حتما نمره 9 عه.شک نکنیدالبته دقیق ترش اینه که نقد امشب ارسال میشه، فردا هم ثبت میشه
دوستان بعد از دیدن نقد هم خواهشا همین قدر مهربون باشید، صرفا به نمره توجهی نکنید و خود نقد رو هم بخونید. هر چند نمره خیلی خوبی هم به بازی داده شده
حالا امتیاز خیلی مهم نیست، من نیم ساعت هست تو فکرم بازی که دیروز منتشر شده رو چطوری بهرام یه روزه تموم کرده و امروز هم نقدش رو نوشته! اصلا حواسم نبود بازی جمعه اومده تازه یکی از دوستان پیام داد در این مورد من فکر کردم داره باهام شوخی میکنه و بهش گفتم دو روزه اصلا نمیشه نقد نوشت lolحتما نمره 9 عه.شک نکنید
God of War (PS4) REVIEW - Oh Boy | Cultured VulturesGod of War stands as the jewel in the series and arguably the best game released on PS4 to date
بازیسنتر منتقد بدون تگ هم داره؟!چون باید منتقد رسمی و کنونی سایت باشی تا بهت یه بازی رو بدن برای نقد!
زیر 10 باشه تحریریه رو میبندیم گفته باشیم کلا دو تاه10 امسال داریم یکی این یکی هم RDR2 چندتا بازی با کلاس مگه میادالبته دقیق ترش اینه که نقد امشب ارسال میشه، فردا هم ثبت میشه
دوستان بعد از دیدن نقد هم خواهشا همین قدر مهربون باشید، صرفا به نمره توجهی نکنید و خود نقد رو هم بخونید. هر چند نمره خیلی خوبی هم به بازی داده شده
یه حس عجیبی بهم میگه خودت نقد کردی به کام تو شده نقد ولی به نام یکی دیگهالبته دقیق ترش اینه که نقد امشب ارسال میشه، فردا هم ثبت میشه
اتفاقا امتیاز خیلی مهمه و همیشه اولین چیزی که از یه نقد به ذهن خطور میکنه همون امتیاز هست (اگر مهم نبود واقعا SOT نمره 8 میگرفت آیا؟ شاید میتونست به راحتی 6 یا 7 بگیره) و مهمترین نکته هم اینه که نقد باید با نمره آخر همخونی داشته باشه و از همه اینا مهمتر اینه که چه بازی رو چه منتقدی نقد کنه که دستچین شده به نظر نیاد حالا باز همون مثال SOT رو اشاره میکنم که خود شما بودی .حالا امتیاز خیلی مهم نیست، من نیم ساعت هست تو و افکرم بازی که دیروز منتشر شده رو چطوری بهرام یه روزه تموم کرده و امروز هم نقدش رو نوشته! اصلا حواسم نبود بازی جمعه اومده تازه یکی از دوستان پیام داد در این مورد من فکر کردم داره باهام شوخی میکنه و بهش گفتم دو روزه اصلا نمیشه نقد نوشت lol