امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
جالبه به عنوان مثال میایم میگیم تو این سایت (بازیسنتر) یک سری از مدیرا غش می کنن به یک سمت و سویی ، کتمان میشه و گفته میشه که نه همچین چیزی نیست ! بعد سایت های معتبری که نمره ثبت می کنن توی متا ، گفته میشه که غش می کنن به یک سمت و سو :D پارادوکس خیلی عجیبیه !!!
در مورد خوده متا هم نمره خوبی گرفته ، من 90-92 رای دادم ولی به نظرم 89 هم نمره خوبیه.
درود
خدمتتون عارضم که دوستانی که به صورت تیمی به سمت نیما حملاتشونو به قصد تخریب آغاز کردن و متهمش کردن به سمت و سو و...
تصمیماتش رو زیر سوال بردن

نیما هیچوقت نگفته من فن ps نیستم، هیچوقت هم یادم نمیاد کتمانش کنه ، کما اینکه توی تاپیک های مربوط به ps فعالیت میکنه
بحث اینه که این عده بدون سند و دلیل فقط متهمش کردن به غش به یه سمت که همیشه هم با سند بهشون پاسخ داده
دلیل قاطی پاطی کردن این دو مسئله ی کاملا متفاوت رو متوجه نمیشم

اگر اشتباه نکنم و درست یادم بیاد(چون داستان مربوط به ۱۲ سال پیشه)ترم اول دانشگاه درس آمار و احتمالات پاس کردم

در مورد میانگین گرفتن یک داستانی داشت
مثلا فکر کنید تو یک کلاس ۲۰ نفری میخواید میانگین نمرات دانش آموزان رو دربیارید
تو این کلاس ۱۹ نفر نمرات بین ۸ تا ۱۴ دارن
و یک نفر ۳ گرفته

واسه این که بتونیم میانگین خوبی دربیاریم بهتره اون نمره ۳ رو چون خیلی اختلاف داره با میانگین کلاس حذف کنیم بعد میانگین بگیریم تا میانگین به واقعیت نزدیکتر باشه

تو این مورد هم بهتره متا بیاد همچین کاری انجام بده
وقتی اکثر نمرات بین ۸ تا ۱۰ میچرخه و یک یک نفر میاد ۲ میده بهتره که از میانگین حدف بشه تا هم میانگین به واقعیت نزدیک بشه و هم یک سایتی نیاد یک تنه گند بزنه به نمرات یک بازی

آخرین ویرایش:
اگر اشتباه نکنم و درست یادم بیاد(چون داستان مربوط به ۱۲ سال پیشه)ترم اول دانشگاه درس آمار و احتمالات پاس کردم

در مورد میانگین گرفتن یک داستانی داشت
مثلا فکر کنید تو یک کلاس ۲۰ نفری میخواید میانگین نمرات دانش آموزان رو دربیارید
تو این کلاس ۱۸ نفر نمرات بین ۸ تا ۱۴ دارن
یک نفر ۲۰ گرفته
و یک نفر ۳ گرفته

واسه این که بتونیم میانگین خوبی دربیاریم بهتره اون نمره ۲۰ و ۳ رو چون خیلی اختلاف دارن با میانگین کلاس حدف کنیم بعد میانگین بگیریم تا میانگین به واقعیت نزدیکتر باشه

تو این مورد هم بهتره متا بیاد همچین کاری انجام بده
وقتی اکثر نمرات بین ۸ تا ۱۰ میچرخه و یک یک نفر میاد ۲ میده بهتره که از میانگین حدف بشه تا هم میانگین به واقعیت نزدیک بشه و هم یک سایتی نیاد یک تنه گند بزنه به نمرات یک بازی

میانگین ۲۰ و ۳ خودش میشه ۱۱.۵ پس تفاوتی توی میانگین نمیکنه اون که میگی مال رگرسیونه :دی

آخه پوشش گیاهیش و بافتش مشخصه
فکر نکنم گوریلا اینقدر احمق باشه بیاد همچین پوشش کمیو به این وسعت بده اونم تو بازی که اینقدر تنوع بالای داره
کم کم یکم از مپ قبلی بزرگتره
به جز این که قابلیت کاوش زیر دریا هم داشته باشه
نقشه رو که خود گوریلا قبلا گفت کمی بزرگتر از نسخه قبلی هست با این تفاوت که این بار شما به یه دنیای متنوع زیر آب و همینطور اکثر ارتفاعات دسترسی دارید بدین ترتیب مناطقی که میتونید کاوش کنید بسیار بیشتر از نسخه قبل هست

• Like
Reactions: Bellic
میانگین ۲۰ و ۳ خودش میشه ۱۱.۵ پس تفاوتی توی میانگین نمیکنه اون که میگی مال رگرسیونه :D
من مثال رو واسه فهم موضوع زدم

شما فکر کن اصلا ۲۰ وجود نداشت و فقط یک ۳ وجود داشت
همون ۳ میومد میانگین کلاس رو خراب میکرد

در کل باید یک فرمولی بزارن تا یک سایتی نتونه یک تنه متا رو بیاره پایین و یا برعکس ببره بالا

• Like
Reactions: Bellic and Taha75
اگر Stevivor غشی نیست پس چیه :D به نظرم واضح تر و تابلوتر ازش وجود نداره تک تک نمراتش موجوده (رد گم کنی هم نداره ماشالله) و به شدت هم تابلو هست به چه سمت و سویی نمره میده
به نظر من هیچ ایرادی به سایت Stevivor یا سایتهای مشابه نمی شه گرفت.ایراد اساسی معیار متاست که یه سایت جهت دار رو تو امار خودش منظور می کنه.

