امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
خوب اکثر نقدها اومدن و دقیقا حدسم درست از اب دراومد من 88 89 پیشبینی کرده بودم که احتمالا تا تکمیل نقدها 88 هم شاید بشه چون نمرات پایین اخر میان معمولا
البته حرف هام شاید به مذاق فن های سونی خوش نیاد اما حقیقت بخوام بگم
بازی از خیلی لحاظ ها بهتر شده اما گرافیک بازی بین نسلی مونده و فیزیک بازی هم همین طور ای کاش کلا بازی بر پایه نسل بعد بود مخصوصا طراحی شخصیت ها با دشمنا بده

از کی تاحالا ۸۹ ناامید کننده شده؟ :|:D

کلا این نمرات رو یسری ژورنالیست که زیاد گیمر هم نیستن میدن، زیاد درگیر این نمرات نشید، بازی فوق‌العاده است ازش لذت ببرید

• Like
Reactions: Taha75 and Bellic
IMG_20220214_140141_919.jpg
ایشون منتقد سایت Stevior هستن که این نمره های تخیلی رو به بازیای سونی از جمله هورایزون ۲ دادن :D هرچی فحش دارید حواله ایشون کنید(تو دلتون البته)

• Like
Reactions: Taha75
اندر فواید عدم حضور در فضای هایپ یک بازی مورد انتظار..

نمرات بازی رو که دیدم گفتم یه سر بیام تو تاپیک، احتمالا الان دارن همه گل و شیرینی پخش میکنن بخاطر همچین نمراتی. در عوض با دلایل عدم توفیق بازی مواجه شدم :-"

از همین الان منتظر باشید از GT7 بابت تعداد زیاد ماشین ایراد بگیرن
تعداد زیاد پیست
تعداد زیاد آپشن Tuning ماشین
View attachment 244509

بله با این روندی که پیش گرفتن هیچ بعید نیست همچین کاری هم بکنن.
یعنی اگر منتقد گیم اسپات 7 میداد و میگفت با بازی ارتباط نگرفتم برای من قابل قبولتر بود تا اینکه از زیاد بودن محتوای بازی ایراد بگیره و 8 بده. با بازی ارتباط نگرفتن بنظرم نرماله اصلا همه بازیها برای همه ساخته نشدن من خودم هم با خیلی از بازیهای بزرگ ارتباط نگرفتم. ولی ایراد گرفتن از زیاد بودن محتوا اصلا احمقانه است. اسلحه و جونور و کوئست و ایتم و لوکیشن و اینها از اسمون نیفتاده که طرف میگه زیاد بود نمیتونستم همه رو دنبال کنم. ارتیست بدبخت عمرش رو صرف طراحی کرده و زحمت کشیده. نویسنده ذهنش رو به فنا داده تا کوئست دربیاره لول دیزاینر وقت و اعصابش رو گذاشته. ناشر سرمایه رو وسط گذاشته بعد یه ادم نفهمی بیاد بگه چون زیاد بودن نمیشد همه رو دنبال کرد. مطمئنا یارو هیچ ایده ای نداره که این محتوای زیاد مثلا از نظر صداگذاری چه کابوسی برای تیم صدا این بازی بوده بقیه کارها بماند.

