امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
من فقط از حق اعضای کنونی تحریریه تگ دار بازیسنتر دفاع کردم که دارن زحمت نقدها رو میکشن.یه کاربر وقتی میتونه از طرف بازیسنتر یه بازی رو نقد کنه که عضو رسمی تحریریه بازیسنتر باشه و با این برچسب مشخص میشه:
View attachment 86784
و کاربر مورد نظر هم این برچسب رو نداره!
خیلی از نقدای بازیسنتر الان دارن اینطوری منتشر میشن. چند تا نقد اخر توسط افرادی نوشته شده که عضو رسمی تحریریه نیستن.
این موضوع به طور کلی اصلا چیز عجیبی نیست. برای سایت های بزرگی مثل گیم اسپات و ای جی ان هم منتقد های مستقلی هستن که به صورت ازاد مطلب مینویسن.
:| والا شما را نمیدونم. اما شخصا حتی وقت گذاشتن برا خوندن مقاله های ایشون را توهین به خودم میدونم از بس که بی سر و ته و پر ایراد هست.
حالا که بحث تاپیک مقداری از گاو جدا شده و راجب موضوعات تحریریه بحث میکنید اینم بگم یکم روی کیفیت نقد ها و اینکه نقد رو به کی میدین بیشتر کار کنید:D
بحثم هم اصلا راجب گاو و منتقدش نیست، با نقد بازی هایی مثل پرسونا یا ریمستر کرش مشکل دارم :-"
به جز این نقد بازی های سوییچ هم اضافه کنید به سایت :D
نقد پرسونا چه مشکلی داشت؟:D هم درست نقد شد. هم منتقدش JRPG باز بود هم تجربه کافی رو داشت:D

نقد پرسونا چه مشکلی داشت؟:D هم درست نقد شد. هم منتقدش JRPG باز بود هم تجربه کافی رو داشت:D
از نظر نمره و سطح گیمری به خصوص JRPG باز بودن منتقد که اصلا شک ندارم اتفاقا راضی هم هستم:D
ولی یه سری ایرادات دیدم ایشون گرفتن که خیلی عجیب بودن ولی خب جاش الان تو این تاپیک نیست اگه بحثی هست تو پی وی یا تلگرام در خدمتم:D

• Like
Reactions: Oakenshield
نثد گیمفا بخش حماسیش خوبه منتقد حداقل سعی کرده یک حالت هایپ به کسایی که بازی نکردن بده در حالی که چیزی هم اسپویل نکنه از این نظر خوبه کلماتش زیاد خوب استفاده نکرده خود من هایپم شدیدتر شد

من کلا صفحه اول سایت نمی رم، با نمره بازیسنتر به GOW هم کاری ندارم
الان این دوستمون گفت که نقد کرش و پرسونا جالب نیست رفتم ببینم چه خبره
رفتم سراغ نقد کرش
ریخت من بعد از نقد کرش:
dc3.jpg

دیگه در همین حالت موندم سمت پرسونا نرفتم اصلا

بهرام آدم کاملا منطقی هست. نه کاری به نمره‌اش دارم نه نقدش. ولی این طرز برخورد و قضاوت کاملا زننده‌ هست.

بازی با 97 نقد ثبت شده میانگین 95 رو داره! بازی رو تهیه کنید و بجای این همه کند و کاو و نگرانی ازش لذت ببرید. فکر نمی‌کردم یک روز این حرفو بزنم ولی اگه همینجوری پیش بره، جای TLoU رو برام می‌گیره!

