امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
همون طور که دوستان اشاره کردن کلا قبله عالم بازی به بازی و نمره به نمره عوض میشه:D یه زمانی گیم اسپات خدا بود.این نسل وقتی به انچارتد ۱۰ داد اعتبارشو در حد اصغر نیوز پایین اوردن:Dو ign خدا شد.حالا هم که ign به گاد ۱۰ میده و میگه با توجه به رددد هم گاد مستحق گوتیه و اون عکس مقایسه بین گاد و انحصاری های ایکس باکس رو میذاره در حد کانال های تلگرامی اعتبارشو پایین میارن:Dحالا هم با نمره ادج غذای یه عده جور شده که نوش جان کنن و زنده بمونن:D و از حالا تا زمانی که ادج به یه انحصاری دیگه سونی ۱۰ نده منبع و مرجع دو عالم هست:Dالبته اینا بازم چیزی از سوزش متای ۹۵ و احتمال قریب به یقین بیگ وینر شدن و فروش وحشتناک گاد کم نمیکنه:D
البته اون کار IGN واقعا غیرحرفه‌ای بود و در سطح یه سایت بزرگی مثل IGN نبود! Ryan McCaffrey هم که بابتش عذرخواهی کرد.
upload_2018-4-21_18-1-53.png
ولی به طور کلی با حرفتون موافقم. کلا فن‌های هر دو (سه :D) کنسول رو دیدم که ارزش سایت‌ها رو با توجه به نمره‌ای که به بازی‌های انحصاریشون میدن بالا و پایین ببرن.

اونایی که اول میگن EDGE معتبره بعد یهو میزنن زیرش صداشونم در نمیاد(تازه هشت داده و این قشقرق ها به پا شده...باو این مجله هه خیلی سخت گیره دیگه همه میدونن)...این همه داد و هوار نداره که :|
سلام دوباره خدمت عزیز برادر :D

صرفا هدف از نقل و قولی که کردم خواستم یکم درک مطلب کار کنم ، چون من درکم ضعیفه . :D

آیا منظورت از سخت گیری و هدف از اون جمله ، اینه که :
EDGE مجله سخت گیری است .
اگر هر کس سخت گیری کند GOW نمره ۸ می‌گیرد نه ۹۵
پس اگر EDGE مثلا به ZELDA یا TLOU ( جهت مجادله نشدن مثال زدم ) نمره ۱۰ بده اون عنوان ورای شاخ هستش . به خصوص نسبت به GOW

اینو میخوای متوجه منه خواننده مطلب کنی ؟

یا نه میخواستی بگی EDGE سلیقش متفاوت هست ، و از این نظر سخت گیره که با سلیقه شخصیش ( کاملا قابل احترام ) هر عنوانی نمیخوره . و این دلیل بر برتریت نیست .

خوشم میاد Edge با جریان آب شنا نمیکنه و هرچی رو که میدونه درسته رو منتشر میکنه.

متاسفانه حداقل در این یک مورد که درست عمل نکرده ، این GOW زیر 9 نمیشه بگیره ، اگر بازی کنید متوجه میشید ...

الان از همین ایشون بپرسی نظرت راجب نمرات 10 مجله EDGE به Gran Turismo و LittleBigPlanet و The Last of Us و Bloodborne چیه میگه اون زمان به بلوغ کامل نرسیده بود این مجله ولی از امروز و با این نمره نه تنها به اوج پختگی رسیده بلکه ملاک و معیار سطح تمام بازی های جهانه و معتبر ترین مجله تاریخ صنعت گیم محسوب میشه:-j
یعنی این GOW جدید چه کرده با بعضی ها:))

عجب! نکنه بقیه این همه مدت داشتن چیزیو که از نظرشون اشتباه بود منتشر میکردن ما خبر نداشتیم؟x_x

متاسفانه حداقل در این یک مورد که درست عمل نکرده ، این GOW زیر 9 نمیشه بگیره ، اگر بازی کنید متوجه میشید ...
نیما از تو اینجور قطع به یقین و محکم ثابت کردن درباره نقد یه منتقد بعیده. Edge یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین مجله های این صنعته، کادر فوق العاده مجرب و منتقد های فوق العاده ای داره، کافیه مقالاتش رو بخونی تا تو نگاه اول متوجه بشی، مجله ای که با وجود ورشکست شدن مجله های کاغذی و تعطیل شدنشون هنوز سرپا مونده و با قدرت داره ادامه میده.
نقد هم اول و اخرش یه نظر شخصی از یه فرد هست که ما درنظر گرفتیم با توجه به کیفیت متنش و در حال حاضر جایی که کار میکنه اون رو برای خودمون درباره کیفیت اون محصول معتبر بدونیم.
منتقد که عالیه و جایی که کار میکنه و نقدش رو تایید میکنن سردبیر های فوق العاده ای داره، حالا خودم نقد رو میخونم تا مجله برسه دستم ولی Edge هیچ خصومتی با هیچ بازی ای نداره و دلیل ماورالطبیعه ای وجود نداره. دیگه بدتر از این نیست که به یکی از بازی های مورد علاقع این نسلم ۶ داد :دی R&C رو میگم :دی

