امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
نمیدونم اما فكر كنم آگه بازی فقط برای نسل 9 توسعه داده میشد مزیت هایی پیدا میكرد كه این مشكلات جزئی رو بپوشونه و متای +90 هم خیلی بیشتر در دسترس قرار می‌گرفت...
مشکلات جزیی که قطعا با آپدیت حل میشن
و البته منتقدا هرچقد هم که کم لطفی کنن و نمره کم بدن باز از کیفیت بازی چیزی کم نمیشه

89 ناامید کننده است؟:D
@FUTURE پیش بینی چند داشتی ؟ من حقیقتا بیشتر این فکر نمیکردم بشه به دلایل مختلف
مشکل متا نیست...یه نگاهی به متن نقدا هم بندازید :D من انتظار داشتم مشکل تکنیکی نداشته باشه بازی چون همه جوره زمان کافی رو به گوریلا دادن + نسخه اول از نظر تکنیکی در مقایسه با بقیه بازیهای OW خیلی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. من یادمه نسخه اول رو پلات کردم و تو کل بازی فقط یه بار یه باگ جزئی دیدم!
البته بحث ضربه‌ای که کرونا به توسعه بازی زد هم در میونه ولی مثلا من انتظارم این بود که به جای اضافه کردن قابلیت های اضافه که معمولا بعد از عرضه به بازیا اضافه میشه (فوتو مود پر و پیمون و تنظیمات Accessibility خفنی که اضافه کردن)، اول روی پالیش کردن بازی تمرکز میکردن و بعدا میرفتن سراغ این موارد. ولی به حال اینا چیزی نیست که همیشگی باشه و با آپدیت حل میشه.

مشکل متا نیست...یه نگاهی به متن نقدا هم بندازید :D من انتظار داشتم مشکل تکنیکی نداشته باشه بازی چون همه جوره زمان کافی رو به گوریلا دادن + نسخه اول از نظر تکنیکی در مقایسه با بقیه بازیهای OW خیلی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. من یادمه نسخه اول رو پلات کردم و تو کل بازی فقط یه بار یه باگ جزئی دیدم!
البته بحث ضربه‌ای که کرونا به توسعه بازی زد هم در میونه ولی مثلا من انتظارم این بود که به جای اضافه کردن قابلیت های اضافه که معمولا بعد از عرضه به بازیا اضافه میشه (فوتو مود پر و پیمون و تنظیمات Accessibility خفنی که اضافه کردن)، اول روی پالیش کردن بازی تمرکز میکردن و بعدا میرفتن سراغ این موارد. ولی به حال اینا چیزی نیست که همیشگی باشه و با آپدیت حل میشه.
اره من متن نقدارو خوندم اتفاقا ، ولی میگم از قبل ریلیز و از روی تریلرا و بحث کراسجن مشخص بود واسه من به شخصه که متا نهایتش همون متای قبلی میشه . چرا توقع داشتی بیشتر بشه ؟ بعضی از نقد ها هم اشاره داشتن که پیشرفت ها زیاد نیست. واسه همین نوشتم ننوازن این مدلی 😂 ما به این مدل نوازیدن راضی نیستیم اخه😂 ما عادتمون ۹۵ ایناست :D

• Like
Reactions: benjohn
اره من متن نقدارو خوندم اتفاقا ، ولی میگم از قبل ریلیز و از روی تریلرا و بحث کراسجن مشخص بود واسه من به شخصه که متا نهایتش همون متای قبلی میشه . چرا توقع داشتی بیشتر بشه ؟ بعضی از نقد ها هم اشاره داشتن که پیشرفت ها زیاد نیست. واسه همین نوشتم ننوازن این مدلی 😂 ما به این مدل نوازیدن راضی نیستیم اخه😂 ما عادتمون ۹۵ ایناست :D
کدوم بازی ۹۵ شد ؟🤔🤔رد دد ۹۷ بود فکر کنم ۹۵ نداشتیم

مثه اینکه نسخه ای که به منتقدین دادن مشکلات تکنیکی داره جان لینمن از دیجیتال فاندری گفته با پچ روز اول همه ش درست میشه. نسخه درست حسابی میدادن میتونست حداقل یک نمره توی متا تاثیر بذاره

