امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
New Game Network 8/10
ثبت میشه
Horizon Forbidden West is a sequel that mostly relies on its great roots to hold itself up. It's bigger, has an enjoyable main story and thrilling combat, and adds a few new branches - brittle as they may be. It looks and sounds great, and some minor technical issues aside, is an adventure that's worth experiencing​

آخرین ویرایش:
کلا نمرات این بازی خیلی احمقانست چون تو بازی رو هر جا ببینی مثلش نیست و منتقد ها خیلی سختگیرانه دارن به بازی های پلی استیشن نمره میدن وگرنه راحت باید بالای ۹۰ بشه
سونی مجبوره راه مایکرو رو بره و حداقل ۱۰ ۲۰ تا سایت برا خودش ایجاد کنه چون هیتر سونی ۳ ۴ برابر بیشتر از رقیبش است تا حق نمرات بازی هاش پایمال نشه

EDGE - 7/10

بعد تجربه ۲۵ ساعته باید بگم ۷ خیلی سخت‌گیرانه‌ست، اما به نظرم خیلی هم غیر قابل درک نیست.
غیر قابل درک میشه وقتی به نسخه اول نمره 9 بدی ۔۔۔ هیچ چیز طبیعی این رویکرد یا بهتر بگم رویارویی رو توجیح نمیکنه

هر چند کاملا قابل پیش بینی بود

EDGE - 7/10

بعد تجربه ۲۵ ساعته باید بگم ۷ خیلی سخت‌گیرانه‌ست، اما به نظرم خیلی هم غیر قابل درک نیست.
اینم از نمرات این ماه مجله EDGE:

OlliOlli World - 9/10

Strange Horticulture - 8/10
Sifu - 8/10

Horizon Forbidden West - 7/10
Dying Light 2: Stay Human - 7/10
Rainbow Six Extraction - 7/10
Pokemon Legends Arceus - 7/10
Not for Broadcast - 7/10
Please, Touch the Artwork - 7/10
Wanderer - 7/10

BE942FEE-918D-4F10-8659-28EEC886E344.jpeg

غیر قابل درک میشه وقتی به نسخه اول نمره 9 بدی ۔۔۔ هیچ چیز طبیعی این رویکرد یا بهتر بگم رویارویی رو توجیح نمیکنه

هر چند کاملا قابل پیش بینی بود
ربطی نداره لزوما. اولا منتقد دو نقد یه نفر نبوده، دوما بهتر بودن یه سیکوئل از نسخه اصلی لزوما به معنای این نیست که باید نمره بهتری بگیره. هورایزن تقریبا پنج سال پیش اومد، و یک بازی جدید بود با کلی عنصر غافلگیرکننده. تو این مدت معیارها فرق کرده و قطعا انتظارها بالاتر رفته، و هورایزن هم دیگه اون عنصر غافلگیری نسخه قبل رو نداره. برای من قابل درکه که یک نفر با هورایزن قبلی (در زمان خودش) بیشتر از این نسخه حال کرده باشه؛ حتی اگر قبول داشته باشه که بازی تو همه زمینه ها پیشرفت داشته. می‌تونم درک کنم چون برای خود من که اینجوری بود. به نظر من این هورایزن از همه نظر بهتر از نسخه قبلیه، اما من اون زمان با اون نسخه بیشتر از این یکی حال کردم.

ربطی نداره لزوما. اولا منتقد دو نقد یه نفر نبوده، دوما بهتر بودن یه سیکوئل از نسخه اصلی لزوما به معنای این نیست که باید نمره بهتری بگیره. هورایزن تقریبا پنج سال پیش اومد، و یک بازی جدید بود با کلی عنصر غافلگیرکننده. تو این مدت معیارها فرق کرده و قطعا انتظارها بالاتر رفته، و هورایزن هم دیگه اون عنصر غافلگیری نسخه قبل رو نداره. برای من قابل درکه که یک نفر با هورایزن قبلی (در زمان خودش) بیشتر از این نسخه حال کرده باشه؛ حتی اگر قبول داشته باشه که بازی تو همه زمینه ها پیشرفت داشته. می‌تونم درک کنم چون برای خود من که اینجوری بود. به نظر من این هورایزن از همه نظر بهتر از نسخه قبلیه، اما من اون زمان با اون نسخه بیشتر از این یکی حال کردم.
از سایت های پرت و پلا انتظاری نیست ، ولی یه مجله سی ساله سردبیر نداره؟ که با این گاف ها و اتفاقات اماتوری مواجه نشه ؟

• Like
Reactions: Nike-90 and Bellic
چیزی که تقریبا قطعی میشه نظر داد اینه که اکثرا با این نسخه خیلی بیشتر از نسخه قبلی حال کردن.

It's in the great outdoors where Forbidden West comes to life - which is ironic given how often we're told it's dying. When the story's leash is off and we're free to luxuriate in its world and the wider cast's personal tales (one sidequest, involving a missing friend and an unrequited romance, is an exemplar of the form), it's not hard to understand why the first game was so popular. This is, then, more of the same in every sense, and your feelings towards the first will determine whether you see that as a recommendation.

اینم final verdict ادج ، واقعا چیزی نمیتونم بگم ، اصلا بازی اخ ، والا به خدا ، ولی به شعور خواننده هاتون توهین نکنید، واقعا چرا داریم روی این هنر نمایی ها ماله میکشیم رو نمی فهمم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or