عزیز چندتا بازی کراسجن فورکی نیتیو 60 فریم دیدی رو کنسول تا حالا؟نسخه PS5 در مد Resolution به صورت 4K و نرخ 30 فریم اجرا خواهد شد
...
ینی کنسول 10 ترافلاپ نمیتونه 4k, و 60 فریم این بازی رو اجرا کنه!؟ یا مشکل از کراس جین بازیه!؟
از کجا معلوم قرار بود ای پی بشه؟نصف بیشتر اون جوایز بخاطر این دادن بهش چون آیپی جدید بود
![]()
براحتی میشه 4k و ۶۰ فریم هم بکنن ولی باید از سروته گرافیک بزنننسخه PS5 در مد Resolution به صورت 4K و نرخ 30 فریم اجرا خواهد شد
...
ینی کنسول 10 ترافلاپ نمیتونه 4k, و 60 فریم این بازی رو اجرا کنه!؟ یا مشکل از کراس جین بازیه!؟
چون هورایزن۱ بازی بسیار باکیفیتی بود و خیلی از جوایز بهترین آیپی جدید رو برداز کجا معلوم قرار بود ای پی بشه؟
چرا با دیزگان اینکارو نکردن
عزیز چندتا بازی کراسجن فورکی نیتیو 60 فریم دیدی رو کنسول تا حالا؟
من همین 89 الی 91 پیشبینی کرده بودم و از نمراتش راضیم ولی مشکل اینجاس که ظاهرا یه سری مشکلات نسخه اول رو داره که باعث میشد من اونقدر با نسخه اول حال نکنم ولی خب پیش خرید کردم و امیدوارم لذت ببرم ازش. برای دنیای زیر آبش خیلی هایپم
اصلا بحثم بازی نیست چون پری اوردر کردم و بدون شک لذت میبرم ازشعزیز چندتا بازی کراسجن فورکی نیتیو 60 فریم دیدی رو کنسول تا حالا؟
من همین 89 الی 91 پیشبینی کرده بودم و از نمراتش راضیم ولی مشکل اینجاس که ظاهرا یه سری مشکلات نسخه اول رو داره که باعث میشد من اونقدر با نسخه اول حال نکنم ولی خب پیش خرید کردم و امیدوارم لذت ببرم ازش. برای دنیای زیر آبش خیلی هایپم
ب شخصه انتظار حداکثر هارو داشتم از این کنسول ولی واقعا داره بهم برمیخوره!براحتی میشه 4k و ۶۰ فریم هم بکنن ولی باید از سروته گرافیک بزنن
البته مود پرفورمنس خیلی خوبه تفاوت خاصی با 4k native نداره
بازی کراسجن هست و خب انتظار اون تحول عظیم رو نباید داشته باشین و از ابتدا براساس سخت افزار فور ساخته شده. بازی اگه کاملا براساس سخت افزار فایو ساخته میشد و موتور دسیما هم بر اون اساس تکامل پیدا میکرد چیز خیلی هیولاتری میدیدید. همین الانم اگه بگیم بهترین گرافیکیه مبالغه نکردیم.اصلا بحثم بازی نیست چون پری اوردر کردم و بدون شک لذت میبرم ازش
مشکلم با سخت افزار کنسوله! واقعا نسل نهم چی اضافه کرده؟ خوب 1080 و 60 فریم رو که نسل قبلی هم داشتیم! الان 4 کا و 30 فریم شد تحول!؟؟ امیدوارم ک من اشتباه کرده باشم
عزیز ،دوستان که گفتند همون 3080ti هم نمیتونه همه بازیها 4k و ۶۰ فریم بده اونوقت یه سخت افزار ۵۰۰ دلاری بده؟ب شخصه انتظار حداکثر هارو داشتم از این کنسول ولی واقعا داره بهم برمیخوره!
حالا این به کنار، بازی Uncharted 4 رو ریمستر کردن و بازم همین اش و همین کاسه! ینی بازی ک سال 2016 ریلیز شده، کنسول نسل نهم نمیتونه اونم 4k و 60 فریم اجرا کنه ، حالا این بحثم به این تایپیک ربطی نداره ها ولی درکل انتظار بالایی داشتم از این نسل
یکی دو روز دیگه بریم سراغ بازی ببینیم چیه![]()