خب استخدام كنه، مثل تحريريه -ناظم-مديرتعداد پست ها بالاست. اونوقت سایت باید 10 نفر رو استخدام کنه پست ها رو تایید کنن
فحاشی هم درست نیس مقابل به مثل میشه یعنی بین ما و اون فرقی نمیمونه البته جسارت نباشه منظورم کلی هستچند ساعت افلاین بودمخطر اسپویل از بیخ گوشم گذشت
نمیشه فحاشی ازاد بشه برای دقایقی؟
بیچاره اونی که اسپویل شد بازی براش
یه سر رفتم یوتیوب، هرچی تو Feed ام همش اسپویل بازی بود که گذاشته بودن، یه چیزایی فهمیدم اصلا دارم همینجور فحش میدم. لعنت بر نسل هرچی اسپویلره.بچه ها مواظب تاپیک ها و فروم ها و یوتیوب و فیس بوک و توییتر و هر خر و سگ دیگه ای باشید. الان یکی رو که توی توییتر فالو میکردم (فکر کنم همه میشناسنش. Tidux هست اسمش) یه ریتوییت کرد از یه صحنه خیلی حساس بازی و به شدت اسپویل دار که نابود کرد همه چیز رو برامنمیدونم این عوضی فکر نمیکرد خیلیا این بازی رو نرفتن که برای همه فالوئراش ریتوییت کرد؟
نباید پست ها رو زوم میکردی روش منم پست هم اونو دیدم هم یکی دیگه رو ولی چشام ننداختم روش اصلا چون معلوم بود داستان و.. نوشته بود همه رو اون یکی فقط همون یک تیکه که درباره ارتوس بود دیدم سریع اسکرول کردم پایینفحاشی هم درست نیس مقابل به مثل میشه یعنی بین ما و اون فرقی نمیمونه البته جسارت نباشه منظورم کلی هست
ولی حیف خیلی ذوق داشتم برای اخر بازی لو رفت برام![]()
این نکته رو مد نظر داشته باشید که حتی thumbnail ویدیو های یوتوب هم اسپویل کنندست بعضیاشونبچه ها مواظب تاپیک ها و فروم ها و یوتیوب و فیس بوک و توییتر و هر خر و سگ دیگه ای باشید. الان یکی رو که توی توییتر فالو میکردم (فکر کنم همه میشناسنش. Tidux هست اسمش) یه ریتوییت کرد از یه صحنه خیلی حساس بازی و به شدت اسپویل دار که نابود کرد همه چیز رو برامنمیدونم این عوضی فکر نمیکرد خیلیا این بازی رو نرفتن که برای همه فالوئراش ریتوییت کرد؟
تسلیت میگمفحاشی هم درست نیس مقابل به مثل میشه یعنی بین ما و اون فرقی نمیمونه البته جسارت نباشه منظورم کلی هست
ولی حیف خیلی ذوق داشتم برای اخر بازی لو رفت برام![]()
من که ایزوله ام ! این دو روز انقدر مشغول بازیم که اصلا وقت نمیکنم بیام تو نت تا اسپویل شم !
با اقتدار رتبه اول فروش در UK![]()