اگر Stevivor غشی نیست پس چیه :D به نظرم واضح تر و تابلوتر ازش وجود نداره تک تک نمراتش موجوده (رد گم کنی هم نداره ماشالله) و به شدت هم تابلو هست به چه سمت و سویی نمره میده
برام جالبه تقریبا بیشتر فن های مایکرو در این موارد سکوت میکنند(همونایی که در موارد دیگه مو رو از ماست میکشن بیرون) و تقریبا نمیبینی کسی بیاد به ایشون و گند زدن هاش توجه کنه... گیر بده... یه چیزی بگه... واقعا هم مختص به این فروم نیست،
یعنی به معنای واقعی تا باد یه چیزی به خودشون نخوره انگار نه انگار..
تک و توک اشاره میکنند، اما در کل سکوت جمعیشون در این موارد خیلی جالبه...

شریر هم یه زمانی برای اون ور خیلی معتبر بود، تا رسیدیم به داستان هایی مثل اکتی بلیز و سم پاشی هاش نسبت به فن های مایکرو، در کل به نظرم این بی حساب کتاب بودن مسائل و دابل استاندارد داشتن ها همیشه قرار نیست فقط به یک طرف اسیب برسونه، جلوشون گرفته نشه اتیششون به همه جا سرایت میکنه،

من خودم واقعا همیشه انتی متا بودم، مثل هر انسانی از متای بالا خوشم میاد ولی هیچ وقت برام اهمیت زیادی نداشته حتی تو تاپیک ورسس همیشه سعی میکردم بدون استناد به متا حرف بزنم، الانم واقعا عدد متا برام مهم نیست، مهم صداقت داشتن و درست انجام شدن کار هست، اینکه نتیجه واقعی به دست بیاد نه نتیجه دستکاری شده توسط این سایت های درپیت و به دور از هرگونه بی طرفی... اولین بازی سونی هم نیست که این مسائل براش پیش میاد... بعدشم ما گیمریم و در نهایت بازیمونو میکنیم و لذتمونو میبریم.. اما بعید میدونم تیم سازنده براش این چیزا اهمیت پایینی داشته باشه، حتی ممکنه (شاید قطعا) رو اینده شغلیشون هم تاثیر داشته باشه.. درسته که به اندازه کافی از کامیونیتی تشویق دریافت میکنند، اما مگه میشه کار به این سنگینی انجام بدی و بعد میلیمتری به نتایج توجه نکنی؟

• Like
Reactions: Bellic
IMG_20220214_213249_795.jpg

خلاص ۔۔۔

درسته انتظاراتمون براورده نشد ، ولی اگه سایتی باقی نمونده باشه که بخواد به صورت انتحاری خودش رو بکوبه به بازی ، به صورت نا محسوس (رنکینگ) متای این نسخه بالاتر از نسخه اول قرار گرفته

اما چیزی که کسی بهش توجه نکرد و حتی شاید خود منتقد ها هم متوجهش نشدن خود متن نقد ها و نگرش به بازی بود ، به جز یکی دو تا نقد معدود برخلاف نسخه اول هیچکس نیومد بازی رو با بازی های دیگه مقایسه کنه و هورایزن رو با نسخه اول و سطح کیفی خودش سنجیدن ، این واقعا دستاورد بزرگیه که تیم سازنده تونسته بازی خودش رو جا بندازه

حسی که بهم میگه الان به بعد حتی به نسخه سوم نرسیده بازی های مشابه رو با هورایزن مقایسه میکنن

حالا این نگاه و نقد که هورایزن داستان دیپ و فلسفی و پیچیده ای نداره ، اینکه سکانس های دردناک و زجر اور نداره که در خاطرات ملت بمونه ، شخصیت اول مذکر قوی هیکل با ژست ها و دیالوگ های مرد افکن نداره ، یک نگاه غیر منصفانه و ارمانیه به بازی

به نظر من هیچ ایرادی به سایت Stevivor یا سایتهای مشابه نمی شه گرفت.ایراد اساسی معیار متاست که یه سایت جهت دار رو تو امار خودش منظور می کنه.
شده مثل داستان سریان پهلوانان و IMDB و هجوم ملت همیشه در صحنه و انقلابی
خیلی راحت متاکریتیک می تونه یکبار و برای حفظ اعتبار خودش، با گرفتن حق امتیاز از نقادهای هوچی، کار رو یکسره کنه

با این مدل نمره گلچین کردن ها نمیشه نتیجه گیری خاصی کرد
این بقیه نمراتش:
Dreams 10
Death Stranding Director's Cut 10
Demon's Soul 10
Ratchet and Clank 9
Spider-Man Miles Morales 9
یعنی هنوز چشمت عادت نکرده به این غرغرهاشون تو تاپیک امتیازات انحصاری ها؟:دی هر دفعه یه جا سیبل میشه و حمله میکنن بهش. مثلا همین دوست سبز رنگمون در گذشته حتی به مجله Edge هم میگفت فن بوی و بدون اعتبار، قدیمی ترها یادشون هست. خلاصه که این روند طبیعی تاپیک بازیهای سونیه، بذار حفظ بشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or