امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
مثل اینکه یه چیزایی داره تو توییتر اسپویل میشه.. خلاصه احتیاط کنید..

---
این Stevivor و گند زدن های فن بویانه اش یه طرف، این cultural appropriation هم یه طرف، واقعا با این وضعیت نقد و بررسی ها و امتیازات به کجا میخواد برسه؟

FLi6H12XMAQ8Ij8.jpg
FLi6H39WUAEoBAH.jpg
FLi6H11XoAEHm24.jpg

حالا برای مثال همین بالایی TheGamer
Halo Infinite : 9
Froza Horizon : 10
Gears 5 : 9

The Last of Us Part Two : 7
Ghost of Tsushima : 6
Death Stranding PS4 : 6
Horizon Forbidden West : 8

:l

برخلاف نظر خیلیا ولی نسخه اول هورایزن یکی از معدود بازیای نسل قبل بود که کلی چسبید و باهاش حال کردم. همه چیز بازی رو دوس داشتم از آهنگ محشرش گرفته تا داستان یونیک و فوق العاده، دنیای جذابش، صداپیشه های خوش صدا، سیستم مبارزات عالی خصوصا هک ماشینها و .....
دارم لحظه شماری میکنم برای این بازی:x

بازی متاش ۸۹ شده یه سری ناامید شدن خب الآن یکی بیاد ۱۰ بده میره رو ۹۰ ... فازتون یه عده چیه واقعا ؟ قشنگ بنده متا شدن 🤦
من نمیفهمم این بنده متا چیه شماها میگین؟!
بنده متا یعنی مثلا من الان میرم پری اوردر رو کنسل میکنم چون ۸۹ شده؟! 😂
نه آقا این خبرا نیست، قطعا در نهایت هر کسی خودش بازی میکنه و طبق سلیقه خودش در مورد بازی قضاوت میکنه.
ولی اگه منتظر یه بازی هستی و ازش انتظار داری با توجه به موارد مختلف 90+ بشه و نمیشه خب یکم ضدحاله ...
این رو انکار نکنید که متای بالای یه بازی که منتظرشی برات اهمیت نداره.
مثلا شما که فن Xbox هستی برات مهم نبود متای Halo Infinite از Halo 5 بیشتر بشه؟!
اگه ۹۰ میشد ذوق نمیکردی؟!
اگه فورزا هورایزن ۵ متاش زیر ۹۰ میشد بر خلاف قبل حالت گرفته نمیشد؟!

کلا به نظرم متاکریتیک باید یه الگوریتمی بنویسه واسه تعیین ضریب درست راجع به منتقد هایی که در مورد یه ژانر خاص یا سازنده خاص یا.. داده های پرت میدن
وگرنه در آینده باید بیشتر شاهد این نقد های جانب دارانه مثل stevivor باشیم. سونی و مایکرو هم نداره. هر دو طرف توش این بحث ها هست

کراس جن نبود که بدتر میشد
دقیقا. تنها دلیل اینکه نتونست 60 فریم بده به خاطر بین نسلی بودن بازی بوده اگه از پایه بر معماری کنسول ps5 ساخته میشد بدون شک 60 فریم رو میداد با توجه به اینکه ری تریسینگ هم بازی نداره. کلا بین نسلی بودن بازی ها به گرافیک فنی بازیها ضربه زده. ( هر چند تا الان بدون شک بهترین گرافیک کنسولی رو داشته تا الان)

این بدبخت چرا پس از دریافت دی وان پچ موهاش میریزه؟:D
دیگه مو و پشمی بعد از دیدن ایرادات نقد گیم‌اسپات براش باقی نمونده! :D
-------------
شاید بازی از این حالت‌هایی برای میان‌پرده‌ها استفاده می‌کنه که شخصیت‌ها به طور رندوم برای انجام کارهای مختلف انتخاب می‌شن. یعنی در هر صورت توی اون میان‌پرده، یه بنده خدایی در حال جمع کردن گل و گیاه هست، ولی ممکنه من اون میان‌پرده رو با حضور این آقا کچله ببینم و شما با حضور یه بانوی با کمالات! :D

ولی ممکنه من اون میان‌پرده رو با حضور این آقا کچله ببینم و شما با حضور یه بانوی با کمالات! :D

اگه به شانس باشه، با توجه به کارنامه درخشانی که دارم، به من سعید طوسی میرسه. حتا با اینکه تو بازی نیست.

حالا برای مثال همین بالایی TheGamer
Halo Infinite : 9
Froza Horizon : 10
Gears 5 : 9

The Last of Us Part Two : 7
Ghost of Tsushima : 6
Death Stranding PS4 : 6
Horizon Forbidden West : 8
با این مدل نمره گلچین کردن ها نمیشه نتیجه گیری خاصی کرد
این بقیه نمراتش:
Dreams 10
Death Stranding Director's Cut 10