امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
یک‌‌ دقیقه سکوت به احترام بهترین منتقد صنعت گیم :D

Joab Gilroy is the best games critic in the world

:))

View attachment 244643
جسارتاً خبر ندارین این استاد گرانقدر چه زمانی قراره کمی از وقت با ارزششون رو به نقد Crossfire X اختصاص بدن؟

دوستان هورایزن المان های نقش آفرینیش خیلی زیادن؟ چون یسری بازی های نقش آفرینی خیلی وقت و حوصله میخوان.من نسخه اول بازی نکردم بازی از این نظر چطوره؟
نسخه دوم رو رو نمیدونم ، ولی نسخه اول المان های rpg ش انقدر لایت بود که ملت تصور میکردن اکشن ادونچره

نسخه یکش یکی از بازیهای خوب PS4 بود.
گیم پلی سرگرم کننده ای و اعتیاد آوری داشت که توی نمایش ها دیدم توی نسخه 2 بهتر هم شده
داستان جالبی هم داشت که البته خیلی خوب روایت نشد نمی دونم این بار چکار کردن
ویژوال عالی و معرکه ای داشت و با وجود Ps5حتما بهتر هم شده

تجربه گیم پلی جالبی داره و امتیاز 90 حداقل چیزی بود که انتظار داشتم . (الان هم همون شده تقریبا)

حتما تجربه و پیشنهادش میکنم

واقعا راهی نیست بتونن از این منتقدها شکایت کرد؟ من نمیخوام تهمت بزنم ولی یه زمانی گندش درمیاد خیلی از این به اصطلاح منتقدها سیبیلاشون از جایی چرب میشه.

شکایت نمیشه کرد ، چی شکایت کنین ؟! بگین یارو با بازی حال نکرد 6 داد شکایت داریم ما ؟! خوب حال نکرده 6 داده حتما که نباید حال کنه و حتما 9 و 10 بده.بازی یک هنره ، یک اثر هنری هم باسه نمره دادن توش فکتی وجود نداره در نهایت شما ممکن یک بازی فیلم کتاب و ... هر چیزی رو هر کسی هر نمره ای از دید خودش بده.مسئله اینکه همه یا حداقل ، اکثریت فکر می کنن دید خودشون توی این حیطه ها درسته و مثلا من اگر 8 داد فلانیم باید 8 بده ! اگر یک وقت 3 بده که دیگه خیلی بد میشه :D

توی همین تاپیک هم شما نگاه کنید ، خیلی نظرات بالا پایین هستش ، یک سری میگن با بازی خیلی حال نکردیم نسل پیش یک سریم میگن حال کردیم نسل پیش ، کلا چیزی که من دارم میبینم اینه ! من خودم هم گفتم بهترین بازی PS4 بود باسه من نسل پیش و یکی از بهترین بازی نسل پیشم ، اما بازم دلیل نمیشه چون خودم بازی رو خیلی دوست دارم و حال کردم کسی کسی که بهش 5 بده یا کسی که بهش 11 بده رو فرقی بذارم بینشون و بگم نه اون 5 داده هیتره و پول گرفته اون که 11 داده عشقش سونی و ژاپن دمش گرم مرسی بچه ها :D

این داستان های حق خوری و نمره خوری الکی این منتقد و اون منتقدم از اول بوده و هست چون تنها راه دفاع کردن که بگن نه بازیمون بهتره همین هستش که الکی بگیم این و اون به قصد نمره کم دادن دیگه !!! اونجا که به نفعه مشکلی نداره ، اون که به ضرره یا چی مشکل داره !!! همین دوستان که الان میگن منتقدا در حق این یا Sifu یا هر بازی دارن کم لطفی می کنن به هر دلیلی ، شما اگر توی سایت بوده باشی میدیدی ، 4 ماه پیش میگفتن نه به عنوان مثال Forza Horizon 5 خوب رای کافی نیاورده که بره توی نامزدا ، خوب بیا تحویل بگیر اینم همون منتقدان که 4 ماه پیش به حرفشون استناد میکردی می گفتی مشکلی ندارن !!! ولی اونجا بازی کنسول رغیب بود به نفع بود ، اینجا بازی کنسول خودشه به ضرره :D

