یکیش فقط ثبت میشه Game Rant3 تا نمره کامل بعد نمره اج اومد ، سریع damage control شد . انشالله سر نمره اون سایت ملعون (که دیر یا زود میاد)هم منتقدها اینقدر همدل و تند و تیز باشن
دوست من ! شما شدید پیر پند و اندرز گوی فروم ! هر کسی میتونه هر چی میخواد میگه و هر واکنشی که دوست داشته باشه بدون بی احترامی و کلمات ناپسند نشون بده ! قرار نیست همه جا مردم رو امر به معروف کنیم خو !اخر تکلیف چیه نمره EDGE مضحکه یا ملاکه؟
وقتی به ی مجله معتبر استناد میکنید، چه نمره خوب و چه نمره بدشو باید بپذیریم.
نمیدونم چرا انقدر مته به خش تاش میزارید رو ادج تو سری گاد اف وار بالاترین نمرش ۸ بوده بیشترم نداده فعلا باید از Gamecritic نگران بود که یک ۶ یا ۷ ول نکنهدوست من ! شما شدید پیر پند و اندرز گوی فروم ! هر کسی میتونه هر چی میخواد میگه و هر واکنشی که دوست داشته باشه بدون بی احترامی و کلمات ناپسند نشون بده ! قرار نیست همه جا مردم رو امر به معروف کنیم خو !
..............
ادج هم رفته تو همون فازی که تو نسل هفت داشت ( البته تا نزدیکای اخر نسل ) اون موقع هم همون حسی که الان سر تام چیک داریم سر نمرات ادج به انحصاری. های سونی داشتیم !
اینجا یه فرومه ! با هزاران کاربر و نظرات و عقاید و اخلاق متقاوت که اینجا نظر میدن ! حتی پست هایی که باعث تعجب بقیه میشه ! اگه چیزی نا متعارف و مخالف قوانین باشه ! مدیریت خودش برخورد میکنه !اره هر چیزی نه این بنظرم غلطه هر کسی هرنظری میتونه بده درصورتی ک فکت باشه ن ترول و بهم زدن جو و اینا. من باید بیام داد و بیداد راه بندازم و از بازی بدو بیراه بگم خوبه یا اینکه از بازی تعریف و تمجید کنم؟ متاسفانه دارید منو به سخره میگرید.
منم نگفتم کسی نظر منو بپذیره، اینه شما داری منو به مسخره میگیری برام جای سواله؟ دقت کنید من گفتم که نه گفتم نمره EDGE بده نه خوبه. من اسمی از ناظم مدیریت نیاوردم. بحث به حاشیه نره بهتره:relaxed:اینجا یه فرومه ! با هزاران کاربر و نظرات و عقاید و اخلاق متقاوت که اینجا نظر میدن ! حتی پست هایی که باعث تعجب بقیه میشه ! اگه چیزی نا متعارف و مخالف قوانین باشه ! مدیریت خودش برخورد میکنه !
نظر شما هم فقط نظر شماست ! کسی نیازی نمیبینه که دیگران رو مجبور به پذیرشش کنید!
اینجا یه فرومه ! با هزاران کاربر و نظرات و عقاید و اخلاق متقاوت که اینجا نظر میدن ! حتی پست هایی که باعث تعجب بقیه میشه ! اگه چیزی نا متعارف و مخالف قوانین باشه ! مدیریت خودش برخورد میکنه !
نظر شما هم فقط نظر شماست ! کسی نیازی نمیبینه که دیگران رو مجبور به پذیرشش کنید!
انتظارت تموم شد خدا رو شکر ؟
شما که به بنده میگید هیتر و با لحطن توهین آمیزو سرشار از تمسخر برخورد میکنید، کدوم کامنتی در این تاپیک دادم که هتیر بازی شدم و ترول کردم جز اینه که همش دارم تعریف میکنم و بارها گفتم خودم از دوستدارای سری هستم.شکر خدا یه نفرم بعد 13 سال تو فروم پیدا شد مراقب زیر سوال نرفتن فکت هاست، همینو این فروم تا الان کم داشت
جز ایشون حالا باز چند نفر هیتر پایه م هم دنبال اینن بچه ها رو به راه راست هدایت کنن که بازی فیل شده به خاطر نمره اج. بیخیال شید به بهترین ریبوت تاریخ گیم سلام کنید عزیزان.
داداش میاید میگید تازه الان دارید GoW های PS2 رو با امولاتور میرید بعد انتظار دارید... بیخیال به خدا جوری میفرمایید فن بازی هستید و درموردش نظر میدید انگار جزو تسترهای سه گانه بودید اصلا.شما که به بنده میگید هیتر و با لحطن توهین آمیزو سرشار از تمسخر برخورد میکنید، کدوم کامنتی در این تاپیک دادم که هتیر بازی شدم و ترول کردم جز اینه که همش دارم تعریف میکنم و بارها گفتم خودم از دوستدارای سری هستم.
وقتی از فکر کنم جملم درمورد EDGE اینقدر نامفهوم بود ک شدم هیتر و ادم بده و فلان؟
چرا سعی دارید از کسایی که از بازی حمایت میکنن به اسم هیتر یاد کنید و تاپیک به حاشیه ببرید؟
چه ربطی داره من هردو نسخه قبلا روی PS2 بازی کردم و ascension روی PS3 ولی الان کنسول ندارم باید با شبیه ساز بازی کنم. الان مشکلیه؟؟؟ غول رودس رو هم 6 سال پیش باهاش جنگدیم:smile:. دوما شما به جز تمسخر کاربرا فکر نکنم منظور دیگه ای داشته باشید.داداش میاید میگید تازه الان دارید GoW های PS2 رو با امولاتور میرید بعد انتظار دارید... بیخیال به خدا جوری میفرمایید فن بازی هستید و درموردش نظر میدید انگار جزو تسترهای سه گانه بودید اصلا.
ایشالا GoW 2 همون اول با غول رودس جنگیدید قشنگ دلیل تعصب بچه ها رو درک میکنید. خدایی آخه هر جایی باید بی دلیل یه پستی بدیم؟
کی باید موضعشو مشخص کنه ! اهای کاربرایbc بیاید یه بیانیه بدید که موضعتون رو در مقابل ادج مشخص کنه و هر کی هم از این بیانیه تخطی کنه ! از ما نیست !!!بابا یارو کلّاً گفت موضع تون رو در مورد EDGE مشخّص کنید...نیایید قبلش یه چیز باشید بعدش یه چیز...چجوری فکر کردی داره نظرشو تحمیل می کنه...اصّن نظری نداد
نه تازه رسیدیم بخش مهیّج اش... (بده آدم از اوّل بگه منتظر یه نمره خاصّیه بعد بیاد بگه...گفتم چرا فکر می کنید ترول می کنم؟)
کی باید موضعشو مشخص کنه !