امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب میتونید نمره EDGE رو در نظر نگیرید واقعاً :D (من خودم به شخصه با جیم استرلینگ لج ام از بعد قضیه زلدا...)
ولی خب این (و هم اون کثافت:-w) تاثیرشون رو تو متا میذارن دیگه اینم هست.

ولی من هنوزم میگم...EDGE مجله سخت گیری ـه...نه به خاطر این مورد...به خاطر این که تو 83 درصد موارد نمراتش تو متا زیر میانگین بازی ها بوده...با این حال همه این سال ها هیچ وقت لقب ترول و جذب مخاطب به خودش نگرفته...برای همین به یه مجلّه ی سخت گیر با مخاطب های زیاد تبدیل شده

Bloodborne دیگه RPG ـه دیگه :D تو بحث RPG اتّفاقاً یکی از دلایلی که EDGE خیلی دوست داره سری سولزبورن رو (و تو لیست بهترین بازی نسل خودش دارک سولز یک رو اول می کنه) اینه که واقعاً بهترین سیستم مبارزه ها رو بین این سبک داره... دیگه RPG باز باشید می فهمید...ربطی به هک اند اسلش نداره
اینکه خب خودمم گفتم RPG یه . منظورم این بود بیاد بگه چون یه کوچولو H&S داره توش و چون کند و سنگینه بیام نمره کم کنم . منظورم همینه .

ولی خب اره EDGE کلا بلاد و دارک رو خیلی زیاد تحویل میگیره . حالا اینکه بهترین سیستم رو در کجا داره و کجا نداره این خودش بحثه

در کل EDGE رو من احترام زیاد براش قائلم .
اما در این یک مورد مربوط به H&S نظرم متاسفانه با ایشون خیلی فرق داره

متاسفانه حداقل در این یک مورد که درست عمل نکرده ، این GOW زیر 9 نمیشه بگیره ، اگر بازی کنید متوجه میشید ...
من ٨ دادن edge به gow رو با توجه به سابقه قبليش با اين سري شايد بتونم درك كنم ! ولي تا اخر عمرم نمره ٨ گيم اسپات به tlou رو درك نخواهم كرد ! اونايي هم كه از اين نمره ناراحت شدن ٨ گيم اسپات به tlou رو يادشون بياد تا هضم قضيه راحت تر بشه :دي همينه متاسفانه ! بلاخره روي هر ip بزرگ اين شكلي ممكنه يه press معتبر قفل كنه و اينطوري نمره بده !

اصلا نمیدونم چرا براتون اهمیت داره edge چند داده. تا همینجاش هم شاهکار بودن این بازی مشخصه. حالا به کتفم که یه مجله چند بده. مهم این هست که کاربرا هم با 1881 نفر دادن 91 و بازی که از همین edge نمره 7 گرفته از 1455 نفر گرفته 51. اگه بازی واسه گیمرا ساخته شده پس همه چیز مشخصه حالا edge و هر جایی هر چی میخوان بدن.

قبلا هم گفتم اج با یه سری بازی کاملا مشکل داره، با گاو هم همینطور، و مطمعنن این منتقد اج هست که مشکل داره و روانیه. من خودم عمری بازی نقد کردم، در بدترین حالت که بخوای خیلی ایراد بگیری یا تهش بگی خوبه ولی خوشم نیومد باید 9 بدی به گاو، زیر 9 یعنی باید بری تست روانپزشکی چون عملا دیوانه ای:D
اقای ماکان، شاید منتقد اون روز قرص پروپارانولش رو یادش رفته بخوره:D.. ولی در کل هیچ وقت کسی به edge خورده نگرفته!همیشه نمره عادلانه داده به بازیا!

اصلا نمیدونم چرا براتون اهمیت داره edge چند داده. تا همینجاش هم شاهکار بودن این بازی مشخصه. حالا به کتفم که یه مجله چند بده. مهم این هست که کاربرا هم با 1881 نفر دادن 91 و بازی که از همین edge نمره 7 گرفته از 1455 نفر گرفته 51. اگه بازی واسه گیمرا ساخته شده پس همه چیز مشخصه حالا edge و هر جایی هر چی میخوان بدن.
دقیقا کسی که مثل شما فکر میکنه مشکلی با نمره ادج نداره ! کسی که میخواد اهمیتی به ۹۵ تا نقد دیگه و هزاران هزار گیمر دیگه نده ! داره زیر این شعله رو زیاد میکنه !

