امتیازات Horizon: Forbidden West

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    260
  • نظرسنجی بسته شده است .
معیار کیفیت بازی‌های سونی براساس میانگین امتیازها:
زیر ۸۰‌:‌ توهین به بشریت! حتی مجانی هم نباید بازی کرد.
۸۰ تا ۸۵: بعد از اینکه تخفیف خورد و شد ۲۰ دلار، شاید به زور یه سری بهش بزنیم.
۸۶ تا ۸۹: ناامیدکننده هست، ولی به ۴۰ دلار که رسید می‌شه وقت‌مون رو حرومش کنیم.
۹۰: بد نیست، ولی باید بهتر از این بود.
۹۱ و ۹۲: انتظار بیشتری داشتیم، ولی در مجموع بازی نسبتاً خوبیه.
۹۳ و ۹۴: خوب.
۹۵ به بالا: شاهکار.
------------------------------
به جای این همه تمرکز روی دو میلیمتر بالا و پایین رفتن امتیاز، از خود بازی لذت ببرین! :D یعنی واقعاً بازی رو برای خودتون زهر مار می‌کنین، فقط به خاطر اینکه ۳،۴ تا سایت از بین ۹۰ سایت بهش ۶ و ۷ دادن و دیگه میانگینش ۹۰ نیست و رفته روی ۸۹؟! :D

دیدید گفتم چندتا سایت شناخته شده با نمره 60 و 70 متا رو میکشن پایین
این سایت stevivor خودتون نگاه کنید ببینید به چه بازیهایی چه نمره ای داده

1644832062260.png

بهرحال 89 هم یعنی یه بازی عالی و کامل گه نهایت لذت رو ازش میبریم

View attachment doc_2022-02-05_23-38-34.mp4

Gamespot: Too much to keep track of, such that you can ignore a lot of weapons, gear, and skills
من کاری به امتیازها ندارم نسخه قبلی برام یه بازی خیلی خوب بود شاهکاری که بعضیها ازش ساخته بودن نبود ولی یه بازی خیلی خوب بود. الانم بنظر میرسه با یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی (یک درجه از شاهکار کمتر) طرفیم و برای من جای خوشحالی داره یه بازی عالی دیگه در دسترسه و میشه بازی کرد.
فقط نمیفهمم از کی تاحالا زیاد بودن محتوای بازی نکته منفی حساب میشه؟
یعنی واقعا گیم اسپات چک نمیکنه ببینه منتقدش اصلا توانایی بازیکردن و در نتیجه صلاحیت نقد رو دارن یا نه؟ نمیشه که هرکسی که حلقه انداخت تو بینیش یا موهاشو ابی رنگ کرد بشه منتقد. این که منتقد آزاده در نقد بله من هم موافقم ولی بشرطی که اگر ایراد میگیره واقعا ایراد باشه نه اینکه نقطه قوت بازی رو منفی ببینه.
من نکات منفی که gamespot بهش اشاره کردو بیشتر به عنوان compliment نگاه میکنم مخصوصا آخریش که گفته aloy isn't as interesting as everyone around her که خب این قشنگ نشون میده world building و کاراکترها عمق خوبی دارن که aloy تنها مرکز توجه داستان نیست.

Gamespot: Too much to keep track of, such that you can ignore a lot of weapons, gear, and skills
من کاری به امتیازها ندارم نسخه قبلی برام یه بازی خیلی خوب بود شاهکاری که بعضیها ازش ساخته بودن نبود ولی یه بازی خیلی خوب بود. الانم بنظر میرسه با یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی (یک درجه از شاهکار کمتر) طرفیم و برای من جای خوشحالی داره یه بازی عالی دیگه در دسترسه و میشه بازی کرد.
فقط نمیفهمم از کی تاحالا زیاد بودن محتوای بازی نکته منفی حساب میشه؟
یعنی واقعا گیم اسپات چک نمیکنه ببینه منتقدش اصلا توانایی بازیکردن و در نتیجه صلاحیت نقد رو دارن یا نه؟ نمیشه که هرکسی که حلقه انداخت تو بینیش یا موهاشو ابی رنگ کرد بشه منتقد. این که منتقد آزاده در نقد بله من هم موافقم ولی بشرطی که اگر ایراد میگیره واقعا ایراد باشه نه اینکه نقطه قوت بازی رو منفی ببینه.
از همین الان منتظر باشید از GT7 بابت تعداد زیاد ماشین ایراد بگیرن
تعداد زیاد پیست
تعداد زیاد آپشن Tuning ماشین
Screenshot_2022-02-04-20-16-32-523_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg

به جای این همه تمرکز روی دو میلیمتر بالا و پایین رفتن امتیاز، از خود بازی لذت ببرین! :D یعنی واقعاً بازی رو برای خودتون زهر مار می‌کنین، فقط به خاطر اینکه ۳،۴ تا سایت از بین ۹۰ سایت بهش ۶ و ۷ دادن و دیگه میانگینش ۹۰ نیست و رفته روی ۸۹؟! :D
لذت بردن رو که میبریم و واقعا ربطی به متا نداره، ولی ۸۹ رو مخه، مخصوصا وقتی مثلا نقد GS رو میخونی یا شیرین‌کاری Stevior رو میبینی ...

شکل تصویری پستت 😂

IMG_۲۰۲۲۰۲۱۴_۰۵۴۶۵۰.jpg
۔۔۔۔۔۔۔

ولی اشتباه برداشت نکن ، این گیری که میدیم به بازی نیست ، الان قرار نیست به خاطر ۷،۸ تا نمره احمقانه دیگه بی خیال بازی بشیم ، وقتی میدونیم بازی از نسخه اول هم بهتره ، دیگه نیاز به توصیف و تعریف دیگه ای نیست

اینکه قسمت دوم یک بازی بعد از ۵ سال دقیقا متای نسخه اول رو بگیره واقعا عالیه هیچ جای دلخوری نداره. شرایط تو این چند سال اصلا مثل قدیم نبوده که ما انتظار داشته باشیم نمره بره بالا، کرونا بود، دورکاری بود، منتقد های تعصبی بودن، از این الکی منتقدایی که حلقه تو بینیشون دارن و طرفدار یه گرایش خاص هستن هم اضافه شد بهشون. همه این عوامل باهم نشون میده که تیم گوریلا واقعا روی بازی خوب کار کرده و هرچیزی که توی نسخه اول دیدیم رو ۲ برابر بزرگتر کرده. منتهی شاید اون جهشی که ما می‌خواستیم بین آنچارتد یک تا دو رخ بده توی این بازی رو، توی نسخه سوم باید دنبالش باشیم چون مسیر رو کاملا درست رفته تیم سازنده و پایه ریزی های خوبی برای ادامه سری انجام داده.

امیدوارم زودتر بتونم تجربه ش کنم و ربات ها رو به بازی بگیریم 😁

لذت بردن رو که میبریم و واقعا ربطی به متا نداره، ولی ۸۹ رو مخه، مخصوصا وقتی مثلا نقد GS رو میخونی یا شیرین‌کاری Stevior رو میبینی ...
من بهترین مثال ممکن رو زدم نمیدونم چرا یه سری دوست دارن الکی دست و پا بزنن :D واسه فن های تیم های بزرگ فوتبال فقط و فقط قهرمان شدن مهمه وگرنه کسی نگفته نایب قهرمانی بده !! کسی هم اگه الان ناراحته به خاطر عادت همیشگی کامیونیتی پلیر های سونی که کلا به بالای ۹۰ عادت دارن . وگرنه این عنوان رو ریلیز دیت بازیش میکنیم لذتمونم میبریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or