امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
جالبه هر سری که یکی از انحصاریای سونی نمره خوبی میگیره!
و خوب یسری منتقد نمره پایین تر از میانگین میدن و ملتم اعتراض میکنن یسری نخود داغ تر از آش پیدا میشن
میخوان زورچپون بکنن که نه آقا این تک نمره فلان سایت حقه و بقیه ناحقه!!!
اینا همونایین که تا یکی میگه بهترین بازی نسل و اینا شروع میکنن جلز ولز و میان بلوا بپا میکنن و دعوا میکنن که نه آقا فلان بازی مال فلان کنسول بهتره فلان بازی نمرش بیشتر
فلان بازی کانتنتش بیشتره
جوابشونم که میدی میگن سونی سنتر و فن بی منطق و ...
جمع کنین بساطو بابا
دقیقا یادمه سر نمره 8 گیم‌اسپات به لست او آس بل بشویی میکردن ایکس باکس فن بوی‌ها که فقط نمره گیم‌اسپات مهمه! بعد سر انچارتد 4 بود گیم‌اسپات 10 داد رفتن سمت IGN :)) حالا هم که فکر کنم اج بشه قبله‌ی عالم. این مورد برای همه بازی‌ها صادقه... یک جامعه آماری متشکل از 100 مورد مختلف قرار نیست تمام نظراتشون یکی باشه اگر اینجوری بود که دیگه میانگین امتیازات چه معنی میداد؟ ‌BoTW هم با متای 97 سه چهارتا نمره 6 و 7 داره.

از اولش هم منتقد اج نخ داده بود که امتیاز بازی تو همین حدوده من 10 روزه دارم میگم. تعحب کردن نداره. بیاید دعا کنیم GameCritic نمره زرد نده فقط میانگین روی همین 95 بمونه :D!

گفتم منتظر نمره EDGE ام;))
منم فقط منتظر نمره‌ی Jim Sterling بودم تو نقدهای Zelda Breath of the Wild ;))

دقیقا یادمه سر نمره 8 گیم‌اسپات به لست او آس بل بشویی میکردن ایکس باکس فن بوی‌ها که فقط نمره گیم‌اسپات مهمه! بعد سر انچارتد 4 بود گیم‌اسپات 10 داد رفتن سمت IGN :)) حالا هم که فکر کنم اج بشه قبله‌ی عالم. این مورد برای همه بازی‌ها صادقه... یک جامعه آماری متشکل از 100 مورد مختلف قرار نیست تمام نظراتشون یکی باشه اگر اینجوری بود که دیگه میانگین امتیازات چه معنی میداد؟ ‌BoTW هم با متای 97 سه چهارتا نمره 6 و 7 داره.

از اولش هم منتقد اج نخ داده بود که امتیاز بازی تو همین حدوده من 10 روزه دارم میگم. تعحب کردن نداره. بیاید دعا کنیم GameCritic نمره زد نده فقط میانگین روی همین 95 بمونه :D!

Gamecirtics یک سایته فقط مطمنا حداقل ۱۰ ۱۵ تا سایت دیگه موندن که میتونن میانگین بکشن بالا فعلا تو انحصاری ها تنها بازیه که حتی نمره زیر ۸ نداره که احتمالا محقق میشه چون سابقه کم بوده حتی زلدا هم در امان نبوده

از اولش هم منتقد اج نخ داده بود که امتیاز بازی تو همین حدوده من 10 روزه دارم میگم. تعحب کردن نداره. بیاید دعا کنیم GameCritic نمره زرد نده فقط میانگین روی همین 95 بمونه :D!

