امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
البته دقیق ترش اینه که نقد امشب ارسال میشه، فردا هم ثبت میشه :D

دوستان بعد از دیدن نقد هم خواهشا همین قدر مهربون باشید، صرفا به نمره توجهی نکنید و خود نقد رو هم بخونید. هر چند نمره خیلی خوبی هم به بازی داده شده :D
حتما نمره 9 عه.شک نکنید:دی

حتما نمره 9 عه.شک نکنید:D
حالا امتیاز خیلی مهم نیست، من نیم ساعت هست تو فکرم بازی که دیروز منتشر شده رو چطوری بهرام یه روزه تموم کرده و امروز هم نقدش رو نوشته! اصلا حواسم نبود بازی جمعه اومده :)) تازه یکی از دوستان پیام داد در این مورد من فکر کردم داره باهام شوخی میکنه و بهش گفتم دو روزه اصلا نمیشه نقد نوشت lol

دوستان بعد از دیدن نقد هم خواهشا همین قدر مهربون باشید، صرفا به نمره توجهی نکنید و خود نقد رو هم بخونید. هر چند نمره خیلی خوبی هم به بازی داده شده :D
زیر 10 باشه تحریریه رو میبندیم گفته باشیم:D کلا دو تاه10 امسال داریم یکی این یکی هم RDR2 چندتا بازی با کلاس مگه میاد

• Like
Reactions: Amin.AP
@Frobary
متوجه اون قسمت مهربون باشیم نشدم :D
خود نقد هم باید نقد بشه . منی که نظرم اینه بازی X ارزشش کمتر از ۱۰ نیست وقتی یکی ۹ بده ، میشینم ببینم دلیلش چیه ، اگه قانع کننده نبود ، مجبورم باهاش مخالفتم رو اعلام کنم . اگه هم قانع کننده بود که خب اصولا کار منتقد اینه که مردم رو قانع کنه :D
در کل از همین الان بگم کمتر از ۱۰ بدید ( با توجه به اینکه نمره هم ثبت میشه ) با همین لوایتن میام دم در خانه منتقد :D

یه حس عجیبی بهم میگه خودت نقد کردی:دی به کام تو شده نقد ولی به نام یکی دیگه:دی
بخدا سونی مقصر نیست تو شکست sot:دی

بازي هاي انحصاري رو بهتره بديم كسايي كه سابقشون طوري بوده كه رو شركت خاصي تمايل نداشتن!
تا جايي كه يادمه قبلنا اين دوستمون مايكرو سافت فن بوده!
حالا ١٠ هم داده باشه حرفم اينه
فقط عجيبه

Tag تحريريه نداره و يجورايي غير رسميه!

حالا امتیاز خیلی مهم نیست، من نیم ساعت هست تو و افکرم بازی که دیروز منتشر شده رو چطوری بهرام یه روزه تموم کرده و امروز هم نقدش رو نوشته! اصلا حواسم نبود بازی جمعه اومده :)) تازه یکی از دوستان پیام داد در این مورد من فکر کردم داره باهام شوخی میکنه و بهش گفتم دو روزه اصلا نمیشه نقد نوشت lol
اتفاقا امتیاز خیلی مهمه و همیشه اولین چیزی که از یه نقد به ذهن خطور میکنه همون امتیاز هست (اگر مهم نبود واقعا SOT نمره 8 میگرفت آیا؟:D شاید میتونست به راحتی 6 یا 7 بگیره) و مهمترین نکته هم اینه که نقد باید با نمره آخر همخونی داشته باشه و از همه اینا مهمتر اینه که چه بازی رو چه منتقدی نقد کنه که دستچین شده به نظر نیاد :D حالا باز همون مثال SOT رو اشاره میکنم که خود شما بودی .
وقتی امروز دیدم این دوست خوب GOW رو نقد کرده یه جورایی پیش خودم گفتم خیلی خیلی بعیده 10 داده باشه شایدم واقعا 10 داده باشه نمیدونم (البته با توجه به گرایشات و علایق میگم نه چیز دیگه) سو تفاهم نباشه این دوستمون هم قطعا خیلی زحمت کشیده و نظرش چه 10 باشه چه 7 محترمه ولی خب خیلی مواقع همین گرایشات باعث میشه برای مثال شما کلا با دید مثبت سراغ یه بازی بری و به راحتی از ایرادات چشم پوشی کنی که میشه مثلا گیرز4 نمره 9 بگیره و SOT نمره 8 و هر دو هم از خوده شما , شاید اگر کس دیگه بود نمره مثلا یه چیز دیگه میشد که اونم باز بستگی داره به انتخاب منتقد , خیلی وقتا هم باعث میشه یه منتقد کلا با دیده کشف ایراد سراغ یه بازی بره که این از لذت خود طرف هم خیلی کم میکنه . به هر حال اگر 10 نباشه شخصا خیلی دوست دارم دقیق بخونم و بررسی کنم ببینم اگر این بازی 10 نگیره چه بازی 10 باید بگیره دیگه !! و اگر مثلا این بازی 9 یا 8 باشه هم طراز 9 یا 8 های دیگه هست یا نه , امیدوارم در هر ضورت قانع بشیم :D

بهرام قدیم هم تو تحریریه بود بعد حتی تو بازینما فعالیت میکرد مجله اش الان سید مرتضی موسوی اونجاست SMM9 کلا قلمش خوبه بهرام حالا بعد مدتی برگشته کلا تو دنیای گیم نبود همیشه قدیم فعال بود خلاصه ادم غریبی نیست کاربلده حالا تگ نگرفته یکی دیگه هم تازه اوردن اونم هنوز تگ نداره
اینم که یکسری از الان سوظن میخوان درست کنن واسه بهرام که حالا چون بیشتر بازی های Xbox نقد کرده اونطرفیه اینطرفیه نه اصلا تو نقد اینجوری نیست بهرام از قدیم ps هم داشت حرفه ای هست تو این بحثا نیست به نطرم یکسری از الان میخوان مقدمه توهم توطه رو پیاده کنن اگه 10 نبود سر بهرام خالی کنن که فلانی اونطرفیه
متاسفانه اگه زیر 10 بده کلا بهرام محو میکنن احتمالا با این رویه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or