Horizon Forbidden West is a sequel that mostly relies on its great roots to hold itself up. It's bigger, has an enjoyable main story and thrilling combat, and adds a few new branches - brittle as they may be. It looks and sounds great, and some minor technical issues aside, is an adventure that's worth experiencing
غیر قابل درک میشه وقتی به نسخه اول نمره 9 بدی ۔۔۔ هیچ چیز طبیعی این رویکرد یا بهتر بگم رویارویی رو توجیح نمیکنهEDGE - 7/10
بعد تجربه ۲۵ ساعته باید بگم ۷ خیلی سختگیرانهست، اما به نظرم خیلی هم غیر قابل درک نیست.
اینم از نمرات این ماه مجله EDGE:EDGE - 7/10
بعد تجربه ۲۵ ساعته باید بگم ۷ خیلی سختگیرانهست، اما به نظرم خیلی هم غیر قابل درک نیست.
ربطی نداره لزوما. اولا منتقد دو نقد یه نفر نبوده، دوما بهتر بودن یه سیکوئل از نسخه اصلی لزوما به معنای این نیست که باید نمره بهتری بگیره. هورایزن تقریبا پنج سال پیش اومد، و یک بازی جدید بود با کلی عنصر غافلگیرکننده. تو این مدت معیارها فرق کرده و قطعا انتظارها بالاتر رفته، و هورایزن هم دیگه اون عنصر غافلگیری نسخه قبل رو نداره. برای من قابل درکه که یک نفر با هورایزن قبلی (در زمان خودش) بیشتر از این نسخه حال کرده باشه؛ حتی اگر قبول داشته باشه که بازی تو همه زمینه ها پیشرفت داشته. میتونم درک کنم چون برای خود من که اینجوری بود. به نظر من این هورایزن از همه نظر بهتر از نسخه قبلیه، اما من اون زمان با اون نسخه بیشتر از این یکی حال کردم.غیر قابل درک میشه وقتی به نسخه اول نمره 9 بدی ۔۔۔ هیچ چیز طبیعی این رویکرد یا بهتر بگم رویارویی رو توجیح نمیکنه
هر چند کاملا قابل پیش بینی بود
از سایت های پرت و پلا انتظاری نیست ، ولی یه مجله سی ساله سردبیر نداره؟ که با این گاف ها و اتفاقات اماتوری مواجه نشه ؟ربطی نداره لزوما. اولا منتقد دو نقد یه نفر نبوده، دوما بهتر بودن یه سیکوئل از نسخه اصلی لزوما به معنای این نیست که باید نمره بهتری بگیره. هورایزن تقریبا پنج سال پیش اومد، و یک بازی جدید بود با کلی عنصر غافلگیرکننده. تو این مدت معیارها فرق کرده و قطعا انتظارها بالاتر رفته، و هورایزن هم دیگه اون عنصر غافلگیری نسخه قبل رو نداره. برای من قابل درکه که یک نفر با هورایزن قبلی (در زمان خودش) بیشتر از این نسخه حال کرده باشه؛ حتی اگر قبول داشته باشه که بازی تو همه زمینه ها پیشرفت داشته. میتونم درک کنم چون برای خود من که اینجوری بود. به نظر من این هورایزن از همه نظر بهتر از نسخه قبلیه، اما من اون زمان با اون نسخه بیشتر از این یکی حال کردم.
چیزی که تقریبا قطعی میشه نظر داد اینه که اکثرا با این نسخه خیلی بیشتر از نسخه قبلی حال کردن.ربطی نداره لزوما. اولا منتقد دو نقد یه نفر نبوده، دوما بهتر بودن یه سیکوئل از نسخه اصلی لزوما به معنای این نیست که باید نمره بهتری بگیره. هورایزن تقریبا پنج سال پیش اومد، و یک بازی جدید بود با کلی عنصر غافلگیرکننده. تو این مدت معیارها فرق کرده و قطعا انتظارها بالاتر رفته، و هورایزن هم دیگه اون عنصر غافلگیری نسخه قبل رو نداره. برای من قابل درکه که یک نفر با هورایزن قبلی (در زمان خودش) بیشتر از این نسخه حال کرده باشه؛ حتی اگر قبول داشته باشه که بازی تو همه زمینه ها پیشرفت داشته. میتونم درک کنم چون برای خود من که اینجوری بود. به نظر من این هورایزن از همه نظر بهتر از نسخه قبلیه، اما من اون زمان با اون نسخه بیشتر از این یکی حال کردم.