این یک تیکه اصلاح کنید فعلش از بین رفته
بازی سرشار است از غافلگیری های گوناگون و اشارات فوقالعاده به اتفاقات بعد از سهگانه و سرنوشت کریتوس.God of War عنوانی است
دوست عزیز احتراما بایستی بگم هیچ ربطی ندارهواقعا با خوندن این چند صفحه ی اخر، دلیل رفتن این همه کاربر خوب از این سایت برام روشن شد.
حرف الکی نزن رفیق نمیخواد ادای مثلا ادم حرفه ای دربیازی اگه واقعا اینهمه ادعا داری یک متن بندیس از بازی بزار تو سایت ببینیم چند مرد حلاجی ادعا کردن کار راحتی نگارشی املایی!! لول!نقد بازی سنتر رو خوندم. واقعا در حد یک سایتی که امتیازش در متا ثبت میشه نبود. منظورم از حرفم, شیوه ی نگارشی نقد هست. بیشتر شبیه تعریف کردن بازی برا دوستش بود تا یک نقد حرفه ای و رسمی. یک سری اصطلاحات و جملات استفاده شده بود مثل همون که گفتن "مو به تن سیخ شدن پدیده ای است که...", خوب این چنین جملات چه معنی ای داره در نقد؟ اصا برا چی باید گفته بشه؟ اکثر جملات و شیوه های نگارشی در حد تعریف کردن بازی برا دوست و اشنا بود. تعجب کردم که ایشون در مجلات هم نقد مینوشتن. کسی که منتقد هست باید نظر های فنی خودشو به بهترین نحو ممکن, به دور از اغراق و سلیقه ی شخصی, به دور از قلمبه سلمبه حرف زدن, در قالب یک نقد ارائه بده. تو شیوه ی نگارشی و جمله بندی هم باید از زیاده گویی و مسائل حاشیه ای و پر کردن خط های نقد دوری کنه و واضح و سر راست صرفا مسائل فنی رو بیان کنه. اینکه بیاد به صورت شاعرانه گرافیک و... رو اینجوری توصیف کنه اصلا در حد یک نقد رسمی نیست. این نظر من بود. یعنی ایشون مسائل فنی رو در رابطه با گرافیک و... بیان نکردن و صرفا گفتن وای عجب گرافیکی چقد برگ و آب و برف و کوه قشنگه و من خیلی خوشم اومد و خیلی سانتامونیکا شاهکار کرده. اینا میشه تعریف کردن بازی برا یک شخص دوم و نمیشه اسمشو گذاشت نقد.
ولی امتیازی که بازی دادن کاملا حق بازی بود.
چرته. تام چیک توی تویتر گفته بود اصلا بازی رو نقد نمیکنه.نميدونم چقدر حقيقت كه واقعا تام چيك اينا رو گفته يا نه ولي اگه حقيقت داشته باشه متا بايد يه تجديد نظر اساسي توي منتقداش مورد تاييدش بكنه. رسما گفته ميخواد متا رو بياره پايين چند امتياز.
![]()
![]()
یه وقت دیدی پرید وسط و گفت سوپرایز و یه نمره ۲ کرد تو حلقمون! در اینکه تام چیک از اون دسته ادمای روانپریش و کسی که تو زندگی به چیزی که میخواسته نتونسته برسه شکی باقی نمونده!چرته. تام چیک توی تویتر گفته بود اصلا بازی رو نقد نمیکنه.
حرف الکی نزن رفیق نمیخواد ادای مثلا ادم حرفه ای دربیازی اگه واقعا اینهمه ادعا داری یک متن بندیس از بازی بزار تو سایت ببینیم چند مرد حلاجی ادعا کردن کار راحتی نگارشی املایی!! لول!
نطر گفتن با اینکه بگی از نظر نگارشی املایی فرق داره اگه واقعا انقدر تسلط داری یک نقد بنویس ببینیم چیکار میکنی حرف زدن راحتهاولا درست حرف بزن و رفاقتی با تو ندارم.ادای کسی هم دلیلی نداره در بیارم.نقد بازی سنتر منتشر شده و من ازاد هستم که نظرمو در مورد نقدی که خوندم بیان کنم به شکل مودبانه و این مورد به تو هیچ ربطی نداره ابدااوکی؟
من هم ادعایی در زمینه ی نقد نوشتن ندارم و منتقد هم نیستم اما خواننده ی نقد هستم و فن بازی هم هستم و چون نقد رو خوندم و نقد های دیگه رو هم خوندم میتونم نظرمو بیان کنم
کسی که منتقد هست و نقدش میره روی سایت و نمرش ثبت میشه تو جایی مثل متا, باید همه ی موارد رو رعایت کنهوگرنه مگه من گفتم که مثلا من بهتر از ایشون مینویسم؟ من منتقد نیستم.گیمر هستم و خواننده ی نقد. اینکه نظر من در مورد نقد چی بوده ابدا به جنابالی ربطی نداره عزیز
امیدوارم این فرهنگ درست رفتار کردن با نظرات مودبانه ی بقیه برا شما و امثال شما درست جا بیفته
![]()
"منم ممکنه متا رو یه چند نمره پایین تر بیارم."نميدونم چقدر حقيقت كه واقعا تام چيك اينا رو گفته يا نه ولي اگه حقيقت داشته باشه متا بايد يه تجديد نظر اساسي توي منتقداش مورد تاييدش بكنه. رسما گفته ميخواد متا رو بياره پايين چند امتياز.
