امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
من انتظار داشتم EDGE بیشتر بده با توجه به اینکه همیشه از نوآوری و تغییر استقبال کرده ، و GOW هم نسبت به قبل تغییرات اساسی و کاملا مثبت داشته و مثلا GOW III هم از EDGE امتیاز 8 گرفته بود ، فکر میکردم حداقل 9 رو بده ....

اخر تکلیف چیه نمره EDGE مضحکه یا ملاکه؟
وقتی به ی مجله معتبر استناد میکنید، چه نمره خوب و چه نمره بدشو باید بپذیریم.
دوست من ! شما شدید پیر پند و اندرز گوی فروم ! هر کسی میتونه هر چی میخواد میگه و هر واکنشی که دوست داشته باشه بدون بی احترامی و کلمات ناپسند نشون بده ! قرار نیست همه جا مردم رو امر به معروف کنیم خو !
..............
ادج هم رفته تو همون فازی که تو نسل هفت داشت ( البته تا نزدیکای اخر نسل ) اون موقع هم همون حسی که الان سر تام چیک داریم سر نمرات ادج به انحصاری. های سونی داشتیم !

دوست من ! شما شدید پیر پند و اندرز گوی فروم ! هر کسی میتونه هر چی میخواد میگه و هر واکنشی که دوست داشته باشه بدون بی احترامی و کلمات ناپسند نشون بده ! قرار نیست همه جا مردم رو امر به معروف کنیم خو !
..............
ادج هم رفته تو همون فازی که تو نسل هفت داشت ( البته تا نزدیکای اخر نسل ) اون موقع هم همون حسی که الان سر تام چیک داریم سر نمرات ادج به انحصاری. های سونی داشتیم !
نمیدونم چرا انقدر مته به خش تاش میزارید رو ادج تو سری گاد اف وار بالاترین نمرش ۸ بوده بیشترم نداده فعلا باید از Gamecritic نگران بود که یک ۶ یا ۷ ول نکنه

همین EDGE به tlou نمره ۱۰ داد
اون موقع کسی که نمی توتست بازی با متا 95 رو ترول کنه
به نمره Gamespot که ۸ داده بود اویزون بودن
حالا هم برای God of war
اومدن EDGE رو کردن قبله عالم
مهم اکثریت سایتهای معتبر مثل IGN یا GB یا gi هستن ک نمرشون به این بازی مشخص
متای بازی هم که 95 و حرفی برای گفتن باقی نمیزاره
بهترین انحصاری ps4 هست این بازی و یکی از بخت های اصلی goty امسال و یکی از بهترین بازی های نسل
نمره ای هم که لایقش از اکثر سایت های معتبر گرفته

اره هر چیزی نه این بنظرم غلطه هر کسی هرنظری میتونه بده درصورتی ک فکت باشه ن ترول و بهم زدن جو و اینا. من باید بیام داد و بیداد راه بندازم و از بازی بدو بیراه بگم خوبه یا اینکه از بازی تعریف و تمجید کنم؟ متاسفانه دارید منو به سخره میگرید.
اینجا یه فرومه ! با هزاران کاربر و نظرات و عقاید و اخلاق متقاوت که اینجا نظر میدن ! حتی پست هایی که باعث تعجب بقیه میشه ! اگه چیزی نا متعارف و مخالف قوانین باشه ! مدیریت خودش برخورد میکنه !
نظر شما هم فقط نظر شماست ! کسی نیازی نمیبینه که دیگران رو مجبور به پذیرشش کنید!

اینجا یه فرومه ! با هزاران کاربر و نظرات و عقاید و اخلاق متقاوت که اینجا نظر میدن ! حتی پست هایی که باعث تعجب بقیه میشه ! اگه چیزی نا متعارف و مخالف قوانین باشه ! مدیریت خودش برخورد میکنه !
منم نگفتم کسی نظر منو بپذیره، اینه شما داری منو به مسخره میگیری برام جای سواله؟ دقت کنید من گفتم که نه گفتم نمره EDGE بده نه خوبه. من اسمی از ناظم مدیریت نیاوردم. بحث به حاشیه نره بهتره:relaxed:

آخرین ویرایش:

