امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
سونی بد موقعی رو انتخاب کرد برای عرضه بازی بعد از اومدن elden ring کلا محو شد
فقط تو سر تیتر خبرها کم رنگ شده وگرنه فروشش که مثل شماره قبل عالی بوده. تو همین آمار انگلیس هنوز شبهه هست که الدن رینگ با شصتا پلتفرم تونسته اندازه لانچ هورایزن انحصاری بفروشه یا نه

سونی بد موقعی رو انتخاب کرد برای عرضه بازی بعد از اومدن elden ring کلا محو شد
این محو شده رو دوبله میکنی ببینیم چیه اصلا :D
فروش هورایزن میدونی چقدر بوده؟ الدن روی 5 تا پلتفرم مختلف نتونسته به اندازه هورایزن بفروشه :-"
تازه یه نکته اخلاقی هم داره... باید فروش SIFU وGT7 هم اضاف کنی :D

واقعا چقدر باید جیگر :D داشته باشی که طی 30 روز 3تا انحصاری بدی و همشون هم پرفروش باشن و جزء بازیهای تاپ سال هم بشن...
آخ آخ الان یادم افتاد به witch queen که تاریخ ریلیزش بین هواریزن و الدن رینگ بود. خدایی عجب جیگری دارن همچین کاری کردن و چقدر هم که پرفروش بوده تاحالا
کاری که سونی در این یک ماه انجام داد بقیه در طول یک نسل شاید بتونن انجام بدن ^:)^

من چهارشنبه هفته پیش برای PS5 دیسکش رو خریدم قبلش توی نت خونده بودم که مخاطبان نوشته اند بازی مائوس کننده و ضعیف هستش ولی واقعا این دو روز خانوادگی درگیرش بودیم خیلی چشم نواز بعضی جاها فکری و معمایی و بعضی جاها اکشن نفسگیر هستش.هنوز دلیل انتقادات متوجه نشدم

من چهارشنبه هفته پیش برای PS5 دیسکش رو خریدم قبلش توی نت خونده بودم که مخاطبان نوشته اند بازی مائوس کننده و ضعیف هستش ولی واقعا این دو روز خانوادگی درگیرش بودیم خیلی چشم نواز بعضی جاها فکری و معمایی و بعضی جاها اکشن نفسگیر هستش.هنوز دلیل انتقادات متوجه نشدم

عین مصداق "هر چی متاش زیر 90 ـه آشغاله" :D

=////
واقعا ملاکتون برای نمرات بازی را باید اصلاح کنید بازی بالای ٧۵ بازی خوبیه و بستگی به سلیقه فرد میشه ازش لذت ببرد (من یه بازیremember me بود با این که متاش این بود خیلی من باهاش حال کردم)

بازی بالای ٨۵ هم بازی های کم نقص و جذابی هستند هورایزن هم قطعا جزو این بازی ها هست کی گفته مایوس کننده است=/

بالای ٩۵ اینا هم بازیهایین که علنا تو صنعت گیم یه تحول سنگینی تونستن ایجاد کنند

این ‌وسواسی که فن های دو کنسول نسبت به عدد ٩٠ دارن واقعا واسم عجیبه
یعنی الان gt7 یا هیلو یا هورایزن چون زیر ٩٠ شدن باید ترول شن؟؟؟؟؟؟؟

اگر سه نمره بیشتر گرفته بودند یعنی همه چی حل بود؟؟؟؟

=////
واقعا ملاکتون برای نمرات بازی را باید اصلاح کنید بازی بالای ٧۵ بازی خوبیه و بستگی به سلیقه فرد میشه ازش لذت ببرد (من یه بازیremember me بود با این که متاش این بود خیلی من باهاش حال کردم)

بازی بالای ٨۵ هم بازی های کم نقص و جذابی هستند هورایزن هم قطعا جزو این بازی ها هست کی گفته مایوس کننده است=/

بالای ٩۵ اینا هم بازیهایین که علنا تو صنعت گیم یه تحول سنگینی تونستن ایجاد کنند

این ‌وسواسی که فن های دو کنسول نسبت به عدد ٩٠ دارن واقعا واسم عجیبه
یعنی الان gt7 یا هیلو یا هورایزن چون زیر ٩٠ شدن باید ترول شن؟؟؟؟؟؟؟

اگر سه نمره بیشتر گرفته بودند یعنی همه چی حل بود؟؟؟؟
خود سایت متا در توصیف نمراتش نوشته 75 به بالا یعنی خوب (خودمون میدونیم بازی که 75 گرفته با اونکه 85 گرفته خیلی فرق داره ولی این تعریفی که در سایت متا نوشته شده)
How We Create the Metascore Magic - Metacritic

Q: What's with these green, yellow, and red colors?​

A: Assuming you are looking at our website and not at your Christmas tree, it's fairly simple: "good" METASCORES are coded in green; "average" METASCORES are yellow, and "bad" METASCORES are red. (This same color coding is also used for the individual critic and user grades.) If the numbers are too complicated to read, you can simply look at the pretty colors to tell what the reviews said.

Here's how the scores break down:

1646481070615.png

مشکل دوستان از ابتدا ثبت نمره 88 نبوده و نیست (این چیزیه که بعضیا سعی دارن برای منحرف کردن بحث القا کنن) مشکل فقط و فقط اون چندتا سایتی هست که نمرات پرت و عجیب غریب میدن. همین. مثلا به سختی sifu گیر میدن ولی با سختی الدن رینگ کاری ندارن، یا به رنگ پوست افراد شاغل در استودیو سازنده گیر میدن! یا همین هورایزن بخاطر پر بودن مپ و ماموریت زیاد داشتن نمره کم کرده! و.... مشکل فقط همینه

حساسیت روی متای 90 هم توسط سایت متا ایجاد شده چون هربازی که نمره +90 بگیره یه آرم میتی کومان (must-play) بهش میده که باعث شده همه دوست داشته باشن بازی مورد علاقشون 90 بشه وگرنه 88 و 89 با 90 فرق چندانی نداره بطور مثال گوتی و بیگ وینر سال 2021 متای 88 داشت (It Takes Two)

1646481393998.png

HOW A GAME RECEIVES THE METACRITIC MUST-PLAY AWARD​

Metacritic designates a game as "Must-Play" when it achieves a Metascore of 90 or higher and has been reviewed by a minimum of 15 publications. Like "Must-See" movies, "Must-Play" games are highly acclaimed and have been reviewed by a broad cross-section of the best critics.

سلام همسایتی ها حدس میزنم صحبت های من بد تعبیر شد
من نوشتم بازی به این زیبایی و با کشش چرا توسط بعضی کاربرها در متا مورد هجوم قرار گرفته.؟

سلام همسایتی ها حدس میزنم صحبت های من بد تعبیر شد
من نوشتم بازی به این زیبایی و با کشش چرا توسط بعضی کاربرها در متا مورد هجوم قرار گرفته.؟
یوزر اسکورش 8.2 هست که خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or