شکایت نمیشه کرد ، چی شکایت کنین ؟! بگین یارو با بازی حال نکرد 6 داد شکایت داریم ما ؟! خوب حال نکرده 6 داده حتما که نباید حال کنه و حتما 9 و 10 بده.بازی یک هنره ، یک اثر هنری هم باسه نمره دادن توش فکتی وجود نداره در نهایت شما ممکن یک بازی فیلم کتاب و ... هر چیزی رو هر کسی هر نمره ای از دید خودش بده.مسئله اینکه همه یا حداقل ، اکثریت فکر می کنن دید خودشون توی این حیطه ها درسته و مثلا من اگر 8 داد فلانیم باید 8 بده ! اگر یک وقت 3 بده که دیگه خیلی بد میشه :D

توی همین تاپیک هم شما نگاه کنید ، خیلی نظرات بالا پایین هستش ، یک سری میگن با بازی خیلی حال نکردیم نسل پیش یک سریم میگن حال کردیم نسل پیش ، کلا چیزی که من دارم میبینم اینه ! من خودم هم گفتم بهترین بازی PS4 بود باسه من نسل پیش و یکی از بهترین بازی نسل پیشم ، اما بازم دلیل نمیشه چون خودم بازی رو خیلی دوست دارم و حال کردم کسی کسی که بهش 5 بده یا کسی که بهش 11 بده رو فرقی بذارم بینشون و بگم نه اون 5 داده هیتره و پول گرفته اون که 11 داده عشقش سونی و ژاپن دمش گرم مرسی بچه ها :D

این داستان های حق خوری و نمره خوری الکی این منتقد و اون منتقدم از اول بوده و هست چون تنها راه دفاع کردن که بگن نه بازیمون بهتره همین هستش که الکی بگیم این و اون به قصد نمره کم دادن دیگه !!! اونجا که به نفعه مشکلی نداره ، اون که به ضرره یا چی مشکل داره !!! همین دوستان که الان میگن منتقدا در حق این یا Sifu یا هر بازی دارن کم لطفی می کنن به هر دلیلی ، شما اگر توی سایت بوده باشی میدیدی ، 4 ماه پیش میگفتن نه به عنوان مثال Forza Horizon 5 خوب رای کافی نیاورده که بره توی نامزدا ، خوب بیا تحویل بگیر اینم همون منتقدان که 4 ماه پیش به حرفشون استناد میکردی می گفتی مشکلی ندارن !!! ولی اونجا بازی کنسول رغیب بود به نفع بود ، اینجا بازی کنسول خودشه به ضرره :D
اونی که عشقی نمره بده و بگه حال نکردم اسمش منتقد نیست، فن بوی ـه
شما تاحالا ویدئوهای دیجیتال فاندری رو دیدی؟ بازی ویدئویی مثل گروه سرود نیست که عشقی نمره بدن یه حساب و کتابی داره با nتا آیتم باید بررسی بشه نه بر اساس عشق و احساس منتقد!
بله گیمر ممکنه خوشش بیاد یا بدش بیاد ولی منتقد وظیفشه و باید قشنگ بررسی کنه چون عامل مهم و تاثیرگذاری برای مخاطب در خرید بازی هست

حق خوری طبیعیه؟!! واقعا یه حرفایی تو این فروم میشنویم که هیچ جای دنیا نمونه اش نیست!
اینکه طرف گفته اعضای استودیو همشون سفید پوست هستن پس نمره میدم 4، بنظرت طبیعیه؟!
چون اسم FH5 رو بردی میگم، برو یه نگاه بنداز ببین چندتا سایت از زیر مجموعه های مایکرو بهش نمره 9تا10 دادن، اگه نمیبینی لیست کنم واست؟

چرا آقا هر طرفی باشه مشکل داره.
عیار و سطح بازیها مشخصه ، بعضی‌ بازیها هستند که با هیچ عینکی و هیچ منطقی نمیشه از یه امتیازی کمتر بهشون داد.
حالا میخواد Horizon باشه یا Forza Horizon باشه.
اینو چند بار گفتم، من شخصا JRPG اصلا خوشم نمیاد و باهاشون ارتباط برقرار نمیکنم، ولی وقتی میام مثلا FF7 Remake رو بازی میکنم میفهمم که این بازی اون چیزی که باید رو داره به خوبی ارائه میده، حالا اینکه سلیقه‌ و سبک من نیست من غلط میکنم بیام نقدش کنم و ۵ بدم!

