سونی بد موقعی رو انتخاب کرد برای عرضه بازی بعد از اومدن elden ring کلا محو شد
فقط تو سر تیتر خبرها کم رنگ شده وگرنه فروشش که مثل شماره قبل عالی بوده. تو همین آمار انگلیس هنوز شبهه هست که الدن رینگ با شصتا پلتفرم تونسته اندازه لانچ هورایزن انحصاری بفروشه یا نهسونی بد موقعی رو انتخاب کرد برای عرضه بازی بعد از اومدن elden ring کلا محو شد
این محو شده رو دوبله میکنی ببینیم چیه اصلاسونی بد موقعی رو انتخاب کرد برای عرضه بازی بعد از اومدن elden ring کلا محو شد
طوفانی در حال فروش هستسونی بد موقعی رو انتخاب کرد برای عرضه بازی بعد از اومدن elden ring کلا محو شد
من چهارشنبه هفته پیش برای PS5 دیسکش رو خریدم قبلش توی نت خونده بودم که مخاطبان نوشته اند بازی مائوس کننده و ضعیف هستش ولی واقعا این دو روز خانوادگی درگیرش بودیم خیلی چشم نواز بعضی جاها فکری و معمایی و بعضی جاها اکشن نفسگیر هستش.هنوز دلیل انتقادات متوجه نشدم
=////من چهارشنبه هفته پیش برای PS5 دیسکش رو خریدم قبلش توی نت خونده بودم که مخاطبان نوشته اند بازی مائوس کننده و ضعیف هستش ولی واقعا این دو روز خانوادگی درگیرش بودیم خیلی چشم نواز بعضی جاها فکری و معمایی و بعضی جاها اکشن نفسگیر هستش.هنوز دلیل انتقادات متوجه نشدم
خود سایت متا در توصیف نمراتش نوشته 75 به بالا یعنی خوب (خودمون میدونیم بازی که 75 گرفته با اونکه 85 گرفته خیلی فرق داره ولی این تعریفی که در سایت متا نوشته شده)=////
واقعا ملاکتون برای نمرات بازی را باید اصلاح کنید بازی بالای ٧۵ بازی خوبیه و بستگی به سلیقه فرد میشه ازش لذت ببرد (من یه بازیremember me بود با این که متاش این بود خیلی من باهاش حال کردم)
بازی بالای ٨۵ هم بازی های کم نقص و جذابی هستند هورایزن هم قطعا جزو این بازی ها هست کی گفته مایوس کننده است=/
بالای ٩۵ اینا هم بازیهایین که علنا تو صنعت گیم یه تحول سنگینی تونستن ایجاد کنند
این وسواسی که فن های دو کنسول نسبت به عدد ٩٠ دارن واقعا واسم عجیبه
یعنی الان gt7 یا هیلو یا هورایزن چون زیر ٩٠ شدن باید ترول شن؟؟؟؟؟؟؟
اگر سه نمره بیشتر گرفته بودند یعنی همه چی حل بود؟؟؟؟
یوزر اسکورش 8.2 هست که خوبهسلام همسایتی ها حدس میزنم صحبت های من بد تعبیر شد
من نوشتم بازی به این زیبایی و با کشش چرا توسط بعضی کاربرها در متا مورد هجوم قرار گرفته.؟