امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
حالم بهم خورد:-&
خیلی افتضاحه نقدش بچه دبستانی بهتر میتونه انشا بنویسه
اون موقع میان اینجا فیگور میگیرن که گیمفا چقدر کارش درسته ، یکی از تارموهای سوخته ی ایکس باکس فنهای اینجارو به صدتا سونی فن اونجا نمیدم ! تا این حد حساسم رو بچه های اینجا :D البته امشب سر اتفاقاتی که بلا به دور احتمالش هست بیفته شاید دیگه حساس نباشم :(

همیشه سعی میشه نقد به منتقدی داده بشه که تسلط کافی رو بازی و سبکش داشته باشه.

من شناختی رو دوستمون که نقد کرده ندارم و قضاوتی هم نمیکنم تا نقد رو بخونم.
ولی
خوده دوستمون نوشته که گاد3 رو بازی نکرده تا حالا و واسه نقد این بازی یه نمه هم 3 رو زده!
این کامل نقض میکنه مطلب شمارو که طرف رو سری و بازی تسلط داره.

مورد بعدم با توجه به بازی باید نقد رو داد دست طرف , نمره ای که سایتها به بعضی بازیها میدن یجورایی میشه اعتبار و تعیین سطح واسه خوده اون سایتها
پس بنظرم باید حتمن واسه نقد بازی های شاخض کسی این کار رو انجام بده که سری رو جویده باشه.

ولی
خوده دوستمون نوشته که گاد3 رو بازی نکرده تا حالا و واسه نقد این بازی یه نمه هم 3 رو زده!

مورد بعدم با توجه به بازی باید نقد رو داد دست طرف , نمره ای که سایتها به بعضی بازیها میدن یجورایی میشه اعتبار و تعیین سطح واسه خوده اون سایتها
پس بنظرم باید حتمن واسه نقد بازی های شاخض کسی این کار رو انجام بده که سری رو جویده باشه.
بنده نگفتم شماره سوم بازی نکردم، بلکه گفتم برای مقایسه با شماره جدید، شماره سوم برای تازه کردن حافظه دوباره بازی کردم.

همیشه سعی میشه نقد به منتقدی داده بشه که تسلط کافی رو بازی و سبکش داشته باشه، این قضیه فن بازی و اینا هم فکر کنم دوستان دارن شوخی میکنن :D بحث فروم و صفحه اصلی کاملا با هم فرق میکنه. البته مسلما سیستممون عیب و ایراد هم داره و از انتقادها استقبال میشه. نقد پرسونا و کرش هم من در جریانشون نیستم و در دوران فعالیت من نبوده. بازیهای سوییچ هم کم و بیش دارن نقد میشن، حتما کامل صفحه اصلی رو چک نکردی :D

این قضیه هم یه کم طولانی شد بحثش، ایشالا نقد که ارسال شد صحبتی در موردش بود مطرح کنید.
خب پس زمان شما نبوده اون دوتا که هیچی:D
از نقد سوییچ هم منظورم بیشتر زلدا بود که ندیدمش... شایدم درست نگاه نکردم ولی ماریو رو هم ندیدم:D

من شخصا برای اونهایی که نقد مینویسن مخصوصا بازی های خیلی خفن مثل همین گاد او وار که باید ادم فقط لذت ببره خیلی دلم میسوزه:D شخصا وقتی یه بازی خیلی عالی رو میخوام تجربه کنم فقط میخوام توی بازی محو بشم فارغ از جزییاتی که بخوام هی بهش توجه کنم ولی خب منتقد نمیتونه. منتقد مجبوره حواسش به همه چیز باشه. بنظرم وقتی ادم بخواد خیلی حساس و با دقت بازی رو جلو ببری خیلی از لذت بازی کاسته میشه. من خودم همچون تجربه ای داشتم نه اینکه بازی ای رو نقد کرده باشم ولی گاهی یه بازی بهم کیف میده بعد میرم نقدش رو میخونم میبینم توی نقد به یه چیزهایی اشاره شده که شاید اصلا من همون موقع زیاد برام مهم نبوده ولی حالا که بهش فکر میکنم ناگهان کل اون زیبایی بازی برام رنگ میبازه! اتفاقی که ممکنه برای منتقدی که بخواد بازی ای رو نقد کنه هم بیفته. شاید بهمین خاطره نمره کامل گرفتن از دست بعضی منتقدها کمی سخته!

• Like
Reactions: esm nadaram
ولی

قبل از اینکه منتقد همچین بازی هایی مشخص بشه بررسی میشه که حتما رو بازی تسلط کامل داشته باشن، بهرام هم تمام نسخه های سری رو کامل رفته، نسخه سوم هم که توضیح داد منظورش چیه.

من فکر کردم نقدو عضو تحریریه احسان داره مینویسه ، در درجه دوم فکر کردم سجاد توی تاپیک پیداش نیس اون داره مینویسش Sajadkh ، اگه میدونستم نقدا رفاقتی به هم داده میشه ! یه فکر بهتری بر میداشتم مثل موضوعات دیگه که با علی در میون گذاشتم ، و الان به ذهنم خطور کرد که بعد این نقد پیشنهادات خودمونو در خصوص تحریریه به مدیر هم اطلاع بدیم که به این وضعو سرنوشت دیگه دچار نشه .