نیما از تو اینجور قطع به یقین و محکم ثابت کردن درباره نقد یه منتقد بعیده. Edge یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین مجله های این صنعته، کادر فوق العاده مجرب و منتقد های فوق العاده ای داره، کافیه مقالاتش رو بخونی تا تو نگاه اول متوجه بشی، مجله ای که با وجود ورشکست شدن مجله های کاغذی و تعطیل شدنشون هنوز سرپا مونده و با قدرت داره ادامه میده.
نقد هم اول و اخرش یه نظر شخصی از یه فرد هست که ما درنظر گرفتیم با توجه به کیفیت متنش و در حال حاضر جایی که کار میکنه اون رو برای خودمون درباره کیفیت اون محصول معتبر بدونیم.
منتقد که عالیه و جایی که کار میکنه و نقدش رو تایید میکنن سردبیر های فوق العاده ای داره، حالا خودم نقد رو میخونم تا مجله برسه دستم ولی Edge هیچ خصومتی با هیچ بازی ای نداره و دلیل ماورالطبیعه ای وجود نداره. دیگه بدتر از این نیست که به یکی از بازی های مورد علاقع این نسلم ۶ داد :D R&C رو میگم :D

من اصلا نگفتم خصومت داره و یا مخصوصا واسه جلب توجه 8 داده ! میدونم EDGE معتبرتر از اینه که بخوای این وصله ها رو بهش بچسبونی ، ولی کلا پیش میاد که یک منتقد از یک منبع معتبر کج سلیقگی میکنه ، الان این 8 هم همین حالت رو داره ، شما وقتی مقایسه کنی با بازیهایی که 8 - 9 و حتی 10 گرفتن از EDGE ، بنطر این امتیاز منصفانه نمیاد ، GOW واقعا منو هیجان زده کرده ، بازیهایی که این حس رو به من دادن از ابتدای نسل قبل تا الان فقط این 4 بازی هستن : ( Uncharted 2 - GTA V - RDR - Witcher 3 ) ، حتی TLOU و U4 و ... هم با اینکه بازیهای خیلی خوبی بودن ولی این حس رو بعد از بازی کردن به من ندادن ، و مثلا GOW III رو اصلا دوست نداشتم و هیچوفت هم فن GOW نبودم .
بازهم میگم که من فکر میکنم این GOW اصلا زیر 9 حقش نیست حتی اگه سختگیرانه باهاش برخورد بشه و امتیاز 8 بتظرم بدسلیقگیه منتقده و چون از منبع معتبری مثل EDGE این امتیاز رو گرفته در موردش صحبت کردم وگرنه یه سری مرجع معلوم الحال و Low Level وجود دارن که اصلا امتیازشون ارزشی نداره .

نقد سایت معتبر CNet:
The Good: God of War is a surreal and mind-blowing action-RPG that provides players with a nonstop over-the-top adventure through Norse mythology. It's a long, satisfying game that offers much more beyond just a linear campaign.

The Bad: The game's combat is difficult to master and occasionally too versatile for its own good. The menu system also isn't great.

The Bottom Line: God of War is a staggering achievement in gaming -- the sort of must-play title that we only get two or three times in a console's lifespan.
Review: God of War is better than you could have ever hoped

نقدش رو بخونید... سابقه نداشته اینقدر از یک بازی تعریف کنن.

