الان هم خودت فحش میخوری هم اون منتقد یوروگیمر![]()
![]()
![]()
مود 60 فریمش رو ps5 من یکجا خوندم 1800 p هست نه 1080یه چیز بگم یه ذره توقعتون بیاد پایین.مد ۶۰ فریمش ۱۰۸۰p هستش.یعنی انگار داری نسخه ps4 رو ۶۰ فریم بازی میکنی.همین خودش ۳ نمره کم میکنه.دلمو خوش کرده بودم که قرار بازی رو ۶۰ فریم برم،ولی از ویدیوها معلومه خیلی کیفیتش میاد پایین
مورد سوم دیقا به خاطر فیدبکیه که از شماره اول گرفتن، تقریبا کوفت هم ریوارد نمیدادن مراحل فرعی!اگه نقد یوروگیمر و حرف های Chris Shilling رو مبنا قرار بدیم و فرض کنیم چرت نمیگن، کسایی که با بازی یخورده مشکل دارن مشکل شون از این جاها نشأت میگیره، دلیل نیست اینا بازی رو خراب کرده باشن (چون اصولا اصل بازی که مبارزه با ربات ها و محیط اوپن ورلد باشه رو همه بلااستثناء تعریف کردن ازش)، ولی حدس من اینه هر کدوم به یه نحوی باعث شده اون جور که باید تجربه کلی به یه چیز فراشاهکار تبدیل نشه و به جای کلی 10/10 داریم بیشتر 9/10 و 8/10 میگیریم (نمرات زرد که به کنار)
اولی داستان و شخصیت هاست. که حرفشون اینه که از بازی اول ضعیف تره
دومی همون جور که گیم اسپات گفته، تنوع و تعداد ابزار و اسلحه های Aloy یه ذره بیش از حده و عملا از یه ور دیگه بوم افتادن و نتیجه اش بازیکن Overwhelm میشه تو انتخاب ابزار درست (به نظر من تو هورایزن این قضیه اثرش بدتره چون مبارزات بازی دقیقا رو همین مبنای انتخاب ابزار و اسلحه و تله های درست پایه ریزی شده) اینو فقط گیم اسپات نگفته. یورو گیمر هم یکی از ایراداتش همین بوده
سومی هم چیزیه که من بهش میگم Skyrim Problemاکثر دشمنا و آیتم ها و بخش های گیم پلی خفن بازی همشون خارج از کوئست لاین اصلی بازی اند. سر همین مخصوصا اگه درگیر ساید کوئست ها شید، کوئست های اصلی اون قدره دیگه مزه نمیدن و جریان اصلی بازی ضربه میخوره در اثرش
چهارمی اینه که یه چند تا سیستم و مکانیک های جدید تو بازی هستن (مثل Item Stash و Food Foraging) که کلا تو جریان بازی اضافه اند و چیز معناداری به جریان گیم پلی بازی اضافه نمی کنن
پنجمی اینه که هر چند مبارزات نزدیک با دشمنای آدمیزادی بازی خیلی پیشرفت کرده، سیستم مخفی کاری بازی اون قدره پیشرفت نداشته و بعضا به خاطر یه سری رفتارهای عجیب هوش مصنوعی بدتر هم شده
و آخری هم که خیلی کسی جزو ایرادات بازی نیاورده ولی اشاره کردن، باگ های جزئیه که اکثرا اعتقاد دارن با یه پچ ساده حل میشه
1800p هست نه 1080pیه چیز بگم یه ذره توقعتون بیاد پایین.مد ۶۰ فریمش ۱۰۸۰p هستش.یعنی انگار داری نسخه ps4 رو ۶۰ فریم بازی میکنی.همین خودش ۳ نمره کم میکنه.دلمو خوش کرده بودم که قرار بازی رو ۶۰ فریم برم،ولی از ویدیوها معلومه خیلی کیفیتش میاد پایین
یه چیز بگم یه ذره توقعتون بیاد پایین.مد ۶۰ فریمش ۱۰۸۰p هستش.یعنی انگار داری نسخه ps4 رو ۶۰ فریم بازی میکنی.همین خودش ۳ نمره کم میکنه.دلمو خوش کرده بودم که قرار بازی رو ۶۰ فریم برم،ولی از ویدیوها معلومه خیلی کیفیتش میاد پایین
نقد بازی تو این قسمت به این بود که مثلا 20 نوع تیر تیرکمون وجود داره که به هیچ دردی نمیخوره و عملا همه دشمن ها رو با دو سه نوع تیر میشه از پا درآورد. یعنی بیس حمله دشمن ها تو طول بازی تغییری نمیکنه و این لزوم ایجاد نمیکنه که مجبور شی راه های مختلف برای زدنشون انتخاب کنی.Gamespot: Too much to keep track of, such that you can ignore a lot of weapons, gear, and skills
من کاری به امتیازها ندارم نسخه قبلی برام یه بازی خیلی خوب بود شاهکاری که بعضیها ازش ساخته بودن نبود ولی یه بازی خیلی خوب بود. الانم بنظر میرسه با یه بازی خیلی خوب یا حتی عالی (یک درجه از شاهکار کمتر) طرفیم و برای من جای خوشحالی داره یه بازی عالی دیگه در دسترسه و میشه بازی کرد.