بابا یارو کلّاً گفت موضع تون رو در مورد EDGE مشخّص کنید...نیایید قبلش یه چیز باشید بعدش یه چیز...چجوری فکر کردی داره نظرشو تحمیل می کنه...اصّن نظری نداد :|

انتظارت تموم شد خدا رو شکر ؟ :-h

نه تازه رسیدیم بخش مهیّج اش... :D (بده آدم از اوّل بگه منتظر یه نمره خاصّیه بعد بیاد بگه...گفتم:-" چرا فکر می کنید ترول می کنم؟:-")

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rattle.Snake
شکر خدا یه نفرم بعد 13 سال تو فروم پیدا شد مراقب زیر سوال نرفتن فکت هاست، همینو این فروم تا الان کم داشت:دی

جز ایشون حالا باز چند نفر هیتر پایه م هم دنبال اینن بچه ها رو به راه راست هدایت کنن که بازی فیل شده به خاطر نمره اج:دی. بیخیال شید به بهترین ریبوت تاریخ گیم سلام کنید عزیزان.

بسیار هم عالی :D
آیا میدونستید همه مراجع ۱۰ بدن ، متا میشه ۱۰۰ ؟
آیا میدونستید چنین چیزی ممکن نیست ؟ چون در دنیا همه چیز نسبیه ، در مورد همه چیز نظر متفاوت وجود داره .
حتی برخی فلاسفه وجود داره میگن چرا ۲*۲ باید ۴ باشه:D
اینکه EDGE مرجع معتبریه ؟ بله معتبره ، همونطور که IGN و Giant Bomb و ... معتبرن

این قضیه در مورد Gamespot که به TLOU داده بود هم صدق میکنه . دقیقا با فاصله زمانی کمتری بعد از TLOU میاد به Beyond نمره ۹ رو میده . اما آیا Beyond بازی بهترینه نسبت به TLOU از نظر من و‌ شما ؟ این فقط نظر نویسنده اس .
نویسنده های نقد هر سایت هم گاهی بازی به بازی فرق میکنه . عنوان TLOU بازیه بهتریه نسبت UNcharted 4؟؟ من میگم بله . اما Gamespot به uncharted 4 نمره ۱۰ که تو تاریخ خودش خیلی کم میده رو بهش داد .

در کل مشکلی با نمره EDGE ندارم . حتما نقدش رو هم میخونم . احتمالا هم خیلی زیاد موافق نقدش توی این مورد نباشم . چون چیزی که من الان دارم بازی میکنمش داره برای من میره جزو TOP 5 All the Time ! حداقل از نظر گیم پلی که شدیده این نظر . اما خب نظرش رو گفته و اونجوری حال کرده .
همونطوری که در کل دنیا بصورت کلی حال کردن میانگین رو 95 بکنن :D
فقط مونده game critics اونم رد کنیم خیلی خوب میشه :D

اینم کلی بگیم منظوری با کسی ندارم . اگه میخوان بعضی هااز دکل برخی دیگر بالا برن ، بهتره دکلی بهتر از EDGE رو انتخاب کنن . همین EDGE نصف پشم های تاریخ نقدش رو سر TLOU و‌BLOODBORNE ریخته .
همونطور که Gamespot دکل مناسبی برای برخی نشد

آخرین ویرایش:
شکر خدا یه نفرم بعد 13 سال تو فروم پیدا شد مراقب زیر سوال نرفتن فکت هاست، همینو این فروم تا الان کم داشت:D

جز ایشون حالا باز چند نفر هیتر پایه م هم دنبال اینن بچه ها رو به راه راست هدایت کنن که بازی فیل شده به خاطر نمره اج:D. بیخیال شید به بهترین ریبوت تاریخ گیم سلام کنید عزیزان.
شما که به بنده میگید هیتر و با لحطن توهین آمیزو سرشار از تمسخر برخورد میکنید، کدوم کامنتی در این تاپیک دادم که هتیر بازی شدم و ترول کردم جز اینه که همش دارم تعریف میکنم و بارها گفتم خودم از دوستدارای سری هستم.
وقتی از فکر کنم جملم درمورد EDGE اینقدر نامفهوم بود ک شدم هیتر و ادم بده و فلان؟
چرا سعی دارید از کسایی که از بازی حمایت میکنن به اسم هیتر یاد کنید و تاپیک به حاشیه ببرید؟

