اون موقع میان اینجا فیگور میگیرن که گیمفا چقدر کارش درسته ، یکی از تارموهای سوخته ی ایکس باکس فنهای اینجارو به صدتا سونی فن اونجا نمیدم ! تا این حد حساسم رو بچه های اینجا البته امشب سر اتفاقاتی که بلا به دور احتمالش هست بیفته شاید دیگه حساس نباشمحالم بهم خورد
خیلی افتضاحه نقدش بچه دبستانی بهتر میتونه انشا بنویسه
همیشه سعی میشه نقد به منتقدی داده بشه که تسلط کافی رو بازی و سبکش داشته باشه.
بنده نگفتم شماره سوم بازی نکردم، بلکه گفتم برای مقایسه با شماره جدید، شماره سوم برای تازه کردن حافظه دوباره بازی کردم.من شناختی رو دوستمون که نقد کرده ندارم و قضاوتی هم نمیکنم تا نقد رو بخونم.
ولی
خوده دوستمون نوشته که گاد3 رو بازی نکرده تا حالا و واسه نقد این بازی یه نمه هم 3 رو زده!
این کامل نقض میکنه مطلب شمارو که طرف رو سری و بازی تسلط داره.
مورد بعدم با توجه به بازی باید نقد رو داد دست طرف , نمره ای که سایتها به بعضی بازیها میدن یجورایی میشه اعتبار و تعیین سطح واسه خوده اون سایتها
پس بنظرم باید حتمن واسه نقد بازی های شاخض کسی این کار رو انجام بده که سری رو جویده باشه.
خب پس زمان شما نبوده اون دوتا که هیچیهمیشه سعی میشه نقد به منتقدی داده بشه که تسلط کافی رو بازی و سبکش داشته باشه، این قضیه فن بازی و اینا هم فکر کنم دوستان دارن شوخی میکنن بحث فروم و صفحه اصلی کاملا با هم فرق میکنه. البته مسلما سیستممون عیب و ایراد هم داره و از انتقادها استقبال میشه. نقد پرسونا و کرش هم من در جریانشون نیستم و در دوران فعالیت من نبوده. بازیهای سوییچ هم کم و بیش دارن نقد میشن، حتما کامل صفحه اصلی رو چک نکردی
این قضیه هم یه کم طولانی شد بحثش، ایشالا نقد که ارسال شد صحبتی در موردش بود مطرح کنید.
قبل از اینکه منتقد همچین بازی هایی مشخص بشه بررسی میشه که حتما رو بازی تسلط کامل داشته باشن، بهرام هم تمام نسخه های سری رو کامل رفته، نسخه سوم هم که توضیح داد منظورش چیه.من شناختی رو دوستمون که نقد کرده ندارم و قضاوتی هم نمیکنم تا نقد رو بخونم.
ولی
خوده دوستمون نوشته که گاد3 رو بازی نکرده تا حالا و واسه نقد این بازی یه نمه هم 3 رو زده!
این کامل نقض میکنه مطلب شمارو که طرف رو سری و بازی تسلط داره.
مورد بعدم با توجه به بازی باید نقد رو داد دست طرف , نمره ای که سایتها به بعضی بازیها میدن یجورایی میشه اعتبار و تعیین سطح واسه خوده اون سایتها
پس بنظرم باید حتمن واسه نقد بازی های شاخض کسی این کار رو انجام بده که سری رو جویده باشه.
بهرام تمامی کنسول ها رو داره، منتقد سیستم Game as a Service مایکرو هم هست. من نقد رو خوندم و به نظرم به عنوان کسی که میخوام فقط و فقط برای این بازی کنسول تهیه کنم و براش از اینو اون کنسول قرض گرفتم نقد بسیار بسیار خوبی هست. (البته به نظرم یکم کوتاه هست و یه سری انتقادات کوچیک دیگه)بازي هاي انحصاري رو بهتره بديم كسايي كه سابقشون طوري بوده كه رو شركت خاصي تمايل نداشتن!
تا جايي كه يادمه قبلنا اين دوستمون مايكرو سافت فن بوده!
حالا ١٠ هم داده باشه حرفم اينه
فقط عجيبه
Tag تحريريه نداره و يجورايي غير رسميه!
به The Elder Scrolls V چند میدی؟بهرام تمامی کنسول ها رو داره، منتقد سیستم Game as a Service مایکرو هم هست. من نقد رو خوندم و به نظرم به عنوان کسی که میخوام فقط و فقط برای این بازی کنسول تهیه کنم و براش از اینو اون کنسول قرض گرفتم نقد بسیار بسیار خوبی هست. (البته به نظرم یکم کوتاه هست و یه سری انتقادات کوچیک دیگه)
مطمئن باشین منتقد حرفه ای برا اینکه یه شرکت رو به اونیکی ترجیح میده نه نمره کم میکنه و نه خوبی های این اثر رو زیر سوال میبره. همونطور که خیلی از کسایی که حداقل چند تا بازی نقد کرده باشن بعضی وقتا میان به بازی مورد علاقه خودشون نمره پایین تری میدن.
بحث نقد یه پروسه کاملا فنی و فراتر از مباحث "من این سبکو دوست ندارم" و "بازی مورد علاقه من متا کمتری داره پس به این نمره کم میدم" هست، یه منتقد خوب هیچوقت نمیاد بگه چون من از اسپنسر خوشم میاد یه نمره از GoW بازی کم میکنم. مخصوصا اگر این فرد یکی مثل بهرام باشه که سال ها تجربه نقد داره و تا حالا نزدیک به صد تا نقد نوشته. مثلا خود من فالوت 4 برام بازی نسل بوده، اما اگر نقدش رو مینوشتم امکان نداشت نمره بالاتر از 9 بهش بدم.