کم لطفی نکنید زیر 10 حقش نیست پیام کوری بارلوگ ببینید هر سری بنده خدا میگه ما وقت زیادی صرف این بازی کردیم ۵ سال

• Like
Reactions: dark spartan
سلام دوباره خدمت عزیز برادر :D

صرفا هدف از نقل و قولی که کردم خواستم یکم درک مطلب کار کنم ، چون من درکم ضعیفه . :D

آیا منظورت از سخت گیری و هدف از اون جمله ، اینه که :
EDGE مجله سخت گیری است .
اگر هر کس سخت گیری کند GOW نمره ۸ می‌گیرد نه ۹۵
پس اگر EDGE مثلا به ZELDA یا TLOU ( جهت مجادله نشدن مثال زدم ) نمره ۱۰ بده اون عنوان ورای شاخ هستش . به خصوص نسبت به GOW

اینو میخوای متوجه منه خواننده مطلب کنی ؟

یا نه میخواستی بگی EDGE سلیقش متفاوت هست ، و از این نظر سخت گیره که با سلیقه شخصیش ( کاملا قابل احترام ) هر عنوانی نمیخوره . و این دلیل بر برتریت نیست .

نه اصلاً (نگید بابا...شما که درکتون والا است:دی من بیانم ضعیفه :دی)

EDGE از اوّل سخت گیر بوده...همین شماره به FarCry هم 6 داده....بازی های زیادی رو هم از قدیم الایّام له می کرده اگه خوشش نمیومده...
نمیشه گفت بازی هایی که ده ازش نگرفتن بد اند یا مثلاً شاهکار نیستند.
ولی قطعاً اون هایی که ده گرفتن کار فوق العاده بزرگی کردند و نمیشه زیر سوالشون برد

اون دوتایی هم که گفتی اصلاً دلیل نیست از GOW بهتر باشن....بازم سلیقه ایه...(البته من دو تاشون رو از GOW بیشتر دوست دارم :دی)

ولی مثلاً بعضی چیز ها رو میشه از سلیقه تحریریه اش تشخیص داد(واسه همین مطمئن بودم GOW در بهترین حالت 8 میگیره....)
اگه دقّت کرده باشید مجلّه به دو نسخه ی بایونتا 10 داده و به DmC که لکّه ی ننگ سری DMC محسوب میشه هم 8 داده(نمره ی مشابه)
خیلی سریع میشه فهمید مجلّه اساساً تو سبک هک اند اسلش، جبهه گیری اش به سمت گرایش تند و سریع این سبکه...هممون هم میدونیم GOW از اوّل هم بنیان گر گرایش سنگین و کند این سبک به حساب میاد... عوضش خیلی مجلّات و پلیرها هم هستند که به این گرایش علاقه دارند...برا همینه به نظرم اگه بازی از چند تا منتقد 8 میگیره، یعنی اون هم به نوعی بازی رو کامل میدونسته ولی خب این DNA بازیه...از همون GOW اوّل هم به بعضی ها نمیساخته (همه مثل من نیستند که از GOW و کستلوانیا تا بایونتا و دانته رو دوست داشته باشند که این طرف و اون طرفی زیاد دیدم)

من خودم متای بازی رو سر همین قضایا 92 پیش بینی می کردم...ولی واقعاً وقتی اتمسفر بازی رو دیدم فهمیدم چرا فراتر از انتظارم ظاهر شده...بازی واقعاً بیشتر از یه هک اند اسلش خالیه.
اگه هم game Critics کرم نریزه، فکر نکنم اتّقاق خاصّی بیفته و کسی نمره زیر 8 به بازی بده...ولی اگه فکر می کنید چرا یه بازی مثل GOW مثلاً یهو یه سری 8 میگیره دلیلش میتونه همچین چیزی باشه.

