امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
من تو این بحث اصلا نبودم و مقوله امتیازاتش برای شخص من اصلا اهمیت نداره (چون فکر میکنم 89 خیلی خوبه و کارشو کرده، هرچند یه نمره میرفت روش 90 میشد برای خود سازنده ها بیشتر خوشحال میشدم) اما فکر کنم بیشتر صحبت ها سر این هست که چه منطقی پشت این امتیازهای پرت و پلا نهفته است و چرا باید یه سایت یا مجله ای بیاد با یه عدد پرت و پلا که به وضوح منباب دیده شدن اون سایت یا فرد داده شده، گند بزنه به میانگین امتیازات یه بازی، اونم در شرایطی که میدونیم فارغ از نظر و سلیقه هاردکور گیمرها چقدر روی افکار عموم گیمرها تاثیر میزاره و مهمه.

فکر میکنم بحث مهمی باشه، و مختص هورایزن یا بازی های سونی هم نیست. یادمه سر Halo 4 با اینکه واقعا بازی خوبی بود و از نظر من بهترین چیزی بود که 343 ساخت، یه سایتی امد بهش 2 داد! این 2 برای بازی هست که از منو نتونی جلوتر بری و قابل بازی نباشه اصلا. یا یه جا امد به UC4 امتیاز فوق شاهکار 4 رو داد! وقتی این نمرات رو با میانگین کلی بازی ها مقایسه کنی مشخص میشه چقدر پرت و پلا هستن، پس چرا باید تو متا تاثیر بزارن؟ مسلما سلیقه رو هم نمیشه خیلی دخیل کرد، چون اگه یه نفر انقدر سلیقه اش متفاوته چرا باید بیاد بازی مذکور رو نقد کنه؟

مثل اون دوستمون که به سیفو با متا 8 به بالا 4 داد، یعنی نصف کمتر، با این استدلال که نتونستم از مرحله دوم جلوتر برم و اشاره به سفید پوشت بودن تیم سازنده که حتا چرت و مسخره تره. خوب کی به این آدم گفته با این سطح از مهارت مخاطب بازی هستی و صلاحیت نقد کردنش رو داری؟ این آدم حتا اگه 10 هم بده امتیازش بدرد بخور نیست، چون اصلا بازی نکرده، با این سبک آشنا نیست، و نمیتونه نظر قابل اتکایی هم داشته باشه. حالا تاثیر این امتیاز چقدره، زیاد یا خیلی کم؟ در اصل ماجرا که نقص در یه سیستمه تاثیری فرقی ایجاد نمیکنه، اما خوب نکته مهمش اینجاست که این مقوله برای همه بازی هاست نه خاص یه بازی مثل هورایزن. چه سایت هایی که بای دیفالت به یه سری بازی خاص نمرات بالا میدن، و چه برعکس. باید روشی برای فیلتر شدن این قبیل نمرات طراحی بشه.
من خودم دوست داشتم که ۹۰+ چون گوریلا به نظر میاد به حرف هوادار ها گوش کرده و نقطه ضعف های بازی رو پوشش داده ولی بازی که با دست پر میاد یک امتیاز پرت و پلا گند نمیزنه به متاش! منبع Metacritic.com
بین ۸۰ تا ۱۰۰ امتیاز با وزنه به نفع سایتهای معتبر توی متا ثبت میشه پس نمیشه زیر ۹۰ شدن یک بازی رو انداخت گردن یک سایت پرت و پلا قسمت عمده اش متوجه استدیو هست که بازیش Marginal یا ناپلئونی میخواد ۹۰ بشه. این بازی تعداد امتیازهای ۸ اش که میشه گفت امتیاز خوب با امتیازهای عالی ۱۰ اش برابری میکنه از گیم اسپات و IGN هم کمتر از نسخه قبلش گرفته بنابراین بازی در همین حده به متاش گند نزدند فقط ۹۰ نشده! همونطور که خودت نوشتی نقد های عجیب غریب همیشه هست و به نظرم فیلتر نشدنش سود بیشتری داره چون وجودش شایستگی یک بازی ۹۰+ رو بهتر نشون میده.

