امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
کم اهمیت ترین بخش یک نقد اون نمرش هست و متا سایتی هست که میاد نمره نقدهارو یکجور میانگین می‌گیره... و این عدد متا مخصوصا تو بازیا یکجور اهمیت خاصی پیدا کرده که انگار این عدد جادویی بین ۰ تا ۱۰۰ میتونه کامل تجربه شما رو از بازی پیش بینی کنه... حتی یک واحدش هم اهمیت پیدا کرده :D مثلا از ۹۰ بشه ۸۹ کلا میره تو یک سطح دیگه... جالب تر اینکه یک سری سایتا نمرشونو از ۵ میدن(از ۵ ستاره) و اونجا فرق ۸۹ و ۹۰‌ فرق بین ۴.۴۵ و ۴.۵ هست:D پس از اینکه متای بازی چند واحد بالا پایین شده ناراحت نشین چون کلا همون متا از اول معیار خوبی نیست... اگر متای یک بازی واقعا نگرانتون کرده که شاید بازی ارزش وقت و پولتونو نداره، برید چنتا نقدای مثبت و منفی همون نقدای موجود در سایت متا رو کامل بخونید، قول میدم ارزشش خیلی بیشتر از عدد متا باشه چون نمیشه کل نقد رو تو یک عدد خلاصه کرد

این که یه سری گیم ممکنه اوریتد باشن که حقانیت ایجاد نمیکنه توقع اینو داشته باشیم‌ که پس اینم باید اوریتد بشه و نمرش الکی بره بالا ، هر چند من سر رچت اصلا باهات موافق نیستم متای ۸۸ برای رچت اوریتد نیست با اون لول دیزاین نکس جن و گرافیک عالیش ولی دث لوپ رو موافقم جا داشت چند نمره کمتر بشه .
مسئله همون چیزیه که چند صفحه پیش اینجا نوشتی یعنی یه سری دوست ندارن متوجه بشن ! و خودشونو میزنن به متوجه نشدن ! این فوربیدن وست هر کی بهش نمره ۶ داده همونطور که نوشتم باید حذف بشه و عقده گشایی کرده ! هر کی هم بهش ۱۰ داده باید حذف بشه و جوگیرانه نمره داده !

میانگین نمرات پرس های معتبرو که میبینی یورو گیمر و گیم اسپات و هاردکور گیمر ۸ تا ۸.۵ دادن ، ign مثلا ۹ داده.یه سری ۹.۵ دادن و اتفاقا میانگین عادلانش دقیقا نمره بین ۸ تا ۹ که متاشم‌ همینو نشون میده .

منی که بازی کردم تویی که بازی کردی هم تا اینجا تایید میکنی این نمره رو . باز یه سری از دوستان میان میگن نه یا باید ۷ بده یا ۱۰ ! چرا باید ۱۰ بده اخه ؟

یا این که متا حق خوری شده و دستای پشت پرده و این حرفا ، بعد فردا روزی نمرات باقی گیما بیاد فن های اونا هم میان همین حرفارو میزنن و این قصه ادامه دارد ...

در اخر تو متوجه منظور من شدی همونطور که تو کامنتت نوشتی اونی هم که بخواد متوجه بشه شده.

موفق باشیم
اگه تمام نمرات 80 و کمتر رو حذف کنیم و تمام نمرات 100 رو هم حذف کنیم (یه 98 هم هست اونم حذف کنیم) متااسکور چند میشه؟ :D

1645351139052.png

بازم میگم مشکل اصلا متااسکور نیست (همین نمره عالیه و خیلیا آرزوش رو دارن) مشکل اون سایتایی هست که به انحصاری های ps همیشه 6-7 میدن (حتی 4از10!) ولی جای دیگه میبینی بازی هیچ حرفی واسه گفتن نداره ولی زیر 9 ندادن

فردا روزی نمرات باقی گیما بیاد فن های اونا هم میان همین حرفارو میزنن و این قصه ادامه دارد
فقط بعنوان مثال میگم: اگه forza 6 متاش شد 88 بخاطر چندتا سایت که کیلویی 6 دادن، من کاملا به طرفدارانش حق میدم که ناراحت باشن و اعتراض کنن، اصلا خودم همراهشون اعتراض میکنم که بخاطر 4تا سایت پولی متای بازی 3 نمره اومده پایین
-بوکمارک کنید

اگه تمام نمرات 80 و کمتر رو حذف کنیم و تمام نمرات 100 رو هم حذف کنیم (یه 98 هم هست اونم حذف کنیم) متااسکور چند میشه؟ :D

بازم میگم مشکل اصلا متااسکور نیست (همین نمره عالیه و خیلیا آرزوش رو دارن) مشکل اون سایتایی هست که به انحصاری های ps همیشه 6-7 میدن (حتی 4از10!) ولی جای دیگه میبینی بازی هیچ حرفی واسه گفتن نداره ولی زیر 9 ندادن

