امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
تابلوهه
مهمترین ضعف این بازی به نظر من سایز مپشه خصوصا در مثابل عنوانی مثله ویچر
با کارکتر زنش
وگرنه تو باقی موارد حرف نداره
خصوصا فوتو مود که دیوانه کننده بود
سایز مپ الکی بزرگ هم که فقط بگردی و توی محیط هیچی نباشه نقطه ضعف بزرگتری هست
کاراکتر زن هم دیگه خدایی مشکلی نداره

• Like
Reactions: mamadha and SepehrR
سایز مپ الکی بزرگ هم که فقط بگردی و توی محیط هیچی نباشه نقطه ضعف بزرگتری هست
کاراکتر زن هم دیگه خدایی مشکلی نداره
اتفاقا اولین چیزی که تو ذوقم خورد همین بود که مپ تموم شد
ویچر هم بزرگ بود ولی الکی بزرگ نبود
من نمیدونم با این aloy ارتباط برقرار کنم
نسخه اول مشکل نداشتم باهاش ولی خیلی دیگه الان نچسبه
یخ کارکتر مردو بیشتر میپسندم

همیشه میگفتن رسیدن به موفقیت سخته و تکرارش سخت تر.
گوریلا با تکرار موفقیت قبلی نشون داد با یه بازی همه چی تموم طرف هستیم و بنظرم یه گیمر واقعی از دیدن موفقیت و خوب بودن هر بازی باید خوشحال بشه سوای اینکه تو چه پلتفرمی میاد.
همین که میون این همه بازی نابود و تکراری همچین جواهری میاد باید قدر بدونیم و لذت ببریم.
نمره و نقد سایت های معلوم الحال هم باید ندید گرفت بنظرم و امیدوارم متا یه بازنگری در ثبت هر نقدی بکنه.

---
تنها موردی که تو شماره اول و این شماره من یه خورده باهاش مشکل دارم فیس این الوی هست و اونم سلیقه هست و ایرادی به بازی نیست.
بس که تو این بازی ژاپنی ها صورت های عجیب و غریب و زیبای تخیلی دیدم چشمم به اونا عادت کرده 😅😁

من از نمره 6 Stevivor حمایت نمیکنم، ولی کسی که نقد کرده چند سال پیش به قسمت اول 9.6 داده دلایل خودش رو هم بیان کرده. درست نیست به هرکسی که به نظرش یه سری موارد ایراد محسوب میشه بگیم هیتر یا مثلا اون وبسایت رو بی اعتبار بدونیم. همیشه یه سری منتقد/وبسایت ها هستن که با وجود اینکه با یه چیز کم ایراد طرف هستن ولی باهاش حال نمیکنن.
هنوز نمرات منتقدها سر Batman AK یادمون نرفته، با یه سری ایرادات الکی متا رو کشیدن پایین. حتما خودتونم قبلا براتون اتفاق افتاده که به عنوانی که خیلیا تعریف میکنن بگین آشغال/ضعیف بعد اگه منتقد هم بودین و نمره کم دادین فن اون سری باید بیاد بگه این منتقد و وبسایت باید حذف شن؟:D
یا مثلا Skill UP از دوال سنس تعریف کرده پس "چیز حقیه" از دایکرشن TLOU2 خوشش نیومده پس "نفهمیده" و تعریف از قسمت دوم هورایزن هم "رد گم کنی هست" :D
حتی وقتی الان متا HFW رو با بقیه عناوینی که 88-89 گرفتن مقایسه میکنم عقیده دارم لیاقتش بیشتره ولی میدونیم متا میانگین مجموع نمرات هست نه یه نمره کلی که بگیم "باید از قسمت حتما بیشتر میبود" :D
گرافیک هم زیاد مهم نیست و با مرور زمان کهنه میشه(یعنی نباید از بقیه عناوین پایین تر باشه که قدیمی به نظر بیاد) و منتقد هم به حقیقن واقف هست، طبق همون گفته چند ساله من این "داستان و شخصیت پردازی" خفن هست که باعث میشه منتقد نمره کامل بده.
من خودم با اینکه فن سری نیستم ولی انتظار/ دوست داشتم بالای 90+ ولی از این سمت هم این حرفا که میگن منتقد مورد دار هست منطقی نیست، از بازیتون لذت ببرین.

