بودم بشه توی بازی پرواز کرد :D واقعا این نسخه ب پرواز و کمبت هوایی نیاز داره ، چقد دلم میخواد بعد از ی نبرد سخت و نفس گیر هوایی وقتی ک رباتم داره دود میکنه و اتصالی میکنه برم یجا فرود بیام و تعمیرش کنم :D
اینطور که بنظر میاد ربات های پرنده صرفا جنبه پرواز دارن و یه جورایی حکم فست تراول و دور شدن از صحنه جنگه
ایشالله نسخه بعدی با تمرکز بر نبرد های هوایی😅

• Like
Reactions: Batsy
اینطور که بنظر میاد ربات های پرنده صرفا جنبه پرواز دارن و یه جورایی حکم فست تراول و دور شدن از صحنه جنگه
ایشالله نسخه بعدی با تمرکز بر نبرد های هوایی😅
الان واقعا داری یه بخشایی از بازی رو اسپویل میکنی؟
یا حدس و فرضیه است؟

ایشون و امثال Dooste.man83 یه آواتار سونی گذاشتن و زیرپوستی میان ترول میکنن و کرم میریزن میرن و مایکروفن هستن
سره خرید اکتیویژن توسط مایکروسافت همشون از پوسته سونی فن بودن در اومدن ذات واقعیشون نشون دادن گولشون نخورید

هورایزون زیر 92 بشه خراب کرده و نا امید میشی؟ ?who cares about u

متا نسخه قبل با 115 نقد شد 89، حتی اگه متای این نسخه بشه 90 هم کافیه یعنی بازی پیشرفت کرده و بهتر از قبلی

اینکه متا زیر 92 بشه خراب کرده و فاجعه است و شما فقط به قصد بالا بردن انتظارات خارج از معقول میگی که متا اونقدر نشد بعدش بیاید ترول کنید
خلاصه که تیرت به سنگ خورد
اتفاق جدیدی نیست، یه زمانی قرار بود در ناتی داگ در صورت متا -93 تخته شه، باز به گریلا تخفیف دادن با 92

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or