بازي هاي انحصاري رو بهتره بديم كسايي كه سابقشون طوري بوده كه رو شركت خاصي تمايل نداشتن!
تا جايي كه يادمه قبلنا اين دوستمون مايكرو سافت فن بوده!
حالا ١٠ هم داده باشه حرفم اينه
فقط عجيبه

Tag تحريريه نداره و يجورايي غير رسميه!
بهرام تمامی کنسول ها رو داره، منتقد سیستم Game as a Service مایکرو هم هست. من نقد رو خوندم و به نظرم به عنوان کسی که میخوام فقط و فقط برای این بازی کنسول تهیه کنم و براش از اینو اون کنسول قرض گرفتم نقد بسیار بسیار خوبی هست. (البته به نظرم یکم کوتاه هست و یه سری انتقادات کوچیک دیگه)
مطمئن باشین منتقد حرفه ای برا اینکه یه شرکت رو به اونیکی ترجیح میده نه نمره کم میکنه و نه خوبی های این اثر رو زیر سوال میبره. همونطور که خیلی از کسایی که حداقل چند تا بازی نقد کرده باشن بعضی وقتا میان به بازی مورد علاقه خودشون نمره پایین تری میدن.
بحث نقد یه پروسه کاملا فنی و فراتر از مباحث "من این سبکو دوست ندارم" و "بازی مورد علاقه من متا کمتری داره پس به این نمره کم میدم" هست، یه منتقد خوب هیچوقت نمیاد بگه چون من از اسپنسر خوشم میاد یه نمره از GoW کم میکنم. :D مخصوصا اگر این فرد یکی مثل بهرام باشه که سال ها تجربه نقد داره و تا حالا نزدیک به صد تا نقد نوشته. مثلا خود من فالوت 4 برام بازی نسل بوده، اما اگر نقدش رو مینوشتم امکان نداشت نمره بالاتر از 9 بهش بدم.

نمیخوام پیش داوری در مورد نقد ایشون، ولی وقتی پروفایل بازیهایی که انجام داده رو میبینم، ایشون هیچ بازی به غیر چند بازی معدود، تو سبک گاو عنوانی بازی نکرده و اگرم کرده، اصلا یا بازی نکرده و یا بسیار کم جلوو رفته. خب این بازی برای ایشون که حتی تو این سبک با توجه به اماری که میبینم زیاد تجربه نداره، به نظرم مناسب نیست. ایشون حتی دارک سولز ۳ رو هم که بسیار مشابه گاو جدید هست یا بازیهای مشابه رو بازی نکرده درست و حسابی. درکل امیدوارم نقدشون مناسب و درخور سایت باشه. سوای نمره

حالا كي نقد رو آپلود ميكنيد؟ :D

دوستان يه خواهشي دارم از همتون ، من و خيلي ها ديگه هنوز بازي نكرديم و خودمون رو با تريلر اسپويل نكرديم
مردونه اگه خواستيد اسمه باس-سلاح-لوكيشن-صحنه احساسي يا چيزايي كه فكر ميكنيد واسه بار اول داخل بازي ببينيم خيلي حسه قشنگتري ميده رو داخل اسپويلر قرار بديد.
به هر حال ميخوايد رو نقد اين دوستمون بحث كنيد
اينا رو هم در نظر داشته باشيد

بهرام تمامی کنسول ها رو داره، منتقد سیستم Game as a Service مایکرو هم هست. من نقد رو خوندم و به نظرم به عنوان کسی که میخوام فقط و فقط برای این بازی کنسول تهیه کنم و براش از اینو اون کنسول قرض گرفتم نقد بسیار بسیار خوبی هست. (البته به نظرم یکم کوتاه هست و یه سری انتقادات کوچیک دیگه)
مطمئن باشین منتقد حرفه ای برا اینکه یه شرکت رو به اونیکی ترجیح میده نه نمره کم میکنه و نه خوبی های این اثر رو زیر سوال میبره. همونطور که خیلی از کسایی که حداقل چند تا بازی نقد کرده باشن بعضی وقتا میان به بازی مورد علاقه خودشون نمره پایین تری میدن.
بحث نقد یه پروسه کاملا فنی و فراتر از مباحث "من این سبکو دوست ندارم" و "بازی مورد علاقه من متا کمتری داره پس به این نمره کم میدم" هست، یه منتقد خوب هیچوقت نمیاد بگه چون من از اسپنسر خوشم میاد یه نمره از GoW بازی کم میکنم. :D مخصوصا اگر این فرد یکی مثل بهرام باشه که سال ها تجربه نقد داره و تا حالا نزدیک به صد تا نقد نوشته. مثلا خود من فالوت 4 برام بازی نسل بوده، اما اگر نقدش رو مینوشتم امکان نداشت نمره بالاتر از 9 بهش بدم.
به The Elder Scrolls V چند میدی؟:D

• Like
Reactions: dark spartan
جناح بازی و این چرت و پرتا فقط متل اینجاست نقد گیمفا ببینید طرف انشا نوشته انکگار بهرام بسیار حرفه ای هست و کاربلد اصلا هم فن و .. نیست الان مثلا من بگم محمد فروبری سردبیر چرا فن ماکروسافته ؟! به هر دلیل شبکه ای و xbox داره دلیل نمیشه ps نداشته باشه میخواد خودشم تهیه کنه قبلا هم داشته یک ایرادی که به نقدهای بهرام وارده فقط کوتاه بودنش هست که باید رفع کنه حتما انسان ناخدا ، موسوی ، ockchalied اینا هم خوبن

حالا پیش داوری نکنید بذارید نقد بیاد رو سایت
خدا رو چه دیدید شاید 10 داده بود :دی
ولی در هر شرایطی بردبار باشیم. منتقدای سایت نباید محض خاطر دل ما کار کنن که.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or