امتیازات منتقد ها از یک طرف مهم هستند چراکه می تونن بشدت روی نظر عامه تأثیر بزارن
و از طرف مقابل بسیار بی ارزش وقتی که فرضاً همین دست اساتید فیلمی به عظمت fight club رو کلاً تحویل نگرفتن که باعث تأثیر فراوان در گیشه شد، بعداً فهمیدن که چه گوهری بوده، ولی هرچه سعی کردن نشد که افتضاحشون رو جمع کنن

یکی از تئوری های روان شناختی در خصوص رفتارهای انسان همین تئوری اوتوریته هست (آزمایش معروف میلگرام). که آدما دنبال یکی هستن تا بهشون خط بده و همون مسیر رو برن جلو. امتیازها اینجاست که تأثیر منفیشون رو میزارن.

وقتی من یکسری از بهترین بازیهای عمرم متای پایین داشتن (LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2 با ۷۷، LEGACY OF KAIN: DEFIANCE با ۷۵، کل سری Darksiders با متای بین ۷۷ تا ۸۴)، یه چیزی که یاد گرفتم اینه که زیاد به این نقدها توجه نکنم، بیخودی هم حرص و جوش نخورم.
مهم اینه که جمعه صبح اگر هنوز زنده باشم، می تونم ادامه ی یکی از درگیرکننده ترین بازیهای نسل قبل (برای خودم البته) رو ببینم چی ازش در آوردن... با چیزایی که دیدم توی یوتوب تقریباً یقین دارم که برای یک مدت مناسبی می تونه سرگرمم کنه

الان ویدیو DFو دیدم حقیقتا برگی برام نموند،مگه میشه اون حجم از زیبایی رو تو بازی جا بدی بعد حتی وقتی حیوانات هم تو چمنا حرکت میکنن چمن بهشون عکس العمل نشون بده
وامصیبتا!
این مقدار از پیشرفت و تفاوت دیوانه کننده است،بازی به طرز عجیب و غریبی زیباست،رسما نمیشه از لحاظ فنی و بصری بهش ایراد گرفت،با فاصله زیبا ترین خوش و رنگ ترین گیمی هست که تا الان تو عمرم دیدم

سلیقه من فرق داره🚬🚬🚬

Aloy is the main protagonist of the Horizon series. A Nora Brave, Seeker and machine hunter of unparalleled skill, Aloy is the genetic clone of 21st century roboticist and engineer Dr. Elisabet Sobeck. She was created by GAIA, the governing artificial intelligence of Zero Dawn, a global terraforming system that Sobeck had designed and whose implementation she had spearheaded, which restored life to Earth after its eradication by the Faro Plague. GAIA created Aloy for the purpose of stopping HADES,
The Nora are a human tribe in Horizon Zero Dawn. They are an isolationist, matriarchal hunter-gatherer society situated in what is known as the Sacred Land, east of the map.
Elisabet Sobeck, Ph.D. was an American scientist, roboticist, and engineer. Brilliant and talented, with a deep altruistic concern for the world, Sobeck spent her entire career at the forefront of efforts to use technology to reduce and reverse the impact of global damage to the environment.
Elisabet_Sobeck.jpg

===

FLmhBBLUcAANxai.jpg

View attachment -fLXmviWOkqhID6G.mp4

توی تحلیل دیجیتال فاندری از کیفیت تکسچر های مناطق و همینطور از پوشش گیاهی و برفی و.. حسابی تعریف کردن و میگه عبور از هر نوع پوشش (شن و برف و علف ها و..) تاثیراتی توی عبور کردنمون میزاره و صرفا فقط زیبایی به مناظر نمیدن!!
++ DF به این مورد هم اشاره کرده بودن ++
(انیمیشن های مربوط به دیالوگ HZD VS HFW)

ezgif.com-gif-maker-7.gif

نمرات بازی خیلی خوب شده. مبارک ps5 دارا.
یه چیزی تو ویدئوی دیجیتال فاندری یا اسکیل آپ و ign دیدم که نظرم رو جلب کرد که اونم پروداکشن ولیو کار هست.
فکر می کنم در نوع خودش داره تنه می زنه به پروداکشن ولیو بازی های راک استار مثل rdr. همه جزئیات محیط عالی کار. همه شخصیت ها فیس درست حسابی دارن.
بازی همین طور با asset بی کیفیت پر نشده.
جای تحسین داره که سونی این بازی رو می تونست با کیفیت یکم کمتر و عوض اش زودتر عرضه کنه، اما وقت دادن به توسعه دهنده برای توجه به این جزییات کوچک. ( البته کمبود چیپ هم بی تاثیر نبوده ولی در هر صورت نتیجه مهمه)

چیزی که دوست دارم، پوش کردن صنعت گیم به جلو هست و وادار کردن بقیه به رقابت بیشتر. فکر می کنم این نسل از اون نسل هایی هست که به خاطر رقابت بالا، تبدیل میشه به یاد موندنی ترین نسل بازی ها.
خیلی درگیر امتیاز نشید، برای شما در هر صورت بازی must play هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or