امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
تایپک خوب بود نمیدونم چرا یکسری خودشون خواستن خالی کنن الکی ! سابقه نداشت اصلا حالا انگار سونی یا ماکروسافت مثلا گفتم سهامش برای ماست کسی هستیم طرف بنده خدا pc بازه کنسول گرفته بازی کنه من خودم فن نیستم ولی خب این بازی های انحصاری که این همه طیف میکشن سمت خودشون این کار جز حرص و ناراحتی چیه والا ما بازی نخریدیم هنوز

چند ساعت افلاین بودم:| خطر اسپویل از بیخ گوشم گذشت:| نمیشه فحاشی ازاد بشه برای دقایقی؟:|:D
بیچاره اونی که اسپویل شد بازی براش
فحاشی هم درست نیس مقابل به مثل میشه یعنی بین ما و اون فرقی نمیمونه البته جسارت نباشه منظورم کلی هست
ولی حیف خیلی ذوق داشتم برای اخر بازی لو رفت برام :|:|:((

بچه ها مواظب تاپیک ها و فروم ها و یوتیوب و فیس بوک و توییتر و هر خر و سگ دیگه ای باشید. الان یکی رو که توی توییتر فالو میکردم (فکر کنم همه میشناسنش. Tidux هست اسمش) یه ریتوییت کرد از یه صحنه خیلی حساس بازی و به شدت اسپویل دار که نابود کرد همه چیز رو برام:| نمیدونم این عوضی فکر نمیکرد خیلیا این بازی رو نرفتن که برای همه فالوئراش ریتوییت کرد؟
یه سر رفتم یوتیوب، هرچی تو Feed ام همش اسپویل بازی بود که گذاشته بودن، یه چیزایی فهمیدم اصلا دارم همینجور فحش میدم. لعنت بر نسل هرچی اسپویلره.

اقایون اصلا و ابدا طرف یوتیوب نرید، کلا همه لحاظ اسپویل بازیه، یه چیزی از بازی دیدم اونم فقط از طریق تیتر ویدیو که خدا میدونه اگه اینو شخصا تو بازی برای بار اول میدیدم مغزم منفجر میشد. خلاصه خیلی حواستون باشه

فحاشی هم درست نیس مقابل به مثل میشه یعنی بین ما و اون فرقی نمیمونه البته جسارت نباشه منظورم کلی هست
نباید پست ها رو زوم میکردی روش منم پست هم اونو دیدم هم یکی دیگه رو ولی چشام ننداختم روش اصلا چون معلوم بود داستان و.. نوشته بود همه رو اون یکی فقط همون یک تیکه که درباره ارتوس بود دیدم سریع اسکرول کردم پایین

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
بچه ها مواظب تاپیک ها و فروم ها و یوتیوب و فیس بوک و توییتر و هر خر و سگ دیگه ای باشید. الان یکی رو که توی توییتر فالو میکردم (فکر کنم همه میشناسنش. Tidux هست اسمش) یه ریتوییت کرد از یه صحنه خیلی حساس بازی و به شدت اسپویل دار که نابود کرد همه چیز رو برام:| نمیدونم این عوضی فکر نمیکرد خیلیا این بازی رو نرفتن که برای همه فالوئراش ریتوییت کرد؟
این نکته رو مد نظر داشته باشید که حتی thumbnail ویدیو های یوتوب هم اسپویل کنندست بعضیاشون:D باس فایت اخر بازی اینطوری تقریبا لو رفت برام.

تسلیت میگم:| من مث خر دارم پیش میرم ببینم کجا گیر میکنم:D هرجا گیر کردم انقد دنبال راه چاره گشتم رد کردم:D

• Like
Reactions: .: FRANKLIN :.
من که ایزوله ام ! این دو روز انقدر مشغول بازیم که اصلا وقت نمیکنم بیام تو نت تا اسپویل شم !
نه اصلا تو وقت نداری و نیومدی.بابا بیخیال دیگه جو گرفتت نمیدونی توی این دو روز همش پست دادی(:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or