من که دارم بازی میکنم اصلا فاز اینا که زیر ده دادن رو درک نمی کنم !هیچجوره نمیشه درک کرد فاز عزیزانی که نمره زیر 9 دادن چی بوده
امیدوارم زودتر حقوق مارو بدن بازیو تهیه کنم
جالبه که حالا همین دوستمون یادمه تو تاپیک امتیازات زلدا BotW با یوزر قبلیش میگفت کیلویی نمره گرفته و Overrate شده...پ.ن: از دیوار نینتندو هم نرو بالا
چرا ندونسته و نخونده همینطور یه چی می پرونید؟
Edge مجله بسیار معتبری هست که گیمپلی و نوآوری براش از بقیه چیزا مهمتره.
سری گاو هم که همیشه با QTE شناخته شده که دقیقا خلاف آرمانهای Edge هست.
الان گاو جدید شده تلفیقی از سولز+tlou و همینطور حتی آنچارتد!!! من چندتا از دشمن های سری سولز رو عینا کپی شده تو بازی دیدم. Edge هم که ارادت خاصی به سری سولز و گیمپلی خوفش داره نمیتونه یه ورژن داون گرید شده و آسون شده شو توی گاو ببینه.
بازیهای سونی در ظاهر اسم و رسم تنوع دارن اما در اساس همشون دارن شبیه هم میشن. الان مایکروسافت رو ببینید هیچ دو ip با گیمپلی و محتوی مشابه نداره. همینطور نینتندو. تمرکز ماریو و زلدا روی گیمپلیه برای همینه که انحصاری های سونی متای ۹۷ رو تو خواب هم نمی بینن.
اون یکی سونی فن اومده میگه چرا وقتی sea of thieves از اج ۷ گرفته به گاو میده ۸!!! منطقتو شکر. بخاطر اینکه اولی با تمام مشکلاتش ریسکپذیری و گیمپلی نوآورانه داره ولی دومی با تمام پولیش و بودجه هنگفتش یه بلاکباستر تقلیدکارانه است.
فن باشیم ولی فن چشم و گوش بسته نه.
يوخ بابا ?!چرا ندونسته و نخونده همینطور یه چی می پرونید؟
الان گاو جدید شده تلفیقی از سولز+tlou و همینطور حتی آنچارتد!!! من چندتا از دشمن های سری سولز رو عینا کپی شده تو بازی دیدم. Edge هم که ارادت خاصی به سری سولز و گیمپلی خوفش داره نمیتونه یه ورژن داون گرید شده و آسون شده شو توی گاو ببینه.
بازیهای سونی در ظاهر اسم و رسم تنوع دارن اما در اساس همشون دارن شبیه هم میشن. الان مایکروسافت رو ببینید هیچ دو ip با گیمپلی و محتوی مشابه نداره. همینطور نینتندو. تمرکز ماریو و زلدا روی گیمپلیه برای همینه که انحصاری های سونی متای ۹۷ رو تو خواب هم نمی بینن.
اون یکی سونی فن اومده میگه چرا وقتی sea of thieves از اج ۷ گرفته به گاو میده ۸!!! منطقتو شکر. بخاطر اینکه اولی با تمام مشکلاتش ریسکپذیری و گیمپلی نوآورانه داره ولی دومی با تمام پولیش و بودجه هنگفتش یه بلاکباستر تقلیدکارانه است.
چرا ندونسته و نخونده همینطور یه چی می پرونید؟
مازیار بیارو درجه ی گیو می گاد اف وار بازی کنمن که دارم بازی میکنم اصلا فاز اینا که زیر ده دادن رو درک نمی کنم !
ولی جدا از این حرفا تنها ایرادی که من از بازی میتونم بگیرم ! اینه که با اینکه هوش مصنوعی چند برابره از tlou که خوب با تفاوت سخت افزار طبیعیه اونجا دشمنا خیلی کم به الی واکنش نشون میدادن ولی وقتی نشون میدادن عواقبش شدید بود و باید در مقام محافظ الی ظاهر میشدیم ! ولی تو gow کاملا اتریوس حظور پر رنگ داره ! حتی بیشتر از کریتوس دشمنا به اتریوس حمله میکنن ! ولی این موضوع هیچ پنالتی و عواقبی نداره ! هیچ اتفاقی برای اتریوس نمیفته ! فقط یه بار تو کل مدتی که بازی کردم یه بار پیغام هشدار اومد که اتریوس در خطره !
البته وقتی کیفیت کلی بازی رو در نظر میگیری واقعا ابلهانه است به خاطر همچین چیزایی نمره کم کنی و لذت و کیفیت و این همه جزئیات بازی رو نادیده بگیری!
من اول اومدم گذاشتم درجه اخر رسما بعد یه مدت اشکم در اومد!داداش من هنو نخريدمش ميخام بخرمش فردا پس فردا ميگم روى چه درجه سختي برم بهتره؟
خودم ميخام چلنج رو برم ولى دوستم ميگه نه روي نرمال برو همون قبل از چلنجه رو .. شما چي ميگى ؟ خيليا ميگن مشكله و سخته خيلى بهتره اولش روى اسون برى .. واقعا سخته؟
داداش من هنو نخريدمش ميخام بخرمش فردا پس فردا ميگم روى چه درجه سختي برم بهتره؟بیارو درجه ی گیو می گاد اف وار بازی کن
لذت بخش تر میشه
پ.ن:اقا پول جمع کنید واسه اون طرف که خزعبلات تراوش کرده بود یه اف هاش پماد بخرید روزی چند دفعه باید بماله!
اتفاقا میخواستم رو درجه اخر شروع کنم ! چون یه کم روی کنسول دوستم بازی،کزده بودم درجه سختی دستم بود گفتم اول رو چلنج برم بعد برم سراغ گاد او وار ! ولی خودم بعید میدونم روی درجه اخر تمومش کنم ! خیلی سخته ! خیلی سختمازیار بیارو درجه ی گیو می گاد اف وار بازی کن
لذت بخش تر میشه
پ.ن:اقا پول جمع کنید واسه اون طرف که خزعبلات تراوش کرده بود یه اف هاش پماد بخرید روزی چند دفعه باید بماله!
من اول اومدم گذاشتم درجه اخر رسما بعد یه مدت اشکم در اومد!
چون گیم پلی جدیده برگشتم گفتم بزار دستم راه بیفته رو نرمال و یه سری تمام کنم بعد مجدد برمیگردم سراغ درجه اخر
شما هم یا هارد برو یا نرمال و فعلا قید اخریرو بزن تا سرعت عمل و واکنش ها و...رو خوب فول بشی بعد برو تو کارش