فقط نمیفهمم از کی تاحالا زیاد بودن محتوای بازی نکته منفی حساب میشه؟
یعنی واقعا گیم اسپات چک نمیکنه ببینه منتقدش اصلا توانایی بازیکردن و در نتیجه صلاحیت نقد رو دارن یا نه؟ نمیشه که هرکسی که حلقه انداخت تو بینیش یا موهاشو ابی رنگ کرد بشه منتقد. این که منتقد آزاده در نقد بله من هم موافقم ولی بشرطی که اگر ایراد میگیره واقعا ایراد باشه نه اینکه نقطه قوت بازی رو منفی ببینه.
فقط Spider-Man: Miles Morales بررسی کرده و بهش 9.5 دادهبه اسپایدرمن ها چند داده؟
من واقعا به کسایی که میتونن فقط لذت ببرن از بازیها حسودیم میشه!اصلا کاری به این بازی و متاش هم ندارم، اما من به شخصه نمیتونم از بازیهای جهان بازِ سونی فقط لذت ببرم. به نظرم سونی یکم زیاد تو این سبک داره محافظهکارانه جلو میره. من در حالی که از بازیهایی مثل سوشیما و هورایزن و اسپایدرمن خیلی لذت بردم، فکر میکنم همشون کلی جای پیشرفت دارن و حقیقتا دوست داشتم یکم از حاشیه امنشون بیان بیرون و باعث بشن حتی از قبل هم بیشتر ازشون لذت ببرم. اصلا دوست داشتم انقدر رگباری جهان باز نسازن و الان هم دوست دارم حداقل اون ولورین جهان باز نباشه، ولی خب دنیا دور خواستههای من نمیچرخه!
راجع به هورایزن هم باید بگم با نسخه قبل اونقدر که ازش تعریف میشد حال نکردم، و الان هم انگار کم و بیش با تجربه مشابهی طرفم (که خیلی خوبه، ولی دوست داشتم فراتر از خیلی خوب باشه!)، اما انگار طرفدارای نسخه قبل قراره باهاش حسابی عشق کنن و خب تبریک بهشون.
آره چک کردم ۱۸۰۰ بودش.ولی کیفیتش عجیب به ۱۰۸۰ میخورهمود 60 فریمش رو ps5 من یکجا خوندم 1800 p هست نه 1080
اینم ویدیو مقایسه کیفیت بازی تو همین ویدیو هم میزنه پرفورمانس مود 1800 رو ps5 هست. کلا همون رزولوشن مود به نظرم خیلی بهتره . بر عکس انچارتد لگسی که مود پرفورمانس تفاوت انچنانی از نظر بصری با رزولوشن نداشت ولی هورایزن تفاوتش قابل مشاهده هست
مورد دوم هم باز مخالفم، اینکه سلاح های مختلف در اختیارت بزارن تا تنوع مبارزات و سبک بازی کردنت بیشتر بشه نمیتونه چیز بدی باشه ها![]()