کار به اهمیت متا به عنوان "یک عدد" ندارم. نقد خووبه و میتونه کمک کنه در بیشتر مواقع مخصوصا وقتی یه منتقد رو بشناسی و قبولش داشته باشی و خیالت راحت باشه که طرف گیمره و میشه بهش اعتماد کرد‌. من خودم وقتی بازی رو که نمیشناسم میخوام بخرم ۲تا نقد مثبت و منفی میبینم تو یوتیوب و یه نتیجه‌گیری میکنم که آیا خوشم میاد یا نه. اما به طور خاص در مورد هورایزن فوربیدن وست چیزایی که میبینی قابل هضم نیستن واقعا. تریلری که تا دیشب پشمای ملت میریخت الان میبینن میگن این چیه دیگه چرا اینطوریه! دلیل؟ متاش ۸۹ شده. وقتی بیشتر ازینکه برای جمعه ۸:۳۰ صبح که بازی ریلیز میشه لحظه شماری کنی، برای ۲شنبه ۱۱:۳۰ که امتیازا میان لحظه شماری میکنی دقیقا همین اتفاق میفته. اینکه اینقدر روی این عدد حساس شدید و دلیل اصلیتونم کل‌کل و تیکه پاره کردن همدیگس، شمارو از گیمر بودن دور میکنه چه بخواید چه نخواید. خیلیا اصن بازی نمیکنن و فقط خودشونو با توئیت ۴تا نوبادی و منتقد و متا و اینجور چیزا عذاب میدن. خیلی وقت پیش گفتم تو این فروم بازیای ایندی و AA کلا دیده نمیشن توسط ۹۰٪ اعضا شایدم بیشتر، الان باید گفت بازیای AAA هم اگه +۹۰ نشن ارزش و اهمیتی ندارن! دوس ندارم اینو بگم اما واقعا یه عده دل خوشی دارن. جای اینکه بازیشونو بکنن لذتشو ببرن، دنبال دلیل و بهانن اعصاب خودشون و بقیه رو خراب کنن در حالی که روزانه به صورت پیش‌فرض بدبختی داریم تو این مملکت. قرار نیس همه بازیارو بخریم و خوشمون بیاد. من خودم هنو رچت و مایلز مورالز رو نخریدم چون حس نکردم لازمه فعلا بازیشون کنم ولی ریترنال و فوربیدن وست رو دوس داشتم و گرفتمشون چون قانع شده بودم بازیایی هستن که نیاز دارم. حرفم اینکه خودتون تصمیم بگیرید چی بازی کنید و چی بازی نکنید.

موفق باشیم

View attachment 244521
ایشون منتقد سایت Stevior هستن که این نمره های تخیلی رو به بازیای سونی از جمله هورایزون ۲ دادن :D هرچی فحش دارید حواله ایشون کنید(تو دلتون البته)
نه ایشون سردبیره
منتقد بازی https://twitter.com/joabyjojo بید :D
سردبیر گفته نسخه نقد ندادن به ما و چجوری نقد کرده از کسی شیر کرده یا چی اصلا نقد کردن یا نه بماند :D

آخرین ویرایش:
پس چجوری نمره ثبت کرده؟!
رفتن از یکی دیگه که منتقد فریلنسر هست و بازی رو داشته خواستن براشون نقد بنویسه
نه ایشون سردبیره
منتقد بازی https://twitter.com/ConorHeaney9 بید :D
سردبیر گفته نسخه نقد ندادن به ما و چجوری نقد کرده از کسی شیر کرده یا چی اصلا نقد کردن یا نه بماند :D

منتقدش این بوده:
https://twitter.com/@joabyjojo

• Like
Reactions: ( Layken )
اگه نقد یوروگیمر و حرف های Chris Shilling رو مبنا قرار بدیم و فرض کنیم چرت نمیگن، کسایی که با بازی یخورده مشکل دارن مشکل شون از این جاها نشأت میگیره، دلیل نیست اینا بازی رو خراب کرده باشن (چون اصولا اصل بازی که مبارزه با ربات ها و محیط اوپن ورلد باشه رو همه بلااستثناء تعریف کردن ازش)، ولی حدس من اینه هر کدوم به یه نحوی باعث شده اون جور که باید تجربه کلی به یه چیز فراشاهکار تبدیل نشه و به جای کلی 10/10 داریم بیشتر 9/10 و 8/10 میگیریم (نمرات زرد که به کنار)

اولی داستان و شخصیت هاست. که حرفشون اینه که از بازی اول ضعیف تره
دومی همون جور که گیم اسپات گفته، تنوع و تعداد ابزار و اسلحه های Aloy یه ذره بیش از حده و عملا از یه ور دیگه بوم افتادن و نتیجه اش بازیکن Overwhelm میشه تو انتخاب ابزار درست (به نظر من تو هورایزن این قضیه اثرش بدتره چون مبارزات بازی دقیقا رو همین مبنای انتخاب ابزار و اسلحه و تله های درست پایه ریزی شده) اینو فقط گیم اسپات نگفته. یورو گیمر هم یکی از ایراداتش همین بوده
سومی هم چیزیه که من بهش میگم Skyrim Problem :D اکثر دشمنا و آیتم ها و بخش های گیم پلی خفن بازی همشون خارج از کوئست لاین اصلی بازی اند. سر همین مخصوصا اگه درگیر ساید کوئست ها شید، کوئست های اصلی اون قدره دیگه مزه نمیدن و جریان اصلی بازی ضربه میخوره در اثرش
چهارمی اینه که یه چند تا سیستم و مکانیک های جدید تو بازی هستن (مثل Item Stash و Food Foraging) که کلا تو جریان بازی اضافه اند و چیز معناداری به جریان گیم پلی بازی اضافه نمی کنن
پنجمی اینه که هر چند مبارزات نزدیک با دشمنای آدمیزادی بازی خیلی پیشرفت کرده، سیستم مخفی کاری بازی اون قدره پیشرفت نداشته و بعضا به خاطر یه سری رفتارهای عجیب هوش مصنوعی بدتر هم شده
و آخری هم که خیلی کسی جزو ایرادات بازی نیاورده ولی اشاره کردن، باگ های جزئیه که اکثرا اعتقاد دارن با یه پچ ساده حل میشه

