امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
🔻نسخه PS5 در مد Resolution به صورت 4K و نرخ 30 فریم اجرا خواهد شد
...
ینی کنسول 10 ترافلاپ نمیتونه 4k, و 60 فریم این بازی رو اجرا کنه!؟ یا مشکل از کراس جین بازیه!؟
عزیز چندتا بازی کراسجن فورکی نیتیو 60 فریم دیدی رو کنسول تا حالا؟
من همین 89 الی 91 پیش‌بینی کرده بودم و از نمراتش راضیم ولی مشکل اینجاس که ظاهرا یه سری مشکلات نسخه اول رو داره که باعث می‌شد من اونقدر با نسخه اول حال نکنم ولی خب پیش خرید کردم و امیدوارم لذت ببرم ازش. برای دنیای زیر آبش خیلی هایپم

🔻نسخه PS5 در مد Resolution به صورت 4K و نرخ 30 فریم اجرا خواهد شد
...
ینی کنسول 10 ترافلاپ نمیتونه 4k, و 60 فریم این بازی رو اجرا کنه!؟ یا مشکل از کراس جین بازیه!؟
براحتی میشه 4k و ۶۰ فریم هم بکنن ولی باید از سروته گرافیک بزنن
البته مود پرفورمنس خیلی خوبه تفاوت خاصی با 4k native نداره

از کجا معلوم قرار بود ای پی بشه؟ 😐
چرا با دیزگان اینکارو نکردن
چون هورایزن۱ بازی بسیار باکیفیتی بود و خیلی از جوایز بهترین آیپی جدید رو برد
ولی دیزگان بازی متوسطی بود
البته شما به این موضع که کاملا واضح هستش واقفید،فهمیدنش سخت نیست
اگر فهمش سخته اینو توی گوگل سرچ کنید و لیست جوایز بازیو ببینید
horizon zero dawn all awards
اگرم فکر می‌کنی من طرفدار ایکس باکسم و مثلاً اومدی از سونی دفاع کنی و اینجا رو با تاپیک vs اشتباه گرفتی که جریانش فرق میکنه

من همین 89 الی 91 پیش‌بینی کرده بودم و از نمراتش راضیم ولی مشکل اینجاس که ظاهرا یه سری مشکلات نسخه اول رو داره که باعث می‌شد من اونقدر با نسخه اول حال نکنم ولی خب پیش خرید کردم و امیدوارم لذت ببرم ازش. برای دنیای زیر آبش خیلی هایپم
453086386.jpg

حالا که گذشت ولی اگه گذرت مجدد خورد به زرو داون ، سعی کن چند شبانه روز به زمان بازی تو منطقه هفت بی هدف بگردی ، بعد یکی دو تا کوئست از همین منطقه رو انجام بده

یا تو منطقه یک و سه بی دلیل کوهاش رو فتح کن

اگه جواب نداد با هر اواتاری دوست داشتی بیا سمتم ،مثلا هرمن هالست:-&

یکی از علاقه مندی های شدید من پیدا کردن این فایل صوتی ها تو بازی بود ، تا بیشتر از داستان ۹۰۰ سال پیش و اخرین روز های مردمان اون دوره بفهمم

اصلا بحثم بازی نیست چون پری اوردر کردم و بدون شک لذت میبرم ازش ♥️
مشکلم با سخت افزار کنسوله! واقعا نسل نهم چی اضافه کرده؟ خوب 1080 و 60 فریم رو که نسل قبلی هم داشتیم! الان 4 کا و 30 فریم شد تحول!؟؟ امیدوارم ک من اشتباه کرده باشم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TEK ZXEN
براحتی میشه 4k و ۶۰ فریم هم بکنن ولی باید از سروته گرافیک بزنن
البته مود پرفورمنس خیلی خوبه تفاوت خاصی با 4k native نداره
ب شخصه انتظار حداکثر هارو داشتم از این کنسول ولی واقعا داره بهم برمیخوره!
حالا این به کنار، بازی Uncharted 4 رو ریمستر کردن و بازم همین اش و همین کاسه! ینی بازی ک سال 2016 ریلیز شده، کنسول نسل نهم نمیتونه اونم 4k و 60 فریم اجرا کنه ، حالا این بحثم به این تایپیک ربطی نداره ها ولی درکل انتظار بالایی داشتم از این نسل 😐
یکی دو روز دیگه بریم سراغ بازی ببینیم چیه 😍

اصلا بحثم بازی نیست چون پری اوردر کردم و بدون شک لذت میبرم ازش ♥️
مشکلم با سخت افزار کنسوله! واقعا نسل نهم چی اضافه کرده؟ خوب 1080 و 60 فریم رو که نسل قبلی هم داشتیم! الان 4 کا و 30 فریم شد تحول!؟؟ امیدوارم ک من اشتباه کرده باشم
بازی کراسجن هست و خب انتظار اون تحول عظیم رو نباید داشته باشین و از ابتدا براساس سخت افزار فور ساخته شده. بازی اگه کاملا براساس سخت افزار فایو ساخته می‌شد و موتور دسیما هم بر اون اساس تکامل پیدا می‌کرد چیز خیلی هیولاتری می‌دیدید. همین الانم اگه بگیم بهترین گرافیکیه مبالغه نکردیم.

ب شخصه انتظار حداکثر هارو داشتم از این کنسول ولی واقعا داره بهم برمیخوره!
حالا این به کنار، بازی Uncharted 4 رو ریمستر کردن و بازم همین اش و همین کاسه! ینی بازی ک سال 2016 ریلیز شده، کنسول نسل نهم نمیتونه اونم 4k و 60 فریم اجرا کنه ، حالا این بحثم به این تایپیک ربطی نداره ها ولی درکل انتظار بالایی داشتم از این نسل 😐
یکی دو روز دیگه بریم سراغ بازی ببینیم چیه 😍
عزیز ،دوستان که گفتند همون 3080ti هم نمیتونه همه بازی‌ها 4k و ۶۰ فریم بده اونوقت یه سخت افزار ۵۰۰ دلاری بده؟
در مورد این هورایزن همین کیفیت نسخه ps4 ش را براحتی میتونن 4k native و ۶۰ بدن ولی اینکارو نکردن چون نسخه ps5 از نظر گرافیکی خیلی سرتره

• Like
Reactions: Prince_Arash

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or