توی یوتیوب که میبینی اگر دختر زشته بی ریخت و فلت دیدی بدون همون لز شدهجریان چیه کدوم کاراکتر گی شده
برم یوتوب دی ال سی رو نگاه کنم
این جور چیزها مخالفهایی دارن و خودم هم وقتی حس کنم یه محصولی کیفیت لازم رو نداره و میخواد با کمک این مسائل خودش رو مطرح کنه، خیلی انتقاد میکنم نسبت بهش. ولی این قضایا به طور کلی تأثیر خیلی خاصی روی جذب و دفع مخاطب ندارن و اون امتیازهای کاربران متاکریتیک در این زمینه حکم کشک رو داره.Horizon Forbidden West's Burning Shores DLC Is Getting Review Bombed on PS5
https://gamerant.com/horizon-forbidden-west-dlc-review-bomb-why/
بازی شدیدا سر همین قضیه LGBT ته DLC داره Review Bomb میشه ! عده ای هم از نیامدن DLC برای کنسول PS4 شاکی هستن.متا هم داره سعی می کنه تا جایی که می تونه جلوشو بگیره.
نظر شخصی : پس مشخصا اونطرفی ها هم خیلی با این داستان ها "اوکی" نیستن !
_____
سه تا نقد دیگه ثبت شد ، متا همچنان 81
View attachment 290756
اگه اون همجنس گرا ها دختر باشن من بشخصه نه تنها مشکلی ندارم که خیلی استقبال میکنم و اینایی که مشکل دارن رو اصلا درک نمیکنم.این وسط دو دقیقه محتوای همجنسگرایی و فلان و چنان هم توش هست، نباید کل اون محصول رو برای خودش تبدیل به زهر مار کنه و وارد فاز تحریم و مبارزه بشه
این جور چیزها مخالفهایی دارن و خودم هم وقتی حس کنم یه محصولی کیفیت لازم رو نداره و میخواد با کمک این مسائل خودش رو مطرح کنه، خیلی انتقاد میکنم نسبت بهش. ولی این قضایا به طور کلی تأثیر خیلی خاصی روی جذب و دفع مخاطب ندارن و اون امتیازهای کاربران متاکریتیک در این زمینه حکم کشک رو داره.
الآن مدتهاست که همه گیر میدن به نتفلیکس که چقدر سراغ این موضوعات میره، ولی به طرز عجیبی یه سری از پرمخاطبترین محصولات نتفلیکس پُر از این جور چیزها هستن! مثلاً Stranger Things کلی از این مسائل داره، ولی هر دفعه طوفان به پا میکنه. یا The Umbrella Academy که بینندههای خیلی زیادی داره و فکر کنم زمان خودش یه سری رکورد هم جابهجا کرد، معدن این جور چیزهاست و از همجنسگرا و ترنس تا سیاهپوست مظلوم و... توش وجود داره.
در کل هر کسی نظر خودش رو داره و نظر همه هم محترمه. ولی «به نظر من» اگه آدم از بخشهای مختلف یه محصولی لذت میبره و این وسط دو دقیقه محتوای همجنسگرایی و فلان و چنان هم توش هست، نباید کل اون محصول رو برای خودش تبدیل به زهر مار کنه و وارد فاز تحریم و مبارزه بشه. چون این مبارزه نتیجه خاصی نداره و به جایی نمیرسه و فقط خود اون فرد رو از یه اثر باکیفیت محروم میکنه. اون هم در حالی که معمولاً میزان این محتوا نسبت به کل محتوای هر اثر، خیلی کم هست و چیز خاصی محسوب نمیشه.
اگه قرار بود این کارها به جایی برسه، سریالهای نتفلیکس تغییر مسیر میدادن نه اینکه توی هر فصل از این نظر غلیظتر هم بشن. یا مثلاً بعد از حملات زیادی که به این ماجراها توی TLoU2 شد، بقیه بازیسازها باید وحشت میکردن و سراغ این مسائل نمیرفتن، ولی داریم میبینیم که همچین چیزی اتفاق نیفتاده. یا سازندههای سریال باید میگفتن «ای وای! ملت رفتن به TLoU2 صفر دادن، پس این چیزها رو توی سریال کمتر کنیم که بینندهها قهر نکنن.» در حالی که اتفاقاً غلظت این ماجراها توی سریال خیلی بیشتر هم شد و اصلاً یه قسمت کامل رو اختصاص دادن به این ماجراها و در نهایت هم سریال تونست به یکی از کارهای پر بیننده سال تبدیل بشه و حتی یه سری رکورد توی HBO به جا بذاره.
خلاصه که تأثیر این کارها و به اصطلاح مبارزات، چیزی بین ۰ تا ۰.۲ درصد هست. یه چیزی در حد تحریم Hogwarts Legacy توی فجازی که قرار بود بازی رو به خاطر صحبتهای رولینگ منهدم کنن، ولی تبدیل شد به یکی از پرفروشترین بازیهای این چند وقت و هر هفته هم اسمش توی جدول فروش دیده میشه.