یه منتقد باید شعور نقد کردن داشته باشه و فکر نکنه نقد یه دل نوشته‌ست‌. منتقد برای خودش نمینویسه برای مخاطب مینویسه.

تازه اینی که میگم در صورتی هست که بخوایم خوشبینانه به طرف نگاه کنیم و بحث عقده‌گشایی و فنبوی بازی و ... در نظر نگیریم و بگیم صرفا سلیقه‌ش این بوده!

این فرهنگ هر نظری محترمه یه شوآف روشنفکریه که خیلیا رو درگیر خودش کرده و خیلیا هم ازش سوءاستفاده میکنن.

هر نقد و نظری محترم نیست.

من ناراحت شدم که بازی 90+ نشد. البته همین ۸۹ هم عالیه. شماره قبلی ۵ سال پیش اومده بود و این نمره رو گرفته. بالاخره استاندارها تو این ۵ سال بالاتر رفته و اینکه شماره بعدی بعد از ۵ سال میتونه همون متا رو تکرار کنه نشون میده که از همه نظر رشد داشته و درجا نزده وگرنه متاش میومد پایین. تجربه خفنی در انتظارمونه.
منم خودم نسل قبل هورایزن یکی از بهترین تجربیاتم بود... خیلی دلم میخواست 90+ بشه ولی خوب... ۱ نمره از ۱۰۰ چیزی نیست... ۸۹ و ۹۰ فرقی نداره.

خوب امشب فهمیدم من به نقد های تام چیک استناد میکردم خودم خبر نداشتم 😂😂😂😂 خوبه این stevivor و اون یکی سایت رو قبل اینکه نمرشون بیاد مشخصا ذکر کردیم که شکی نیست قراره گند بزنن به متای بازی و غشی هستن

در مورد اخر هم بالا برید، پایین بیاید ، چرخ رو از اول اختراع کنید ، جهان رو از اول خلقت کنید، تو همون دنیا هم بعضی سبک ها قابلیت گوتی کانتندر بودن رو ندارن ، و قابل مقایسه هم با بازی هایی نیستن که انقدر فشار روشونه که تمام بخش های بازی رو باید پرفکت ارائه بدن وگرنه هستند که به موی صورت کارکتر هم گیر میدن ، یا بگن انیمیشن های صورت انقدری که انتظار داشتم پرفکت نبود برای همین اصلا از بازی خوشم نیومد ، به خاطر میزان مصرف پروتئین و مکمل کارکتر اول تا اخر بازی رو مضخرف خطاب کنن،

یا وقتی تمام کات سین ها و دیالوگ های بازی رو اسکیپ کردن بیان بگن نرتیو بازی meh هست

نمونه دیگش همون بروت که یک ثانیه انیمیشن نداشتن یه npc بازی رو تا مرز نابودی برد

شما تاحالا ویدئوهای دیجیتال فاندری رو دیدی؟ بازی ویدئویی مثل گروه سرود نیست که عشقی نمره بدن یه حساب و کتابی داره با nتا آیتم باید بررسی بشه نه بر اساس عشق و احساس منتقد!
بله گیمر ممکنه خوشش بیاد یا بدش بیاد ولی منتقد وظیفشه و باید قشنگ بررسی کنه چون عامل مهم و تاثیرگذاری برای مخاطب در خرید بازی هست

حق خوری طبیعیه؟!! واقعا یه حرفایی تو این فروم میشنویم که هیچ جای دنیا نمونه اش نیست!
اینکه طرف گفته اعضای استودیو همشون سفید پوست هستن پس نمره میدم 4، بنظرت طبیعیه؟!
چون اسم FH5 رو بردی میگم، برو یه نگاه بنداز ببین چندتا سایت از زیر مجموعه های مایکرو بهش نمره 9تا10 دادن، اگه نمیبینی لیست کنم واست؟

کسی قرار نیست عشقی نمره بده ، ولی کسیم قرار نیست نظرش با شما یکی باشه توی نمره ! شما دوست داری 10 بدین ؟ خوب بدین ! یکی دوست داره 5 بده و به نظرش بازی از دیدش 5 هست ! حالا شما می خوای فورس کنی و به زور بگی نه این بازی باید 10 باشه ؟! چون من میگم ! خوب بگین عزیزم مشکلی نداره.

