امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
Gamer.no: 6/10
Stevivor: 6.5/10

PlaySense: 8/10
Comicbook.com: 8/10
Trusted Reviews: 8/10
NME: 8/10
Destructoid: 8.5/10
MGG: 8.5/10
این Gamer.no به Breath of the Wild هم 6 داده بود، احتمالا از همون دوستانی که میخواد خاص بنظر برسه
IMG_20220214_115003.jpg
منطق گیم اسپات،
IMG_20220214_115353.png
(Some) (mostly minor)
Aloy isn't (nearly) as interesting as everyone around her
IMG_20220214_115752.jpg

بله درسته،بازی ۷۵ به بالا خوب و قابل بازیه
من خودم از بازی با متای ۷۹کلی لذت بردم
یه نمرس،سخت نگیرید
شما سخت می گیری که می گی زیر ۹۲ مایوس کننده و فلان هست . برای من بالای ۸۵ عالیه و کافی

یعنی کاملا مشخصه بازیهای سونی رو یه جور مسخره ای میگردن ازش ایراد بگیرن امتیاز کم کنن
این بازی همه جوره نسبت به شماره اولش پیشرفت کرده ولی امتیازش داره کمتر میشه بعد اونور یه بازی هیچ فرقی با شماره قبلیش نداره و فقط مپش رو عوض کردن متاش ۹۰ به بالا میشه

این Gamer.no به Breath of the Wild هم 6 داده بود، احتمالا از همون دوستانی که میخواد خاص بنظر برسه
View attachment 244479
منطق گیم اسپات،
View attachment 244481
(Some) (mostly minor)
View attachment 244482

این دو تا از همون موقع جاودان شدن دیگه :D
یادش بخیر، جفتی متای بازی رو از 98 کشیدن پایین با هم دیگه :D

• Like
Reactions: m.a.t
این دوستانی که بازی رو در حد تغییر آنچارتد 1 به 2 بزرگ میدیدن یه لطفی بکنن برن 30 ثانیه گرافیک و انیمیشن و باقیه چیزای آنچارتد 1 و 2 رو مقایسه کنن . اون بازی ها تازه تو یک نسل بودن .
سازنده های Forbidden West حتی به خودشون زحمت ندادن یه ذره انیمیشن های راه رفتن Aloy یا ظاهر و Outfit هاش رو بهتر کنن بعد توقع متای 90 به بالا هم داشتن رفقای ما .

مپ بازی یوبیسافتیزه شده ظاهرا
چه اصراریه اینقدر مپ اپن وردها پر باشه اخه :|
نقد گیم اسپات خیلی از کانتنت های مپ و اکتشاف تو بازی تعریف کرده. ساید کوئست ها از نظر خط داستانی عالی هستند و تکراری نمیشن.
(Some) (mostly minor)
اتفاقا خیلی مسئله مهمی هست، بازی بعضی مواقع تکسچرها رو لود نمیکنه. تو تجربه منتقد چند بار از بازی بیرون پریده یا باگ های عجیب کم نداشته که مجبور شده از اول لود کنه. ولی به گفته منتقد اونقدری نبوده که به تجربه بازی به اون صورت صدمه بزنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or