امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
بجای گیر دادن به بهرام جمع شید تو توییتر سونی اعتراض کنید هنوز سونی نقد و نسخه نقد نمیده به بازیسنتر که تو متا هست بلاخره تبعیض قایل شدن الان ماکرو میده و یوبی سافت که از همه مهربونتره مثلا برای گیمفا کد بازی هاشون رایگان میدن سونی اذیت میکنه

• Like
Reactions: MOEIN MPM
بهرام رو من روش شناخت كافي دارم سر جي تي و فورتزا هم زياد باهاش دعوا و كل كل دوستانه كردم. فن اكس باكس هست ولي هيچوقت فن بي منطق نبوده. مطمئنم اگر هفت هم به به بازي بده دليل و منطق خودش رو داره و نظرش براي من محترمه.
ولي در كل خواهشا اول نقد رو بخونيد بعد اگر اعتراضي هست بگيد شايد جدي جدي 10 داده باشه به بازي:D

با توجه جو بوجود آمده خوشحالم جاي تو نيستم بهرام جان:D كار سختي در پيش داري

بهرام رو من روش شناخت كافي دارم سر جي تي و فورتزا هم زياد باهاش دعوا و كل كل دوستانه كردم. فن اكس باكس هست ولي هيچوقت فن بي منطق نبوده. مطمئنم اگر هفت هم به به بازي بده دليل و منطق خودش رو داره و نظرش براي من محترمه.
ولي در كل خواهشا اول نقد رو بخونيد بعد اگر اعتراضي هست بگيد شايد جدي جدي 10 داده باشه به بازي:D

با توجه جو بوجود آمده خوشحالم جاي تو نيستم بهرام جان:D كار سختي در پيش داري
همونجور که گفتم بچه ها گلنگدنو کشیدنو امادن واسه نمره زیر 10 که شلیک کنن:D
الان خودمم همچین حالتی دارم:| :D ولی تا 9 کنار میام دیگه:))
ایشالله هم نقد خوبه هم نمره کسی هم دست به سلاح گرم نبره:D

بجای گیر دادن به بهرام جمع شید تو توییتر سونی اعتراض کنید هنوز سونی نقد و نسخه نقد نمیده به بازیسنتر که تو متا هست بلاخره تبعیض قایل شدن الان ماکرو میده و یوبی سافت که از همه مهربونتره مثلا برای گیمفا کد بازی هاشون رایگان میدن سونی اذیت میکنه
قبلا اعضای تحریریه توضیح دادن که سونی کد بازی نمیده و برای نقد نسخه فیزیکی فقط میفرسته.
برای همین بازی زودتر دست تحریریه نیومده....

• Like
Reactions: armintn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or