DF برای بررسی تکنیکی بازی هاست که میشه با اعداد و ارقام بررسی کرد و اصلا ربطی به بحث نداره.بله بررسی های DF باید دقیق و تکنیکی باشه و اصلا بحثی بنده توی این قضیه ندارم.

باز بر میگردیم به همون قضیه که شما دوست داری 10 بده ، ایشون نظرش 5 هست ! یا شما دوست داری 5 بده ایشون نظرش 10 هست ! اینطوری که شما میگی پس همه منتقدا باید 10 بدن اگر به نظر شما 10 هست ! پس اصلا چرا این همه سایت و منبع و ... هست برای نمرات ؟! همه جمع کنن یک سایت واحد تشکیل بدن چون همه باید یک عدد یکسان بدن دیگه :D وقتی برای این همه بازی این همه سایت و منتقد و منبع و ... هست و نمره و ... میدن یعنی سلایق با هم متفاوته و هر کدوم هم حق داره از دید خودش هر نمره ای که میخواد بده.ایشون از دید خودش داره کاره درست و انجام میده ، شمام از دید خودتون چون به هر دلیلی می خوای بگی حق بازی خورده شده به نظرتون داره کار اشتباه رو انجام میده در نتیجه این بحث هیچ فایده ای نداره.

بنده همچین حرفی نزدم ، اگر هم برداشتتون این بوده از حرفام اشتباه برداشت کردین.

اصلا بحث من اینکه فروتزا نمره خوبی گرفته یا نگرفته ، یا بازی بدیه یا بازیه خوبیه ، هر چیزی به این منظور نبود ! بحث من اینکه اونجا که به نفع میشه گفته میشه "خوب منتقد ها حتما رای کافی ندادن بازی بیاد بالا همینه دیگه" بعد اینجا همون منتقدان عزیز وقتی میان به بازی 89 میدن گفته میشه "خوب منتقد های همشون قشین و بیشعورن و فلان" الان چی شد بلاخره ؟! اونجا منتقده میشد به حرفش روی کرد یکی به یکی دیگه بگین رای کافی نیاورده پس اوکیه ، اینجا نمیشه به حرف منتقده روی آورد چون پول گرفته و قشیه ؟! نه فکر نمی کنم از این خبرا نیست.

عیار و سطح بازیها مشخصه ، بعضی‌ بازیها هستند که با هیچ عینکی و هیچ منطقی نمیشه از یه امتیازی کمتر بهشون داد.
حالا میخواد Horizon باشه یا Forza Horizon باشه.
اینو چند بار گفتم، من شخصا JRPG اصلا خوشم نمیاد و باهاشون ارتباط برقرار نمیکنم، ولی وقتی میام مثلا FF7 Remake رو بازی میکنم میفهمم که این بازی اون چیزی که باید رو داره به خوبی ارائه میده، حالا اینکه سلیقه‌ و سبک من نیست من غلط میکنم بیام نقدش کنم و ۵ بدم!

یه منتقد باید شعور نقد کردن داشته باشه و فکر نکنه نقد یه دل نوشته‌ست‌. منتقد برای خودش نمینویسه برای مخاطب مینویسه.

تازه اینی که میگم در صورتی هست که بخوایم خوشبینانه به طرف نگاه کنیم و بحث عقده‌گشایی و فنبوی بازی و ... در نظر نگیریم و بگیم صرفا سلیقه‌ش این بوده!

این فرهنگ هر نظری محترمه یه شوآف روشنفکریه که خیلیا رو درگیر خودش کرده و خیلیا هم ازش سوءاستفاده میکنن.

هر نقدی محترم نیست.