Het Nieuwsblad 6/10

خوب‌ متا ۸۸ شد
بعد یه دوستی میگفت این نمره 6 ها هیچ تاثیری رو متا نداره :D
واقعا حیف که گرونه وگرنه میگرفتم لذت میبردم اما قبلش باید zero dawn رو پلات کنم بعد برم سراغش \m/\m/

بعد یه دوستی میگفت این نمره 6 ها هیچ تاثیری رو متا نداره :D
واقعا حیف که گرونه وگرنه میگرفتم لذت میبردم اما قبلش باید zero dawn رو پلات کنم بعد برم سراغش \m/
سال 2017 دیسک پلمپشو خریدم 100 هزارتومن! تازه پولم ندادم، دیسک لست ریمستر دادم با دویژن اونو گرفتم! هییییی
برای ما متا 89 ـه دیگه هر چقدر بیاد پایین فاقد اعتبارِ\m/

• Like
Reactions: batgamer2
این طبقه بندی و جبهه چینی ای که واسه سایت های نقد می کنید خیلی جز اعصاب خوردی خودتون و بقیه (و در مواردی اسباب خنده و شادی) کمک خاصی نمی کنه (تازه اگه بدتر نشه و مستقیم کل نشریه رو با یه برند و فن هاش دشمن نکنه که به نظرم در مورد Stevivor دقیقا همین جوریه عمل کرده رویه)

(البته بگم یه حالت مثبتی هم میتونه داشته باشه که این قدر اذیت کنید، اینا بیخیال نمره دادن تو نقدهاشون شن :دی قبلا رخ داده و بعید نیست دوباره رخ بده، ولی نمیشه روش حساب وا کرد. رو خارج شدن یه سایت از متا که اصن نمیشه حساب وا کرد)

این طبقه بندی و جبهه چینی ای که واسه سایت های نقد می کنید خیلی جز اعصاب خوردی خودتون و بقیه (و در مواردی اسباب خنده و شادی) کمک خاصی نمی کنه (تازه اگه بدتر نشه و مستقیم کل نشریه رو با یه برند و فن هاش دشمن نکنه که به نظرم در مورد Stevivor دقیقا همین جوریه عمل کرده رویه)
اون یه خط اولشم‌ تو پرانتز میزاشتی:دی:-"

Gaming Age 91
So all-in-all, Horizon Forbidden West is a very satisfying, extremely impressive if somewhat predictable sequel, to one of the best original titles of last generation. It’s a showcase for the PS5 platform (and not exactly a slouch on the original PS4 and PS4 Pro amazingly), and definitely worth the price of admission.​

آخرین ویرایش:
نمرات این سایت به انحصاری های اخیر PS5:

Ghost of Tsushima Director's Cut 10/10
Ratchet and Clank: Rift Apart 10/10
Returnal 10/10
Kena 8/10
FF VII Remake Integrade 10/10

خوب بابک جان تیرت به سنگ خورد چون منتقد این بازی با تمام بازیهای که لیست کردی فرق داره :D

Ghost of Tsushima Director's Cut اقای Mattijs Ooms نقد کرده
FF VII Remake Integrade اقای Mattijs Ooms نقد کرده
Returnal اقای Mattijs Ooms نقد کرده

Ratchet and Clank: Rift Apart خانوم Naomi De Bel نقد کرده
Kena خانوم Naomi De Bel نقد کرده

حالا میریسم به اقای Jan Martynowski همین منتقدی که Horizon: Forbidden West نقد کرده

C26A44CF-DDB0-49B4-98D3-C0BEA623E416.jpeg

آخرین ویرایش:
خدا با این وضع به الدن رینگ رحم کنه....
نگران نباش این وضعیت فقط برای انحصاری های PS هست
همین سایتی که به سختی بازی گیر میده موقع نمره دادن به الدن رینگ مینویسه "وای خداجونم چقدر بازی سخت و سنگینیه خیلی لذت بردم..." :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or