من نکات منفی که gamespot بهش اشاره کردو بیشتر به عنوان compliment نگاه میکنم مخصوصا آخریش که گفته aloy isn't as interesting as everyone around her که خب این قشنگ نشون میده world building و کاراکترها عمق خوبی دارن که aloy تنها مرکز توجه داستان نیست.Gamespot: Too much to keep track of, such that you can ignore a lot of weapons, gear, and skills
من کاری به امتیازها ندارم نسخه قبلی برام یه بازی خیلی خوب بود شاهکاری که بعضیها ازش ساخته بودن نبود ولی یه بازی خیلی خوب بود. الانم بنظر میرسه با یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی (یک درجه از شاهکار کمتر) طرفیم و برای من جای خوشحالی داره یه بازی عالی دیگه در دسترسه و میشه بازی کرد.
فقط نمیفهمم از کی تاحالا زیاد بودن محتوای بازی نکته منفی حساب میشه؟
یعنی واقعا گیم اسپات چک نمیکنه ببینه منتقدش اصلا توانایی بازیکردن و در نتیجه صلاحیت نقد رو دارن یا نه؟ نمیشه که هرکسی که حلقه انداخت تو بینیش یا موهاشو ابی رنگ کرد بشه منتقد. این که منتقد آزاده در نقد بله من هم موافقم ولی بشرطی که اگر ایراد میگیره واقعا ایراد باشه نه اینکه نقطه قوت بازی رو منفی ببینه.
اینا چرا اینقد بچه ن دیگه خدایا. بابا تو مثلا منتقدی این فن بازیا چیه دیگه
از همین الان منتظر باشید از GT7 بابت تعداد زیاد ماشین ایراد بگیرنGamespot: Too much to keep track of, such that you can ignore a lot of weapons, gear, and skills
من کاری به امتیازها ندارم نسخه قبلی برام یه بازی خیلی خوب بود شاهکاری که بعضیها ازش ساخته بودن نبود ولی یه بازی خیلی خوب بود. الانم بنظر میرسه با یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی (یک درجه از شاهکار کمتر) طرفیم و برای من جای خوشحالی داره یه بازی عالی دیگه در دسترسه و میشه بازی کرد.
فقط نمیفهمم از کی تاحالا زیاد بودن محتوای بازی نکته منفی حساب میشه؟
یعنی واقعا گیم اسپات چک نمیکنه ببینه منتقدش اصلا توانایی بازیکردن و در نتیجه صلاحیت نقد رو دارن یا نه؟ نمیشه که هرکسی که حلقه انداخت تو بینیش یا موهاشو ابی رنگ کرد بشه منتقد. این که منتقد آزاده در نقد بله من هم موافقم ولی بشرطی که اگر ایراد میگیره واقعا ایراد باشه نه اینکه نقطه قوت بازی رو منفی ببینه.
اینطوری که من از اکانت توییتر مدیر Stevior متوجه شدم - سونی براشون نسخه ی منقدین بازی رو نفرستاده اصلا![]()
![]()
پس چجوری نمره ثبت کرده؟!
لذت بردن رو که میبریم و واقعا ربطی به متا نداره، ولی ۸۹ رو مخه، مخصوصا وقتی مثلا نقد GS رو میخونی یا شیرینکاری Stevior رو میبینی ...معیار کیفیت بازیهای سونی براساس میانگین امتیازها:
زیر ۸۰: توهین به بشریت! حتی مجانی هم نباید بازی کرد.
۸۰ تا ۸۵: بعد از اینکه تخفیف خورد و شد ۲۰ دلار، شاید به زور یه سری بهش بزنیم.
۸۶ تا ۸۹: ناامیدکننده هست، ولی به ۴۰ دلار که رسید میشه وقتمون رو حرومش کنیم.
۹۰: بد نیست، ولی باید بهتر از این بود.
۹۱ و ۹۲: انتظار بیشتری داشتیم، ولی در مجموع بازی نسبتاً خوبیه.
۹۳ و ۹۴: خوب.
۹۵ به بالا: شاهکار.
------------------------------
به جای این همه تمرکز روی دو میلیمتر بالا و پایین رفتن امتیاز، از خود بازی لذت ببرین!یعنی واقعاً بازی رو برای خودتون زهر مار میکنین، فقط به خاطر اینکه ۳،۴ تا سایت از بین ۹۰ سایت بهش ۶ و ۷ دادن و دیگه میانگینش ۹۰ نیست و رفته روی ۸۹؟!
![]()
شکل تصویری پستتمعیار کیفیت بازیهای سونی براساس میانگین امتیازها:
زیر ۸۰: توهین به بشریت! حتی مجانی هم نباید بازی کرد.
۸۰ تا ۸۵: بعد از اینکه تخفیف خورد و شد ۲۰ دلار، شاید به زور یه سری بهش بزنیم.
۸۶ تا ۸۹: ناامیدکننده هست، ولی به ۴۰ دلار که رسید میشه وقتمون رو حرومش کنیم.
۹۰: بد نیست، ولی باید بهتر از این بود.
۹۱ و ۹۲: انتظار بیشتری داشتیم، ولی در مجموع بازی نسبتاً خوبیه.
۹۳ و ۹۴: خوب.
۹۵ به بالا: شاهکار.
------------------------------
به جای این همه تمرکز روی دو میلیمتر بالا و پایین رفتن امتیاز، از خود بازی لذت ببرین!یعنی واقعاً بازی رو برای خودتون زهر مار میکنین، فقط به خاطر اینکه ۳،۴ تا سایت از بین ۹۰ سایت بهش ۶ و ۷ دادن و دیگه میانگینش ۹۰ نیست و رفته روی ۸۹؟!
![]()
به اسپایدرمن ها چند داده؟
واقعا ممنونیم ازشونتقدیر و تشکر میکنم از تمامی عواملی که باعث شدن بازی رو PS4 هم عرضه بشه![]()
من بهترین مثال ممکن رو زدم نمیدونم چرا یه سری دوست دارن الکی دست و پا بزننلذت بردن رو که میبریم و واقعا ربطی به متا نداره، ولی ۸۹ رو مخه، مخصوصا وقتی مثلا نقد GS رو میخونی یا شیرینکاری Stevior رو میبینی ...