من حس کردم اون بی غرضو واسه این نوشت که به بچه هایی که اعتراض کردن تیکه انداخته باشه بعد گفتم نه بابا فامیلشهجدا از بحث نمره اقا بهرام فامیلتون بی غرض ه یا لقبتونه؟.اگر فامیلیتونه به صورت اتفاقی خیلی به بحث چند صفحه اخیر میخوره:sweatsmile:
اگه ایرادی تو اسامی هست تو ویرایش نهایی که من انجام دادم به وجود اومده احتمالا، برطرفشون میکنم.چرا اسم پسر کرتوس رو اولین بار نوشتین آتروس دفعات بعد نوشتین آریتوس؟ آترئوس فکر کنم درستش باشه. یا آتریوس
این یک تیکه اصلاح کنید فعلش از بین رفتهاگه ایرادی تو اسامی هست تو ویرایش نهایی که من انجام دادم به وجود اومده احتمالا، برطرفشون میکنم.
اول از همه تشکر می کنم از دوستانی که مثل همیشه به من لطف دارند. دوم هم تشکر می کنم از دوستانی که نخونده، نقد منو نقد کردن.
و اما یک سری از دوستان هم که کاملا بدون شناخت قبلی در مورد شخص بنده صحبت هایی انجام دادن. من نه این افرادو می شناسم و نه تا به امروز باهاشون بحث و صحبتی کردم، اما برای روشن شدن قضیه باید بگم که، خرید یک کنسول تو این شرایط کار چندان آسونی نیست و برای من که دانشجو هستم، خرید بازی ها خیلی سخت و دشواره. در حال حاضر هم 99% بازی هارو به صورت شریکی خریداری یا ریویو کد به لطف بازی سنتر گرفتم و نقدو انجام دادم. پس نتیجه میگیریم که قطعا من توان این که تمام بازی هارو رو هر دو کنسول خریداری کنم، ندارم و در اکثر مواقع با پروفایل دوستان مجبور به تجربه بازی های PS4 و نینتندو سوییچ هستم. همین طور که دوستانم از اکانت Xbox من برای بازی کردن، استفاده می کنند (pes و فورتنایت بازی میکنند.). پس لطفاً قبل از این که در جریان موضوعی قرار بگیرید، قضاوت نکنید. همین دوستان من در جریان هستن که من بعضی وقت ها با یک پروفایل دیگه به انجام بازی پرداختم. بحث اچیومنت و تروفی هم خیلی برای من مطرح نبوده به عنوان یک منتقد.
در خصوص فعالیت تو تاپیک gow هم صحبتی ندارم. چون کلا چند سالی میشه که فعالیتی تو تاپیک بازی ها ندارم.
در آخر برای نوشتن نقد بازی ها، نه دوستی بوده و نه اسرار و خواهشی. طبق تجربه بنده، سردبیر سایت بازی سنتر چنین تصمیمی گرفته و من هم با توجه به سابقه خودم در این سبک، مسئولیت سنگین نوشتن نقد بازیو قبول کردم. (چه بسا در گذشته عناوینی هم بودند که من به دلیل نداشتن تجربه کافی از نوشتن نقد اونها صرف نظر کردم. مثل عنوان mgs). برای god of war هم شماره های قبلی (به جز نسخه های psp)، زلدا، som، دارم سایدرز، دارک سولز و... تجربه کردم و احساس می کنم تجربه کافی برای نوشتن نقد این بازیو دارم.
کاربر تگ تحریریه نداره.
منی که فقط در حد خوندن تو این حدود ۱۰ سال تو بازیسنتر فعالیت میکنم هم میدونم از فن های سفت و سخت ایکس باکس بوده.
تو تاپیک های گاد او وار هم ندیدم فعالیت خاصی داشته باشه.
از همین الان هم دارن اماده سازی میکنن برای نمرهای که شاید به مزاج خیلی ها خوش نیاد.
درسته کاربر با سابقه و به اصطلاح کاربلدیه. از قدیمی های بازیسنتره و تو مجلات هم نقد مینوشته.
ولی سوال من اینه که چرا؟ دلیل خاصی داره انتخاب ایشون برای نوشتن نقد گاد او وار؟