وقتی ۶۰ دزصد گیمرا اینجا منای بالای ۹۰ پیش بینی کرده بودن
۸۹ ینی ناامید کننده
یادش به خیر یک سری فن های سونی روی گوتی بودن این بازی حساب باز کرده بودن ...اره دوبار
در مورد گرافیک هم برید گرافیک نهایی بازی رو با اون نمایش گیم پلی ۱۵ دقیقه ای که ۸ ماه پیش نشون دادن مقایسه کنید
دانگرید رو میبینید
البته عادت گوریلا گیمز هست دقیقا مثل نمایش ۲۰۰۵ killzone 2
سونی فن ها یی هم که اینجا ژست میگیرن ما برامون زیر ۹۰ بد و اینا بهشون بگم کم کم دیگه باس عادت کنن توی نسل نهم به متای زیر ۹۰ کلا استدیو هایی که دارین به غیر از یکیش اصلا توانایی کسب متای بالای ۹۰ رو ندارن
اون مهر ماست پلی رو به هر بازیی نمیدن
popcorn-brb.gif
+
اگه نقد یوروگیمر و حرف های Chris Shilling رو مبنا قرار بدیم و فرض کنیم چرت نمیگن، کسایی که با بازی یخورده مشکل دارن مشکل شون از این جاها نشأت میگیره، دلیل نیست اینا بازی رو خراب کرده باشن (چون اصولا اصل بازی که مبارزه با ربات ها و محیط اوپن ورلد باشه رو همه بلااستثناء تعریف کردن ازش)، ولی حدس من اینه هر کدوم به یه نحوی باعث شده اون جور که باید تجربه کلی به یه چیز فراشاهکار تبدیل نشه و به جای کلی 10/10 داریم بیشتر 9/10 و 8/10 میگیریم (نمرات زرد که به کنار)

اولی داستان و شخصیت هاست. که حرفشون اینه که از بازی اول ضعیف تره
دومی همون جور که گیم اسپات گفته، تنوع و تعداد ابزار و اسلحه های Aloy یه ذره بیش از حده و عملا از یه ور دیگه بوم افتادن و نتیجه اش بازیکن Overwhelm میشه تو انتخاب ابزار درست (به نظر من تو هورایزن این قضیه اثرش بدتره چون مبارزات بازی دقیقا رو همین مبنای انتخاب ابزار و اسلحه و تله های درست پایه ریزی شده) اینو فقط گیم اسپات نگفته. یورو گیمر هم یکی از ایراداتش همین بوده
سومی هم چیزیه که من بهش میگم Skyrim Problem :D اکثر دشمنا و آیتم ها و بخش های گیم پلی خفن بازی همشون خارج از کوئست لاین اصلی بازی اند. سر همین مخصوصا اگه درگیر ساید کوئست ها شید، کوئست های اصلی اون قدره دیگه مزه نمیدن و جریان اصلی بازی ضربه میخوره در اثرش
چهارمی اینه که یه چند تا سیستم و مکانیک های جدید تو بازی هستن (مثل Item Stash و Food Foraging) که کلا تو جریان بازی اضافه اند و چیز معناداری به جریان گیم پلی بازی اضافه نمی کنن
پنجمی اینه که هر چند مبارزات نزدیک با دشمنای آدمیزادی بازی خیلی پیشرفت کرده، سیستم مخفی کاری بازی اون قدره پیشرفت نداشته و بعضا به خاطر یه سری رفتارهای عجیب هوش مصنوعی بدتر هم شده
و آخری هم که خیلی کسی جزو ایرادات بازی نیاورده ولی اشاره کردن، باگ های جزئیه که اکثرا اعتقاد دارن با یه پچ ساده حل میشه
الان هم خودت فحش میخوری هم اون منتقد یوروگیمر :-" :-" :-"

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or