ا![]()
![]()
به نظر منم واکنش اون عده چندان بد/زشت نبود. باید دید مثلا فن های ایکس باکس هیلو میومد نمرات عالی درو میکرد و همین شرایط پیش میومد که سایت نمره بده و یه سری ابهام درمورد منتقد وجود داشت، حساسیت نشون نمیدادن؟ طبیعیه وقتی جوریم وانمود میشه گویا یه 6 یا 7 تو راهه. با تمام اینا مثلا benjohn یا mehdi cage و خیلی PS فن های دیگه پای منتقد وایستادن، امیدواریم چنین اتفاقی تو جبهه مقابلم پیش بیاد ببینیم واکنشها چطوریهجالبه که دو تا کاربر محترممون اومدن یه نمایش راه انداختن که حتی به مخیله بچه ها نمره شش و هفت هم خطور کرد !
دقیقا این بخش گیم پلی بهرام گذشت ازش البته به موجودات اشاره کرده ولی زیاد درباره تنوع کمبو و حرکات نگفته یا میخواسته اسپویل نشه یا کلی تر خواسته بگهخسته نباشید به نویسنده نقد بازیسنتر.دوست داشتم در مورد مبارزات(تفاوتش در درجه های سختی بالاتر و همینطور عناوین هم سبکش) / طراحی مراحل / گوناگونی دشمنان و دیگر موجودات بازی توضیحات بیشتری داده بشه.
نقد میتوانست نقد بهتری باشد.
نوشتن پاراگرافی که توضیح بده که "چرا" موسیقی گاو شگفت انگیزه، از کلمه شگفت انگیز در متن استفاده نشه حتی، ولی کل متن اینو برسونه که چرا موسیقی شگفت انگیزه، به جای این که :
«سیخ شدن موهای بدن» یک پدیده طبیعی است که بدن انسان هنگام مواجهه با «ترس»، «استرس» و «شادی» تجربه میکند. حال باید به این موارد، موزیکهای نسخه جدید God of War را هم اضافه کنیم. تم اساطیری بازی به قدری با جو و شرایط بازی همخوانی دارد که گویا بازی بر اساس این آهنگها ساخته شده است. نزدیکترین تجربهای که میتوان از لذت این جادوی بینظیر نام برد، سری فیلمهای «ارباب حلقهها» ها است. «Bear McCreary» که قبلا هنر خود را در سریالهایی مثل «Da Vinci’s Demons» و «The Walking Dead» نشان داده بود، با آهنگسازی این عنوان، یک بار دیگر ثابت کرد که یک استاد تمام عیار است. در کنار آهنگهای بازی، صداپیشگی بینظیر شخصیتها مخصوصا کریتوس در بالاترین سطح ممکن انجام شده است. «Christopher Judge» صداپیشه جدید God of War نه تنها ثابت میکند که صدای او برای شخصیت کریتوس ساخته شده، بلکه یکی از ماندگارترین شخصیتهای موجود را به واسطه صداپیشگی خود در این نسخه، خلق کرده است.
^
الان تنها چیزی که از چند خط بالا نصیب خواننده میشه اینه که موسیقی بازی به قدری خوبه که موهای بدن رو سیخ میکنه، تم اساطیری با موزیک هم خوانی داره، و بقیه متن کارنامه آهنگساز. با 6 خط خیلی کارای بهتری میتونستی بکنی.
مثلا در مورد گرافیک بازی :
به شخص هیچ عنوانی را در طول زندگی گیمری خود تجربه نکردهام که تا به این حد در بخش بصری دارای جزییات باشد
اید گفت کلمات در وصف گرافیک بازی ناتوان هستند
در تک تک صحنههای بازی دقایقی نظارهگر هنر استودیو سانتامونیکا بودم
لحظاتی که شخصیتهای بازی با یکدیگر صحبت میکنند، دوربین بازی از پشت کریتوس به نزدیک شخصیتها رفته و جزییات وحشتناک آنها را به نمایش در میآورد
ببین اینا برا منتقد جملاته هرزه، کلماته هرزه در واقع کنار هم، اینا چیزی از گرافیک مخصوص گاو بهمون نمیگه، نوشتن این جملات شما رو از یه گیمرعادی به عنوان یه منتقد جدا نمیکنه، چون هر کسی میتونه ببینه این موضوع رو ببینه که " کلمات در وصف گرافیک بازی ناتوانه"، هنر ساتامونیکا و جزییات وحشتناک.
پیشنهادمم اینه که برای سری های بعد نقداتون، یه تیکه از بازی رو، بدون اسپویل بتونی در یه پاراگراف توضیح بدی «به طوری که»، کل پاراگراف اون "در وصف گرافیک بازی ناتوان بودن" رو به خواننده «انتقال» بده، تا اینکه دقیقا بگی "کلمات در وصف بازی ناتوانه"، این خیلی کلاس کارتو میاره پایین. این موضوع در مورد موسیقی، دیزاین و هر نکته ای میتونی به کار ببری، میتونی برای توضیح در مورد هر عنصر از بازی، اون تکه ای از بازی رو جدا که حامل بیشترین برجستگی این عنصره، موسیقی/گرافیک/دیزاین و ... و بقیه اش به هنر نویسندگیت بر میگردی که چطور تو 6 خط بتونی شگفت انگیز بودن رو به خواننده «برسونی»، نه اینکه بهش «بگی»
نقد پرچگالی عی نیست متاسفانه، من صفت های تعریفی رباد میببنم فقط پشت هر مکانیزم بازی. بدون اینکه بدونم چرا این مکانیزم ها فوق العادن.
با تشکر
خسته هم نباشی.![]()