فقط بعنوان مثال میگم: اگه forza 6 متاش شد 88 بخاطر چندتا سایت که کیلویی 6 دادن، من کاملا به طرفدارانش حق میدم که ناراحت باشن و اعتراض کنن، اصلا خودم همراهشون اعتراض میکنم که بخاطر 4تا سایت پولی متای بازی 3 نمره اومده پایین
-بوکمارک کنید
این سایتا همشون ضریب دارن و به درستی هم ضریب دارن . نمره ۸ یورو گیمر و گیم اسپات خیلی با نمره ۹.۵ فلان سایت ناشناخته فرق داره. شما همرو ریختی رو هم تقسیم بر تعداد کردی که اخرش به ۹۰ برسی اینطوری اروم‌میشی ؟ :D من حرفم چیه مگه ؟ دارم میگم نمره بازی عددی بین ۸ تا ۹ هست . حالا متاش ۹۰ بشه یا ۸۸ فرقی تو اصل حرف من ایجاد نمیکنه . ولی این داستانی که دارید اینجا درست میکنید پس فردا یقه خودتونو سر نمرات باقی گیم ها میگیره . این نمراتو ببین :
Screenshot_20220220-135333_Chrome.jpg

اینا واسه گیرز ۳ ثبت شد و یه تنه متاشو ترکوند ! گیم انحصاری شرکت رقیبم بوده ! این داستان ۶ و ۷ برای همه گیم ها بوده و هست . متا مخلوطی از اعداد درست و غلطه، نمیشه واسه گیمی که دوست دارید پاک سازی کنید واسه هر گیمی که دوست ندارید جمع کلشو در نظر بگیرید.

با این کارتون فقط و فقط ارزش متای همون گیم های ناتی داگ و سانتا که از ۹۵ اوردنش اینجا غش و ضعف میرید رو کم‌ میکنید.

-بوکمارک کنید
پولی واژه درستی برای این موقعیت نیست ، چون یه اتهامیه که حتما باید مدرک و سند داشته بشیم براش ۔۔۔ همون غشی (عدم رعایت انصاف و عدالت و بی طرفی) حق مطلب رو ادا میکنه ، که میشه از رفتار و عمکرد مشهود فرد یا گروهی استنتاج کرد

این سایتا همشون ضریب دارن و به درستی هم ضریب دارن . نمره ۸ یورو گیمر و گیم اسپات خیلی با نمره ۹.۵ فلان سایت ناشناخته فرق داره. شما همرو ریختی رو هم تقسیم بر تعداد کردی که اخرش به ۹۰ برسی اینطوری اروم‌میشی ؟ :D من حرفم چیه مگه ؟ دارم میگم نمره بازی عددی بین ۸ تا ۹ هست . حالا متاش ۹۰ بشه یا ۸۸ فرقی تو اصل حرف من ایجاد نمیکنه . ولی این داستانی که دارید اینجا درست میکنید پس فردا یقه خودتونو سر نمرات باقی گیم ها میگیره . این نمراتو ببین :
View attachment 245508

اینا واسه گیرز ۳ ثبت شد و یه تنه متاشو ترکوند ! گیم انحصاری شرکت رقیبم بوده ! این داستان ۶ و ۷ برای همه گیم ها بوده و هست . متا مخلوطی از اعداد درست و غلطه، نمیشه واسه گیمی که دوست دارید پاک سازی کنید واسه هر گیمی که دوست ندارید جمع کلشو در نظر بگیرید.

با این کارتون فقط و فقط ارزش متای همون گیم های ناتی داگ و سانتا که از ۹۵ اوردنش اینجا غش و ضعف میرید رو کم‌ میکنید.
جالبه باقیه نمراتش هم برامون میزاشتی

Telegraph

100

"It makes for a relentlessly entertaining and often heart-thumpingly thrilling campaign that would be easy enough to recommend on its own. " ..

همین الانم اون بازی که ذکر کردی ، به لطف سایت های X داره که اون متا رو گرفته ، فارغ از تفاوتی که از نظر شیوه دسترسی و قیمت گزاری بین دو بازی هست ‌۔۔۔ یکی day 1 روی گیم پسه ، یکیش ۷۰ دلاره

بازم از این مقایسه ها بزارید 😂

منطق امتیاز دهی برای ایجاد رقابته، صد البته این امتیازها هرچی باشه روی تصمیم گروه حرفه ای تر (من تجمعاتی مثل این اعضای این سایت رو افراد حرفه ای می دونم) زیاد تاثیرگذار نیست، ولی روی عامه چرا
۵٪ جامعه افراد حرفه ای و با علم بالا هستن و ۹۵٪ عامه. بازار رو اما عامه مردم شکل میدن. برای همینه که این امتیازها مهم میشن برای شرکت ها

غش به هر طرف، چه over rate کردن و چه under rate کردن باعث کوبیده شدن صنعت میشه.
مایکروسافت، نینتندو، و سونی باید با هم درگیر باشن تا نتیجه ش بشه بهترین محصول برای من و شمای استفاده کننده.

