خیلی از نقدای بازیسنتر الان دارن اینطوری منتشر میشن. چند تا نقد اخر توسط افرادی نوشته شده که عضو رسمی تحریریه نیستن.من فقط از حق اعضای کنونی تحریریه تگ دار بازیسنتر دفاع کردم که دارن زحمت نقدها رو میکشن.یه کاربر وقتی میتونه از طرف بازیسنتر یه بازی رو نقد کنه که عضو رسمی تحریریه بازیسنتر باشه و با این برچسب مشخص میشه:
View attachment 86784
و کاربر مورد نظر هم این برچسب رو نداره!
والا شما را نمیدونم. اما شخصا حتی وقت گذاشتن برا خوندن مقاله های ایشون را توهین به خودم میدونم از بس که بی سر و ته و پر ایراد هست.Gamefa 10/10
View attachment 86781
نقد پرسونا چه مشکلی داشت؟ هم درست نقد شد. هم منتقدش JRPG باز بود هم تجربه کافی رو داشتحالا که بحث تاپیک مقداری از گاو جدا شده و راجب موضوعات تحریریه بحث میکنید اینم بگم یکم روی کیفیت نقد ها و اینکه نقد رو به کی میدین بیشتر کار کنید
بحثم هم اصلا راجب گاو و منتقدش نیست، با نقد بازی هایی مثل پرسونا یا ریمستر کرش مشکل دارم
به جز این نقد بازی های سوییچ هم اضافه کنید به سایت
از نظر نمره و سطح گیمری به خصوص JRPG باز بودن منتقد که اصلا شک ندارم اتفاقا راضی هم هستمنقد پرسونا چه مشکلی داشت؟ هم درست نقد شد. هم منتقدش JRPG باز بود هم تجربه کافی رو داشت
همه ی نقدش که با توجه به ترکیب GS و سایتای دیگه بود ، حالا کپی پیست یه طرف ، این نکته های منفیش مخصوصا آخری کمر بازیسنترو شقه کرد از وسطمن کلا صفحه اول سایت نمی رم، با نمره بازیسنتر به GOW هم کاری ندارم
الان این دوستمون گفت که نقد کرش و پرسونا جالب نیست رفتم ببینم چه خبره
رفتم سراغ نقد کرش
ریخت من بعد از نقد کرش:
دیگه در همین حالت موندم سمت پرسونا نرفتم اصلا
دقیقا منم همین الان داشتم با دوستام چت میکردم ! بهشون گفتم از نظر من بازی چند برابر بهتر از tlou !بهرام آدم کاملا منطقی هست. نه کاری به نمرهاش دارم نه نقدش. ولی این طرز برخورد و قضاوت کاملا زننده هست.
بازی با 97 نقد ثبت شده میانگین 95 رو داره! بازی رو تهیه کنید و بجای این همه کند و کاو و نگرانی ازش لذت ببرید. فکر نمیکردم یک روز این حرفو بزنم ولی اگه همینجوری پیش بره، جای TLoU رو برام میگیره!
طوری که من میبینمیعنی بهرام اگه 9.5 هم بده خودکشی هست با این فضایی که اینجاست منتظرن ببینن نمره چند از اونجایی که تو متا ثبت میشه حساسیت زده بالا فقط این نکته رو داشته باشید که این بازی فعلا تنها بازی که نقد زرد که هیچی نقد متوسطم نداشته و همه نقد ها عالی بوده خود بارلوگ رکورد سری ارتقا داد هیچکدام از Gow ها به این متا نرسیده بودن این یعنی پختگی بسیار بالا تیم سازنده من کارگردان بخش مبارزات بازی دیدم خیلی جوون بود
گاو رو از جمعه شروع کردم ، الان پلی نکردم چون چشمم رو مانیتورهشروع نکردی هنوز بازیو؟ ای بی تربیت بیشعور
جاش اینجا نی ولی با نقد فارکرای 5ت خیلی حال کردم 100تومن رو دستم خرج گذاشتی
شروع نکردی هنوز بازیو؟ ای بی تربیت بیشعوربزارید نقدو دیگه ، نیمه شبو شب رو رد کردیم ، بامداد داره میشه کارو زندگی داریم میخوام استارت گاو رو بزنم چشمم اینجاست