امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
داداش من هنو نخريدمش ميخام بخرمش فردا پس فردا ميگم روى چه درجه سختي برم بهتره؟
خودم ميخام چلنج رو برم ولى دوستم ميگه نه روي نرمال برو همون قبل از چلنجه رو .. شما چي ميگى ؟ خيليا ميگن مشكله و سخته خيلى بهتره اولش روى اسون برى .. واقعا سخته؟
روی چلنج توصیه میکنم بری ! خیلی سخته ولی سختیش لذت بخشه ،ازار دهنده نیست ! ، هر بار که میمیری میشینی با خودت استراتژی میچینی که این دفعه از کجا و چطور حمله کنم تا بتونم نظمشون رو به هم بزنم و راحت تر جدا جدا بکشمشون ! بعضب مواقع هم میرم ببینم تو اسکیل هایی که فعال کردم کدوم بیشتر به درد موقعیتی که توش گیر کردم میخوره

چقدر این تبر خوبه اخه !
تو عمرم همچین Weapon با کلاسی ندیدم . اصلا از نظر طراحی و مکانیزم گیم پلی و سیستم مبارزاتش ، یقینا هیچ سلاحی حتی نمیتونه از دور بهش نگاه هم بکنه . چه برسه نزدیک بشه .
یعنی GOW 2 رو کی می‌خواد بسازه ؟ از همین لحظه منتظرشم .
احتمالا E3 2020 معرفی بشه
خيلي بعيده ٢٠٢٠ ،خودم احتمال ميدم برن رو ايپي جديد كوري سرمايه گذاري كنن(در صورت موافقت) همه تمركز و سرمايه رو بزارن رو new ip احتمالا 202١ زمانه خوبيه واسه معرفي
:D
از طرف ديگه بازي اگه اشتباه نكنم يه dlc داره كه قاعدتا اگه بخواد منتشر بشه ساله 2019 منتشر ميشه و ٢٠٢٠ بازم احتمالش كم رنگ تر ميشه

چقدر این تبر خوبه اخه !
تو عمرم همچین Weapon با کلاسی ندیدم . اصلا از نظر طراحی و مکانیزم گیم پلی و سیستم مبارزاتش ، یقینا هیچ سلاحی حتی نمیتونه از دور بهش نگاه هم بکنه . چه برسه نزدیک بشه .
یعنی GOW 2 رو کی می‌خواد بسازه ؟ از همین لحظه منتظرشم .
احتمالا E3 2020 معرفی بشه
خود کوری بارلوگ میسازه مطمنم

دوستان توی تاپیک بازی نرید، منم دیگه نمیرم :)

چندنفر بیشعور پایان بازی رو اسپویل کردن.
View attachment 86760
با افتخار هم میگن که اسپویل کردن :) :) :)
ادم چقدر نفهم باید باشه.....
کمبود فهم و شعور و مقدار شدید سوزش همچین نتیجه ای میده دیگه :>
از گاو راضیم جوری آتیش زده که آنچارتد چهار و هورایزن هم نتونستن همچین کاری کنن:)):)):))

بچه ها مواظب تاپیک ها و فروم ها و یوتیوب و فیس بوک و توییتر و هر خر و سگ دیگه ای باشید. الان یکی رو که توی توییتر فالو میکردم (فکر کنم همه میشناسنش. Tidux هست اسمش) یه ریتوییت کرد از یه صحنه خیلی حساس بازی و به شدت اسپویل دار که نابود کرد همه چیز رو برام:| نمیدونم این عوضی فکر نمیکرد خیلیا این بازی رو نرفتن که برای همه فالوئراش ریتوییت کرد؟

دوستان توی تاپیک بازی نرید، منم دیگه نمیرم :)

چندنفر بیشعور پایان بازی رو اسپویل کردن.
View attachment 86760
با افتخار هم میگن که اسپویل کردن :) :) :)
ادم چقدر نفهم باید باشه.....
من خیلی زودتر از بقیه شناختمش چون‌ پارسال توی تاپیک رینبوسیکس گفتم ایشون تعادل روانی نداره منتهی کسی باور نکرد ، حالا دیگه فکر کنم همه باور کنن.طبق وعده ی مدیرها الان باید بن داءم بشه.ببینیم به وعدشون عمل میکنن یا نه

سلام
دوستان بازی برا من فول اسکرین نیست چرا؟
تو رو خدا کمکم کنید.
عجیبه اولین بار همچین چیزی میبینم.
تو قسمت تنظیمات هم نداره هیچی

ميشه يه امكاني واسه سايت ايجاد بشه كه قبل از ارسال كامنت ،از طرف مديريت تاييد بشه؟
حالا مدير،ناظم، يا يه كسي رو منتصب كنيد واسه اينكار،
از بيخ گوشم گذشت اسپويل گاد او وار

من خیلی زودتر از بقیه شناختمش چون‌ پارسال توی تاپیک رینبوسیکس گفتم ایشون تعادل روانی نداره منتهی کسی باور نکرد ، حالا دیگه فکر کنم همه باور کنن.طبق وعده ی مدیرها الان باید بن داءم بشه.ببینیم به وعدشون عمل میکنن یا نه
فکر کنم بن شد. بعد با اکانت جدید اومد اسپویل کنه.

ميشه يه امكاني واسه سايت ايجاد بشه كه قبل از ارسال كامنت ،از طرف مديريت تاييد بشه؟
حالا مدير،ناظم، يا يه كسي رو منتصب كنيد واسه اينكار،
از بيخ گوشم گذشت اسپويل گاد او وار
تعداد پست ها بالاست. اونوقت سایت باید 10 نفر رو استخدام کنه پست ها رو تایید کنن

• Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or