درودجالبه به عنوان مثال میایم میگیم تو این سایت (بازیسنتر) یک سری از مدیرا غش می کنن به یک سمت و سویی ، کتمان میشه و گفته میشه که نه همچین چیزی نیست ! بعد سایت های معتبری که نمره ثبت می کنن توی متا ، گفته میشه که غش می کنن به یک سمت و سوپارادوکس خیلی عجیبیه !!!
در مورد خوده متا هم نمره خوبی گرفته ، من 90-92 رای دادم ولی به نظرم 89 هم نمره خوبیه.
اگر اشتباه نکنم و درست یادم بیاد(چون داستان مربوط به ۱۲ سال پیشه)ترم اول دانشگاه درس آمار و احتمالات پاس کردم
در مورد میانگین گرفتن یک داستانی داشت
مثلا فکر کنید تو یک کلاس ۲۰ نفری میخواید میانگین نمرات دانش آموزان رو دربیارید
تو این کلاس ۱۸ نفر نمرات بین ۸ تا ۱۴ دارن
یک نفر ۲۰ گرفته
و یک نفر ۳ گرفته
واسه این که بتونیم میانگین خوبی دربیاریم بهتره اون نمره ۲۰ و ۳ رو چون خیلی اختلاف دارن با میانگین کلاس حدف کنیم بعد میانگین بگیریم تا میانگین به واقعیت نزدیکتر باشه
تو این مورد هم بهتره متا بیاد همچین کاری انجام بده
وقتی اکثر نمرات بین ۸ تا ۱۰ میچرخه و یک یک نفر میاد ۲ میده بهتره که از میانگین حدف بشه تا هم میانگین به واقعیت نزدیک بشه و هم یک سایتی نیاد یک تنه گند بزنه به نمرات یک بازی
نقشه رو که خود گوریلا قبلا گفت کمی بزرگتر از نسخه قبلی هست با این تفاوت که این بار شما به یه دنیای متنوع زیر آب و همینطور اکثر ارتفاعات دسترسی دارید بدین ترتیب مناطقی که میتونید کاوش کنید بسیار بیشتر از نسخه قبل هستآخه پوشش گیاهیش و بافتش مشخصه
فکر نکنم گوریلا اینقدر احمق باشه بیاد همچین پوشش کمیو به این وسعت بده اونم تو بازی که اینقدر تنوع بالای داره
کم کم یکم از مپ قبلی بزرگتره
به جز این که قابلیت کاوش زیر دریا هم داشته باشه
من مثال رو واسه فهم موضوع زدممیانگین ۲۰ و ۳ خودش میشه ۱۱.۵ پس تفاوتی توی میانگین نمیکنه اون که میگی مال رگرسیونه![]()
به نظر من هیچ ایرادی به سایت Stevivor یا سایتهای مشابه نمی شه گرفت.ایراد اساسی معیار متاست که یه سایت جهت دار رو تو امار خودش منظور می کنه.اگر Stevivor غشی نیست پس چیهبه نظرم واضح تر و تابلوتر ازش وجود نداره تک تک نمراتش موجوده (رد گم کنی هم نداره ماشالله) و به شدت هم تابلو هست به چه سمت و سویی نمره میده
برام جالبه تقریبا بیشتر فن های مایکرو در این موارد سکوت میکنند(همونایی که در موارد دیگه مو رو از ماست میکشن بیرون) و تقریبا نمیبینی کسی بیاد به ایشون و گند زدن هاش توجه کنه... گیر بده... یه چیزی بگه... واقعا هم مختص به این فروم نیست،اگر Stevivor غشی نیست پس چیهبه نظرم واضح تر و تابلوتر ازش وجود نداره تک تک نمراتش موجوده (رد گم کنی هم نداره ماشالله) و به شدت هم تابلو هست به چه سمت و سویی نمره میده
شده مثل داستان سریان پهلوانان و IMDB و هجوم ملت همیشه در صحنه و انقلابیبه نظر من هیچ ایرادی به سایت Stevivor یا سایتهای مشابه نمی شه گرفت.ایراد اساسی معیار متاست که یه سایت جهت دار رو تو امار خودش منظور می کنه.
یعنی هنوز چشمت عادت نکرده به این غرغرهاشون تو تاپیک امتیازات انحصاری ها؟با این مدل نمره گلچین کردن ها نمیشه نتیجه گیری خاصی کرد
این بقیه نمراتش:
Dreams 10
Death Stranding Director's Cut 10
Demon's Soul 10
Ratchet and Clank 9
Spider-Man Miles Morales 9
استفاده میکنه،خیلیم ازش تعریف کردناز دوآل سنس چیزی تو نقدها نگفتن؟گوریلا خیلی میتونست از این دسته کار بکشه