ولی خدایی دمش گرم زیر هشت،نگرفتید
من برام متاش مهم نیست این که همه نمراتش بالای هشته خیلی ارزش داره...واقعا خیلی.... شوخی نمی کنم

Game Rant
10/10
Top to bottom, Sony Santa Monica has created a beautiful evolution of the series. The story is more nuanced and full of surprises, the characters have depth and their relationships grow, and the combat is more deliberate and forces the player to consider every action. Graphically, this is one of the best looking games on a console, filled with diverse and colorful environments and a sense of scope and scale that makes the world feel whole.
The best comparison to be made is that Sony Santa Monica took a blockbuster, popcorn action flick and made it an Oscar contender, without sacrificing any of the series’ central DNA. God of War is one of this generation’s crowning achievements and is up there with some of Sony’s best.
ثبت میشه چک کردم

God of War Review

آخرین ویرایش:
گفتم منتظر نمره EDGE ام;))
انتظارت تموم شد خدا رو شکر ؟ :-h فکر کنم خیلی فشار رو تحمل کرده بودی این چند روز بازم خوبه که هنوز اونقدر انرژی داشتی بتونی کامنت بدی;))
کم مونده بود بازی با متای 95 که به گفته خیلی از سایت ها بهترین بازی نسله ترول شه:))
بازم به نظرم نمره 8 از EDGE خیلی فاجعه نیست ! همونطور که میدونیم EDGE کلا مدلش طوریه که با یه فرنچایز ممکنه خیلی حال کنه با یه فرنچایز کمتر حال کنه . گیم اسپات هم به TLOU نمره 8 داد ولی آخرش چی شد ؟
نمره 8 قبلی که ثبت شد گفته بود که بهترین انحصاری PS4 هست و یکی از بهترین انحصاری های تاریخ سونی ! ولی آخرش 8 !

آخرین ویرایش:
زیر نظر مدیرهای اکس باکس؟ :-j

مدیرهای پلی استیشن رو با کسایی که تو اکس باکس هسن اصلا مقایسه نکن! من یادم نمیره سم لیک با چه افسوسی از ساخت ادامه الن ویک میگفت و اینکه خواست همه اعضای استودیو بوده ولی همین اسپنسر کانسپت کارشون رو رد کرده و مجبورشون کرده بیخیالش بشن و بازی دیگه بسازن!
مریض ترین مدیر کسیه که خلاقیت و شور یه سازنده رو نبینه و از نیاز گیمرها هراس داشته باشه و Xbox ثابت کرده این دست افراد کم نداره!
مشکل رمدی، کرایتک، Rare، پلاتونیوم، کوالیشن و خیلی سازنده های دیگه نیستن! مشکل ذهنیت مریض مدیرهای اکس باکسه! کوانتوم بریک سفارشی می تونست رمدی رو نابود کنه، شانس آوردیم به لطف گند مایکرو این اتفاق نیوفتاده اما کمترین تبعاتش تغییر جهت استودیو بود! چرا دوباره برن با مایکرو کار کنن؟ واسه یه کار سفارشی دیگه؟
نسل تموم شد و اکس باکس متوجه نشد حداقل چطور با استودیوهای تحت نظرش رفتار کنه! هنوز نمی دونه نیاز گیمرها چیه دوباره قراره فوتزار معرفی کنن :| چقدر دیگه؟ حالا ایراد نداره کسی از بازی با کیفیت تو هر سبکی بدش نمیاد ولی نه وقتی که هیچ بازی عام پسندی عملا نداری!
یادمه استودیو بلک تاسک تو E3 چند سال پیش یه بازی مخفی کاری نشون داد! مشخص نشد اون بازی چی شد و آخر اسپنسر گفت تک دمو بوده (باشه) و گیرز رو معرفی کردن! اسم استودیو شد کوالیشن با لوگو چرخ دنده :| چرا؟ تا ابد گیرز بسازن؟

مشکل مدیرهای XboX هستن.

نخیر مدیرها مشکل دارند درست ولی زیردست همین مدیرها بازی کاپ هد در میاد با ساپورت کامل مایکروسافت و در نهایت جدا از امتیازات با اون گیمپلی سخت میشه جز بیست بازی پر درامد استیم در سال 2017، FH3 هست که میشه تنها ریسینگ بالای متای 90 نسل، همون گیرز مثال زدی در عرض دوسال یک بازی ساختند با متای 84 ساختار شکن نبود ولی باکیفیت بود!