یه عده ای اندکهستند که با این رنگین کمونی های موافق هستندهم با حرفای شما موافقم هم با حرفای آخرین امیر قطعا یوزر اسکور فقط یه وسیله دکل نوردی که هیچ ارزشی نداره چون معمولا یک سری هیتر طرف مقابل میان بازی / فیلم / یا کلا محصول مورد نظر رو میکوبنن تا نمرش بیاد پایینتر توی کیس هایی مثل این DLC هم سره این داستانا LGBT که افراد بیشتری هم شدن.صرفا فقط این خبرو گذاشتم که بدونیم اونقدر هم همه جای دنیا با این داستانا اوکی نیستن
من حرفت رو قبول دارم که این مسائل اونور هم هست و شاید اصا هم اندازه ما با این مسائل مشکل داشته باشن. اینقدر گند یه سری مسائل درومده که همه حساس شدت روش. ولی درکل میگم که مردم میان نظر منفیشون رو میدن و یوزر رو قرمز میکنن ولی درنهایت تاثیری توی فروش بازی نمیبینی. تلو که اصا سردمدار این هجمهها هست یهو میبینی 37 میلیون فروخته فرنچایزش. من خودمم مثلا ازین مسائل یکم خسته شدم و به نظرم باید فیتیله رو بکشن پایین ولی الان دارم دی ال سی رو بازی میکنم و از چیزای دیگش لذت میبرم.هم با حرفای شما موافقم هم با حرفای آخرین امیر قطعا یوزر اسکور فقط یه وسیله دکل نوردی که هیچ ارزشی نداره چون معمولا یک سری هیتر طرف مقابل میان بازی / فیلم / یا کلا محصول مورد نظر رو میکوبنن تا نمرش بیاد پایینتر توی کیس هایی مثل این DLC هم سره این داستانا LGBT که افراد بیشتری هم شدن.صرفا فقط این خبرو گذاشتم که بدونیم اونقدر هم همه جای دنیا با این داستانا اوکی نیستن
نه کلا بحث آیلوی نیستمن نمیدونم چرا یهو گی بودن aloy مهم شد برا همه والا تو نسخه های قبلی نشون داده بودن که گرایشش چیه، حالا چرا یهو اینقد بولد شده نمیفهمم واقعا.
حس میکنم دیالوگای نشخه های قبلیو اسکیپ میکردن و رد میشدن که در جریانش نیستن
مایلز مورالز را یادت رفت بگی. اصلا چه معنی داره اسپایدرمن سیاه باشه. راستشو بخوای این موضوع اصلا مال این چندسال نیست شخصیت CJ تو سن اندریاس هم تقصیر سونیه چون سن آندریاس یکسال انحصاری PS2 بودنه کلا بحث آیلوی نیست
شما ببین این قضیه دکل نوردی سونی از ترند ها از dlc لست شروع شد
بعد رسیدیم به انچارتد ۴ گه از قضا یه دختر سیاه پوست به اسم نیدین میاد توی بازی و از اون جالب تر جوری لت و پار میکنه نیتن رو که حتی دو نفری با سم هم حریفش نمیشن (حالا چرا باید این خانوم سیاه پوست باشه باز سواله؟)
رسیدیم به ایلوی و شد لز
رسیدیم به لست دو که نه تنها روی قضیه لز بودن الی خیلی بیشتر از قبل تاکید شد
که ما عملا انواع ترند ها رو داشتیم از لو بگیر با گرایش خاص تا دماغ و دیگه با ابی و ویژگی های خاصش اون قدر هیت شد
الانم باز رسیدیم به ایلوی که دیگه به قول خودت از دیالوگ رسید به سکانس اختصاص دادن
این ترند قطعا توی بازی های آینده سونی هم به شدت بیشتر میشه
حالا توی این بین چند تا دیگه از بازی های سونی از این ترند بالا رفتن حضور ذهن ندارم
دکل وقتی موضوعیت داره که چیزی تو چنته نداشته باشی و بخای با این کارا جلب توجه کنی.ولی این وسط سونی این موارد رو آورده تو بهترین و موفقترین بازیهای صنعت گیم و به نوعی ریسک کرده.دکل و دکل نوردی تخصص میخاد که کمپانی رقیب و سهام داراش خدای این مسایل هستن آقا سینانه کلا بحث آیلوی نیست
شما ببین این قضیه دکل نوردی سونی از ترند ها از dlc لست شروع شد
بعد رسیدیم به انچارتد ۴ که از قضا یه دختر سیاه پوست به اسم نیدین میاد توی بازی و از اون جالب تر جوری لت و پار میکنه نیتن رو که حتی دو نفری با سم هم حریفش نمیشن (حالا چرا باید این خانوم سیاه پوست باشه باز سواله؟)
رسیدیم به ایلوی و شد لز
رسیدیم به لست دو که نه تنها روی قضیه لز بودن الی خیلی بیشتر از قبل تاکید شد
که ما عملا انواع ترند ها رو داشتیم از لو بگیر با گرایش خاص تا دماغ و دیگه با ابی و ویژگی های خاصش اون قدر هیت شد
الانم باز رسیدیم به ایلوی که دیگه به قول خودت از دیالوگ رسید به سکانس اختصاص دادن
این ترند قطعا توی بازی های آینده سونی هم به شدت بیشتر میشه
حالا توی این بین چند تا دیگه از بازی های سونی از این ترند بالا رفتن حضور ذهن ندارم
دهنت سرویس ما رو لاو کنسول هم کردیدکل وقتی موضوعیت داره که چیزی تو چنته نداشته باشی و بخای با این کارا جلب توجه کنی.ولی این وسط سونی این موارد رو آورده تو بهترین و موفقترین بازیهای صنعت گیم و به نوعی ریسک کرده.دکل و دکل نوردی تخصص میخاد که کمپانی رقیب و سهام داراش خدای این مسایل هستن آقا سینا
و اینکه به لاو کنسول هم سلام برسون،البته اگه خودش نباشی