آخه حتی اگه پروفایل PSN و لایوشو هم نگاه کنی معلومه کدوم وریهبازي هاي انحصاري رو بهتره بديم كسايي كه سابقشون طوري بوده كه رو شركت خاصي تمايل نداشتن!
تا جايي كه يادمه قبلنا اين دوستمون مايكرو سافت فن بوده!
حالا ١٠ هم داده باشه حرفم اينه
فقط عجيبه
Tag تحريريه نداره و يجورايي غير رسميه!
روي اون حالت فريم بين ٣٠ تا ٦٠ متغير هست. زير ٣٠ نمياد اما ثابت هم نيستمن هنوز بازی رو نگرفتم اما اینطور که متوجه شدم رو حالت فول اچ دی با پرو 30 فریم ثابتو میده !
نميدونم شايد حق با شماست اما من متوجه افت فريم ميشم رو 4k و توي خيلي از سايت هاي خارجي هم خوندم كه رو اين حالت مناسب نيست بازي و بهتره كه favor performance رو انتخاب كنيم تا تجربه خوبي داشته باشيم4K روی 30 قفله ، من اصلا مشکلی نداشتم ، کاملا روونه ، اگر هم افت فریم داشته باشه یه جاهایی ( طبق آنالیز Digital Foundry ) نهایتا 1 - 2 فریم که اصلا مشخص نمیشه ...
فقط این نیست یکی دیگه هم عضو شده تحریریه یکم دگرگون شده تغییرات کرده تگ حالا انقدر چیط بزرگی نیست منم یک مدت میگفتم اثا چرا من بعد این همه فعالیت تو سایت تگ کاربر ففال نمیگیرم...کاری به کامنتهای پس از خودم ندارم که به چه سمتی رفته،پرسش من از سردبیر بازیسنتر فقط این بود اگه قراره کسی خارج از عضویت تحریریه رسمی بازیسنتر بازیها رو نقد کنه پس اصلا تگ عضویت تحریریه برای چیه؟بازیها رو به هر کاربری که صلاح دونستیم بدیم نقد کنه.دیگه این تگ تحریریه واسه چیه!
وگرنه نه به اون کاربر انگ فن بودن زدم نه بر ضد کسی مطلبی نوشتم.فقط قانون رو یادآوری کردم.
به دلایلی بهرام و یکی دو نفر دیگه از منتقدهامون تگ تحریریه ندارن که خب چندان اهمیتی هم نداره. ایشون مدت هاست داره برای بازیسنتر نقد می نویسه و به قول شما منتقد رسمی سایت محسوب میشه همین سال ۲۰۱۸ حداقل ۵ تا نقد برای بازیسنتر نوشته و فکر نکنید دیشب بهش پیام دادم حاجی اگه مطلب نوشتن بلدی و بیکار بودی نقد GoW رو بنویس! در کل تگ از نظر من چندان اهمیتی نداره، خودم دو سال بدون تگ تو تحریریه بودم بهرام در حال حاضر عضو رسمی سایت هست و برای پلتفرمهای ایکس وان، پلی ۴ و سوییچ نقد می نویسه.کاری به کامنتهای پس از خودم ندارم که به چه سمتی رفته،پرسش من از سردبیر بازیسنتر فقط این بود اگه قراره کسی خارج از عضویت تحریریه رسمی بازیسنتر بازیها رو نقد کنه پس اصلا تگ عضویت تحریریه برای چیه؟بازیها رو به هر کاربری که صلاح دونستیم بدیم نقد کنه.دیگه این تگ تحریریه واسه چیه!
وگرنه نه به اون کاربر انگ فن بودن زدم نه بر ضد کسی مطلبی نوشتم.فقط قانون رو یادآوری کردم.
حالم بهم خوردGamefa 10/10
View attachment 86781
هر کی که یه کنسول داشته باشه ! که فن نمیشه ! من به خاطر اینکه ps4 خرید که فن سونی نشدم که ! حالا منم نمیخواستم تا وقتی نقد منتشر میشه نظری در این مورد بدم ! ولی الان رو نمیدونم ولی دوستمون در گذشته کاملا متمایل به جناح مقابل بوده ! دقیقا سر tlou هم همین اتفاق افتاد و نقدش رو دادن به کسی که به جناخ مخالف تمایل داشت ! که بدشم دیدیم چی شد !بهرام قدیم هم تو تحریریه بود بعد حتی تو بازینما فعالیت میکرد مجله اش الان سید مرتضی موسوی اونجاست SMM9 کلا قلمش خوبه بهرام حالا بعد مدتی برگشته کلا تو دنیای گیم نبود همیشه قدیم فعال بود خلاصه ادم غریبی نیست کاربلده حالا تگ نگرفته یکی دیگه هم تازه اوردن اونم هنوز تگ نداره
اینم که یکسری از الان سوظن میخوان درست کنن واسه بهرام که حالا چون بیشتر بازی های Xbox نقد کرده اونطرفیه اینطرفیه نه اصلا تو نقد اینجوری نیست بهرام از قدیم ps هم داشت حرفه ای هست تو این بحثا نیست به نطرم یکسری از الان میخوان مقدمه توهم توطه رو پیاده کنن اگه 10 نبود سر بهرام خالی کنن که فلانی اونطرفیه
متاسفانه اگه زیر 10 بده کلا بهرام محو میکنن احتمالا با این رویه
همیشه سعی میشه نقد به منتقدی داده بشه که تسلط کافی رو بازی و سبکش داشته باشه، این قضیه فن بازی و اینا هم فکر کنم دوستان دارن شوخی میکنن بحث فروم و صفحه اصلی کاملا با هم فرق میکنه. البته مسلما سیستممون عیب و ایراد هم داره و از انتقادها استقبال میشه. نقد پرسونا و کرش هم من در جریانشون نیستم و در دوران فعالیت من نبوده. بازیهای سوییچ هم کم و بیش دارن نقد میشن، حتما کامل صفحه اصلی رو چک نکردیحالا که بحث تاپیک مقداری از گاو جدا شده و راجب موضوعات تحریریه بحث میکنید اینم بگم یکم روی کیفیت نقد ها و اینکه نقد رو به کی میدین بیشتر کار کنید
بحثم هم اصلا راجب گاو و منتقدش نیست، با نقد بازی هایی مثل پرسونا یا ریمستر کرش مشکل دارم
به جز این نقد بازی های سوییچ هم اضافه کنید به سایت