What Culture یه ویدیو تو یوتیوب منتشر کرده که موضوعش برمیگرده به عملکرد فوق العاده سونی تو این نسل البته بیشتر از لحاظ تولید محتوا و بازیهای خوب. این ویدئو چون منبع الهامش GOW بوده به این تاپیک مربوط میشه. اولین نکته که میگن تا زمان PS2 سونی چون بشدت موفق بود شاید نیازی نداشت که فرست پارتی خیلی قوی داشته باشه ولی نسل قبل بهشون یاد داد که باید تو این زمینه قوی شن. ادامه دادن که سونی الان تبدیل شده به پیشتاز این صنعت در زمینه بازیهای سینگل داستان محور. گفتن سونی الان مثل نینتندو یه هویت خیلی جدی برای خوش ایجاد کرده. اگر روزگاری نینتندو به عنوان پیشتاز این صنعت شناخته میشد حداقل الان سونی رو در کنار خودش میبینه. درنهایت عرضه GOW رو با اون لحظه ی رونمایی از PS4 و اون ویدئوی معروف قرض دادن بازی مقایسه کردن. (یادش بخیر=))). دقیقا GOW رو مثل اون ویدئو تاریخی دونستن و گفتن باز هم سونی بهمون یادآوری کرد که چرا باید کنسولش رو بخریم. در نهایت هم ابراز نگرانی کردن که نکنه موفقیت سونی باعث بشه سر عرضه PS5 اشتباهات PS3 رو تکرار کنن و اعتماد به نفس کاذب باعث شکستشون بشه که منم امیدوارم این اتفاق نیفته

edge ثابت کرد با اسم بازیا کار داره و بهشون نمره میده
چرا ندونسته و نخونده همینطور یه چی می پرونید؟

Edge مجله بسیار معتبری هست که گیمپلی و نوآوری براش از بقیه چیزا مهمتره.

سری گاو هم که همیشه با QTE شناخته شده که دقیقا خلاف آرمانهای Edge هست.
الان گاو جدید شده تلفیقی از سولز+tlou و همینطور حتی آنچارتد!!! من چندتا از دشمن های سری سولز رو عینا کپی شده تو بازی دیدم. Edge هم که ارادت خاصی به سری سولز و گیمپلی خوفش داره نمیتونه یه ورژن داون گرید شده و آسون شده شو توی گاو ببینه.

بازیهای سونی در ظاهر اسم و رسم تنوع دارن اما در اساس همشون دارن شبیه هم میشن. الان مایکروسافت رو ببینید هیچ دو ip با گیمپلی و محتوی مشابه نداره. همینطور نینتندو. تمرکز ماریو و زلدا روی گیمپلیه برای همینه که انحصاری های سونی متای ۹۷ رو تو خواب هم نمی بینن.

اون یکی سونی فن اومده میگه چرا وقتی sea of thieves از اج ۷ گرفته به گاو میده ۸!!! منطقتو شکر. بخاطر اینکه اولی با تمام مشکلاتش ریسکپذیری و گیمپلی نوآورانه داره ولی دومی با تمام پولیش و بودجه هنگفتش یه بلاکباستر تقلیدکارانه است.

فن باشیم ولی فن چشم و گوش بسته نه. :)

چرا ندونسته و نخونده همینطور یه چی می پرونید؟

Edge مجله بسیار معتبری هست که گیمپلی و نوآوری براش از بقیه چیزا مهمتره.

سری گاو هم که همیشه با QTE شناخته شده که دقیقا خلاف آرمانهای Edge هست.
الان گاو جدید شده تلفیقی از سولز+tlou و همینطور حتی آنچارتد!!! من چندتا از دشمن های سری سولز رو عینا کپی شده تو بازی دیدم. Edge هم که ارادت خاصی به سری سولز و گیمپلی خوفش داره نمیتونه یه ورژن داون گرید شده و آسون شده شو توی گاو ببینه.

بازیهای سونی در ظاهر اسم و رسم تنوع دارن اما در اساس همشون دارن شبیه هم میشن. الان مایکروسافت رو ببینید هیچ دو ip با گیمپلی و محتوی مشابه نداره. همینطور نینتندو. تمرکز ماریو و زلدا روی گیمپلیه برای همینه که انحصاری های سونی متای ۹۷ رو تو خواب هم نمی بینن.

اون یکی سونی فن اومده میگه چرا وقتی sea of thieves از اج ۷ گرفته به گاو میده ۸!!! منطقتو شکر. بخاطر اینکه اولی با تمام مشکلاتش ریسکپذیری و گیمپلی نوآورانه داره ولی دومی با تمام پولیش و بودجه هنگفتش یه بلاکباستر تقلیدکارانه است.

فن باشیم ولی فن چشم و گوش بسته نه. :)
s097_ezgif-1-b65933a6e9.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or