قبلا هم گفتم اج با یه سری بازی کاملا مشکل داره، با گاو هم همینطور، و مطمعنن این منتقد اج هست که مشکل داره و روانیه. من خودم عمری بازی نقد کردم، در بدترین حالت که بخوای خیلی ایراد بگیری یا تهش بگی خوبه ولی خوشم نیومد باید 9 بدی به گاو، زیر 9 یعنی باید بری تست روانپزشکی چون عملا دیوانه ای:دی

داداش به سوال شما که از gamer card معلومه ویچر بازی god بیشتر بهت حال دادا یا ویچر؟
اخه من الان ویچر دارم بازی میکنم نمیتونم تصور کنم بازی از این بهترم باشه ولی مثل اینکه god هست8->

نه اصلاً (نگید بابا...شما که درکتون والا است:D من بیانم ضعیفه :D)

EDGE از اوّل سخت گیر بوده...همین شماره به FarCry هم 6 داده....بازی های زیادی رو هم از قدیم الایّام له می کرده اگه خوشش نمیومده...
نمیشه گفت بازی هایی که ده ازش نگرفتن بد اند یا مثلاً شاهکار نیستند.
ولی قطعاً اون هایی که ده گرفتن کار فوق العاده بزرگی کردند و نمیشه زیر سوالشون برد

اون دوتایی هم که گفتی اصلاً دلیل نیست از GOW بهتر باشن....بازم سلیقه ایه...(البته من دو تاشون رو از GOW بیشتر دوست دارم :D)

ولی مثلاً بعضی چیز ها رو میشه از سلیقه تحریریه اش تشخیص داد(واسه همین مطمئن بودم GOW در بهترین حالت 8 میگیره....)
اگه دقّت کرده باشید مجلّه به دو نسخه ی بایونتا 10 داده و به DmC که لکّه ی ننگ سری DMC محسوب میشه هم 8 داده(نمره ی مشابه)
خیلی سریع میشه فهمید مجلّه اساساً تو سبک هک اند اسلش، جبهه گیری اش به سمت گرایش تند و سریع این سبکه...هممون هم میدونیم GOW از اوّل هم بنیان گر گرایش سنگین و کند این سبک به حساب میاد... عوضش خیلی مجلّات و پلیرها هم هستند که به این گرایش علاقه دارند...برا همینه به نظرم اگه بازی از چند تا منتقد 8 میگیره، یعنی اون هم به نوعی بازی رو کامل میدونسته ولی خب این DNA بازیه...از همون GOW اوّل هم به بعضی ها نمیساخته (همه مثل من نیستند که از GOW و کستلوانیا تا بایونتا و دانته رو دوست داشته باشند که این طرف و اون طرفی زیاد دیدم)

من خودم متای بازی رو سر همین قضایا 92 پیش بینی می کردم...ولی واقعاً وقتی اتمسفر بازی رو دیدم فهمیدم چرا فراتر از انتظارم ظاهر شده...بازی واقعاً بیشتر از یه هک اند اسلش خالیه.
اگه هم game Critics کرم نریزه، فکر نکنم اتّقاق خاصّی بیفته و کسی نمره زیر 8 به بازی بده...ولی اگه فکر می کنید چرا یه بازی مثل GOW مثلاً یهو یه سری 8 میگیره دلیلش میتونه همچین چیزی باشه.
دقیقا بحث منم همینه . اختلاف سلیقه .

حالا اگه من نوعی سلیقه ام با خیلی چیزا سازگار نباشه نمیشه اسمش رو گذاشت سخت گیری . صرفا این یه واکنش هست ، والا منتقد EDGE دقیقا از چه متر و معیاری برای نقد داره استفاده میکنه که دیگران نمیکنند ، که بگیم به خاطر اون مسائل اپشنی به نام سخت گیری داره . هرکس تو جایگاه خودش سخت گیره

الان یه فرهنگ اشتباه اینجا جا افتاده ، کلا به کسی اختلاف سلیقه با دیگران زیاد داره بهش میگن سخت گیر ، در نتیجه وقتی یکی برچسب سخت گیری رو یدک میکشه ، دیگه وقتی ۱۰ بده همه طرفداران او مجله میپرن هوا ، اگه مثلا ۶ بده میکوبن تو سر بازی .