یه مسئله ی مهمی این وسط هست
متاسفانه، متاسفانه، و متاسفانه قسمت زیادی از عوامل مهم در نظر دوستان شده گرافیک، نور پردازی، و عوامل اینچنینی
اما اون چیزی که برای شخص من همیشه از اهمیت بسیار بالاتری برخوردار بوده، اول از همه کیفیت داستان سرائی و پس از اون مکانیسم گیم پلی بوده و خواهد بود.
BOTW چرا BOTW شد؟ Witcher چرا Witcher شد؟ Final Fantasy Franchise‌ چرا Final Fantasy Franchise شد؟ Persona Series چرا Persona Series شد؟
بخاطر داستان گویی بینظیر و تکرار نشدنی و پس از اون گیم پلی ناب که شما رو در خودش غرق می کنه
می دونم این جمله کلیشه ایه، ولی وقتی شما بازی می کنی، سرعت گیم پلی نمی گذاره شما از رنگ و لعاب و سایه و تکسچر و سایر موارد اون طوری که از یک عکس لذت می بری، لذت ببری و متوجه ش بشی، مگر اینکه بخوای هر دقیقه بازی رو ۱۰۰ بار pause‌ کنی و هی بری توی photo mode که تهش چی؟ خوب پا میشی میری فیلمش رو می بینی دیگه، چه کرمیه آدم انیمیشن ببینه؟
ولی اون چیزی که خداقل من رو در خودش غرق می کنه داستان بازیه. که بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم، که بتونم خودم رو جای اون شخصیت و در اون شرایط قرار بدم. و بعد از اون اصلی ترین ابزار میشه رابط شما با این محیط که میشه همون گیم پلی و مکانیک های اون
هوایزن توی نسخه ی قبل از نظر من مشکلات عدیده ای در داستان سرایی داشت. خیلی از npc ها نچسب بودن، مشکل داشتن، داستانشون ناقص می موند، می خواست از Aloy یه جان رمبو بسازه، از داستانم یه چیز خیلی extra ordinaty. از شروعی که با قهرمان کشی معمول همراه بود، تا شمن هایی که سر تا پاشون رو با انواع و اقسام high tech remaining پوشنده بودن و بعد داشتن یه در رو می پرستیدن! تا بانجی جامپینگ و از کوه صاف بالا رفتن های اسسین کریدی... گیم پلی اما خیلی تو دست و راحت بود و شاید حتی بگم برای من از BOTW لذت بخش تر و تو دست تر... ولی مکانیسم های خاص نداشت. یه دختر بچه ۱۶ ساله با ۲ تا تیر و کمون و ۲ تا پلخمون (:D) می رفت به جنگ ربات هایی که والا یه ارتش هم در مقابلش کم میارن. توی اکسپنشنش دیگه از همه ضایع تر، یه قبلیه چیفتن شون رو ول می کنن، ضمام امور رو میدن دست یه الف بچه!
اینا رو ننوشتم که بگم از این بازی بدم میاد، که نه اتفاقاً از معدود بازیهایی بوده که من ۲ بار کامل بازیش کردم، ۲ بار بابتش پول کامل دادم (یه بار دیسک و یه بار هم دیجیتال)، و اتفاقا از معدود بازیهایی بوده که پلات هم کردم. خیلی خیلی خیلی هم ازش لذت بردم، ولی ایراد هاش رو نمیشه نبینم

نسخه جدید رو هم خیلی وقت پیش، پیش خرید کردم، همون روزی که آزاد شد هم دانلودش کردم و منتظرم جمعه صبح ببینم چی به چیه، احتمالاً هم مثل نسخه ی قبلی ازش خیلی لذت ببرم
ولی باید منطقی ببینیمش، اگر بخواد همون بازی قبلی باشه و داستانش همون جوری باشه و یکسری مکانیسم قرضی از سایر بازیها بهش اضافه شده باشه (immortal fenyx rising کپی شده از BOTW بود، ولی برا پرواز حداقل بجای پاراگلایدر یه دو تا بال برا فینیکس جور کرده بودن، اینجا طبق اون چیزی که از گیم پلی دادن بیرون پروازش مثل BOTW هست با این تفاوت که پاراگلایدرش high tech ماننده)، همون حدود ۹۰ براش بسه. گرافیک و پیشرفتش هم حقیقتش برای من خیلی مهم نیست حداقل. بیشتر موضوع لود سریعش برام مهمه که اونم به لطف SSD هست و دم سونی هم گرم از این بابت.

در اینکه این بازی نسبت به شماره اول بازی کاملتری هستش که هیچ شکی نیست و قطعا متاش باید بالای 90 میشد ولی الان هم اصل بازی که تغییری نکرده و متا هم نهایت یک نمره پایین بالا بشه
مهم اینه که هر کسی که از شماره اول لذت برده قطعا منتظره تا شیرجه بزنه تو دنیای بازی و ادامه ماجرا رو تجربه کنه کیفش رو ببره

آخرین ویرایش:
میام کامنتا رو میخونم یه جوریه که انگار بازی ۷۰ گرفته .
توقع! :D
خود منتقد میاد میگه ما از بازی های سونی انتظار بیشتری داریم پس نمره کم میکنم ، دیگه بچه ها چی بگن! :D
همین رو مایکروسافت و یوبی سافت و ... میساختن احتمالا ی چند نمره بالاتر می‌گرفت

Gamespot: Too much to keep track of, such that you can ignore a lot of weapons, gear, and skills
من کاری به امتیازها ندارم نسخه قبلی برام یه بازی خیلی خوب بود شاهکاری که بعضیها ازش ساخته بودن نبود ولی یه بازی خیلی خوب بود. الانم بنظر میرسه با یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی (یک درجه از شاهکار کمتر) طرفیم و برای من جای خوشحالی داره یه بازی عالی دیگه در دسترسه و میشه بازی کرد.
فقط نمیفهمم از کی تاحالا زیاد بودن محتوای بازی نکته منفی حساب میشه؟
یعنی واقعا گیم اسپات چک نمیکنه ببینه منتقدش اصلا توانایی بازیکردن و در نتیجه صلاحیت نقد رو دارن یا نه؟ نمیشه که هرکسی که حلقه انداخت تو بینیش یا موهاشو ابی رنگ کرد بشه منتقد. این که منتقد آزاده در نقد بله من هم موافقم ولی بشرطی که اگر ایراد میگیره واقعا ایراد باشه نه اینکه نقطه قوت بازی رو منفی ببینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or