من کلا صفحه اول سایت نمی رم، با نمره بازیسنتر به GOW هم کاری ندارم
الان این دوستمون گفت که نقد کرش و پرسونا جالب نیست رفتم ببینم چه خبره
رفتم سراغ نقد کرش
ریخت من بعد از نقد کرش:
dc3.jpg

دیگه در همین حالت موندم سمت پرسونا نرفتم اصلا
همه ی نقدش که با توجه به ترکیب GS و سایتای دیگه بود ، حالا کپی پیست یه طرف ، این نکته های منفیش مخصوصا آخری کمر بازیسنترو شقه کرد از وسط :|

u5k4_screenshot_۲۰۱۸۰۴۲۳-۱۷۱۲۴۵_crop_540x219.png

بهرام آدم کاملا منطقی هست. نه کاری به نمره‌اش دارم نه نقدش. ولی این طرز برخورد و قضاوت کاملا زننده‌ هست.

بازی با 97 نقد ثبت شده میانگین 95 رو داره! بازی رو تهیه کنید و بجای این همه کند و کاو و نگرانی ازش لذت ببرید. فکر نمی‌کردم یک روز این حرفو بزنم ولی اگه همینجوری پیش بره، جای TLoU رو برام می‌گیره!
دقیقا منم همین الان داشتم با دوستام چت میکردم ! بهشون گفتم از نظر من بازی چند برابر بهتر از tlou !
اینو منی میگم که فن بی منطق tlou ام و خیلی با نسخه های قبلی گاد حال نکردم !
یکی از منتقدا بهترین توصیف رو از بازی کرد ! این بازی نه فقط فرانچایز رو بلکه چند قدم کل صنعت رو به جلو برد !

اول از همه تشکر می کنم از دوستانی که مثل همیشه به من لطف دارند. دوم هم تشکر می کنم از دوستانی که نخونده، نقد منو نقد کردن.
و اما یک سری از دوستان هم که کاملا بدون شناخت قبلی در مورد شخص بنده صحبت هایی انجام دادن. من نه این افرادو می شناسم و نه تا به امروز باهاشون بحث و صحبتی کردم، اما برای روشن شدن قضیه باید بگم که، خرید یک کنسول تو این شرایط کار چندان آسونی نیست و برای من که دانشجو هستم، خرید بازی ها خیلی سخت و دشواره. در حال حاضر هم 99% بازی هارو به صورت شریکی خریداری یا ریویو کد به لطف بازی سنتر گرفتم و نقدو انجام دادم. پس نتیجه میگیریم که قطعا من توان این که تمام بازی هارو رو هر دو کنسول خریداری کنم، ندارم و در اکثر مواقع با پروفایل دوستان مجبور به تجربه بازی های PS4 و نینتندو سوییچ هستم. همین طور که دوستانم از اکانت Xbox من برای بازی کردن، استفاده می کنند (pes و فورتنایت بازی می‌کنند.). پس لطفاً قبل از این که در جریان موضوعی قرار بگیرید، قضاوت نکنید. همین دوستان من در جریان هستن که من بعضی وقت ها با یک پروفایل دیگه به انجام بازی پرداختم. بحث اچیومنت و تروفی هم خیلی برای من مطرح نبوده به عنوان یک منتقد.
در خصوص فعالیت تو تاپیک gow هم صحبتی ندارم. چون کلا چند سالی میشه که فعالیتی تو تاپیک بازی ها ندارم.
در آخر برای نوشتن نقد بازی ها، نه دوستی بوده و نه اسرار و خواهشی. طبق تجربه بنده، سردبیر سایت بازی سنتر چنین تصمیمی گرفته و من هم با توجه به سابقه خودم در این سبک، مسئولیت سنگین نوشتن نقد بازیو قبول کردم. (چه بسا در گذشته عناوینی هم بودند که من به دلیل نداشتن تجربه کافی از نوشتن نقد اونها صرف نظر کردم. مثل عنوان mgs). برای god of war هم شماره های قبلی (به جز نسخه های psp)، زلدا، som، دارم سایدرز، دارک سولز و... تجربه کردم و احساس می کنم تجربه کافی برای نوشتن نقد این بازیو دارم.