من با این بخش از حرفتون که ،
مثل که هر طرفی باشه مشکل داره ، کلا چه اینطرف چه اونطرف چه وسط و ... نباید این داستان حق خوریه باشه.
کاملا موافقم.

اما این وسط دوتا مسئله هست که کاملا پارادوکسن و عین هر دوش داره اتفاق میوفته !
اول اینکه ، اگر قراره به عنوان مثال من 10 بدم به نظرم خودم و شمام 10 بدی و دوسته دیگمون 10 بدن و بگیم در نتیجه این بازی 10 هست ، چرا این همه سایت و مجله و روزنامه و سوشیال مدیا و ... در مورد کلی از مدیوم های مختلف در حیطه های مختلف دارن نظر میدن و نقد و بررسی های مختلف با سلایق مختلف میذارن ؟! چرا سایتی مثل متا یا اپن کریتیک یا ... این همه منابع مختلف رو در نظر میگیرن ؟! اصلا این قضیه که چون حتما این بازی 10 هست پس همه باید 10 بدن کاملا با وجود سایت هایی مثل متا یا اپن کریتیک در تضاد هست ! میامدیم یک سایت واحد میزدیم ، شما ، من یا فلانی هم که می گفتیم فلان بازی 10 هست یا 9 هست یا فلان هست همونم ثبت میکردیم تمام میشد میرفت دیگه ! دقیقا سایت هایی مثل متا میان و همه نمرات از 1 تا 10 رو ثبت می کنن (البته منابع معتبر به واسطه فیلترهای مورد نظر خودشون) و میانگین این نمرات رو میگن به همین دلیل که نظر هر کسی با هر کسی فرق داره ! اگر قرار بود همه یک عدد باشن یا فقط دوره یک عدد بچرخن که به نظرم کلا متا و اپن کریتیک و ... رو باید تخته کنن بره ! وجودشون چه فایده ای داره پس ؟!!!

مورد دوم و بعدی اینکه
در مورد منتقدها و پارادوکس بعدی ، در مورد بازی ای مثل HFW ، اینکه اینجا توی این تاپیک یک سری از دوستان میان میگن منتقدا قش کردن یا شعورشون نمیرسه و فلان ، ولی باز چندتا از همین دوستانمون توی فلان تاپیک در مورد FH 5 فرمودن نه دیگه حقش نبوده چون منتقدا رای ندادن ، اوکیه ؟! بعد برمیگردن توی این تاپیک میگن منتقدا قشین یا شعورشون نمیرسه یا چی !! خوب چطوریه الان ؟! چی شد بلاخره ؟! اون منتقده زمانی حرفش ارزش داشت و میشد به حرفش استناد کرد و گفت رای نداده ، پس حقش نیست ! ولی اینجا همون منتقد قشی یا بیشعور شد ؟!

خوب باشه ، این نظر شماست و محترمه ، هر نظری با هر نظری هم فرق داره ، آره یکیم میگه بریم یکی رو بکشیم با چاغو ! اونجا دیگه قانون جلوشو میگیره و اصلا داستان فرق داره و به بحث مام مربوط نیست.

____

آقا ، فروتزا ، هورایزون ، ایکس ، ایگرد و ... همگی یک مثال هستند از اینکه در نهایت لطفا دوستان عزیز سعی کنند صحبتاشون اینقدر پارادوکس نداشته باشه.اون منتقدی که یکجا یک حرفی رو زده و بهش استناد می کنید ، جزو همون منتقدانیه که الان داره به بازی مورد علاقتون نمره کمتر میده و یک زمانی به حرفش استناد میکردین.اون منتقدی که الان دارین میگین فلانه ، جزو همون منتقدایی که هی هر سال میاین با خوشحالی میگین به فلان بازیتون نمره فلان و جایزه فلان رو داده و یا بلعکس به بازیتون نمره یا جایزه فلان رو نداده !! ... در نهایت اینا همشون "منتقدن" و قطعا ما هم همیشه با نظرشون یا دیدشون موافق نیستیم ، ولی دلیل نمیشه هروقت با نظرشون موافق بودیم تعریف و تمجید ایول کنیم هروقت مخالف بودیم قشی و بیشعور فلان صداشون کنیم !

