زیر نظر مدیرهای اکس باکس؟کمی یاد بگیرند که میشه بازی انحصاری شاهکار هم ساخت و لازم نبود بیانیه بدند برای اینکه بازی خوب دربیاد حتما مولتی پلتفرم باید باشه!!!
جالبیش اینجاست که هی میگفتن این کریتوس مثل سابق نیست و پخمه شده و ... از این حرفا!خیلی لذت بخشه وقتی اکثرا اشاره میکنن بهترین گاد تاریخه با وجود اون سه گانه عظیم همچین حرکتی کم از معجزه نداره
E3 2016 ..... Final
من مقایسه نکردم تو تویتتر گذاشته بودن زده بودن زده بودن سوویچ بقلش نه اسکایریم بعدم منظور به گرافیک نیود بیستر شباهت سپر و محیط و ابزار بود و هر دو در یک حالت بودن تقریبااونی که اون ور گذاشتی مال اسکایریمه....
دستت هم درد نکنه گرافیک شون رو مقایسه کردی اون یکی بازی مال سال 2011 ـه...
اونم زلدا نیست....لینک ـه
مگه سپرو شمشیر یا تبر حالت دیگه ای هم داره استایلو نگه داشتنش ؟ پس میشه از جنگ ستارگان هم مثال آورد . محیط هم جنگلیه ، بیابونو خیابون که نیست .من مقایسه نکردم تو تویتتر گذاشته بودن زده بودن زده بودن سوویچ بقلش نه اسکایریم بعدم منظور به گرافیک نیود بیستر شباهت سپر و محیط و ابزار بود و هر دو در یک حالت بودن تقریبا
DAEMON (@DaemZero) | TwitterSony remains committed to the traditional console game: Big, polished single-player experiences with no microtransactions.
For this, I am grateful.
جو نده داداش. نمره EDGE به بازی 7 هست یا نهایتا 8. بترکونه 9 که البته بعیده با توجه به شواهد.بوکمارک کنید EDGE نمره 10 رو داده حتی حاضرم شرط ببندم
بعید میدونم ۷ بده بالاتره نمرشDAEMON (@DaemZero) | Twitter
تهیه کننده IGN
جو نده داداش. نمره EDGE به بازی 7 هست یا نهایتا 8. بترکونه 9 که البته بعیده با توجه به شواهد.
کجاس آقا من هرچی میزنم اررور میدهاونی که اون ور گذاشتی مال اسکایریمه....
دستت هم درد نکنه گرافیک شون رو مقایسه کردی اون یکی بازی مال سال 2011 ـه...
اونم زلدا نیست....لینک ـه
حداقل 9 رو میتونست بده.EDGE - 8/10
سایر نمرات:
Sea of Thieves - 7
Far Cry 5 - 6
A Way Out - 6
Extinction - 3
Scribblenauts Showdown - 3
Minit - 6
Detective Pikachu - 6
کلا مجله اج با فرنچایز GoW حال نمیکنه مثل اینکه. به Sea of Thieves بدی 7 به خدای جنگ 8 !
نه. ضریب نمره اج در حد IGN یا Giant Bomb نیست. ولی صد در صد اگر نمرهی 10 دیگهای ثبت نشه با نمره GameCritics میاد رو 94.با ٨ مياد رو ٩٤?
God of War - 8میشه بگید به سایر شماره های بازی چند داده؟