یعنی قشنگ کم کم مقدمات نمره ای که منتقد به gow داده رو آماده میکنن که شوکه نشیم:D اگه زیر ۱۰ به بازی بده قشنگ سر بازی رو بریده.امیدوارم به خاطر مطرح شدن و بازدید بیشتر تو متاکریتیک زیر ۱۰ نده(که با توجه به ایکس باکس فن بودنش امکانش کم نیست).در غیر اینصورت بازی سنتر هم تو راه dbazi قدم برمیداره و کاربرانش رو یواش یواش از دست میده.

یعنی بهرام اگه 9.5 هم بده خودکشی هست با این فضایی که اینجاست منتظرن ببینن نمره چند از اونجایی که تو متا ثبت میشه حساسیت زده بالا فقط این نکته رو داشته باشید که این بازی فعلا تنها بازی که نقد زرد که هیچی نقد متوسطم نداشته و همه نقد ها عالی بوده خود بارلوگ رکورد سری ارتقا داد هیچکدام از Gow ها به این متا نرسیده بودن این یعنی پختگی بسیار بالا تیم سازنده من کارگردان بخش مبارزات بازی دیدم خیلی جوون بود

حداقل کاری که می تونید انجام بدید اینه که تا انتشار نقد و فقط و فقط در حد نگاه کردن به نمره منتقد به بازی صبر کنید، همین!

وقتی هیچی وجود نداره چطور قضاوت و پیش داوری می کنید؟

والا من تو مدتی که اینجا بودم به جرات هیچ پست احساسی از دوست محترم بهرام ندیدم. شناختی نسبت به ایشون ندارم ولی یادمه سال های گذشته گاها تو بحث ها شرکت می کرد و همیشه منطقی بود. کاری نکنید که با برخوردهای بچگانه و سطح پایین نفرت ایجاد کنید فروم دیگه نیاز به این مسائل نداره تحملشم نداره.

پ.ن: انشالله که به بازی بهترین نمره داده باشه تا برخوردهای احتمالی تند باعث نشه این فروم یه کاربر خوب دیگه رو از دست بده :)

• Like
Reactions: Cait Sith and WCW
یعنی بهرام اگه 9.5 هم بده خودکشی هست با این فضایی که اینجاست منتظرن ببینن نمره چند از اونجایی که تو متا ثبت میشه حساسیت زده بالا فقط این نکته رو داشته باشید که این بازی فعلا تنها بازی که نقد زرد که هیچی نقد متوسطم نداشته و همه نقد ها عالی بوده خود بارلوگ رکورد سری ارتقا داد هیچکدام از Gow ها به این متا نرسیده بودن این یعنی پختگی بسیار بالا تیم سازنده من کارگردان بخش مبارزات بازی دیدم خیلی جوون بود
طوری که من میبینم
بچه ها گلنگدن رو کشیدن دست گذاشتن رو ماشه منتظرن زیر 10 بده:D

• Like
Reactions: WCW
بزارید نقدو دیگه ، نیمه شبو شب رو رد کردیم ، بامداد داره میشه :D کارو زندگی داریم میخوام استارت گاو رو بزنم نمیشه چشمم اینجاست :D

شروع نکردی هنوز بازیو؟:D ای بی تربیت بیشعور:D
جاش اینجا نی ولی با نقد فارکرای 5ت خیلی حال کردم:D 100تومن رو دستم خرج گذاشتی:D
گاو رو از جمعه شروع کردم ، الان پلی نکردم چون چشمم رو مانیتوره :D

آخرین ویرایش:
بزارید نقدو دیگه ، نیمه شبو شب رو رد کردیم ، بامداد داره میشه :D کارو زندگی داریم میخوام استارت گاو رو بزنم چشمم اینجاست :D
شروع نکردی هنوز بازیو؟:D ای بی تربیت بیشعور:D
جاش اینجا نی ولی با نقد فارکرای 5ت خیلی حال کردم:D 100تومن رو دستم خرج گذاشتی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or