خلاصه اینکه به قول خودت در سبک H&S اگه EDGE معیارش مبارزات سرعتی هست ، من حداقل در این زمینه ، نقدش رو معیار و ملاک تصمیم گیری قرار نخواهم داد :D
من مبارزات سنگین رو ترجیح میدم .
راستی یه مثال هم میشه زد واسه برعکس حرف شما
Bloodborne
درسته RPG هست ولی خب درون مایه های یک H&S رو داره اونم از نوع مبارزات خیلی کند و سنگین

مسئله ای که الان وجود داره سطح انتظار هستش :D

فرض کنید که 10 تا از بهترین فوتبالیست های دنیا مثل مسی و کریس و هازارد و محمد صلاح و ... رو ردیف کنن کنار هم بگن 10 تا رو پا بزنید.
9 نفرشون بزنن و یکیشون نتونه بزنه و هر بار توپ از پاش جدا بشه.
اینجا خیلی احتمال وجود داره که چرا این فردی که بهترین بازیکن دنیاست نمی تونه 10 تا رو پایی بزنه
شاید اون لحظه رو فرم نیست، حوصله نداره فکرش نا جمعه و هزار تا دلیل دیگه میشه آورد برای این مورد و ازش چشم پوشی کرد اما چیزی که نمیشه چشم پوشی کرد برآورده نکردن انتظاره
از کریس انتظار نمیره نتونه 10 تا روپایی بزنه یا از مسی ولی اگه نتونن بزنن، انتظار بیننده و مخاطب رو برآورده نمی کنن
نمرات مراجع بزرگ هم به همیش شکل هستش، همیشه معتبر و مهم هستند برای همه در هر حالتی اما در چنین مواردی که انتظار میره مثل بقیه (یعنی مثل اون 9 نفر دیگه) نمره بدن (روپایی بزنن)
برخلاف انتظار عمل می کنن و تو ذوق آدم میزنن.
مثل نمره GS که به دلست داد و مثل همین نمره اج که به گاو داد.
چیزی از ارزشهای بازی رو کم نمی کنه ولی انتظار رو برآورده نمی کنه.

دقیقا بحث منم همینه . اختلاف سلیقه .

حالا اگه من نوعی سلیقه ام با خیلی چیزا سازگار نباشه نمیشه اسمش رو گذاشت سخت گیری . صرفا این یه واکنش هست ، والا منتقد EDGE دقیقا از چه متر و معیاری برای نقد داره استفاده میکنه که دیگران نمیکنند ، که بگیم به خاطر اون مسائل اپشنی به نام سخت گیری داره . هرکس تو جایگاه خودش سخت گیره

الان یه فرهنگ اشتباه اینجا جا افتاده ، کلا به کسی اختلاف سلیقه با دیگران زیاد داره بهش میگن سخت گیر ، در نتیجه وقتی یکی برچسب سخت گیری رو یدک میکشه ، دیگه وقتی ۱۰ بده همه طرفداران او مجله میپرن هوا ، اگه مثلا ۶ بده میکوبن تو سر بازی .

خلاصه اینکه به قول خودت در سبک H&S اگه EDGE معیارش مبارزات سرعتی هست ، من حداقل در این زمینه ، نقدش رو معیار و ملاک تصمیم گیری قرار نخواهم داد :D
من مبارزات سنگین رو ترجیح میدم .
راستی یه مثال هم میشه زد واسه برعکس حرف شما
Bloodborne
درسته RPG هست ولی خب درون مایه های یک H&S رو داره اونم از نوع مبارزات خیلی کند و سنگین

خب میتونید نمره EDGE رو در نظر نگیرید واقعاً :دی (من خودم به شخصه با جیم استرلینگ لج ام از بعد قضیه زلدا...)
ولی خب این (و هم اون کثافت:-w) تاثیرشون رو تو متا میذارن دیگه اینم هست.

ولی من هنوزم میگم...EDGE مجله سخت گیری ـه...نه به خاطر این مورد...به خاطر این که تو 83 درصد موارد نمراتش تو متا زیر میانگین بازی ها بوده...با این حال همه این سال ها هیچ وقت لقب ترول و جذب مخاطب به خودش نگرفته...برای همین به یه مجلّه ی سخت گیر با مخاطب های زیاد تبدیل شده

Bloodborne دیگه RPG ـه دیگه :دی تو بحث RPG اتّفاقاً یکی از دلایلی که EDGE خیلی دوست داره سری سولزبورن رو (و تو لیست بهترین بازی نسل خودش دارک سولز یک رو اول می کنه) اینه که واقعاً بهترین سیستم مبارزه ها رو بین این سبک داره... دیگه RPG باز باشید می فهمید...ربطی به هک اند اسلش نداره

• Like
Reactions: SPILL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or