آخرین ویرایش:
در نهایت لطفا دوستان عزیز سعی کنند صحبتاشون اینقدر پارادوکس نداشته باشه.اون منتقدی که یکجا یک حرفی رو زده و بهش استناد می کنید ، جزو همون منتقدانیه که الان داره به بازی مورد علاقتون نمره کمتر میده و یک زمانی به حرفش استناد میکردین.اون منتقدی که الان دارین میگین فلانه ، جزو همون منتقدایی که هی هر سال میاین با خوشحالی میگین به فلان بازیتون نمره فلان و جایزه فلان رو داده و یا بلعکس به بازیتون نمره یا جایزه فلان رو نداده !! ... در نهایت اینا همشون "منتقدن" و قطعا ما هم همیشه با نظرشون یا دیدشون موافق نیستیم ، ولی دلیل نمیشه هروقت با نظرشون موافق بودیم تعریف و تمجید ایول کنیم هروقت مخالف بودیم قشی و بیشعور فلان صداشون کنیم !
من با نظر شما و نظر قدیمی این دوستمون بیشتر موافق هستم:

Screenshot_20220217-032118_Samsung Internet.jpg

:دی

من با نظر شما و نظر قدیمی این دوستمون بیشتر موافق هستم:

View attachment 244978

:D
Screenshot_۲۰۲۲۰۲۱۷-۰۴۴۲۱۴.jpg

دقیقا منم باهاتون موافقم ، دیگه واضح تر از این که کسی بگه به کسی که نقد چرند مینویسه و نمره بی ربط میده نباید احترام گزاشت😏

این جا هم کسی کلیت متا رو زیر سوال نبرده ، مسئله دقیقا همینه که نباید به به کسی که به هر دلیل کلیک بیت ، مشکلات روحی ، غشی بودن میاد میانگین بازی رو خراب میکنه احترام گزاشت

جالبه که شماها هر وقت بحث گوتی و متای بازی های سونی شده ، پست هاتون اینه : منتقد گیم چیزی جز جک نیست ، اصلا این جوایز قابل استناد نیست کامل بی ارزشن, به خاطر فلان ترند روز چیز گرفت 😭 ، بحث بازی های مایکرو که چی بگم ، یه تک ip به اسم forza horizon میاد وسط متا مهم میشه ۔۔۔
امسالم که ماشالله ش باشه بعد دو دهه گوتی هم براتون مهم شد 👏👏😅وگرنه تا دیروز میگفتید برید برای دلخوشی خودتون لیست درست کنید 😂😂😂

Screenshot_۲۰۲۲۰۲۱۷-۰۴۵۵۵۰.jpg

بر خلاف شماها که بستگی به شرایط نظرتون عوض میشه و اعتبار همه چیز براتون موقتیه هیچ کس این ور با متا مشکلی نداره و بی اعتبارش نکرده، بحث کاملا مشخصه که به لطف چند تا سایت که مشخصه چیکاره ان هورایزن میانگینی که شایستش بود رو با ۱۶،۱۷ تا نمره کامل نگرفت ۔۔۔۔ نکنه سر این فکت هم باید بحث کنیم😩😩😂

خلاصه خیلی nice try 😂 از این به بعد خواستی با دقت بیشتری پستا رو بخون 😉

Screenshot_۲۰۲۲۰۲۱۷-۰۵۲۰۴۹.jpg
😄😄😄

آخرین ویرایش:
جالبه که شماها هر وقت بحث گوتی و متای بازی های سونی شده ، پست هاتون اینه : منتقد گیم چیزی جز جک نیست ، اصلا این جوایز قابل استناد نیست کامل بی ارزشن, به خاطر فلان ترند روز چیز گرفت 😭
من کجا همچین چیزی گفتم؟:-/
لینک بده:-?
بحث کاملا مشخصه که به لطف چند تا سایت که مشخصه چیکاره ان هورایزن میانگینی که شایستش بود رو با ۱۶،۱۷ تا نمره کامل نگرفت ۔۔۔۔ نکنه سر این فکت هم باید بحث کنیم😩😩😂
شایستش چنده؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or