کانسپت الن ویک دو رد شد چون تقریبا همین کوانتوم بریک بود با شخصیت اصلی الن! (گیمپلی 15 دقیقه ایی شو ببین دست کمی از فاجعه نداره) رمدی قرار بود دقیقا جای خالی همین بازیهای اکشن سینمایی رو بین انحصاری مایکروسافت پر کنه ولی صد تا مصاحبه میشه از سم لیک اورد که میگفت میخوام مرز بازیها و سریالها رو بشکونم و کلی از بودجه زیاد بازی رو خرج سریالهایی کرد که هیچکس ندید! بازی در ابتدا چهار شخصیتی بوده (یکی از کارکترها بث بود و گیمپلی هم داشته!!!!!) و بعد کردن باز یکی! بیشتر از 4 5 سال توسعه یک بازی خطی 6 7 ساعته که نصف مراحلش کپی پیست هم بودند طول کشیده! میخوای بگی اینها فشار ناشر هستند درست ولی هم خود الن ویک که در دوران طلایی انحصاری های مایکروسافت توسعه داده شده چی؟ بازی قراره بوده در ابتدا جهان باز باشه و کلی جلو رفتند، گفتند نه نمیشه با سخت افزار X360 بازی جهان باز ساخت و خطی شده.

شور و اشتیاق تا یک حدی جوابگو هست ولی در طول چندسال توسعه بازیهات صد بار از این شاخ به اون شاخه بپری مسله فرق میکنه، اینکه اصل گیم یعنی گیمپلی رو بذاری الویت چندم و روی چیزهای فرعی مثل سریالسازی تمرکز کنی مورد دیگه ایی هست، اتفاقا همکاری رمدی با مایکروسافت اصلا براشون بد نبود و خیلی هم خوب بود، با پول بی زبون Xbox موتور داخلی شون رو توسعه دادند و چیزی که گیر ما هوادارها امد یک بازی کوتاه نسبتا تکراری که هیچ اینده ایی نداره.

پ.ن: اون مشکل مایکروسافت هم که استدیو کم داره و مجبور میشه بازیها رو سریع تر به بازار بفرسته مثل Geow4 و SoT و ... اصلا شامل حال بازیهای رمدی نمیشه چون بیشترین زمان ممکن رو برای توسعه بازیهاشون داشتند.

Express.co.uk 10/10

God of War is an essential experience for PS4 owners and gamers in general.

It's a technical marvel which is one of, if not the, best looking games available on consoles right now.

It plays like a dream and has a hugely impressive story with two memorable lead performances at the heart of it.

It's one of the finest PS4 games ever, and one of the finest games of this generation.

God of War review - An absolutely essential experience and one of the best PS4 games ever

نمرات gamecritics چک میکردم تو بیشتر مواقع نمراتش نردیک به میانگین بوده کم بازی مثلا مثل A Way out یکدفعه ۴۰ داده یا هورایزون ولی بازی مثل فارکرای ۸۰ داده

• Like
Reactions: Adidas95
همون طور که دوستان اشاره کردن کلا قبله عالم بازی به بازی و نمره به نمره عوض میشه:D یه زمانی گیم اسپات خدا بود.این نسل وقتی به انچارتد ۱۰ داد اعتبارشو در حد اصغر نیوز پایین اوردن:Dو ign خدا شد.حالا هم که ign به گاد ۱۰ میده و میگه با توجه به رددد هم گاد مستحق گوتیه و اون عکس مقایسه بین گاد و انحصاری های ایکس باکس رو میذاره در حد کانال های تلگرامی اعتبارشو پایین میارن:Dحالا هم با نمره ادج غذای یه عده جور شده که نوش جان کنن و زنده بمونن:D و از حالا تا زمانی که ادج به یه انحصاری دیگه سونی ۱۰ نده منبع و مرجع دو عالم هست:Dالبته اینا بازم چیزی از سوزش متای ۹۵ و احتمال قریب به یقین بیگ وینر شدن و فروش وحشتناک گاد کم نمیکنه:D

نمرات gamecritics چک میکردم تو بیشتر مواقع نمراتش نردیک به میانگین بوده کم بازی مثلا مثل A Way out یکدفعه ۴۰ داده یا هورایزون ولی بازی مثل فارکرای ۸۰ داده
چندتا از نمرات این سایت به انحصاری های این نسل PS4
Uncharted 4: A Thief's End = 5
Horizon Zero Dawn = 6.5
Bloodborne = 7
Persona 5 = 6.5
بعیده به GOW هم نمره ای بالاتر از 7 بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or