شما که به بنده میگید هیتر و با لحطن توهین آمیزو سرشار از تمسخر برخورد میکنید، کدوم کامنتی در این تاپیک دادم که هتیر بازی شدم و ترول کردم جز اینه که همش دارم تعریف میکنم و بارها گفتم خودم از دوستدارای سری هستم.
وقتی از فکر کنم جملم درمورد EDGE اینقدر نامفهوم بود ک شدم هیتر و ادم بده و فلان؟
چرا سعی دارید از کسایی که از بازی حمایت میکنن به اسم هیتر یاد کنید و تاپیک به حاشیه ببرید؟
داداش میاید میگید تازه الان دارید GoW های PS2 رو با امولاتور میرید بعد انتظار دارید... بیخیال به خدا :D جوری میفرمایید فن بازی هستید و درموردش نظر میدید انگار جزو تسترهای سه گانه بودید اصلا.
ایشالا GoW 2 همون اول با غول رودس جنگیدید قشنگ دلیل تعصب بچه ها رو درک میکنید. خدایی آخه هر جایی باید بی دلیل یه پستی بدیم با مقایسه های غلط بریم رو اعصاب بقیه؟ ;)

• Like
Reactions: dark spartan
داداش میاید میگید تازه الان دارید GoW های PS2 رو با امولاتور میرید بعد انتظار دارید... بیخیال به خدا :D جوری میفرمایید فن بازی هستید و درموردش نظر میدید انگار جزو تسترهای سه گانه بودید اصلا.
ایشالا GoW 2 همون اول با غول رودس جنگیدید قشنگ دلیل تعصب بچه ها رو درک میکنید. خدایی آخه هر جایی باید بی دلیل یه پستی بدیم؟ ;)
چه ربطی داره من هردو نسخه قبلا روی PS2 بازی کردم و ascension روی PS3 ولی الان کنسول ندارم باید با شبیه ساز بازی کنم. الان مشکلیه؟؟؟ غول رودس رو هم 6 سال پیش باهاش جنگدیم:smile:. دوما شما به جز تمسخر کاربرا فکر نکنم منظور دیگه ای داشته باشید.
...
بحث من چیز دگه ای بود شما دارید به حاشیه میرید

آخرین ویرایش:
بابا یارو کلّاً گفت موضع تون رو در مورد EDGE مشخّص کنید...نیایید قبلش یه چیز باشید بعدش یه چیز...چجوری فکر کردی داره نظرشو تحمیل می کنه...اصّن نظری نداد :|

نه تازه رسیدیم بخش مهیّج اش... :D (بده آدم از اوّل بگه منتظر یه نمره خاصّیه بعد بیاد بگه...گفتم:-" چرا فکر می کنید ترول می کنم؟:-")
کی باید موضعشو مشخص کنه ! اهای کاربرایbc بیاید یه بیانیه بدید که موضعتون رو در مقابل ادج مشخص کنه و هر کی هم از این بیانیه تخطی کنه ! از ما نیست !!!
اخه انقدر درکش سخته که هر کی یه نظری داره ؟؟ یکی ممکنه با نمره ادج تصمیم بگیره بازی بخره ! یکی دیگه هم ممکنه ادج رو یه مجله متعصب و افراطی و بی منطق بدونه ! هر دو هم کاملا حق دارن !
وقتی مثلا ادج تمام نمراتی که به سری فاینال فانتزی داده ۶ و زیر و ۶ ه (به جز ۱۲ ) چرا یه فاینال فن باید از این مجله خوشش بیاد یا حتی گاد اف وار ! که ۱.۵ تا ۲.۵ نمره زیر میانگین متا نمره داده چرا یه فن گاد باید این مجله رو خوشش بباد ! ولی یه فن سری سولز ممکنه هر جا بره دم از ادج بزنه که ادج دارک سولز رو به عنوان بهترین بازی تاریخ انتخاب کرده ! پس خواهشا نیاید اینجا نمک بپاشید !

کی باید موضعشو مشخص کنه !

اونایی که اول میگن EDGE معتبره بعد یهو میزنن زیرش صداشونم در نمیاد(تازه هشت داده و این قشقرق ها به پا شده...باو این مجله هه خیلی سخت گیره دیگه همه میدونن)...این همه داد و هوار نداره که :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or