این وسط انحصار بی علت و غش (چه به بالا و چه به پایین) نتیجه ش میشه ایران خودرو و سایپا
نمرات بالا من رو یاد اظهار نظر اخیر مدیرعامل سایپا در خصوص بی رقیب بودن خودروی تیبا ۲ می اندازن
نمرات پایین هم من رو یاد اظهار نظر جالب و کمی قدیمی تر مدیرعامل ایران خودرو در مورد پاس نکردن استانداردهای ایران خودرو توسط محصولات شرکت بنز!

هر دو سم مهلکی هستند برای این صنعت
فراموش نکنیم، مهم نیست طرفدار چی و کی هستیم. ولی اگر فرضا مایکروسافت و نیتندو همین امروز نیست و نابود بشن، عاقبت سونی بهتر از ایران خودرو و سایپا نیست. برای اون ۲ تای دیگه هم همین حاکمه

رقابت سالم اما باعث پیشرفت میشه، پیشرفت چیزیه که من و شمای مصرف کننده بهش نیاز داریم

چیزی که امید دارم اینه که این مرجع ها، بیان و در آینده نزدیک جلوی این امتیازدهی های بی منطق و اتوبوسی رو بگیرن
عیار بزارن برای امتیاز دهی
اینجوری نتیجه ش میشه پیشرفت هرچه بیشتر و بهتر

View attachment 245508

این سایتا همشون ضریب دارن و به درستی هم ضریب دارن

این ضرایب رو از کجا میشه دید؟
---------------
خب اینی که مثال زدی هم قابل دفاع نیست گرچه بحث ما سر چندسال اخیره که بعضیا با پول پاشی (به قول مازیار با غش دادن رسانه ها :D ) صنعت گیم رو به قهقرا بردن
یه نگاه به بازی های 2020 و 2021 بندازی مشخصه انحصاری های سونی رو تا میتونستن کوبیدن با همین 4 و 6 و 7 که متاشون رو بکِشن پایین ولی در همین سالها بازیهای رقیب همه منتقدها یهو اهل منطق شدن و با فاصله زیاد نمره پرت ندادن (منظورم بازی های سیستم سلر و نمادهای کنسولهاست، نه هر بازی)

بازی های ناتی و سانتا دقیقا با همین شرایط و با نمرات پرت و غشی متاشون بالا شده :-" چندتا نمونه از تلو2 برو بخون ببین دلیلشون چی بوده که نمره پرت دادن، تلو2 هم از 96 آوردن روی 93 :)

• Like
Reactions: amiriv
M3 9/10
98AB7E3A-4423-4779-9E8D-1D487151ED9B.jpeg
ثبت میشه

That Horizon: Forbidden West takes the best parts from the acclaimed Horizon: Zero Dawn and makes them even better was expected. Somewhat more unexpectedly, even the weaker links of one are greatly improved, which together with new elements and sources of inspiration leads to an excellent adventure that makes both the predecessor and most other games in the genre fade

آخرین ویرایش:
But Why Tho? 9/10
ثبت میشه
Horizon Forbidden West builds upon Zero Dawn by adding new enemies, traversal options, combat, and a massive new map to explore. With the absolutely stunning cinematics, gorgeous ecosystems, and compelling story, there’s so much to love about Horizon Forbidden West​

یه سری از بازی ها هستن که باید گام در مسیر پلاتشون بزاریم
چرا که ساید کویست ها و لوکیشن های سکرت و گاها باس های مخفی و سلاح و ارمورهای خفن و... رو فقط با بودن در این مسیرها فایند میکنیم
پ.ت: این نسخه ی هورایزن یکی از اوناس🔥

Screenshot_20220222-075520_Twitter_copy_540x804_copy_405x603.jpg

RPG Fan 9.3/10
ثبت میشه، در ضمن این سایت تا حالا به هیچ بازی نمره کامل نداده
This is one of those sequels where the developers have really upped their game in just about every way, and even though I’ve now finished the main campaign, I still can’t wait to play more of it

08304474-B376-408A-BBD3-2F97BBC2F040.jpeg
791C80C0-F22D-45D4-A02B-44B23586F75B.jpeg

۳ تا نمره گذاشتی که هنوز ثبت نشدن
:-w

ولی خب ۸۹ قطعی شد دوباره مگه یکی ۶ ول بده باز
اون ۶ digital spyهم هنوز ثبت نشده :D
خیلی سخته بالای ۸۹ بمونه چون یکی‌ از منتقدهای edge حسابی از داستان بازی شاکی‌ شده فقط امیدوارم ایشون نقدش نکنه + کلی سایت داغون دیگه مونده که هنوز نمره ندادن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or